Cei mai activi useri din categoria Religie pe 20 Februarie 2025 sunt:
De ce a spus Isus ca Ioan botezatorul este cel mai mare? Nu a facut nimic memorabil fata de Moise care a reusit sa- l faca pe Dumnezeu sa se razgandeasca salvand astfel poporul lui Israel. Ioan doar manca...? (mai mult)
Daca citesc Biblia ce câștig? Nu mai bine citesc Conversații cu Dumnezeu de Neale Donald Walsch că e mai interesanta de o mie de ori seria de cărți decât Biblia? VT din Biblie e de genul film horror...? (mai mult)
Intrebare conversationala adresata crestinilor ortodocsi: Care este preotul/monahul/ascetul/duhovnicul/teologul vostru preferat sau cel care v- a impresionat/inspirat cel mai mult, din cate ati citit ...? (mai mult)
Unele dezastre naturale din trecut (Potopul, Sodoma si Gommora) au fost, precum Biblia mentioneaza, metode punitive asupra pacatosilor, trimise de Dumnezeu. As dori sa stiu daca si celelalte din trecut...? (mai mult)
În timp ce ești student la seminarul teologic in vacanta de vara poti fi diacon?
Hei, o biserica daca vrea sa aibă un diacon ce trebuie sa faca?
Odata ce ateismul devine din ce in ce mai raspandit in lume egoismul devine din ce in ce mai raspandit. Ateismul se bazeaza pe teoria evolutionista. Asta e o dovada ca dragostea nu are origini ale vreunei...? (mai mult)
Voi ati cerut vreodata ceva prin rugaciune de la Dumnezeu si v-a dat? Daca v-a dat, peste cat timp ati primit lucrul cerut? Vreau raspunsuri serioase!
Daca crestinismul nu ar fi anulat cele 613 porunci si creat alte legi si sisteme juridice acum ar fi fost paradisul pe pamant. Dar nu au vrut, ne- au inrobit pe toti. Cred ca de aceea este maniat Dumnezeu...? (mai mult)
Cică fiecare om de pe planeta asta are doi îngeri, cate unul pe fiecare umar si care acestia au rolul de a ne proteja. Cica ei ne scriu si faptele bune si cele rele pentru ca sa avem de pe ce sa fim...? (mai mult)
De ce oamenilor din America de Sud le- a fost dat sa afle de Dumnezeu de- abia in secolul 14, 15? De ce nu le- a fost aratata si lor calea catre mantuire de la inceput? A da stai, Dumnezeu nu exista....? (mai mult)
Doctrina Sola Scriptura reduce crestinismul la discurs, stiinta, materialism si nu la traire? Bisericile neo- protestante sunt cunoscute pentru animozitatea fata de mistica regasita in Bisericile istorice(considerata...? (mai mult)
Plecând de la virtutea creștină (calitatea morala) a blândeții compuneți un discurs argumentativ de minim un minut, despre importanta faptelor bune in viața noastră. (Ce înseamnă sa fii blând...? (mai mult)
Ce inseamna ca Isus este implinirea Legii? Am auzit deseori aceasta dubiozitate folosita de pocaiti si nu numai ca si scuza pentru nerespectarea anumitor porunci.
Intrebare pentru atei (majori, studenti, etc). Daca religia e asociata cu etno- centrismul pozitiv si negativ (legarea comunitatii sub aceeasi credinta, atitudini pro- sociale, ostilitate fata de alte...? (mai mult)
Cand pica Pastele ortodox anul acesta?
Ce nemernici sunt oamenii. Au spus ca Isus este Dumnezeu ca sa puna unul de teapa lor alaturi de divinitate. Dar Dumnezeu a prorocit bine cand a zis "Cu cine ma veti pune alaturi si cu cine ma veti asemana?"...? (mai mult)
Unde scrie ca zeul iudeu le-a zis lui Adam si Eva sa se inmulteasca prin nasteri de copii, ci nu diferit?
E mai usor sa faca omul o prostie sa darame sa strice decat sa faca ceva constructiv sa zideasca. Pacatul e ceva usor de facut de catre o fiinta inteligenta cu libertate de alegere. Asa s- a transmis pacatul...? (mai mult)
Maine ai dreptul sa ai o scurta conversatie cu Dumnezeu. Ce i-ai cere sau ce i-ai reproșa?
Există un sfânt ortodox pentru relațiile de cuplu? Vreau să mă rog la el ca să reușesc să îmi fac și eu o iubită. Am auzit de sfântul Iuda Tadeu, dar la acela trebuie să mă rog doar dacă...? (mai mult)
Salut! Mai credeți în Dumnezeu? Vreau doar răspunsuri cu da sau nu, nu vreau explicații. Mulțumesc pentru atenție.
Avand in vedere ca "Dumnezeu s- a facut om", ce valabilitate are iconoclasmul neo- protestant?(sa ne rezumam doar la imaginile care- l infatiseaza pe Hristos, nu la discutia cu privire la venerarea sfintilor...? (mai mult)
Multi oameni care vor sa se vaccineze contra covid- 19 se inscriu pe o lista cu numele celor ce vor fi vaccinati. Acestia considera aceasta lista ca o lista ce le va asigura sanatatea si viata stiind ca...? (mai mult)
De ce unii mint si spun ca Isus este Dumnezeu? Chiar Isus a spus ca Tatal este mai mare decat el si pe apostoli i-a numit frati. Deci clar nu este el Dumnezeu. Orbi mai sunt unii.
