Am o intrebare, stiu ca, cand eram mic si a murit bunica mea, dumnezeu s- o odihneasca. Aveam un pahar in sufragerie de il tineam in primele luni, si uneori se golea fara sa bea cineva din el, chiar...? (mai mult)
Voi ce parere aveti despre pacatul malahiei? Adica avem un caz recent, peni**l lui Drake pe internet, este categorizat ca act de malahie?
Cum ne putem imbunatati viata spirituala? Cum putem invoca forta noastra vitala? Vrilul/chi-ul/puterea vrajitoreasca/prana, meditatia de imputernicire? Yoga kundalini? Ce sugestii aveti?
Intrebare pentru creationisti: Daca dumniezo a creat toate speciile in forma lor actuala, atunci de ce exista specii defectuoase, maladaptate sau chiar daunatoare pentru oameni si pentru alte specii...? (mai mult)
Ce parere aveti despre declaratia preotului Nicolae Tănase precum Fetele abuzate sexual trebuie să facă închisoare, pentru că sunt frumoase? Are dreptate sau nu? https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/declaratie-...? (mai mult)
Dacă luăm 2 rugăciuni, una pentru Dumnezeu și una pentru Îngerul păzitor, acestea având aceeași putere, care îmi poate oferi o protecție mai mare împotriva unei posedări demonice?
De ce nu vor creationistii sa accepte ca noi, oamenii suntem doar una dintre milioanele de specii de animale care au evoluat pe aceasta planeta? si ca suntem niste nimicuri in comparatie cu acest univers...? (mai mult)
Cunoașteți persoane care au încercat sa se sinucidă și nu au reușit? Sau persoane care au fost inconștiente mult timp după o căzătură sau un accident de mașină sau s- au înecat iar apoi s-...? (mai mult)
Nu cred ca Iisus spune sa renuntam la propriu la toate lucrurile materiale pe care le avem, si sa devenim foarte saraci? ci mai degrabă spune prin acest verset sa nu pui niciun lucru mai presus de Dumnezeu....? (mai mult)
Matei 10, 26 Nu vă temeţi de ei, căci nu este nimic ascuns care nu va fi descoperit şi nimic secret care nu va fi cunoscut. Ceea ce eu vă spun în întuneric, spuneţi la lumină şi ceea ce vă...? (mai mult)
Cum sa scap de fagofobie? Ajutati- ma ca sunt disperat pot muri oricand, Dumnezeule ajuta- ma De când s- a înecat tata și era sa moara acum 2 ani jumate sm dezvoltat aceasta fagofobie..frica de a ...? (mai mult)
Cum pot face ca Dumnezeu sa ma ajute sa mai trăiesc si sa nu mor? Cea mai mare dorinta a mea dintotdeauna a fost și este sa traiesc.Sunt la pământ din toate punctele de vedere, Dumnezeu sa se milostiveasca...? (mai mult)
Cum îmi îndrept viata adică sa ma apropii de Dumnezeu, de Domnul Iisus sa fiu iertat si un om mai bun dar fără a merge la biserica unde sunt prea tare anxios? Am nevoie de Dumnezeu, vreau sa ...? (mai mult)
"Sa cream omul dupa chipul si asemanarea noastra": Intrebarea e de ce a ales dumniezo sa ne creeze in asa fel incat sa semanam cel mai mult cu maimuta? Oare dumniezo are chip de maimuta?
Cum interpretati povestea genezei din biblie? Intr- un mod mai realistic sau literar? Credeti ca Dumnezeu si Satan sunt de fapt fiinte extraterestre care ne- au creat prin manipulare genetica? Sau Dumnezeu...? (mai mult)
De ce în religia creștină nu este păcat dacă mă căsătoresc cu cineva pe care nu-l iubesc, dar este pacat să divorțez de cineva pe care nu-l iubesc?
Dumnezeu ne- a ales partenerul nostru de viață înainte de începerea lumii? Gustă viața cu nevasta pe care o iubești în tot timpul vieții tale deșarte, pe care ți- a dat- o Dumnezeu sub soare...? (mai mult)
Ce parere aveti despre giulgiul din Torino? Reprezinta acesta o dovada a existentei lui Isus?
Am nevoie de Dumnezeu. Ce pot face?
Buna ziua. As avea si eu o intrebare in situatia mea. Sunt singura si niste prieteni mi- au zis sa le botez baiatul. Nu am mai botezat pana acum si nu sunt sigura daca pot face pasul acesta pentru ca si...? (mai mult)
Salut, ca creștin pocait este păcat sa mergi la război și sa omori oameni dacă este cazul? având în vedere va Dumnezeu a oprit pământul ca copii lui sa câștige un război, și în Biblie ne...? (mai mult)
Argumentul designului inteligent esuează: Susținătorii designului inteligent afirmă că unele sisteme biologice sunt atât de complexe încât nu ar putea fi rezultatul unor procese naturale. Aceasta...? (mai mult)
Cum puteți să mai credeți într- un Dumnezeu in al cărui nume sau comis crime, războaie și nedreptăți de- a lungul istoriei, în timp ce religia creștină îl prezintă ca fiind iubire și dreptate?...? (mai mult)
Ce motive vă determină să mențineți credința într- un Dumnezeu în secolul 21? Sunt deschis să ascult argumentele voastre, iar în schimb, vă voi oferi contraargumente solide pentru a demonta...? (mai mult)
Crestinii dupa Evanghelie consuma carne de porc?
