Cei mai activi useri din categoria Religie pe 23 Februarie 2025 sunt:
Care e criminalul dintre cei doi? Dumnezeu sau Lucifer? Cine a facut cele mai multe crime?
De unde stia Adam cand a adus- o Dumnezeu pe Eva la el, ca e din oasele lui si carnea lui? Ca zice clar ca Dumnezeu l- a adormit.Si cum de stiau Adam si Eva ca erau goi? Ca nu se inventase hainele, inca.Automat...? (mai mult)
Unde i- a zis Dumnezeu lui Eva sa nu manance din pomul cunoasterii? Si automat Adam a mancat si din pomul vietii, ca doar i- a zis sa manance din orice pom, in afara de cel al cunoasterii.Si de ce nu...? (mai mult)
Pot sa imi dau parintii in judecata pentru ca m-au nascut si automat am devenit pacatos?
Ce face Dumnezeu daca distrugem omenirea? Detonam tot armamentul nuclear existent si radem de tot de pe fata Pamantului. Va crea alti oameni? Cel/cei care au distrus omenirea va/vor suporta consecinte ...? (mai mult)
Am cumparat o carte care are previziuni/profeții despre România și lume a inginerului Ioan Istrate(care a prezis cu exactitate cutremurul din 1977, lucru confirmat de unii comuniști de atunci) și...? (mai mult)
Salut, vreau sa vad cati oameni cred într- o zeitate si cati nu. Eu sunt ateu, nu cred in Dumnezeu pentru ca asa este la noi in familie si spre asta tind sa cred si eu pentru ca daca ne uitam prin cate...? (mai mult)
Bun deci acord cu religiile gen crestinismul, zice ca daca vrei sa- l gasesti pe Dumnezeu il poti gasi dar trebuie sa il cauti cu/din toata inima si etc pai si cum fac asta mai exact?:)) Adica un om ...? (mai mult)
Zicea Hristos ca cica cei care sunt mai "mari" printre oameni sa se puna in genunchi in fata celor care sunt mai prejos decat ei sau sa fie chiar slugile lor. Cat de important vi se pare acest aspect?...? (mai mult)
Daca viata in Univers este intamplatoare, de ce avem legi ale naturii care raman neschimbate, de ce avem secvente si cicluri precum zile, saptamani, luni, anotimpuri? E evident ca este o ordine pe...? (mai mult)
Cum sa fi scris Moise cele 5 carti? Nu se refera nicaieri la persoana 1 in cele 5 carti.Ba mai mult.Moise scrie si dupa moarte? https://biblia.resursecrestine.ro/deuteronomul/34
Unde pot sa gasesc si eu tablitele de piatra ale lui Moise?
Porunca 4 "Să* nu-ţi faci chip cioplit, nici vreo înfăţişare a lucrurilor care sunt sus în ceruri sau jos pe pământ sau în apele mai de jos decât pământul.".De ce nu o respectati?
Ce inseamna "necurat" in Biblie?
De ce voiau sodomitii sa violeze ingerii?
Asta e moralitatea crestina? "Când fraţii vor locui împreună şi unul din ei va muri fără să lase copii*, nevasta mortului să nu se mărite afară, cu un străin, ci cumnatul ei să se ducă...? (mai mult)
De ce s-a suparat Dumnezeu pe cei care au construit turnul Babel?
Avortul e permis in Biblie?
Multi isi pierd, pe TPU si in afara TPU, anii tineretii amuzandu- se cu teme religioase despre Dumnezeu insa acestia nu constientizeaza faptul ca Dumnezeu se lasa gasit prin ratiune si munca intelectuala...? (mai mult)
Ce v-a făcut să vă distanțați de Dumnezeu, atât că termen filosofic, cât și că realitate existențială? Fără niciun motiv de religie: biserici, războaie, conflicte, putere, etc.
Diaconii ortodocși sunt casatoriti? Pot sa se căsătorească inainte de a fi hirotoniti preoti?
Diaconii ortodocși sunt casatoriti? Se mai pot casatori inainte sa fie hirotoniti preoti?
