Papa Francisc a îndemnat omenirea la reducerea consumerismului ..Are dreptate sau nu? Eu cred că da, nu v- ați săturat de consumerismul acesta care face numai rău și ne face prea materialiști? ...? (mai mult)
Credeți că există Universul sau Dimensiunea vieții după moarte? Există un dincolo? Ne ducem într- o lume mai buna după moarte după cum scriu zic atâtea scrieri filosofice și religioase de azi...? (mai mult)
De unde stiti ca Jesus era Dumnezeu sau fiul lui? Cu vorbe nu poti convinge lumea sa te creada.
Uitati- va la imaginea mea de profil.Arata adevărul? Iisus Hristos e Adevăratul Doctor/Medic care nici macar nu a cerut și nu cere bani in schimbul vindecării divine pe care o făcea si o face și ...? (mai mult)
Ce părere aveți despre astrologie? Adevărul e că religia și astrologia se îmbină perfect împreună însă unii cred că astrologia e rea? Există și au existat creștini înfocați care au fost...? (mai mult)
Credeți într- o lume mai bună și în pace universala in viitor? Adevărul că lumea va progresa in viitor și va ajunge la acea armonie si pace universala, iubire colectivă și schimbarea vieții...? (mai mult)
Cine a văzut conjuncția dintre planetele Jupiter și Saturn?(Steaua din Betleem)? La mine e ceață și înnorat și nu se poate vedea
Daca am făcut azi 21 12 2020 rugăciunea aceea pentru a Îl chema pe Domnul Iisus Hristos în viața mea, ce urmează? Ce trebuie sa fac in continuare? Care e următorul pas? Vreau că Dumnezeu sa vina...? (mai mult)
Ce părere aveți de acestea? https://solascriptura.ro/cursuri/toate/
O dovada foarte buna ca Dumnezeu exista este ca un om oricat de inteligent ar fi daca in jurul sau ar fi mereu dezordine ar innebuni si ar muri si ar fi mereu dezordine. Ordinea nu poate sa apara din dezordine....? (mai mult)
In ce zi a creat Dumnezeu supernovele, Quasarii, piticile albe, gaurile negre, atomii, etc? Unde scrie in Biblie ca Soarele o sa "moara" sau ca o sa distruga Pamantul?
Eu am făcut hula împotriva duhului sfânt, am vrut să văd cum e să o faci cum am citit în biblie și am început să spun în fața icoanei hule cum au spus fariseii lui Iisus. După un timp am ...? (mai mult)
De unde se poate vedea in tara noastra alinierea planetelor? Ma refer la cele de azi, care s-au mai aliniat asa la nasterea lui IIsus Hristos
Omul necredincios este deconectat de la sursa vietii (Dumnezeu) si viata lui e ca viata unei baterii. Cand se termina bateria se termina si viata. Cum comentati?
Cand s-a nascut Iisus? Hristosul s-a nascut inainte de Hristos?
In anul 2050 va fi un cataclism planetar mai exact un asteroid mare sau un obiect din cer va cădea pe Pământ și va produce pagube imense, posibil să aducă și sfârșitul lumii.Pana atunci pandemia...? (mai mult)
Am 14 ani, sunt de 6 luni la strana si am inceput cu psaltica. Am habar de note, de semne timporale si simple, doar ca nu inteleg ceva. 1.Cum sa imi formez vocea, sa ating corect notele? ...? (mai mult)
Daca am pupat după ce m-am împărtășit mi s-a dus împărtășania?
Voi sunteti credinciosi? Daca da, atunci de ce v- ati hotarat sa Il urmati pe Dumnezeu? Cum luptati cu pacatul si cu ispitele? Ce fapte faceti ca sa ii faceti pe plac Lui Dumnezeu? Cum va gasiti bucuria...? (mai mult)
Cine stie sa imi explice de ce preotii vorbesc constant tinerilor despre casatorie, in discutiile private? Practic dupa 23- 25 de ani, deja incep sa recomande. Am intalnit asta chiar si in orasele mari,...? (mai mult)
Care sunt rugaciunile pe care le spuneti?
Este cineva de aici care a citit biblia? Ce scrie despre semnul fiarei? Ce scrie despre apocalipsa si ce profeti sau imlinit pana acum? Cand credeti ca vine apocalipsa?
Cum sa am parte și eu de sănătate de la Dumnezeu în viața asta?
Care sunt secretele sănătății? Tocmai ce m- am înscris la un curs Sola Scriptura care se numește secretele sănătății și până vine eram curios. L- a făcut cineva? Există secrete ale...? (mai mult)
Exista o stransa legatura intre moralitatea obiectiva, moralitatea unui om si gradul de satisfactie la privirea unui peisaj din natura, la privirea unei femei frumoase, la relatiile intime, si legat...? (mai mult)
Cum poți să am o relație personală om- Creator cu Dumnezeu, cu Iisus? Cum să îmi fie Dumnezeu mai aproape in viața asta, sa fie langa mine mereu? Am citit Evangheliile din Biblie și puțin ...? (mai mult)
Dumnezeu se razgandeste?
