Cei mai activi useri din categoria Religie pe 22 Februarie 2025 sunt:
Ce părere aveți de preoți? Dar de pastori? Călugări? Și mai ales despre instituția numita biserica? O vedeți folositoare religia? Eu vad religia că dătătoare de speranță și alinare a celor...? (mai mult)
Aveți vreo speranța că există o lume mai buna dincolo de moarte?
Cum vi se pare lucrarea Istoria religiilor a lui Mircea Eliade?
De ce naiba vorbest Moise despre el la persoana a 3 a? https://prnt.sc/whe79u Ca doar el a scris cartea si era si el de fata cand s- a petrecut acest eveniment, daca s- a petrecut. Ca nu merge cu ...? (mai mult)
De ce si-a imaginat Aaron vitelul de aur ca fiind Dumnezeu care a scos poporul evreu din Egipt?
Mircea Eliade, marele filozof și istoric al religiilor ce credința religioasă avea sau in ce credea? Credea în Dumnezeu?
Cat tine slujba de boboteaza?
Unde pot învăța religia creștină și spiritualitate cat mai multa?
Cum pot sa-L slujesc pe Dumnezeu toată viața dar fara sa fiu preot sau pastor?
Ce credeți despre psihoterapia ortodoxa? Poate că va mirați dar exista acest domeniu în teologia creștină ortodoxă și dezvoltată în special de Hierotheos Vlachos, cel mai bun psihoterapeut creștin...? (mai mult)
Cum pot sa îmi restaurez sănătatea cu ajutorul lui Dumnezeu? Că mi-am cam afectat-o.
Ce părere aveți de Sf.Impartasanie? Credeți în această Taină și credeți în puterea ei? Voi de cate ori v- ați împărtășit in toate viața? Eu de 5 ori.Si vreau sa va mai întreb daca ați...? (mai mult)
Am sa scriu mult atentie..Credeți în puterea Aghiasmei Mari?(apei sfințite) Eu am o credință puternică în ea și o teorie care cred că e adevărată. De exemplu Aghiasma Mare care este sfințită...? (mai mult)
Cunosc o familie de penticostali de mulți ani ne tot spunea sa venim la biserica, faza e ca de ceva timp îmi dau bani sa vin și eu nu vreau, dar cică e păcat sa dai înapoi, ma simt obligat sa ...? (mai mult)
Daca o persoana imi face nervi, iar eu vorbesc cu ea calm, fara sa stie ca ma enerveaza, e fapta buna ca vorbesc linistit cu ea sau e pacat ca pe interior sunt nervos? Si cum pot sterge furia din mine?...? (mai mult)
Credinta in Dumnezeu este un mecanism de aparare? Eu, intr- o perioada foarte dificila, am interpretat o serie de lucruri pozitive, ca fiind facute de ceva sau de cineva. Acum imi dau seama ca au...? (mai mult)
Buna seara. Noaptea trecuta am visat ca aveam casa plina cu spirite rele si sora mea era posedata de unul din ei si clatina din cap inainte si inapoi. Cand m- am apropiat de ea, am vazut ca nu era fața...? (mai mult)
Am smuls si eu din gradina unei biserici un buchet de flori pentru o fata. M- a vazut preotul care e putin slobod la gura si mi- a zis de dulce. Am o intrebare putin aiurea dar chiar nu stiu...? (mai mult)
Credeti că pot să port acest pandantiv/medalion cu Iisus Hristos dar fiind faptul că am respect pentru El și cred în El? https://www.orgoni.ro/pandantiv- orgonic- iisus- hristos- 2/ Am vrut ...? (mai mult)
Ce credeți despre apa sfințită sau aghiasma Mare? Are putere vindecătoare? Voi beți de obicei in fiecare an?
E o idee buna sa fac rand pe rand toate cursurile online de la Sola Scriptura? Si sursa de informație spirituală cum e? De încredere? Dar cele pentru viața sănătoasă?
Îl poți găsi și cunoaște pe Dumnezeu Iisus mai mult și mai bine cu cursurile online de la Sola Scriptura?
