Cei mai activi useri din categoria Religie pe 23 Februarie 2025 sunt:
Eu sufăr de toc, fac psihoterapie dar am gânduri cu caracter sexual legat de personalități biblice(am înțeles ca acest lucru este întâlnit în destule cazuri de toc), ceea ce nu pot controla,...? (mai mult)
Dacă m-am împărtășit ieri,pot mânca cozonac, care e din ou?
Cum pot sa fac ceva bun cu viața mea? Sufăr de toc, anxietate generalizata, depresie..sunt pensionat pe caz de boala căci în momentul asta nu pot munci.Am 12 clase și nu prea știu să fac nimic...? (mai mult)
Care este cea mai frumoasa rugaciune pe care o cunoasteti? Dar sa nu fie cele cunoscute ca vreau ceva nou. M-am saturat de tatal nostru si inger ingerasul meu.
"Dacă sistemul solar a fost cauzat de o coliziune accidentală, atunci apariția vieții organice pe această planetă a fost și ea un accident, iar întreaga evoluție a omului a fost un accident....? (mai mult)
De cate ori a cantat Cocosul pana sa se lapede Petru?
De ce l-a sacrificat Dumnezeu pe Isus?
Dumnezeu de unde a stiut ce e raul si binele? el traia singur din vesnicie in univers, in bezna totala, dumnezeu nu poate face rau, desi nu stie ce e raul, nici nu avea de unde sa stie, deci moralitatea...? (mai mult)
Cum de Dumnezeu avea un fiu? Parca Dumnezeu nu avea sotie. Sa nu o dati pe aia cu " s-a incarnat in fiul Mariei", ca exista ca fiu al lui Dumnezeu si inainte sa fie incarnat.
Cum poate Dumnezeu sa fie calaul, judecatorul, acuzatorul si pedepsitul?
De ce nu da Dumnezeu ploaie fara sa fie nori, ca doar e atotputernic. Curcubeul exista inainte de potop?
Ce părere aveți despre astrologie, horoscop, zodiac? Credeți că poziționarea astrelor influențează ce se întâmplă pe Terra? Știu că creștinii sunt împotriva astrologiei, dar sa fim seriosi,...? (mai mult)
Ce anotimp era cand s- a nascut Isus? Si cum a supravietuui micutul pe parcusul a celor 800 de km din Betleem pana in Egipt? Ce a mancat, ce a baut, ce haine de schimb avea, etc. Sa nu uitam nici...? (mai mult)
Necredinta e o boala. Se manifesta asa: "nu cred ca exista Dumnezeu, nu cred ca exista coronavirus, nu cred..."?
De ce au furat Iosif si Maria magarul de la Betleem, la intoarcerea lor cu Isus?
De ce nu a venit Isus a 2 a oara, ca a zis clar ca vine in timpul vietii celor de acolo "Căci Fiul Omului va să vină întru slava Tatălui Său, cu îngerii Săi; şi atunci va răsplăti fiecăruia...? (mai mult)
Vreau sa stiu cine a avut viziuni pana acum dintre cei ce sunteti pe TPU! Adica un dependent de jocuri de noroc cum sunt eu, cine l-a vazut pe Dumnezeu, in vis sau in starea de treaz, sau pe cel Rau!
Buna draga comunitate! Des imi tot pun o intrebare care ma framanta si am nevoie de ajutorul vostru. Sper sa nu gresesc, am sa aduc cateva argumente apoi am sa pun niste intrebari. Sunt trezit...? (mai mult)
Dumnezeu,iisus fiind o fiinta autoputernica poate sa faca ceva rau? sau este limitat sa faca doar bine?
Cine a creat tot scenariul inainte de creatie? Dumnezeu, nu? deci el a programat totul dar ne judeca pe baza programari lui?
Oamenii simplii fara multa carte vor fii mereu o majoritate pentru ca Dumnezeu a facut pe om ca sa imparta cu omul viata si fericirea. De multe ori se intampla ca oameni cu carte sa moara de vreo boala...? (mai mult)
Fraților, am o problemă ce mă macină tare mult, legata de viata si de credinta. Va trebui sa povestesc mult. Pentru inceput, provin dintr- o familie de crestini, practicanti(baptiști). Ambii...? (mai mult)
Oare de ce ortodocsii si catolicii au scos texte din Evangelia lui Marcu? "Şi intrând, le- a zis: De vă tulburaţi şi plângeţi? Copila n- a murit, ci doarme. 40. Şi- L luau în râs. Iar El,...? (mai mult)
Ce fel de porci erau cei din evanghelia lui Marcu? Ca ai "dracu" pasteau. Mistreti sau de casa? https://biblia.resursecrestine.ro/marcu/5
Daca ai fi Dumnezeu sau Creatorul Universului ce ai face cu planeta și omenirea lumea, viața, natura, viețuitoarele, ce ai face cu totul? Ce schimbări ai aduce și ce măsuri ai lua? PS:Există...? (mai mult)
De ce exista atâta suferința in lumea asta? Oare exista vreun răspuns logic și chiar adevărat pentru întrebarea asta ce iese din sufletele fiecărui om la un moment dat în viața(sau poate chiar...? (mai mult)
Daca ma pocaiesc o sa am voie sa ma uit la filme comedie si sa ma joc jocuri cu masini?
