Cei mai activi useri din categoria Religie pe 21 Februarie 2025 sunt:
Mesaj de la Dumnezeu pentru tine personal Cum comentați? "Am auzit plansul inimii voastre.Am văzut căutarea sufletului vostru.Stiu cat de mult tânjiți după Adevăr.L- ati căutat în durere...? (mai mult)
Imposibilitatea construrii unui sistem material de tip perpetuum mobile este o dovada ca universul are un inceput asa cum este scris in Biblie la Geneza 1:1:"La inceput Dumnezeu a creat cerul (universul)...? (mai mult)
Excluderea Lui Dumnezeu din ecuatie cufunda lumea in haos si prostie si lipsa perspectivei spre un viitor infloritor in lume pentru ca in lipsa unei fiinte personale atotputernice nimic nu mai poate fi...? (mai mult)
Dumnezeu e pretutindeni și Dumnezeu e in fiecare dintre noi, e înlăuntrul nostru, trebuie doar sa ne dam seama de asta și să Îl descoperim în orice lucru pozitiv. Dumnezeu e și in puterea noastră...? (mai mult)
Cum se face ca Biblia nu a fost distrusa de romani? Ca se stie ca erau in razboi cu evreii.
Cum arata Dumnezeu? De culoare, asiatic, hispanic, etc? Ca doar ne-a "facut" dupa chipul si asemanarea lui.
Pentru cei care va plac slujbele sa va rugați foarte mult... Care este programul săptămânal al Bisericilor (orele de slujbe de pomenit de rugaciune?)
Oare cum pot face să îmi răspundă Dumnezeu când îi vorbesc adică să îmi trimită un mesaj, sa îmi răspundă sau sa am un vis cu Dumnezeu, întreb asta fiindca știu foarte bine că în Biblie...? (mai mult)
azi am fost pana in oras, dar inainte sa plec am pupat icoana de 3 ori pentru ca asa am simtit eu sa fac. Cand am ajuns acasa, mi- am pus niste apa intr- un lighean sa ma spal pe picioare...? (mai mult)
În Luca 22:43- 46 am întâlnit ceva interesant: "Atunci I s- a arătat un înger din cer ca să- L întărească. A ajuns într- un chin ca de moarte și a început să se roage și mai fierbinte...și...? (mai mult)
Cum l-a ajutat Dumnezeu pe Pavel sa ajunga la Roma inaintea imparatului roman Caesar?
Eu de acum voi fi un simplu blogger și atât. Asta vreau sa fiu și asta vreau sa fac in viața după ce m- am gândit foarte bine.Imi place sa scriu, sa îmi aștern gândire pe hârtie, sa scriu ce...? (mai mult)
Cum putem sa vorbim cu Dumnezeu la fel cum a vorbit autorul bestsellerului international Conversații cu Dumnezeu? Dumnezeu i- a răspuns omului ăstuia și el a înregistrat dialogul cu răspunsurile...? (mai mult)
Ce credeti ca, crestinii l- ar omori pe Jesus daca ar aparea, zicand ca face scamatorii in loc de minuni? Stiind ca in ziua de azi nu mai sunt usor de pacalit oamenii cu "Magia". Oare crestinii il ...? (mai mult)
De ce se roaga credinciosii la zei (dumnezei)?
Cum putem afla data aproximativa a sfârșitului lumii?
Merita omenirea Sfârșitul lumii chiar acum?
Cum pot sa Îl visez pe Dumnezeu? De ce nu L- am visat niciodată? As avea nevoie de un mesaj de la El, poate sa îmi răspundă de ce atâta suferința și eșec în viața mea Sincer, chiar as ...? (mai mult)
voi credeti in dumnezeu? Daca da, de ce? Iar daca nu, de ce?
Cum scap de demonul fumatului?
Unde e zeul iudeu aici? Sau alti zei. https://www.youtube.com/watch?v=W4VjN7scvBA&ab_channel=InsideEdition
Se spune ca in antichitate oamenii atribuiau lucrurilor neobisnuite, sau miraculoase sau carora nu le puteau gasi explicatii, cauze supranaturale insa Biblia arata ca in antichitate existau multi oameni...? (mai mult)
Ce rol are spovedania?
Ce părere aveți de cartea Din Tainele vieții și ale Universului de Scarlat Demetrescu? Cine a citit-o? Eu nu până acum. Ce părere v-a făcut cei ce au citit-o?
