Cei mai activi useri din categoria Religie pe 22 Februarie 2025 sunt:
Daca ai pacate foarte multe si foarte grele e posibil sa nu primesti iertarea chiar daca te pocaiesti? Adica sa fii atat de pacatos incat sa nu mai ai timp sa le acoperi pe toate pana la sfarsitul vietii....? (mai mult)
Mi-e frica de moarte enorm de tare,de mic, ce pot sa fac că Dumnezeu să îmi mai ofere macar 10 -15 ani? Sa am viața e tot ce îmi doresc pe acest Pământ.
Ce tine loc de spovedanie și Sf. Împărtășanie adica daca nu pot sa mă duc acum din cauza pandemiei, restricțiilor și probabil nici în zilele următoare cum pot sa mă impac cu Dumnezeu că îmi...? (mai mult)
Ajutati- ma va rog.Cum pot sa mă nasc din nou urgent? Mă refer la nașterea din nou spirituală. Chiar vreau sa Îl urmez pe Iisus Hristos însă sunt plin de păcate însă am mintea slăbită de la...? (mai mult)
După cât timp am voie sa ascult muzica sau să mă bărbieresc după înmormântarea unui membru drag familiar? Menționez că sunt catolic dar persoana decedată era ortodoxa Acord funda și răspuns...? (mai mult)
Ce supriza pe mine in ultima zi de an, pe tell meme10memu de pe TPU Oameni dragi sa stiti ca Dumnezeu vorbeste cu oamenii si o va face si mai evident in viitorul apropiat. Eu vorbesc cu Dumnezeu...? (mai mult)
De ce lumea, dupa o petrecere, ramane cu sufletul gol si cu nostalgia ca petrecerea s- a terminat? De ce lumea ramane cu sufletul gol dupa ore multe petrecute pe Facebook, pe Youtube, sau dupa vizionarea...? (mai mult)
Unde scrie ca Jesus era crestin? Si parca era pacat sa te convertesti, nu? Jesus cu siguranta era circumcis
Toate lucrurile tineresti, petreceri, cluburi, concerte si toate distractiile astea sunt considerate pacate in fata lui Dumnezeu? Adica El stie ca suntem deja in 2021 si stie ca astea sunt in floare...? (mai mult)
Oameni dragi sa stiti ca Dumnezeu vorbeste cu oamenii si o va face si mai evident in viitorul apropiat. Eu vorbesc cu Dumnezeu ca cu Cel mai bun prieten al meu. Cand sunt singur vorbesc cu Dumnezeu despre...? (mai mult)
Deci botezul e pentru a-l accepta pe Isus?
Unde în Biblie găsesc toate profețiile biblice despre viitorul omenirii? Adică ce ne așteaptă pe noi ca civilizație și planeta in viitor.Dau funda cui mă lămurește bine.
Când credeți că va reveni Iisus Hristos pe Pământ și când credeți că va avea loc sfârșitul? După voi.
Ce părere aveți? Suntem singurul în Univers? Unii creștini radicaliști chiar cred asta și exclud varianta existenței vieții extraterestre..De ce? Ce mare lucru e ca Dumnezeu să fi creat și alte...? (mai mult)
Ce părere aveți de asta? http://www.divin.ro/? 53t4l&v7f2k=3172 Mi- am comandat și eu pachetul de cărți oracol cu îngeri doar pentru a îmi dă speranță pentru viitor și sfaturi motivational...? (mai mult)
Am și eu o nelămurire. Am un prieten ce este creștin ortodox pe stil vechi. Mâine, cum se vor începe urările de anul nou, nu știu dacă să- i trimit o urare ținând cont de faptul ...? (mai mult)
De ce nu ni se arata Dumnezeu? Nu ar fi mai usor sa credem in el asa? Stiu ca unii vor spune ca nu ni se arata pentru ca trebuie sa fie alegerea noastra sa credem sau nu. Dar daca nu credem vom ajunge ...? (mai mult)
Cum de Maria l-a gasit numai pe Iosif bun de sot?
De ce se temea Jesus de evrei? Ca doar era Dumnezeu https://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=35&cap=7
In primul rand imi e rusine sa intreb asa ceva, si imi e rusine de Dumnezeu ca l am dezamagit iar, ca ma indrept... Tocmai ce renuntasem la pacate si de ceva zile vb cu o tipa. Si situatia a ajuns intr-...? (mai mult)
Cum sa scrii asta in Biblie? https://prnt.sc/wcx9ks.Auzi. Cuvantul "frate" inseamna var. si mai e o problema. Se zice ca Iacov si Iosif, Simon si Iuda erau copiii lui Iosif, logodnicul lui Maria, ...? (mai mult)
Apocalipsa 13:4:"Şi s- au închinat balaurului, fiindcă i- a dat fiarei stăpânirea; şi s- au închinat fiarei, zicând: Cine este asemenea fiarei şi cine poate să se lupte cu ea?" 2 Corinteni...? (mai mult)
Deci. Iosif si Maria s- au dus la recensamantul din Iudeea ca sa se inscrie, nu? Si de ce nu s- au dus si copiii lui Iosif cu ei? Ca tot o ardeti cu "Frati 'putea insemna si frati vitregi". Deci Isus...? (mai mult)
Cum a putut zeul iudeu sau Jesus sa se faca om? Si cum de a murit zeul iude/Jesus? Din cate stiu eu, zeii/Dumnezeii nu mor.
