Cei mai activi useri din categoria Religie pe 23 Februarie 2025 sunt:
Ia dati- mi voi ateilor dovezi că Dumnezeu nu exista, dovezi că Teoria big bang și Teoria evoluționismul sunt adevărate.; Deci nimicul care a creat universul este ceva, nu? Spuneți- mi cei mai...? (mai mult)
Argumente si o intrebare pentru atei : Acestea ultimele cuvintele spuse de urmatorii atei convinsi # Voltaire : Sunt parsit de oameni si de Dumnzeu, merg in iad oh Christoase oh Christoase # Talleyrand:...? (mai mult)
De ce fostele țări comuniste sunt foarte religioase în prezent? Din câte știu se promova ateismul în acele vremuri dar totuși populația a rămas majoritar creștină.
Prentru crestini: Cum a oprit Dumnezeu Soarele? Ca se stie ca daca Soarele se opreste, automat si sistemul solar s-ar prabusi, inclusiv Pamantul
Cum a reusit Iacov sa scape cu o rana la coapsa din lupta cu Dumnezeu?
Dumnezeu este cineva sau ceva?
Credeți că Terra și omenirea mai apuca anul 2050 la cate lucruri rele se întâmplă pe planeta? Și naturale,dezastre,încălzire globală, virus și provocate de om.
Are legătură pandemia actuala de covid cu începuturile sfârșitului lumii sau Apocalipsei? Trăim vremuri de care nu ne gândeam vreodată că o să le trăim, un user de aici spunea anul trecut ...? (mai mult)
Credeți că va exista vreo Apocalipsa sau vreun sfârșit al lumii vreodată că până acum au fost doar alarme false(2000, 2012 etc)? De ce credeți că "am supraviețuit" atâtor multe Apocalipse?...? (mai mult)
Ce părere aveți despre New Age?
Cum a luat ființă Dumnezeu?
Ce inseamna Alhamdulillah?
Zodia Pesti este puternic binecuvantata si atrasa de divinitate?
De unde stiti voi ce vrea un creator al Universului? Din o carte scrisă de niste oameni ca sa va manipuleze? Ia dovediți voi ca ce zice acolo e adevarat. EXEMPLU eu pot sa dovedesc ca Mihai viteazu a...? (mai mult)
De ce ar vrea un Dumnezeu sa fie periat? Ca doar e iubirea suprema si nu cred ca ar avea nevoie sa o ardeti cu el. Si nu se supune legilor omului. Asta daca o dati cu "Ce, un rege nu voia sa fie periat...? (mai mult)
Cum deosebim un trup ceresc fata de un trup pamantesc? Cum arata sufletul? Sufletul este duh? Are forme?
Cum e sa fii ateu si sa dai bani si impozite la preasfintiti si preafericiti din BOR? Cum e sa fii ateu si sa invidiezi luxul BOR in timp ce tu suflii in pumni de saracie? La ce te ajuta sa fii ateu daca...? (mai mult)
Daca Iisus,in trup de om,l-a vazut pe satana, noi de ce nu il putem sa il vedem?
Credeti ca Biblia din 1688 e un fals? Aia tradusa in romana.
Nu stiu daca e legat de religie sau nu, dar am o intrebare. Prietena mea aseara cand s- a culcat a visat locatia in care cu aceleas sunete, dar dupa acea s- a auzit ceva zgomot casa in care era se facuse...? (mai mult)
Ce sunteți atei sau creatini? Daca sunteti atei spuneti ce va facut sa fiti atei? Iar daca sunteti crestini spuneti ce va facut sa va intariti credinta in Dumnezeu?
Este moralitatea unui ateu inferioara fata de moralitatea absoluta a unui religios?
Întrebare strict pentru creștini :) Vorbeam astăzi cu un prieten despre minciună...iar el a spus că (citez) "nu toată minciuna e rea". Cu alte cuvinte... minciuna este întotdeauna un păcat?...? (mai mult)
La ce varsta s.au nascut adam si eva? Au fost bebelusi normali sau au aparut direct adulti?
Pe timpul lui Adam existau câinii Papillon?
Săptămâna asta am avut multe certuri in famile. Bunica a venit intr- o dimineață si a vrut sa vada care ii treaba, eu eram pe canapea iar candela era etageră. bunica se uita insistent la candela...? (mai mult)
Stateam si ma gandeam, oare cat de mult rad popii cand aud ce idiotenii fac minionii aia fara creier si apoi se duc sa se spovedeasca si spun totul preotului? Cred ca popii rad si cu curul cand aud ...? (mai mult)
Ce ati face daca cineva v-ar impune religia lui?