Ce părere aveți de cartea Urantia? Cine a auzit de ea. E adevărat ce scrie in ea? https://www.urantia.org/ro
Cum pot sa devin un căutător spiritual și un amator medical care găsește până la urmă, vindecarea, pacea, sănătatea și pe Dumnezeu, Divinitatea, Lumina, Creatorul și Dragostea Infinită? ...? (mai mult)
Cine mai e pasionat de paranormal și mister? Cum va practicați hobby- ul/pasiunea? Eu sunt de mic copil pasionat de paranormal, mister, profeții, esoterism, religie, previziuni, extratereștri,...? (mai mult)
Ce se va intampla la sfarsitul lumii cu persoanele care nu au avut posibilitatea de a se mantui(Cei cu dizabilitati, boli cumplite, cronice sau psihice, bebelusii care mor la nastere)? Ce va face Dumnezeu...? (mai mult)
Stiati ca nu mai e mult si Dumnezeu creatorul cerului si pamantului va face ordine? Stiti ce inseamna asta pentru necredinciosi?
Eu: Dumnezeule, cine te-a creat pe Tine? Dumnezeu: Ce intrebare e asta? Nimeni. Eu: Deci nu crezi ca cineva te-creat pe Tine. Dumnezeu: Sunt absolut cert. Eu: Prin urmare esti ateu. Dumnezeu:?
Am si eu o intrebare Tot vad ca unele icoane cand ia foc o biserica nu iau foc si vine toata lumea si zice minune de la dumnezeu etc, nu credeti ca poate icoanele alea sunt facute din ceva...? (mai mult)
De ce Dumnezeu nu le-a facut si plantele cu gandire? La fel si pe fungi, bacterii, virusi, etc. Si de ce nu cere iubire si supunere de la ele?
Dumnezeu l-a creat pe rottweiler? Si din ce l-a creat?
Ce părere aveți despre conceptul cunoscut in religie drept Sola Scriptura?
In ce carti religioase sunt mentionate cranii alungite?
Daca Dumnezeu vrea sa tu sa treci prin incercari si dificultati in viata inseamna ca se gandeste mai mult la tine si te atentioneaza sa fii mai puternic? Sau cum? De ce?
De ce credeti ca Lilit (eng. Lilith) a fost cenzurata din biblie? Credeti ca e adevarata, pana la urma este potential ca "naluca noptii"? In biblia cu traducere noua este prezent raspunsul, dar in traducerea...? (mai mult)
Tare tipul, ce credeti? https://www.youtube.com/watch?v=GHnfVt-90Po&t=144s&ab_channel=IcreNegre
Cine a mai fost pe munte cand Moise a primit legile?
De ce Mântuitorul s-a botezat dacă nu avea păcat strămoșesc?
Eu îmi doresc și m- am hotărât 100% sigur că de acum încolo sa fiu un căutător spiritual in viața pentru a îmi găsi pacea interioara și pe Dumnezeu. Întrebarea este care sunt primii pași? ...? (mai mult)
Cum mai e cu teoria evolutiei si cu cei care cred in ea?
Eu sunt clasa 8 si as vrea sa ma duc la teologie. Ce nota ar trebui sa iau la evaluarea națională?
Vreau si eu sa stiu cum se numesc chestiile alea in care se pun lumanari pentru vii si pentru morti. Ma refer la alea cu nisip. Stiu...intrebare random
Ce părere aveți de clip? https://youtu.be/gbKTWkypL3Q
Daca nu ai fost botezat pana la o varsta mare intre 11-18 ani, Dumnezeu te va primi in rai?
Ce faci daca nu prea mai ai vreo speranța așa mare și nu prea mai vezi vreo luminita de la capătul tunelului adică nu prea mai ai speranță în ceea ce priveste viitorul și în plus la astea, sănătatea...? (mai mult)
Numararea populatiei e pacat?
Daca am realizat că viața mea până acum a fost și este un mare eșec, daca mi s-au înecat corăbiile cum zice expresia, ce pot sa fac? Mai are rost ceva?
Pe site- ul https://solascriptura.ro/ poți face anumite cursuri online din câteva domenii de interes. A făcut cineva așa ceva deci de la adventiști? Care dintre ele? Vreau sa știu dacă se tin...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ionut2025Tz întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Two and a half men
Te-ai amuzat si urmarind aventurile celor 3 protagonisti? Hai sa vedem cat de bine cunosti serialul Two and a half man!