Cei mai activi useri din categoria Religie pe 23 Februarie 2025 sunt:
Ce parere aveti ca crestinii au "furat" simbolul crucii si l-au facut simbol a crestinismului? Sarmanul zodiac, sarmanul zeu al Soarelui
Care sunt "valorile crestine"? Ca tot aut popimea ortodoxa.
Oare cum putem să dobândim darul previziunii/clarviziunii?
Cum putem sa ne folosim de religie fara sa o lasam sa ne controleze vietile? Adica sa luam ce e bun din ea. Cine zice ca totul e rau in ea, greseste, puterea rugaciunii chiar este adevarata si ne poate...? (mai mult)
Ce parere aveti despre urmatoarele idei cu punct de plecare din acest link? https://journeyonline.com.au/opinion/satan- hiding- ai/ "Dumnezeu a facut pe om sa lucreze pamantul si nu niste roboti....? (mai mult)
Cum se face ca au existat si dupa potop uriasi?
Cativa dinozauri traiesc si in zilele noastre in timp ce mare parte dintre ei au fost vanati de oameni. Dupa potopul mondial conditiile de viata pentru dinozauri au devenit destul de neprielnice si acest...? (mai mult)
Lady Gaga e SATANISTĂ? Vă rog argumentați răspunsul!+
În Evanghelia lui Matei capitolul 24:45 se vorbește despre un sclav fidel (sau rob credincios, după traducerea lui Cornilescu revizuită de SBIR în 2019) care da hrană la timpul potrivit (vremea ...? (mai mult)
De ce unii crestini fac crime, violeaza, etc si dau vina pe Satanel, sau zic ca e voia zeului iudaic?
Salutare lume, Doresc să vă întreb lucruri legat de Biblie și ceea ce credeți despre Iisus Histros. E adevarat ca Biblia învață ca Iisus este fiul Lui Dumnezeu în sensul de relație și...? (mai mult)
O vaca nu are nevoie de inteligenta ca sa vada iarba pentru ca ochii ei isi fac treaba fara ca vaca sa rationeze. La fel ca un animal, oamenii care se bazeaza doar pe ceea ce vad cu ochii lor nu au nevoie...? (mai mult)
Salutare lume, Eu chiar doresc să dovedesc că Islam te învață să fii bun și blând cu toate creaturile și să fii milostiv cu toate creaturile. Având în vedere că din cauza terrorismului...? (mai mult)
Poate un ateu sau crestin sa iubeasca cu intensitatea cu care iubeste un musulman?
Care este motivul pentru care se face pomana la inmormantari? Nu am inteles niciodata obiceiul asta, de la jelit ajungi la rasete si barfa, am fost acum ceva timp la inmormantarea bunicului meu si bineinteles...? (mai mult)
Evenimentele din jurul omului se intampla sau se deruleaza la o viteza ce ii permite omului sa inteleaga lumea din jurul lui, ce ii permite omului sa aiba timp sa mediteze, sa planifice actiunile pe...? (mai mult)
Ce părere aveți despre unificarea din punct de vedere religios spre care se țintește?
Crede cineva in papusi voodoo?
Ce parere aveti despre ce scrie pe acest site? https://facerealumii.ro/biblia- dovezi- dumnezeu/ Am extras urmatorul citat: "Multe milioane de oameni au suferit teribil și și- au pierdut viața...? (mai mult)
Principala problema a divinitatii este aceea ca desi exista o entitate superioara care ne poate lua si cea mai mica durere cu mana intr- o clipa, alege sa n- o faca, lucru ce face anumite persoane sa...? (mai mult)
Doar pentru atei,agnostici, deistii ce părere aveți despre meditație? budismul metaforic? cum percepeti voi viata? pe ce puneti valoare in viata asta?
As dormi sa primesc un sfat in legătura cu aceasta experiența. Atunci când îmi fac rugăciunile simt un fior, asta înseamnă ca rugăciunile imi sunt ascultate? Va mulțumesc
Poate un om sa reziste 40 de zile fara mancare? Si apoi sa fie ispitit sa manance? Adica omul dupa 3 sau 4 zile nemancate moare? Iisus cum a supravietuit 40 de zile? 40 de zile sunt 1 luna si o saptamana.Si...? (mai mult)
Cum arata Dumnezeu? Este om,este suflet, putere divina sau este doar in mintea noastra?
Dumnezeu este pretentios si cere o dovada de devotiune exclusiva fata de El. Lui Dumnezeu ii place sa stie ca omul si ingerul trebuie sa renunte la ceva in mod benevol si cu alegere libera pentru a dovedi...? (mai mult)
Adam si Eva n- au avut relatii intime decat dupa ce au pacatuit. Asta nu inseamna ca n- ar fi putut avea si inainte de pacat. Totusi inainte de pacat ei aveau o relatie spirituala stransa cu Dumnezeu trecand...? (mai mult)
Bună, este adevărat ca de fapt Iisus nu s-a născut pe 25 decembrie? Dacă da când a fost El născut?