Pace fratilor am dilema de vreo cativa ani deja. Eu sunt insurat cu o fata din 2017 pe care o iubesc foarte mult, e mama copiilor mei dar mai iubesc pe inca o fata foarte mult am incercat sa mi- o scot...? (mai mult)
Cum au stiut cei trei magi de la rasarit ca steaua reprezinta venirea Lui Mesia?
As avea nevoie de o îndrumare. Situatia sta în felul următor: Aș dori să devin "nașa" unei fetițe deja botezată. Aceasta are vârsta de 1 an si 10 luni si a fost botezată în februarie...? (mai mult)
Toti suntem o energie care vine din acelasi loc, deci practic suntem adusi pe lume, ne nastem, crestem, traim(experimentand si invatand) si apoi dupa ce murim ne reintoarcem la sursa(dumniezo cica)...? (mai mult)
Al cui cap a ales lilith sa se simta bine, al lui adam sau a lui lucifer?
Mai exact, unde se manifesta fenomenul de mandrie, gen cand esti intr- o competitie si castigi, pe langa faptul ca ai castigat ceva material, eu personal simt si un sentiment de bucurie si relaxare...? (mai mult)
Ideea de iad si judecata au fost creeate cu scopul de a induce frica in fiinta umana ca sa sarpeasca adevarata natura animalica si primitiva din om de supravietuire? si sa il faca sa poata intretine o ...? (mai mult)
Intrebare simpla: Daca dumniezo permite pacatele, cum tot el vine si zice ca de ce pacatuim? :} Ce mai intalegi de aici? :P
Bună, TPU:) La această intrebare ar fi de preferat să îmi răspundă creștini, eventual ateii să își dea cu părerea. Deci, eu sunt ateu, si vreau niște argumente VALIDE pentru care ar...? (mai mult)
Dumnezeu le-a interzis lui Adam si Eva sa manance din pomul vietii?
De nu foarte mult timp pot spune ca mi- am regasit credinta, eram aproape pierdut.Dupa mai multe lucruri ce s- au intamplat in viata mea si dupa multe argumente pe care le aveam cu mine insumi ca exista...? (mai mult)
De ce nu e voie sa speli duminica? Masina de spalat spala nu omul. Eu sincer spal si duminica pentru ca chestia asta era folosita acum 40 de ani cand nu existau masini de spalat
De ce relatiile sexuale ar trebui sa aiba loc doar in cadrul casatoriei? Ce este de fapt casatoria si de ce este aceasta importanta?
Lui Dumnezeu ii pare rau sau se razgandeste?
De ce faci bine la oameni iar cand ai avea nevoie chiar tu de ajutor, toti iti intorc spatele sau te ignora?
Nu vi se pare de copii mici ca sa credeti ca Adam le-a dat nume la toate animale? Daca era asa, stiam si noi ce nume le-a dat, nu sa le dam nume dupa ce le descoperim=))
Un ex-musulman mi-a spus ca in coran scrie ca "femeia care isi refuza barbatul in pat comite ceva haram". Ii adevarat? Ma puteti ajuta cu versetul respectiv?
De ce nu a devenit Satana ca Dumnezeu? Ca doar avea la dispozitie pomul vietii,
De ce se temea Dumnezeu de Adam si Eva? Parca lui Dumnezeu nu ii era teama.
Cati traducatori ai Bibliei au murit din urgie?
Dumnezeu uraste vrajitoria? Parca zice in Biblie ca trebuie ucisi, nu?
Deci femeia cananeanca era catel? Se pare ca i-a dat la pate acea femeie https://biblia.resursecrestine.ro/matei/15
Cum explicati asta? https://biblia.resursecrestine.ro/matei/10
Exista in Romania organizații sataniste sau ceva de genul?
Cum a putut sa puna Iuda stapanire pe munte? Ca doar era singur.
Cine e stapanul Pamantului?
De ce suntem pedepsiti pentru pacatele lui Adam si Eva?
Cum de a scapat Noe si familia lui de la moarte? Ca Dumnezeu zice ca nimeni nu e drept in fata lui.Nu are incredere nici in sfinti si cerurile nu sunt destul de curate in fata ochilor lui.Si parca incestul...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
brokxy întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
militiaromana întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Connect-R
Si pe tine te-a cucerit Connect-R inca de la melodia Daca dragostea dispare? Hai sa vedem cat de bine il cunosti pe artist chiar acum!