De ce oamenii rai traiesc bine, iar oamenii buni au probleme? Ce vrea mai exact Dumnezeu? Eu traiesc o viata foarte proasta.Ma duc la doctor timp de aproximativ 3 ani, am certuri in familie, am probleme...? (mai mult)
Cum priviti problema de suprapopulare? Pana in 2100 o sa fim 11 miliarde de oameni. Tinand cont ca resursele nu o sa ne tina la infinit, ce solutii aveti? Vreau raspunsuri in special de la crestini....? (mai mult)
Daca am la munca un coleg care nu este pe cai foarte bune, imi da si mie din pacatul lui? Adica imi pune muzica d- aia vulgara si- mi povesteste despre experientele lui pacatoase care sunt destul de amuzante...? (mai mult)
Am renuntat la pacatele pe care le faceam inainte(nu mai fumez, fara malahie, nu mai mint, o ascult pe mama mea, nu mai injur). Dimineata beau agheasma. Seara cand vin de la munca citesc o rugaciune. ...? (mai mult)
Exista vreo aplicatie cu care sa-mi pot face propria partitura psaltica? Multumesc
Salutare TPU, am si eu o dilema foarte mare. Cat creier de gaina trebuie sa ai sa crezi intr- un personaj mitic supranatural, superputernic, atotstiutor, fara de moarte care traieste in alta dimensiune...? (mai mult)
Cine a scris "Numeri" din Biblie?
Majoritatea savantilor din comunitatea stiintifica au prezentat probe fizice valabile cum ar fi datarea cu carbon sau fosile pentru a sustine teoria evolutiei. Ce alte dovezi in afara de cuvantul, , literal"...? (mai mult)
Faptul ca ma simt foarte, foarte pacatos si stiu ca am pacate foarte mari la doar 20 de ani. Cand ma gandesc ca nu am ascultat de mama, ca am urlat la ea, ca am fost un adolescent mincinos, prefacut,...? (mai mult)
Cum arata Raiul Lui Dumnezeu? Am inteles ca o floare de acolo nu o poti cumpara nici cu toate averile Pamantului.Ce este acolo mai exact?
Hello, hello! Am o întrebare, că tot se apropie Boboteaza. Voi pupați crucea în momentul în care o întinde preotul spre voi sau refuzați? Mai ales acum, cu acest virus.
Ca va pieri ortodoxia, religia asta contra bunului simt si care ia mintile unora?
Un musulman poate intra in biserica creștina ortodoxa sau nu?
Ce religie avea regele Irod (cel care a pus sa fie rastignit Isus)?
Daca stiam ca este pacat si am facut in mod constient, de exemplu: am fumat, malahie, am facut pacatul de neiertat?
Daca te pocaiesti inseamna sa renunti la viata pacatoasa, sa- ti para rau si sa traiesti dupa voia lui Dumnezeu. Dar suntem oameni si e imposibil sa nu mai pacatuim niciodata. Simt ca e ca un castel de...? (mai mult)
Pomul il cunosti dupa roadele sale. Se refera ca un om stii daca e bun sau rau dupa cum ii arata chipul? Daca ai ochiul bun ai lumina in interior, daca ai ochiul rau, ai doar intuneric.
Daca am pacatuit fata de o persoana si dupa i-am cerut iertare, mai este considerat pacat?
De ce ma uraste Dumnezeu?
Am vorbit cu un astrolog și mi- a zis lucruri exacte despre viața mea..adică a ghicit anii unor evenimente negative din viața mea și multe lucruri despre mine, era din Franța deci nu o cunosc și...? (mai mult)
Un astrolog și clarvăzător mi- a zis ier că am al 6- lea simt in stare latentă.Ce inseamna asta? Am făcut o ședință gratuita cu unul că am văzut o reclama pe net și mi- a zis lucruri foarte...? (mai mult)
Unde pot face un curs foarte bun si util de religie?
Cum pot sa am mai multa chemare pentru Dumnezeu? Că de plăcut religia e printre pasiunile mele dar nu e de ajuns o pasiune, o atracție, un anume interes trebuie sa ai cu adevărat chemare spre Dumnezeu...? (mai mult)
Simt că nu am destula chemare către Dumnezeu și creștinism.mi se pare greu de îndeplinit sarcinile unui creștin..pare că nu sunt făcut să fiu că un creștin autentic născut din nou, nu am puterea...? (mai mult)
Voi ce părere aveți de cursurile de la Sola Scriptura? Credeți că m- ar ajuta sa- L găsesc și să- L cunosc pe Dumnezeu cursurile de la Sola Scriptura dacă le- aș face chiar pe toate? Sau care ...? (mai mult)
Ati avut vreodata sentimentul ca Dumnezeu lucreaza in viata voastra?
Ce parere aveti ca evreii nu il recunosc pe Jesus? Uitati si argumentele lor. Parca la crestini se preciza ca venirea lui Jesus este cand se va reface al doilea templu. https://atlas- geografic.net/de-...? (mai mult)
De unde a luat-o Iosif pe Maria? Din ce loc?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
fr1tz întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
Delia65delia întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Hachiko
Ai urmarit cu sufletul la gura intreaga poveste a celui mai celebru caine din lume, Hachiko? Testeaza-ti cunostiintele chiar acum!