Intrebare pentru atei: De ce sunteti atei? Sau mai bine spus, ce va facut sa fiti asa? P.S.: Si eu sunt :) doar ca sunt curios si sunt sigur ca exista răspunsuri diferite.
Vin vremuri bune. Dumnezeu va innoi toata fata Pamantului. Toata lumea care nu- L respecta va disparea. Cei ramasi nu vor mai muri, nu se vor imbolnavi, nu vor munci pe branci la privat. Multi morti ...? (mai mult)
Care este dovada care il face pe hristos mai real decat mahabharata?
Hei TPU, stiu ca aceasta intrebare nu prea face parte de religie dar va rog mult sa ma ajutați dacă puteți! Deci eu pe la 1 amiaza m- am pus la somn și numai la 5 m- am trezit.Când m- am trezit sora...? (mai mult)
Tineri creștini pe aici, dornici să împărtășească dragostea Lui Hristos? Vreau să vă cunosc. :)
Multi spun ca "Dumnezeu si Biblia a fost inventata pentru ca oamenii sa fie ca niste oi supuse si exploatate de cei care conduc lumea fara sfarsit." Insa de fapt in Biblie se arata ca Dumnezeu nu are ca...? (mai mult)
Aș avea nevoie de niște sfaturi. După luni întregi de rugăciuni (zilnic) și încercări de a mă apropia de o persoană și de a o face să mă caute la rândul ei, incep să cred ca nu...? (mai mult)
Se stie ca Suedia este o tara atee care a incercat sa desconsidere legea carantinei data de Dumnezeu in Biblie. Iata rezultatul aratat in aceasta stire: https://ziare.com/europa/suedia/regele- suediei-...? (mai mult)
Stie cineva dacă există o vraja de la care iti apar vanatai fara motiv pe corp?
Se pune intrebarea "pe ce baza va judeca Dumnezeu toata omenirea"? Pe baza avansarii tehnologiei omenirea poate vedea dovada designului inteligent legat de structura microscopica a organismelor vii de ...? (mai mult)
Cine a mai făcut cursul de nutriție de la Sola Scriptura? L-terminat cineva? Merita efortul și timpul?
Cred ca Dumnezeu, la inceput, cand i- a creat pe Adam si pe Eva, a pus pomul interzis in gradina Edenului si le- a spus sa nu manance din el pentru ca vor muri negresit cu un singur scop:sa- si distruga...? (mai mult)
De ce apostolii nu au botezat in numele Tatalui, Fiului, D. Sfant? Dupa parerea dvs se contrazice cu botezul din Mat. 28? ARGUMENTATI!
Buna dimineata, am facut o prostie aseara ma certam cu cineva pe motivul ca nu imi dadea caciula la inceput eram calm chit ca acel baiat imi arunca caciula pe jos si in tufisuri dar picatura care a umplut...? (mai mult)
Ateii români sunt mai toxici decât ateii din alte țări? Sau este o idee generala, ca model ideal, pentru un ateu să fie toxic? Vorbesc despre personalitate, înțelegerea unui text și contextul...? (mai mult)
Cum sta Pamantul in spatiu fara Soare? Ca asa "zice" Biblia, ca Soarele a fost creat in ziua 4,
[Insert a way say hello] TPU! Ce faceti? Bine? Bine... Am o mica intrebare(descrierea sau explicarea ei va fi mai lunga insa) si as dori ca persoanele religioase sa raspunda. "Daca Dumnezeul tau(cel...? (mai mult)
Oare cum sunt catalogat daca vorbesc cu un animalut de plus? As face un experiment? Acel animalut o sa fie pe post de Dumnezeu.
Ce religie ai daca crezi in reincarnari?
Pentru cei ce știu. Doar ei vreau sa răspundă. Eu vreau sa urmez facultatea de teologie dar ma macină 2 intrebari 1)preotii au voie sa danseze la nunti? 2)preotii au voie sa umple in afara...? (mai mult)
Aseara i- am explicat prietenei mele de vsul lucid si ea a zis ca vrea sa incerce dar dupa s- a razgandit pentru ca se uitase la un film horror si nu credea ca era in stare eu i- am explicat ...? (mai mult)
Care este religia principala in galaxia noastra?
De unde "stie" Biserica ca acele carti din Biblie sunt adevarate?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
DaciaRomania întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
IL0VEDINER0 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pokemon
Pikachu, Bulbasaur si Venusaur iti spun ceva? Hai sa vedem cat iti mai amintesti din super serialul animat Pokemon!