Faptul că aleg să nu mă căsătoresc și să nu am niciodată vreo relație cu vreo fată se pune ca păcat?
De ce imi tot vin ganduri necurate de hulă? Nu le pot controla... Ganduri jegoase ce il asociaza pe Iisus cu lucruri intunecate. Ce ma fac? Daca am comis pacatul de neiertat...
Daca doresc sa ma pocaiesc, inseamna ca trebuie sa renunt si la glume, distractie, muzica?
Ce parere aveti ca in Talmud scrie ca Jesus a facut sex cu magarul sau?
Ce este Cartea Vieții? Poate sa îmi explice cineva și mie mai exact? Mulțumesc!
E posibil ca ateii ( necredinciosii si scepticii ) sa desfiinteze in viitor sarbatoarea Craciunului si Anul Nou ( Revelionul ) si pe Mos Craciun si bradul de Craciun impodobit pentru ca aceste sarbatori...? (mai mult)
Ateii ( necredinciosii ) sarbatoresc si ei Craciunul care se pretinde a fi ziua nasterii lui Iisus. Cum de sarbatoresc ateii Craciunul daca ei nu cred in Dumnezeu, in Iisus? Necredinciosii incearca sa...? (mai mult)
Satan este pretinsul inger de lumina?
Nu vi se pare de ras ca, crestinii contrazic evreii cu privire la Jesus ca fiind Mesia? Ca si cum strainii ar contrazice romanii cu privire la Vlad Tepes.Strainii cam cred ca Tepes era vampir =))
Care sunt semnele venirii lui Jesus a douua oara?
Există vreo școală că sa ajung sau sa devin Me. dium Medical la fel ca Ant. hony William sau Edgar Cayce? Sau vreun curs holistic ceva... Imi place mult conceptul asta de profesie care ajuta oamenii...? (mai mult)
Potrivit Bibliei, cine este fiara si cine primeste semnul fiarei?
In Biblie scrie ca Satan e conducatorul acestei lumi. Toate guvernele lumii sunt conduse de Satan?
Necredinta sau ateismul e promovat drept stiinta de catre toate guvernele lumii?
Cum vi se pare meseria/vocația de me. dium medical? Eu de când am citit cartea și biografia lui An thony William, mediumul medical celebru din U.S.A am inceput să mă rog la Dumnezeu să îmi dea ...? (mai mult)
E posibil sa fi pacatuit atat de mult incat sa nu ma mai ierte Dumnezeu? M a pedepsit destul de sever si asta ma face sa cred ca L am suparat foarte tare. Chipul meu de inger s- a transformat intr- un ...? (mai mult)
E frumos sa fii un cititor in cărți?(cărți cu mesaje divine de la îngeri de la Doreen Virtue) Nu mă interesează folosul material. Vreau și eu să îmi găsesc o ocupație în viața.
Cum va explicați că foarte multe cazuri în care cei ce au avut experiențe de moarte clinică, adică NDE, se vad de sus de deasupra corpului și văd și aud tot ce zic și ce fac doctorii cu trupul...? (mai mult)
Credeți în prezicerea viitorului? Și în oameni care prezic viitorul?
Poți avea credință în Dumnezeu și dacă nu mergi la biserica și stai acasă rugandu- te in cămăruța ta cum a zis Iisus Hristos, căci Dumnezeu este pretutindeni nu numai în Biserică și mai ...? (mai mult)
Ce credeți despre cartea Elenei Iuliana Neagu? Secretele întregii vieți.
In ce an s- a implinit profetia din Apocalipsa 12:9:"Şi a fost aruncat balaurul cel mare, şarpele de demult, care se cheamă diavol şi satana, cel ce înşeală pe toată lumea, aruncat a fost pe...? (mai mult)
Tot aud crestini care repeta intruna despre sacrificiul lui Iisus care spala pacatele omenirii.Ce sacrificiu este acela cand stii ca esti nemuritor si vei invia dupa 3 zile iar apoi fugi repede la ...? (mai mult)
Cand va fi Noua Era Vărsătorului? Am intrat deja în ea sau vom intra in viitor? Unii zic că am intrat, alții că vom intra
Ce parere aveti despre budism? (Nu stiu daca intrebarea este pusa la categoria potrivita pentru ca budismul este mai mult un stil de viata decat o religie in adevartul sens al cuvantului.)
Am descoperit că spiritualitate și dezvoltare spirituală este ceea vreau sa fac in vista aducă să aprofundez acest domeniu dezvoltandu- ma spiritual...vindecandu- ma de depresie și anxietate folosind...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
fr1tz întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
Delia65delia întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Sinonime
Cat de bine stai cu sinonimele? Poti gasi rapid unul pentru "eclatant"?