Cum de Isus a putut sa vada toate imparatiile Pamantului de pe acel munte pe care l-a dus Satana? Stiind ca Pamantul e geoid.
Oare de ce Yahweh cat si fiul sau Iisus nu au oferit informatii indispensabile despre medicina, dezinfectanti, antibiotice, astronomie, chimie, etc? De ce au incurajat sclavia si genocidul etnic in...? (mai mult)
Se considera pacat daca ma rog pentru moartea varului meu?
Raspunsurile la toate intrebarile importante ale omenirii includ pe Dumnezeu Iahveh si e rational sa fie asa pentru ca tot ceea ce vedem face parte din scopul Lui Dumnezeu?
Raspunsul la orice intrebare este Dumnezeu?
Nu exista viata biologica materiala si conditii pentru sustinerea vietii materiale nicaieri in univers decat pe planeta Pamant. In Biblie scrie clar. Citez din Biblia ortodoxa: Psalmul 113:24:"24. Cerul...? (mai mult)
Am si eu o întrebare. Ma cunosc cu o fată de ceva timp cam câțiva ani de zile și vreau sa ma căsătoresc cu ea. Problema este ca ea este de religie penticostala iar eu creștin- ortodox. Se...? (mai mult)
De ce Dumnezeu le-a interzis la ingeri sa faca copii cu fetele oamenilor?
De ce credeți că nu s- a găsit niciun semn al vreunei civilizație extraterestre de când a fost implementat programul SETI acum 50 de ani? E chiar imposibil sau puțin probabil să nu existe civilizații...? (mai mult)
Pandemia aceasta de coronavirus este începutul Apocalipsei, a vremurilor din urmă. Adevărat sau Fals? De ce? Și în plus, daca ne luam dupa multi, urmează alte pandemii, războaie, globalism, ...? (mai mult)
Cum vă explicați că unii oameni au văzut viitorul? Și in Biblie profeții si chiar și după Nostradamus, Maria Gheorghiu, Ioan Istrate, Edgar Cayce, Sundar Sigh, Georgeta Florea. Există oameni...? (mai mult)
Cum e in lumea cealaltă? Nu că aș vrea să mor ci intreb oare cum este?
ROMANI 8 : 9 Voi însă nu mai sînteţi pămînteşti, ci duhovniceşti, dacă Duhul lui Dumnezeu locuieşte în adevăr în voi. Dacă n'are cineva Duhul lui Hristos, nu este al Lui. Duhul sfant...? (mai mult)
In Biblie scrie ca Dumnezeu il va vindeca pe Satan (cel razvratit). Cand se va intampla asta credeti ca va fi o lume mai buna?
Mai exista Dumnezeu?
Asa da. Dumnezeu a proiectat fiintele sa fie fericite doar daca asculta de El. De aceea Dumnezeu a proiectat moartea pentru ca omul sa moara daca nu asculta si devine nefericit prin neascultare. Dumnezeu...? (mai mult)
Geneza 6:2:"Fiii lui Dumnezeu, văzând că fiicele oamenilor sunt frumoase, şi- au ales dintre ele soţii, care pe cine a voit." Iuda 1:6:"Iar pe îngerii care nu şi- au păzit vrednicia, ci ...? (mai mult)
Interdictia trebuie sa fie ceva real, viabil. Altfel e o interdictie falsa in lipsa obiectului sau lucrului interzis. Ingerilor li s- a interzis sa se amestece cu oamenii. Posibilitatea lor de procreare...? (mai mult)
Credeti in Santana?
In ce limba vorbea Andrei cu dacii si romanii?
Cum de Iuda l-a vandut pe Isus pe 30 de arginti? Ca si cum ai zice ca Bill Gates si-ar vinde fiul pe 100 de dolari. Plus ca romanii il cunosteau foarte bine, ca doar predicase destul de mult pe acolo.
Eu nu cred in Satana, nu cred in Dumnezeu (Budda, Allah etc), nu cred in Isus, nu cred in Adam si Eva, nu cred in religii si nici in rai sau iad, dar totusi cred in bine si rau, in spirite bune sau...? (mai mult)
Buna seara lume! Si la mulți ani pentru maine celor cu numele Andreea si Andrei. Deci acum sunt la o prietena si ma tot roaga sa imi pun busuioc sub perna ca ea ca cica imi visez alesul, eu nu cred, ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Adi1987 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Singur acasa
Te consideri fan al seriei de filme Singur acasa? Testeaza-ti chiar cum cunostiintele! :-)