Ce care va considerati crestini ce lucru deosebit faceti si cum mergeti pe urmele stapanului Isus?
Buna TPU am o intrebare mai special si totodata ciudata. Am vazut pe YouTube n film cu Iisus in care nu cred 2 lucruri. a ) cum ca Dumnezeu ii chinueste pe oameni dandu- le serpi sa manance si ca ii ...? (mai mult)
Salut. Stateam intr- o seara la PC, si dintr- o data mi- a atras privirea ceva in curte, eu uitandu- ma pe geam. Era ceva alb, semana cu un om, se ducea in stanga, unde acolo erau doar 2 usi, ambele...? (mai mult)
Am ales sa fiu un căutător spiritual in viața adică să studiez spiritualitatea și pe plan secundar sa studiez educația medicala nu nutriția, dar tot pentru scop personal și pur informativ.Am ...? (mai mult)
Oare ce aveți cu astrologia? E ceva, un fel de știință frumoasa și fascinantă
Ce sa aleg intre a fi tehnician nutritionist și a fi cautător spiritual și student al spiritualității?(nu a religiei, atenție) )
De ce Dumnezeu i-a făcut pe Adam si Eva mamifere?
Cum de Adam si Eva aveau buric? Toate pozele ii arata cu buric.
Dacă ar trebui să Îl caracterizați într-un singur cuvânt pe Domnul Isus Hristos, care ar fi acel cuvânt?
De ce nu mi se arata Dumnezeu? M- am rugat si am spus: Arata- te doamne! Arata- te ma fratele meu de ce nu te arati? Ba baiatule, da arata- te dom'le odata ce tot te ascunzi atat ca nu mai spun la nimeni...? (mai mult)
Atunci când o anumită persoană înfățișează o alta pe care o cunoști, iar atitudinea și temperamentul său coincid identic, fiind mai avansat sau scăzut în vârstă; ce reprezintă?
Profetia din Biblie se implineste. 2 Timotei 3:1- 5:"Dar să știi că în zilele din urmă+ vor fi timpuri critice, cărora cu greu li se va face față. 2 Căci oamenii vor fi iubitori de sine, iubitori...? (mai mult)
In ce limba vorbeau Adam si Eva cu Dumnezeu?
Oare asa arata Apocalipsa biblica? https://youtu.be/ApIbyGtPJqk
„NU ESTE PĂCAT CE BAGI ÎN GURĂ". Atunci de ce a fuma si a consuma droguri sunt considerate un pacat? Nu încurajez aceste vicii, doar ma simt indignat de anumiti crestini, care interpreteaza...? (mai mult)
Ce loc ocupa asceza in crestinism? Prin asceza ma refer la practicile de abstinenta extreme de la poftele trupesti, cu scopul de a "invita" divinul in viata ta si de a- l contempla, a te uni cu el mistic.Crestinismul...? (mai mult)
La ce sfant sa ma rog pentru succes la femei?
Ce părere aveți de tatuajele electronice cât și chipurile RFID injectabile? Tattoo chips https://youtu.be/HPhH1Z62QTY https://youtu.be/K0wyrSU8Y3E RFID Chip. https://youtu.be/43XzI6__abE ...? (mai mult)
De ce Jesus nu voia sa scape poporul evreu de sub jugul roman? Si cum de poporul ales al zeului evreu a ajuns sub jugul roman?
Simt o chemare către Dumnezeu său mai ales către pacea care o dă El.M- am săturat de materialism, consumerism și "goana după vânt"Dar nu vreau să mă călugăresc sau sa mă fac preot, nici n-...? (mai mult)
Există preoți sau pastori cu har, care au darul de a îți alina o suferința mai ales sufletească /psihologica? Adică să te ajute la sănătate. PS:nu contează religia, consider că cine slujește...? (mai mult)
Cum pot sa devin un simplu copil al lui Dumnezeu?
Incep mâine cursul de nutriție și al doilea cel de secretele sănătății biblice de la Institutul creștin Sola Scriptura deci mă va ajuta cu ceva in viața sau diplomele și cunoștințele din ele...? (mai mult)
Se zice in Biblie ca este un dar de la Duhul Sfant:vorbirea in limbi.Cica deodata esti surprins ca stii toate limbile pamantului deodata cand primesti Duhul Sfant.Intrebarea mea este:Ati vazut sau ati ...? (mai mult)
Mesaj de la Dumnezeu pentru tine personal Cum comentați? "Am auzit plansul inimii voastre.Am văzut căutarea sufletului vostru.Stiu cat de mult tânjiți după Adevăr.L- ati căutat în durere...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
D7Alina777 întreabă:
Ionut2025Tz întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vrajitorul din Oz
Ai calatorit alaturi de Dorothy si Toto in taramul de basm? Hai sa vedem cate iti mai amintesti!