Ati citit toata Biblia? Vi se pare ca Dumnezeu este intr- adevar asa bun cum ni sa predicat avand in vedere tot ce se intampla in lume? Va rog sa va folositi si mintea si nu- mi raspundeti doar cu citate...? (mai mult)
Știe cineva cum aș putea să iau contact direct cu Dumnezeu? Adică să pot vorbi cu el, să-l pot vedea cu ochii mei, mai pe scurt să mă întâlnesc cu Dumnezeu.
Buna. Am doua întrebări si as dori sa- mi răspundeți la fiecare in parte: 1) Cum pot sa citesc noul testament astfel incat sa- i inteleg ca lumea? 2) Pot învăța sa pictez la fel de bine sfinți...? (mai mult)
Din punct de vedere mintal și duhovnicesc cum pot să- mi îmbunătățesc calitatea de răbdare și starea aceasta ciudata ca multe lucruri ma deranjează! Aceiași părinți când vorbesc cu...? (mai mult)
Ce parere aveti despre Yaweh (Elohim) si sau Annunaki Cumva am fost convertit la el si am patit multe lucruri ciudate. Vreau sa aud si parerea altora, aparent e un Dumnezeu bun ca toate imi merg de ...? (mai mult)
Bună, am văzut de curând un anunț pe internet despre un clarvăzător numit ( luca ioan ) tămăduitor care s- ar afla în Brașov, a mai apelat cineva la serviciile lui? Mă poate ajuta cineva cu...? (mai mult)
Salut voi nu considerati ca suntem cam aroganti si ca e o blasfemie sa credem ca am fost facuti dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu? Adica suntem asa imperfecti... Lumea e departe de a fi ce ar trebui...? (mai mult)
Ba voi mergeti sa luati lumina? :)
Salut! Am citit pe doxologia ca se poate împărtăși seata de Sambata Mare, dar pot manca? Daca, sa zicem, ca nu se împărtășește seara, ci dimineata la 8, mai am cand sa ma împărtășeștesc?...? (mai mult)
Ce parere aveti despre ambiguitatea din biblie si din istorie:intre Prea Buni cristosi isusi iesua, sfinti puri, pat paterni., normali si infractori cal calai de pe negativ aparent prea buni dar rai in...? (mai mult)
Nu știu câți dintre voi a ți pățit dar în ultimele luni de doua ori mi s- a întâmplat sa vad o anumita figura și sa simt ca e demonica indiferent ce chip a avut.Mi a înghețat sângele în vene,...? (mai mult)
Aceasta intrebare este adresata persoanelor religioase. Ce va convinge sa credeti in religia voastra? Ar fi perfect daca ati oferi argumente concrete. Multumesc!
E un pacat daca te masturbezi?
Hei, TPU, credeți că în Săptămâna Mare sunt spirite mai multe și mai aprige printre noi? De ce simt că la fiecare sărbătoare, după mii de ani de terapie chiar și un chibrit dacă aprinde...? (mai mult)
Daca o prietena de a mea este la menstruație și trece pe sub masa la biserică, se poate întâmpla ceva? Am văzut articole cu preoții care susțin că chestia cu "necurăția" femeii este de domeniul...? (mai mult)
Pot sa Il găsesc pe Dumnezeu cu ajutorul cartii Invataturi de la Muntele Athos de indragitul Părinte Pimen Vlad asa cum si- a si propus autorul si cartea? De a ne apropia de Dumnezeu măcar prin vorbele...? (mai mult)
O Biblie povestita și ilustrata pentru copii te ajuta mai bine sa înțelegi Biblia dacă pe aia mare normala nu prea poți sa înțelegi mare lucru din ea fiind scrisa foarte proverbial și...? (mai mult)
În săptămâna postului mare se spune ca nu se mănâncă nimic de culoare roșie! Eu am auzit ca mai demult oamenii din sate mâncau pâine cu apa în săptămâna mare iar vineri țineau post negru(...? (mai mult)
Vreau să vă întreb așa îl iubiți pe Dumnezeu? Nu vreau să răspundă atei să se apțină
Bună seara! În Joia Mare se trece pe sub cruce? La ce oră se trece pe sub masă în Vinerea Mare?
E păcat sa joc jocuri online? De exemplu de manager/antrenor de fotbal? Îmi plac mult de mic copil astfel de gen de jocuri.
Halvaua cu cacao e de post?
