Vreau sa gasesc o biserica. Cladirea are 2 turnuri in laterale la celasi nivel cu corpul principal (si el rotund), acestea au niste acoperisuri foare ascutite in forma de con. Corpul principal are ...? (mai mult)
Oare ce ati mai zice daca am coloniza alte planete? I-ati mai da meritul lui Dumnezeu?
Cum de a hotarat sinodul ce e adevarat si ce nu e? Au fost acolo cei din sinod?
Bună, astăzi am găsit/ văzut o postare pe pagina principală a unei biserici nondinominaționiste, unde un păstor a publicat un anunț, dacă pot să îi zic așa, în care își îndemna oamenii...? (mai mult)
Bine, deci pentru a oferi tuturor rezumatul de bază, de obicei, oamenii au 46 de cromozomi, inclusiv doi cromozomi sexuali (46XY sau 46XX). Autozomii dvs. (cromozomii non- sexuali) sunt ordonați ...? (mai mult)
Ce inseamna pocainta? la ce trebuie sa renuntam sa fim considerati pocaiti?
Un tigru alege in mod rational si constient sa atace o caprioara? de ce permite dumnezeu suferinta in randul animalelor, tot din cauza unui mar?
Dumnezeu nu a predestinat totul inainte de creatie? pai el stie totul sau nu stie?
Https://youtu.be/3gPfsmY0oYo Uitati-va la clipul asta, are subtitrari in română. Va rog sa nu comentati daca nu v-ati uitat pana la sfarsit, si asa e doar 3 minute. Ce parere aveti?
Daca cineva, din iubire, cauta sa va ajute sunteti dispusi sa lasati mandria deoparte si sa va lasati ajutati cu un sfat din Biblie?
Daca Dumnezeu exista de ce nu face un miracol imens sa traim in fericire vesnica si sa nu mai avem boli, suparari etc. Unii oameni au o soarta cumplita si unii foarte cumplita:stau la pat, au cancer, au...? (mai mult)
De ce era nevoie ca romanii sa se duca pe muntele maslinilor sau unde s- au dus ca sa il prinda pe Jesus? Si de ce aveau nevoie de Iuda ca sa il recunoasca? Ca doar era cunoscut in societate, ca predicase...? (mai mult)
De ceva timp am impresia ca cineva i- a facut farmece unui apropiat de al meu, si nu sunt singura persoana care a observat chestia asta *nu veniti sa imi spuneti ca chestiile astea nu exista pentru...? (mai mult)
Crestini ce parere aveti despre hindusi?
Credeți că există ceva după moarte? Argumentați.
Daca mi-a murit nevasta cat timp nu am voie sa fac sex?
Dumnezeu l- a facut pe om dupa chipul si asemanarea lui, nu? Dar pe plante, fungi bacterii, virusi si animale dupa al cui chip? Si pe fluture nu l- a creat el, ca nu exista fluture pana nu e omida=...? (mai mult)
Cat a mai trait Noe dupa ce s- a imbatat? Facerea 9:28:"Şi a mai trăit Noe după potop trei sute cincizeci de ani." Cinci vieti de om de 70 de ani adica 5 vieti x 70 de ani = 350 de ani. Daca...? (mai mult)
Cine a scris Biblia? Lasand la o parte Noul Testament unde se povestesc intamplari reale, sa zicem, vazute de anumiti oameni. Eu vreau sa stiu cine a spus ca exista rai si iad sau viata dupa moarte, ...? (mai mult)
E adevarat ca religia e optionala in scoli? De cand? De ce? Pe vremea mea nu era optionala. Cum mai invata tanarul sa fie spiritual? Se mai face filosofie macar?
Dumnezeu a spus ca va avea mila de cine ii va placea sa aiba mila. Credeti ca va avea mila si de voi? De ce?
Ma pot duce la un prieten acasa de revelion daca sunt in doliu? Doar sa bem ceva si sa ascultam niste muzica, nu dansez sau ceva.
Într-o lume spirituală în care contează doar banul, Parcă vânez OZN-uri verzi cu deltaplanul?
Buna seara, in seara asta am jurat stramb, am zis sa moara mama, ma contraziceam pe masini cu prietenii mei si cum eu eram convis pe afirmatia mea am zis sa moara mama daca nu e asa, dupa mi- am dat...? (mai mult)
Care imi da si mie versetul in care zice despre termenul de trinitate? Asta in Biblie.