Salut! Sunt interesat să aflu ce părere aveți despre cei care se identifică ca creștini deisti. Ați întâlnit vreodată persoane care susțin această perspectivă? Ce impresie aveți despre această...? (mai mult)
Salut! Maine am olimpiada la religie. Țin sa menționez ca sunt ortodoxa. Am nevoie de ajutor cu niște versete din Biblie despre Inălțarea Domnului. Ce le-a zis IIsus apostolilor?
Deci, dacă un om ar avea potențial de criminal ori genă cu probleme psihice/emoționale și în final un astfel de om decide să se sin*cidă, s- ar mai considera sin*ciderea cel mai mare păcat? ...? (mai mult)
De ce se aleargă numai pentru bani și mâncare? Sunt satisfacții de moment, luam cu noi, case, mașini, bani? Nici gând! Și atunci de ce să fug după ce nu e de valoare? Mă doare inima când...? (mai mult)
Salut TPU! Pentru ortodocși: Stiti cumva daca canoanele pot fi citite de orice persoană sau trebuie încuviințare de la duhovnic?
Ce spuneți despre păcatul malahiei (masturbarea) Ati vorbit cu un preot? Ce v-a spus?
De ce sărbătoarea Sfântul Ierarh Calinic de la Cernica este cu cu cruce roșie în prezent?
"Nu vă mirați de lucrul acesta; pentru că vine ceasul când toți cei din morminte vor auzi glasul Lui și vor ieși afară din ele..." - citat din Biblia Cornilescu. Cum credeți că vor ieși afară?...? (mai mult)
Interesant ar fi să vedem reacția religioșilor când vor descoperi că carbonul, elementul de bază al vieții organice, are compoziția chimică 6- 6- 6, cunoscută și ca numărul fiarei. De ce...? (mai mult)
Salut. Sunt ortodox. Prietena mea este penticostala. Vreau sa trec la religia ei pentru ca urmeaza sa avem cununia civila si ca parintii ei sa fie de acord. ( parintii ei sunt foarte stricti ) Dupa...? (mai mult)
Bunicul când eram mic mereu ma bătea fără motiv și ma speria, iar acum doua săptămâni a murit. Am început sa am parte numai de rău, mi- e frica sa stau în singur în casa, am senzația ca...? (mai mult)
Ma pot duce singura la spovedanie sau am nevoie de parinti dacă sunt minora?
Hei! Am o întrebare și aș vrea și sfaturi. ce pot face în cazul în care doresc să îmi schimb religia (menționez că am 18 ani), dar părinții încă nu mă lasă și mă constrâng. Într- un...? (mai mult)
Oare sa ma pocăiesc sau nu? Care sunt avantajele și care sunt dezavantajele? Simt o anumita chemare de la Dumnezeu dar eu tot amân ca am și eu ca tot omul cateva pasiuni/hobbyuri.
Daca credeti in viata de apoi, cum va simtiti sa stiti ca nu stiti nimic despre viata parintilor vostri dinainte sa va aiba sau despre prietenii vostri, iar ei s- ar putea sa ajunga in iad si nu in rai...? (mai mult)
Bună ziua. Cat costă o cununie religioasă. Poate părea o întrebare banală. Dar apreciez eventualele răspunsurii.
Care ar putea fi sensul vietii si scopul existentei omenirii in sens religios? Nu este o autoamagire?
Buna seara,acum o seara am incercat sa ma culc dar tot auzeam in capul meu rasete si voci in soapta si nu le intelegeam, stie cineva de ce, ce inseamna?
Buna TPU! Pentru cei ortodocși: Daca atunci cand eram mic(4- 12 ani de exemplu) si nu prea aveam minte(in general). Cand mergeam la spovedit, preotul cand ma intreba daca am pacatuit iar eu spuneam...? (mai mult)
Daca am ajuns sa am o obsesie compulsiva fata de divinitate, să mă gândesc intruna că trăiesc degeaba din cauza păcatelor mele și că totul a fost în zadar și că Dumnezeu mă va nimici înseamnă...? (mai mult)
Cine este din Craiova și știe programul bisericii Madona Dudu? Doresc sa merg cu iubitul meu pentru spovedit.
Voi credeți că există Dumnezeu și că raiul si iadul sunt reale ce credeți voi?
Arhanghelul Gabriel este același care i-au apărut în fața Mariei pentru a-l vesti pe Mesia și în fața profetului Mahommed pentru a revela Cuvântul Lui Dumnezeu?
Pentru crestini: De ce musulmanii nu cred in Iisus că Fiul Lui Dumnezeu, pe lângă faptul că este menționat în Coran că Iisus a fost doar un profet trimis de la Dumnezeu ca toți ceilalți? Daca...? (mai mult)
Sa zicem că o persoană a trăit în păcat o vreme. Aceasta persoana cunoaște Cuvântul lui Dumnezeu, legile și poruncile Sale. Aceasta persoană a fost ispitita de o alta persoana sa păcătuiască...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Anonimms128 întreabă:
nyoentox2002 întreabă:
10Bubico întreabă:
Generalgrevious031 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Primul razboi mondial
Cat de multe stii despre primul conflict global din istoria umanitatii?