Cei mai activi useri din categoria Religie pe 21 Februarie 2025 sunt:
Doamne ajută! La mulți ani! Sunt interesat să cumpăr 'FILOCALIA' - cele 12 volume traduse de preotul profesor de. Stăniloaie. De unde pot comanda volumele, cu livrare în Germania?! Vă mulțumesc...? (mai mult)
Sunteți căutător spiritual? Eu da.
Pe ce principii se bazeaza cei sataniști? Nu prea inteleg satanismul, ce te face să devii unul? Am vorbit cu o fată satanista si de- aia reală nu ca orice copil de 13 ani ce- și deseneaza pe mana...? (mai mult)
Daca fac online sau prin corespondenta cele 2 cursuri de sănătate de la Sola Scriptura adică cursul de nutriție și cel de secretele sănătății biblice am voie sa dau și eu sfaturi de sănătate...? (mai mult)
Este adevărat că dacă te sinucizi ajungi în Iad?
O cariera muzicala, o cariera politica, o casa mare si frumoasa nu- i foloseste la nimic omului cand moare. Doar o relatie de prietenie cu adevaratul Dumnezeu din Biblie il poate ajuta pe om sa revina...? (mai mult)
Cu matematica si informatica nu face nimic omul cand moare. Doar o relatie de prietenie cu Dumnezeu il poate ajuta pe un om sa revina la viata in paradis pe Pamant. Cum comentati?
Oare este posibil sa posteasca un om cat a postit Dumnezeu in desert? Adica sa stea 40 de zile fara hrana si fara apa?
"Aiwass" numele presupusei entitati care i- a dictat lui Aleister Crowley "The Book of the Law", seamana cu "I was"(eu am fost), credeti ca este scamatorie? https://en.wikipedia.org/wiki/Aiwass ...? (mai mult)
Mereu am avut o întrebare... Dacă doi soți sunt pocăiți, cum își spun unul altuia ca vor sa facă sex? Am auzit de la o prietena ca cică au ceva formula specială de adresare către ...? (mai mult)
Stiati ca Dumnezeu descris in Biblie, care a facut cerul si pamantul, este singurul Dumnezeu adevarat pentru ca este scris la Isaia 40:28:"Nu știi? N- ai auzit? Dumnezeu, Creatorul marginilor pământului,...? (mai mult)
Cum vi se pare faptul că cultele religioase/organizații religioase sau secte sunt susținute cu bani atât din bugetul statului, cât și din bugetele locale? Care ar fi soluția ca sa nu mai fie ...? (mai mult)
Stiti ce e amuzant la religiosi? Ca zic ca zeul lor e atotputernic si gata, si cu asta vor sa scape? Pai asa pot sa zic si eu ca spiridusul meu e mai tare decat spiridusul lor. Al meu a facut prima data...? (mai mult)
Cel putin trei autori au scris Geneza. Unul zice "Dumnezeu", apoi in alt capitol vad "Domnul Dumnezeu', apoi vad "Domnul" '. Ce parere aveti?
In opinia ta după ce mori mai exiști?(sau conștiința, conștienta ta)? De ce da? De ce nu?
Mai grav e faptul ca religiile,sectele abereaza la greu in ceea ce priveste biblia, de multe ori vad asta, nu citesc biblia si doar asculta de preot, pastor, pai avem nevoie de ei?
Vreau sa studiez spiritualitatea..domeniul asta fascinant și interesant, spuneti- mi va rog, de unde să încep mai întâi? In spiritualitate se include bineinteles și religia dar nu numai..simt că...? (mai mult)
Nu e plictisitor sa fii atotstiutor, atotputernic, etc? Asa cum e zeul iudeu. Eu m-as plictisi sa fiu periat
Cum de nu au auzit sumerienii de zeul iudeu? Ca sumerienii erau mai "Batrani" decat evreii, si aveau sanse mai mari sa stie de Adam si de zeul iudeu. Si automat sumerienii ar fi ars- o cu zeul iudeu....? (mai mult)
Dumnezeu cunoaste totul.Chiar si inima noastra? Atunci unde e liberul arbitru?
Doamne ajuta. Este vaccinul anti covid semnul fiarei? Da sau nu? Tot studiez si ma invart in cerc. Este asta semnul ca ne vindem sufletul sau mai trebuie sa asteptam. Momentan nu este dar cand va fi? Vreau...? (mai mult)
Ce parere aveti de canalul de Youtube Viorel Ghica si liveurile pe care le face acesta el spune ca vaccinul face parte din semnul fiarei si citeste din biblie citate si profeti si unele chiar s- au implinit.El...? (mai mult)
Salutare, Ce este păcatul? Este atât de simplu ca "păcatul este doar un sinonim pentru rău", sau este mai complex de atât?
De multi ani ma lupt cu anxietate sociala.Toata lumea imi zice ca sunt asa de speriat incat nu stiu ce- i cu mine.Sunt un las in fata Lui Dumnezeu. Vreau ca El sa ma stie un fricos care nu poate lupta ...? (mai mult)
Întrebare pentru creștini: Cât de important este pentru un creștin mersul la biserică? E cam impropriu spus așa, Biserica fiind nu o clădire moartă, ci una vie, formată din oameni...dar...? (mai mult)
Dumnezeu a gresit prima oara apoi a facut un nou legamant? cum putea dumnezeu sa greseasca? de ce nu a facut de la inceput?