E păcat daca as lucra in domeniul afacerilor sa zicem? Cred în Dumnezeu.Visul meu e sa lucrez in viitor ori in domeniul sanatatii ori in domeniul afacerilor mici/comertului.Si o sa sper pana în ultima...? (mai mult)
Dacă Isus a fost atât de important și a avut un asemenea impact, de ce nu există mențiuni contemporane ale "minunilor" lui din surse istorice importante, care să nu fie influențate de credințele...? (mai mult)
Pe de o parte, probabil orice om cu frica de Dumnezeu poate fi de acord cu ideea ca nu suntem noi in masura sa- i judecam pe altii si clar nu sa decidem daca un om e bun sau rau. Totodata, in dorinta...? (mai mult)
Daca se spune ca isus/iahve a facut "minuni", de ce nu exista nicio alta mentiune contemporana care sa le mentioneze?
Pentru cei ce cred in fantome, de ce nu sa relatat niciodata observatii de fantome ale oamenilor primitivi, caveman ghosts? :)) "Why don’t people ever see cavemen ghosts?" https://www.quora.com/Why-...? (mai mult)
Vreau o mică dovadă că există Dumnezeu întrebarea asta este pentru cei care zic că există Dumnezeu
Spuneti- mi va rog și mie mai clar care sunt toți pașii ca să ma pocaiesc și eu și sa îmi predau viata cu adevărat in mana lui Dumnezeu? Dorința mea cea mai mare e sa îmi găsesc echilibrul...? (mai mult)
Dumnezeu există?
Unde pot dona trei cărți crești ne 2024 tip buzunar de la GBV?
Ce înseamnă Passah?
Dacă nu am miliftă când merg la spovedanie si îi spun preotului ce se întâmplă?
Vreau sa ma lamuriti si pe mine, care este acel proces de "creatie" prin care Mniezo a creat animalele? va rog sa-mi explicati detaliat
Salut! Am si eu o intrebare... cine stie ce s-a intamplat in fiecare zi din saptamana Patimilior (Mare)? In special Miercuri?
Salut! O persoana vrea sa jur in biserica pentru un lucru. Ce înseamnă asta? Este permis asa ceva în biserica?
Oameni credincioși care chiar sunt cu adevărat care ți ar da viață în acest moment pentru Iisus sunt? Fără vrajeala cu Iisus nu cere viața mea
Ca să fi creștin trebuie să renunți la a asculta muzică metal? Creștinii pot să asculte orice muzică înafară de metal și rock?
Ce părere aveți de poezia "Cold Iron" de Rudyard Kipling? Nu vi se pare printre cele mai frumoase, dacă nu cea mai frumoasă, poezie creștină pe care ați citit-...? (mai mult)
Salut,daca astazi in a 2 a zi de post am mancat fara sa vreau de dulce, ma pot spovedi si impartasi maine sau trebuie sa o iau de la capat si sa tin alte trei zile?
Buna, astazi doamna diriginta a propus sa mergem la biserica pentru a ne impartasi, eu nu am tinut post si de dimineata am mai si mancat foarte putin, mama mi- a spus sa nu ma impartasesc din cauza ca...? (mai mult)
Salut. M-am trezit la ora 3 si am visat inainte sa ma trezesc ca comunic cu un spirit + alte chestii ciudate care nu mi le mai amintesc, ce insemna asta?
Care este denumirea conceptului de a crede in Dumnezeu dar a nu crede in biblie, preoti, ritualuri, etc. Voi ce credeti?
Daca eu am jurat pe moarte ca nu mai fac un anumit lucru(sa fumez spre exemplu) pana pe 5 mai si incalc acest juramant mi se poate intampla ceva? Si cum pot face sa dezleg acest juramant
Salut! Am fost sa ma spovedesc seara la vecernie și a doua zi trebuia sa ma împărtășesc și nu am putut merge. Oare dacă ma duc următoarea zi dimineața la liturghie și ma împărtășesc oare...? (mai mult)
Singurul Dumnezeu este banul?
De ce omul e singura specie de animal careia ii este frica de ce se intampla dupa moarte? Amuzant e ca am inventat de- a lungul istoriei niste povesti, filozofii si religii ca sa ne simtim bine d.p.d.v...? (mai mult)
Bună,doresc să știu ce să întâmplă dacă o măicuță/călugărița rămâne însărcinată.
Pentru cei care au ținut tot postul Paștelui îmi da și mie niste exemple cam ce rețete de post au gătit? Cum ați rezistat atât și dacă mai posteau și alte rude din familie! Aș vrea să țin...? (mai mult)
Credeti ca parintii ar trebui sa isi oblige copiii sa mearga la biserica? De ce?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Anonimms128 întreabă:
nyoentox2002 întreabă:
10Bubico întreabă:
Generalgrevious031 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Steagurile Lumii
Tu cate steaguri din intreaga lume cunosti? Pune-ti la incercare cunostintele.