E adevarat ca daca mergi la cineva sa iti citeasca in tarot nu ai voie sa te spovedesti 3 ani? Daca da, de ce?
Cum l-a luat Noe pe T-rex in arca?
Biblia este scrisă de oameni. Geneza Rabbah este de asemenea scrisă de oameni. Atunci, de ce nu se ia în calcul că Lilith putea fi prima femeie pe pământ? Și nu orice femeie, ci una care era...? (mai mult)
Cand s- au apucat sa construiasca turnul Babel de ce scrie "uite ce au facut oamenii astia, haidem sa ne pogoram sa le amestecam limbile sa nu se mai inteleaga". Cine sunt acestia? De ce e folosit termenul...? (mai mult)
Credeti ca intrebarile vietii, cum au aparut oamenii, ce scop avem, religia, filozofia, nu trebuie luate asa de in serios? Ce vreau sa zic e ca nu vreau sa devin o persoana riguroasa, vad cum si eu si...? (mai mult)
În Matei 2:11 se relatează că magii s- au închinat Pruncului...nu și mamei. Dacă Dumnezeu ar fi dorit să ne închinăm mamei Domnului, nu ar fi lăsat în Scriptură că magii i s- au închinat...? (mai mult)
Religiile sunt multe și fiecare adept consideră că religia lui este cea adevărată. De partea căror adepți se află adevărul?
Ce îi impinge pe anumiți oameni să fie intoleranți față de cei care au altă credință?
Existenta lui Satan e dovedita de caderile mortale si sinucigase de pe cladiri si stanci ale multor oameni. Satan l-a indemnat si pe Iisus sa-si dea drumul de pe acoperisul templului?
Doar cineva cu vointa ar fi declansat big bangul. Daca nu ar fi existat Dumnezeu ca persoana big bangul nu ar mai fi avut loc. Vointa produce miscare. Daca un om nu ar avea vointa nu s- ar ridica din pat...? (mai mult)
Imbatranirea e anormala la om? https://www.descopera.ro/stiinta/19565917-cercetatorii-au-reusit-in-premiera-inversarea-procesului-de-imbatranire-umana-ce-fel-de-terapie-au-folosit
Ce parere aveti despre aceastra contradictie? "Nimeni* nu s- a suit în cer, afară de Cel ce S- a coborât din cer, adică Fiul omului, care este în cer.". Citat din Isus. Stiind ca in Biblie scrie...? (mai mult)
Dupa ce Dumnezeu l- a creat pe Fiul Sau Iisus acesta a invatat de la Tatal Sau ce e bine si ce e rau. Apoi Dumnezeu Tatal i- a dat lui Iisus libertatea sa decida ce e bine si ce e rau. Adam stia ce e bine...? (mai mult)
Acum cu pandemia si cu postul se mai fac botezuri? Stiu ca si inainte in post nu puteai face botez, dar ma intereseaza doar mersul la biserica si atat, nu petrecerea, ca nu poate fi vorba de asa ceva...? (mai mult)
"Necurat"inseamna "pacatos"?
Nu ar fi fain daca ar exista cu adevărat reincarnarea? Poate există, sa speram. Moartea și o singură viață e prea..trist.
Și dacă există viață după moarte,ce faceți, cum reacționați?
Cine l- a citit pe Dr Raymond Moody? Pionierul și savantul experiențelor NDE care a ajuns la concluzia că există viață după moarte, după ani de studii, cercetări și contacte cu oamenii ce au...? (mai mult)
De ce nu sunt luate că dovezi ale vieții după moarte experiențele NDE? De moarte clinică adica, in apropierea morții. Chiar mai credeți că sunt simple activități ale creierului, experiențele...? (mai mult)
Cum vedeți voi subiectul:există sau nu viața după moarte? De ce nu s- a mai întors nimeni sa ne spună cum e acolo? :)) Moartea e o trecere către altă lume sau un somn fara vise etern? De ce? ...? (mai mult)
Dacă Dumnezeu te-ar întreba: "Ce vrei să îți dau?", așa cum a avut și Solomon posibilitatea să Îi ceară orice, ce ai cere de la El? :D
Care e eroarea din urmatoarele afirmatii? Daca nu ar fi intuneric nu s- ar putea distinge lumina, daca nu ar exista pacat nu s- ar putea distinge puritatea, daca nu ar exista imoralitate nu s- ar putea...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Adi1987 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Singur acasa
Te consideri fan al seriei de filme Singur acasa? Testeaza-ti chiar cum cunostiintele! :-)