Ce parere aveti ca Jesus a zis clar sa nu se duca decat la "oile" pierdute ale casei lui Israel? https://biblia.resursecrestine.ro/matei/10. Si mai e o faza tare, tot in acel capitol. "dar* de oricine...? (mai mult)
Aș avea o întrebare! Cum aș putea să- i explic cuiva ca cei de la facultatea de teologie nu fac ore de psihologie pentru a- i manipula pe oameni, ci pentru ai putea intelege mai bine? De ce...? (mai mult)
Plecând de la ideea: va veni sfârșitul lumii, vă intreb: Este Dumnezeu îndreptățit să aducă un astfel de sfârșit? Dacă da, de ce da? Dacă nu, de ce nu? Iar daca raspunsul este da, care...? (mai mult)
Cum stii ce credinta are un om? Asta fara sa se manifeste.
Vouă ce data v- a ieșit? Când o să muriți? https://deathtimer.com/ Eu in 2057 cică, evident totul este pentru entertainment dar are și un sâmbure de adevăr dat fiind faptul că e pe baza...? (mai mult)
Conversații cu Dumnezeu de Neale Donald Walsch https://m.emag.ro/conversatii- cu- dumnezeu- volumele- i- iv- editie- speciala- 9786066393454/pd/DLYVKMMBM/ Chiar și pentru curiozitate și ...? (mai mult)
Ce religii vorbesc despre calatori in timp?
Cand trebuuie sa te duci la spovedit, gen dupa sau inainte de slujba?
Nu am sa pun intrebari despre Dumnezeu pentru ca stiu ca raspunsul ar fi ca El este o divinitate si nu trebuie mai mult(nu sunt ironic sau fac misto de asta) dar am cateva intrebari la care ...? (mai mult)
Asta e o chestie mai importanta, as vrea răspunsuri serioase. S au incurcat sticlele si am baut din greșeală mai multa Aghiazma mare, neștiind de fapt ce este. Bineînțeles ca nu eram pe...? (mai mult)
Si cum mai evolueaza romanii din punct de vedere spiritual? La ce nivel ati mai ajuns?
Daca parintele m- a impartasit, iar eu nu meritam pentru ca aveam multe pacate, ce mi se va intampla? Eu inainte tineam post si credeam ca e doar sa te abtii de la anumite mancaruri, dar nu ma abtineam...? (mai mult)
M- a spart BOR. Deci Moise, Noe si ai lui nu au fost mantuiti ca nu s- au botezat? https://doxologia.ro/cuvinte- duhovnicesti/de- ce- nu- se- poate- mantui- nimeni- fara- taina- botezului?fbclid=IwAR2Jl2ZkaFt2KwMDL8sSlunsmxFoo7Um8HxMroVM1lA3Bd5WiDMn0DhK4-...? (mai mult)
In ce zi a facut Dumnezeu cerul? Scuze. In ce zi au facut zeii iudei "Cerul"? Ca Elohim e la plural. Nu mai zic ca In Geneza sunt mai multi autori. Unu zice "Yahweh Elohim" si altul zice "Elohim",...? (mai mult)
De ce pamantul are aprox 6000 de ani vechime din punct de vedere religios si nu mai mult cum afirma stiinta?
Imi puteti da motive de ce ar exista Dumnezeu? Sau de ce nu? Nu vreau raspunsuri de genul:Cum sa nu existe Dumnezeu? Atunci cum ai aparut? Vreau raspunsuri logice ai mai ales de ce sa fiu crestin...? (mai mult)
Intrebare pentru oamenii care de Botezul Domnului iau Aghiasma Mare in bidoane de 5l sau mai mari. Ce faceti cu atata Aghiasma avand in vedere ca sa bea doar o saptamana si o zi pe an si se bea doar o ...? (mai mult)
Dacă bunica a fost înmormântată azi 6 Ianuarie pot sa m- a uit la tv? Menționez ca nu m- am uitat 3 zile de când a murit și nu știu dacă încă 3 zile după înmormântare nu te uiți sau doar...? (mai mult)
Care era alegerea corecta? Astazi a venit seful de la munca la noi si nu l- a vazut pe colegul meu(era sa fumeze). Ce trebuia sa ii zic? Sa ii zic adevarul ca sa nu mint sa nu fac pacat dar sa il parasc...? (mai mult)
Ce parere aveti de Elon Musk? Ce parere aveti despre ideile si creatiile lui, despre Tesla? Credeti ca ce vrea el sa faca este ceva bun? Aici vorbesc in special de colonizarea planetei Marte. Ce spune...? (mai mult)
Nu am inteles niciodata cum de autoritatile pot aproba o religie ca satanismul care continua ritualurile in care se cer sacrificii umane?
Poți boteza copilul la mai puțin de o luna?
Aaron a avut lepra si era preot?
Ce părere aveți de preoți? Dar de pastori? Călugări? Și mai ales despre instituția numita biserica? O vedeți folositoare religia? Eu vad religia că dătătoare de speranță și alinare a celor...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ionut2025Tz întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Proverbe romanesti
Cine sapa groapa altuia, departe ajunge? Cine se trezeste devreme, casca toata ziua?