Bună TPU, am o întrebare. O prietena a făcut un pomelnic și a trecut pe cineva viu la morți, ce se poate întâmpla dacă a făcut asta? Rog răspunsul urgent.
Sunt pe aici niște wiccani/păgâni adolescenți care sunt dornici să converseze cu un wiccan?
Exista vreo legatura intre riscul mare de depresie in ziua de azi cu faptul ca umanitatea devine tot mai seculara?
Oare se mai "sacrifica" Isus daca nu facea prostii?
Auzim tot mai des spunandu- se "functia creeaza organul". Daca un om intreprinde o activitate specifica ajunge sa aiba creier de parca nu ar fi avut organ sau creier inainte sa inceapa acea activitate?...? (mai mult)
De ce la orice intrebare raspunsul unui ateu e "evolutie"?
Citez dintr-o sursa: "Contrar aşteptărilor evoluţioniştilor, experimentele de ȋmperecheri ȋncrucişate ating nişte limite; schimbarea nu este nelimitată." Cum priviti acest lucru?
Problema mea este una sensibilă, de aceea sper ca sfaturile voastre sa fie mature...citiți pana la capăt ca sa vedeți de ce am pus întrebarea in categoria aceasta. Am 25 de ani, iar pe...? (mai mult)
Ce credeti despre acest citat? "Mulţi, probabil din neatenţie, efectuează acest truc al schimbării definiţiei făcând aluzie la mutaţiile bacteriilor ca şi când ar confirma evoluţia. Acest...? (mai mult)
Ce părere aveți despre evoluție, ca creștini, mai ales că se învață la școală?
Credeti ca e un păcat sa îl blestem pe Dumnezeu? Este vinovat că nu îmi găsesc un loc de muncă sau măcar să îmi găsesc un prieten?
Nu vi se pare ca, craciunul e "furat' din paganism? Exemplu: Mos craciun ar fi Odin, si renii erau de fapt Sleipnir, calul lui Odin cu 8 picioare, care era foarte rapid. https://www.scrisoridelamoscraciun.ro/povestiri-...? (mai mult)
Cum comentati? Se stie ca Japonia este una din tarile atee. Japonia se confrunta cu o rata accentuata a dementei in randul persoanelor peste 65 de ani. NU asta e cauza precum e descrisa aici: "„Cazurile...? (mai mult)
De unde își iau originea ateismul și agnosticismul?
Ce păreri aveți despre reîncarnare?
Cand un prieten cu Dumnezeu moare, Dumnezeu ii sigileaza filmul vietii in cartea vietii impreuna cu ADN- ul. La un moment din viitor Dumnezeu va readuce la viata mortul reconstituindu- i trupul din pamant...? (mai mult)
Deci molifta e pentru iertarea pacatelor, nu? Atunci botezul pentru ce mai e? Plus ca se zice ca Jesus s- a jertfit pentru iertarea pacatelor, plus ca se zice ca noi murim din cauza pacatelor, dar animalele...? (mai mult)
Am și eu o întrebare: De ce Dumnezeu și-a creat propriul inamic și nu-l poate nimici? Adică unde e logica?
Conform unui vis, pandemia de coronavirus se va sfârși in 2022, atunci se va produce vindecarea totala. La sfârșitul lui 2021 vor fi ultimele zvâcniri ale virusului, lumea se va vaccina și totul...? (mai mult)
Redau un citat de pe un site care explica marea diferenta intre stiinta operationala cu tehnologia si stiinta istorica povestita. Multi atei fac greseala spunand: "daca crezi in Dumnezeu de ce te mai duci...? (mai mult)
Citat de pe un site important: "Crezi ȋn apa caldă? Creaţioniştii nu au absolut nicio problemă cu ştiinţa operaţională, deoarece dovezile conduc această ramură a ştiinţei. Nu contează...? (mai mult)
Cum de a murit Isus? Ca doar era Dumnezeu si Dumnezeu e nemuritor, sau nu e?
Credeți că o serioasă lecturate a Bibliei poate fi făcută numai cu manualul DSM V in fata?
Când vine Apocalipsa?
Cum va arăta Apocalipsa?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
DaciaRomania întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
IL0VEDINER0 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nicole Cherry
Esti fan Nicole Cherry? Hai sa vedem chiar acum cat de multe stii despre tanara artista!