Cei mai activi useri din categoria Religie pe 23 Februarie 2025 sunt:
Https://youtu.be/cdcjcFBKwd4 Ce parere aveti?
Cati ani de foamete era pe timpul lui David?
Cati copii avea Avraam?
Dumnezeu lasa sa moara credinciosi pentru ca pentru ei are in plan ceva mai bun nelasandu-i sa mai indure suferintele din acest sistem?
Inainte ca astronomii sa afirme ca universul are un inceput de mii de ani in urma in Biblie scrie ca universul are un inceput asa cum scrie la Geneza 1:1:"1. La început a făcut Dumnezeu cerurile si pamantul"....? (mai mult)
Cum de a reusit numai Noe sa faca o arca? Ai "dracu" regi nu isi puteau pune sclavii la munca ca sa faca si ei o arca? Si cu ce cantitate de apa ploua? Si de unde a venit apa aia, ca nu exista atat ...? (mai mult)
Din perspectiva creștină, după ce ai murit, conștiința umană se păstrează intactă fără să sufere vreo modificare? Dacă totuși apar modificări, oare nu am putea spune că tu de fapt ești...? (mai mult)
Intrebare pentru crestini ortodoxi, ce as putea face cu o bucatica de paine sfintita, cu vin? Nu o pot arunca
Dacă ati putea șterge orice religie de pe fata Pământului, care ar fi? Eu aș șterge islamul.
Daca ar veni Jesus pe Pamant,cum ar reactiona "credinciosii"? L-ar huidui la indemnul popilor sau l-ar urma? Bineinteles,face si cateva numere de magie, scuze "minuni".
De ce era nevoie ca potopul sa atinga peste 8848 m? Ca omul nu rezista nici daca acel potop era de 2 metri inaltime.
Ce au mancat animalele dupa ce au iesit din arca? La fel si Noe cu familia lui.Stiind ca acel potop a distrus tot ce era pe Pamant.Si cum a gasit acel Porumbel ramura de Maslin? Ca doar nu crestea Maslinul...? (mai mult)
Cine a contribuit la prigonirea evreilor?
Biblia nu e o carte pentru evrei care recunosc doar primele cinci carti din Biblie si le includ in Tora? Tora nu e Biblia?
"Una din marile trăsături distinctive ale umanității este limbajul. Si găsim limbaj in Geneza. Chestiunea limbajului este una din multele probleme cu care se confrunta evoluționiștii in trasarea...? (mai mult)
Câți sfinți sunt cu numele Iulian/Cătălin în calendar? Pe cât se sărbătoresc!?
Matusalem. Acesta este numele dat unui pin care creste in Munții Albi din California si care pare sa fie la ora actuala cea mai bătrână fiinta vie de pe Pamant, apropiindu- se de venerabila vârstă...? (mai mult)
Intrebare pentru crestini. Credeti ca pacatele se transmit din generatie in generatie?
Considerati existenta lui Dumnezeu o simpla credinta subiectiva sau un fapt obiectiv ce poate fi dovedit?
Doar pentru atei, agnostici, deisti va simtiti deprimati?
"E trist ca omul refuza sa il vadă pe Dumnezeu in creație, refuza sa il audă pe Dumnezeu in conștiința, refuza sa Il cunoască pe Dumnezeu care șoptește, striga, arde, tanjeste sa fie cunoscut....? (mai mult)
Ce scrie in biblie despre Elam (civilizatie langa golfu arab)?
Care imi arata si mie ca in Biblie Jesus e Dumnezeu? Sa nu veniti iar cu metafore.Ca nici Jesus nu se considera Dumnezeu.Si de ce Jesus vorbea doar in metafore?
Credeți că sfârșitul lumii sau Apocalipsa va avea loc până în anul 2050? Sau va mai dura?
Voi cum v-ati aflat menirea în viața? Că eu nu știu cum să o găsesc.
Deci practic, daca Dumnezeu l- a creeat pe Adam si noi am rezultat din Adam si Eva, teoretic asta nu inseamna ca Dumnezeu este bunicul nostru si ca practic suntem nepotii lui in loc de copii cum este...? (mai mult)
Dacă Dumnezeu a făcut oamenii și pământul atunci cine l-a făcut pe Dumnezeu?