Cine are mai multi adepti? Satana sau zeul evreu? Adepti=cei care o ard cu el, restul sunt satanisti, asa cum zic crestinii. Evident si invers merge.
Amplificarea ateismului si aparitia si raspandirea teoriei evolutioniste a fost profetita in Biblie la Daniel 11:37:"nu va ţine seamă de niciun dumnezeu". *?
Cand in zilele noastre oamenii vad un om ca trage un tir nu spun "Wow e un zeu" sau un om cu puteri supranaturale. Si in timpurile preistorice intre 4000 si 2400 i.Hr. cand oamenii ar fi vazut un om ca...? (mai mult)
Ateismul este filozofia morții? https://facerealumii.ro/biblia-dovezi-dumnezeu/
Pe măsură ce popoarele întorc spatele lui Dumnezeu, trăind ca și cum El nu ar exista, păcatul abundă – corupție politică, minciună, calomnie, afișări publice ale deșertăciunilor, ...? (mai mult)
Un sistem electronic digital nu poate functiona fara o referinta, fara un generator de ceas intern stabil, neschimbator. La fel si un sistem dotat cu inteligenta artificiala. La fel, guvernele umane...? (mai mult)
Credinta se bazeaza pe inteligenta, ratiune si logica. Stiinta e doar copy paste adica copiere sau vizualizare prin intermediul ochilor si scriere in memoria neurala din creier a ceea ce este vazut prin...? (mai mult)
Dumnezeu a îngăduit pandemia in care ne aflam la nivel mondial pentru a ne face sa conștientizam cat de mici si neputincioși suntem noi oamenii si cat de mare si de puternic este virusul? Macar ca...? (mai mult)
Oamenii nu sunt animale si sunt superiori animalelor. https://www.descopera.ro/stiinta/19548905- descoperirea- care- contrazice- ultimii- 50- de- ani- de- cercetari- ar- putea- explica- de- ce- suntem-...? (mai mult)
Daca Dumnezeu e intruchiparea binelui, nu putea sa creeze o lume in care exista rau (in care permite existenta raului). Afirmatia asta duce la cateva concluzii: 1. Dumnezeu nu exista. 2. Dumnezeu...? (mai mult)
Relaxarea omului e cand se gandeste la Dumnezeu la eternitate si fericire. *?
Nu scrie nicaieri in Biblie ca Pamantul e in centrul universului sau ca este plat ci scrie ca Pamantul e rotund un sferoid. Faptul ca Pamantul ocupa un loc special in scopul Lui Dumnezeu nu inseamna neaparat...? (mai mult)
Cei drepti si credinciosi in Dumnezeul Bibliei vor locui Pamantul pentru totdeauna fara sa moara?
Se stie ca Imparatia Lui Dumnezeu va veni pe Pamant in curand si va face dreptate. Oamenii care IL recunosc pe Dumnezeul din Biblie vor fi salvati si vor avea perspectiva de a nu muri niciodata. *?
Universul nu avea cum sa apara fara o inteligenta personala precum Dumnezeu. E un argument stiintific, rational si logic. *?
Intrebare.Este Dumnezeu personal sau impersonal?
Va puteti numi crestini daca nu aveti credinta si nu o arati prin fapte? De ce prigoniți persoanele cu handicap sau cu boli mintale? Unde e iubirea fata de aproapele tau? Mila? Biserica vrea doar bani...? (mai mult)
Ce ar fi daca barbatii ar putea purta batic, Burkka, etc? Ca sa vad si ei cum e.
Satan nu crede nici acum ca Adam si Eva chiar au murit. Satan nu crede ca oamenii chiar mor. De aceea Satan crede ca nici el nu va muri desi in Biblie scrie ca Satan si toti care- l urmeaza in rebeliune...? (mai mult)
De ce casatoria la ortodocsi se realizeaza numai cu rudeniile pana la gradul 7? Stiu ca era o referire de genul in Vechiul Testament. Care era? Vreau va rog insistent sa mi raspundeti cat mai dezvoltat...? (mai mult)
Oamenii isi incuie bogatiile dar nu- si dau seama ca drumul spre viata vesnica e descuiat si in acelasi timp e ascuns in spatele umilintei, a rusinii, a nebuniei. Lumea se rusina sa se afiseze cu Iisus....? (mai mult)
De unde pot face rost de biblie?
De ce cea care l- a salvat pe Moise din apa i- a pus numele in ebraica si nu egipteana cum era normal? Ca cea care l- a salvat era egipteanca.Sau cum era povestea? Surpriza.Moise e de fapt Sargon cel Mare....? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Adi1987 întreabă:
militiaromana întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vrajitorul din Oz
Ai calatorit alaturi de Dorothy si Toto in taramul de basm? Hai sa vedem cate iti mai amintesti!