"Prin har divin Biblia are, chiar si in timpurile noastre apostate, câțiva apărători care sunt dispuși sa se opună valului puternic al evoluționismului. Francisc Schaeffer: 'Oamenii poate nu...? (mai mult)
E de bine sau de rău că Donald Trump a pierdut alegerile? Se știe că Donald Trump susține creștinismul și e tradiționalist iar Joe Biden noul presedinte american ales e fan globalism. Globalismul...? (mai mult)
E pacat sa ascultam colinde cu o saptamana înainte de Postul Craciunului?
Care imi da versetul in care zice ca zeul evreu e al tuturor?
"Daca sistemul solar ar fi luat ființă printr- o coliziune accidentala, atunci apariția vieții organice pe aceasta planeta a fost tot un accident si întreaga evoluție a omului a fost tot un accident....? (mai mult)
Credeți că băgarea cipurilor sub piele e însemnul cu Nr. fiarei 666?
"A existat un aspect important legat de realitate despre care nici Darwin si de fapt nimeni altcineva din vremea lui nu a știut nimic. Ma refer la moderna știință a teoriei informației, caci daca...? (mai mult)
Dumnezeu e foarte pretentios si de aceea a creat libertatea de alegere ca sa stie ca cineva il iubeste din toata inima si cu tot sufletul si cu toata mintea chiar daca e liber sa nu- L iubeasca pe Dumnezeu....? (mai mult)
De ce Stefan cel Mare e considerat sfant? Ca doar s- a aliat cu turcii ca sa mi- l "doboare" pe Vlad Tepes la Chilia. Turcii il atacau de pe Mare si Stefan cel Mare de pe uscat.Se stie ca Stefan cel ...? (mai mult)
Deci omul a pacatuit de aceea moare, dar de ce "mor" stelele, de ce sunt distruse planete si restul din cauza supernovelor, gaurilor negre, pulsari, etc? Si alea au pacatuit? Sau din cauza omului ...? (mai mult)
Unde scrie in biblie despre judecata de universală și judecata particulara?
Cum fac sa inteleg biblia? Adica sa merg dupa versete si capitole sau cum se numesc ele? Trebuie sa citesc toata biblia sau sa merg dupa ele de la inceput?
Când Preasfânta Treime a fost la Stejarul Mamvri, iar Avraam le-a adus vițelul cel mai gras spre hrană, Sfânta Treime a mâncat din vițel?
Parca Dumnezeu a zis ca animalele trebuie sa se teama de om, nu? Sa luam de exemplu: Leul.Si a mai zis ca omul sa manance orice animal si planta, nu? Luam de exemplu: Matraguna si Paianjenul.
EXISTA DUMNEZEU? ..sunt Creștin, însă încep să mă îndoiesc.
Cum v-ati imagina viata daca ar trai Dumnezeu cu noi pe pamant pentru totdeauna?
Intrebare pentru atei. Vi se pare gresit ca un om sa studieze biblia? Sau ca tot e categoria religie, quaran sau orice alta carte de religie? Intrebare pentru credinciosi. Vi se pare gresit ca un crestin...? (mai mult)
Durata de viata a unui spermatozoid (separat de testicule) e de 5 zile iar a unui ovul matur (separat de ovare) e de 15 zile. 15 + 5 = 20 zile aproximativ. Pe cand embrionul rezultat din fecundarea celor...? (mai mult)
Credeti ca se duce Polonia cu interzisul avortului? Asta se intampla cand religia intra in treburile statului.
"Nu mai locuim impreuna de doua saptamani". Asa suna un mesaj de divort. De Dumnezeu nu poate divorta nimeni, ori e terminat de Dumnezeu ori va fi readus la viata. Pentru ca viata e de la Dumnezeu fie...? (mai mult)
Cum de Avram a putut merge atata drum cu atatea bogatii de la faraon? Din Canaan pana in Egipt si invers.
Avram "drept" si fara de pacat? Avram a fost primul "peste" https://ro.orthodoxwiki.org/Lot
Cum de Noe a facut 3 copii la 500 de ani? Tripleti? Si in aceeasi zi. =))
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
brokxy întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
militiaromana întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cele 7 minuni ale lumii antice
Verifica-ti cunostintele despre cele mai mari realizari ale lumii antice