Cei mai activi useri din categoria Religie pe 23 Februarie 2025 sunt:
Isus a incalcat vreo porunca de a lui Dumnezeu?
Chiar dacă argumentele care susţin existenţa lui Dumnezeu şi cele care o resping ar fi absolut egale, cred că atitudinea raţională ar fi de a crede în El. Mai exact, nu- i asa ca e de- a dreptul...? (mai mult)
Dacă Dumnezeu nu există, atunci trebuie să trăim, în cele din urmă, fără speranţă. Dacă Dumnezeu nu există, atunci nu există speranţa de a fi scăpaţi de neajunsurile existenţei noastre...? (mai mult)
Dacă Dumnezeu nu există, viaţa nu are niciun scop. Dacă eşti condamnat să mori, până la urmă felul cum trăieşti nu are nicio importanţă. Într- un final, nici măcar nu contează dacă ...? (mai mult)
Despre gargarite, ce ne spune biblia?
Credeti ca exista vreo problema generala pentru toti oamenii?
Cine a creat intunericul si frigul? Daca ziceti iar ca au existat dintoteauna, atunci acestia sunt mai tari decat Dumnezeu.
Cand l- a creat Dumnezeu pe Satana? Si cu cine a facut ingerii? Ca doar se zice ca sunt copiii lui, nu? Si cum de Satana a devenit rau? Si cine a creat ideea de "rau"? Ca nu exista raul fara sa fie...? (mai mult)
E normal sa trec prin stari de credinta, necredinta, agonosticism si sa nu fiu niciodata 100% hotarat care e adevarul? Stiu ca sunt multi oameni convinsi de o parte si de cealalta si nu le- ai putea ...? (mai mult)
Credeți în afirmația conform căreia dacă îți schimbi religia, ești blestemat pe viață și ajungi în Iad? Ce presupune schimbarea religiei? Cum îți afectează viața?
Ce scrie in biblie despre complexitatea diamantelor?
Am stat si m- am gandit la faza cu arca lui Noe, asta le- a spus oamenilor de acolo de prin imprejurime ca sa se imbarcheze ca da Dumnezeu cu ploaie pana mor, dar cu oamenii de pe alte continente la ...? (mai mult)
Întrebare pentru creștini: În afară de Domnul Isus, care este în viziunea voastră cea mai demnă de admirație persoană de pe paginile Bibliei...și de ce?
Care face experimentul "invierea lui Lazar"'? Ca sa vedem daca e posibil.Nu ma refer la invierea in sine.Ci la faptul ca a iesit legat.Ia sa se lege unul de picioare si de maini, sa puna ceva si pe ...? (mai mult)
Salutare, Isus spunea ucenicilor : Ioan este Ilie, - Ioan a dat la un moment dat raspuns, nu sunt Ilie ci o voce. La ce face referire Dl Isus cand spune despre Ioan botezatorul ca este Ilie, sa...? (mai mult)
Salutare tuturor, ce parere aveti despre faptul ca pacatele cuiva ii sunt iertate daca se converteste la islam? Multumesc pentru timpul acordat.
Biblia Ortodoxa, Facere, capitol 1: 11. Apoi a zis Dumnezeu: "Să dea pământul din sine verdeaţă: iarbă, cu sămânţă într- însa, după felul şi asemănarea ei, şi pomi roditori, care...? (mai mult)
Credeti ca acest Univers functioneaza fara ca vreo zeitate sa existe? Daca ar exista macar una, de ce se tot joaca de-a v-ati ascunselea cu noi?
Întrebare pentru creștini: Voi priviți sau nu metoda calendarului ca pe un păcat? Și de ce?
Cine au fost Osiris, Anubi și Set? Știu că este vorba despre niște zeități egiptene, dar formează ceva apropriat unei treimi? Am văzut pe internet un ritual de magie neagră în care erau invocate...? (mai mult)
Religie: copiii se nasc sa plateasca cu viata pentru daunele facute de parintii lor?
De ce unii spun că e păcat să mesteci gumă?
Sfânta Parascheva: oare chiar a fost o sfântă? Oare chiar ei vă închinați sau unor oase descoperite din întâmplare și idolatrizate pentru câștig? Eu cred că mai de grabă biserica urmărește...? (mai mult)
Oare cum arată lumea de dincolo?
Hei! :) Este cineva dornic de a împărtăși versete, cântece despre și pentru Dumnezeu și experiențe minunate prin care a trecut cu El? P.s. Întrebarea li se adresează creștinilor și celor...? (mai mult)
Deci este incredibil. I- am prins pe pastori ca se contrazic la unele subiecte. Pai ei spun ca in vremurile din urma va fi lepadare de credinta si altii spun ca e vreme de pace si foarte multi oameni...? (mai mult)
Am o intrebare, toata lumea isi primeste rasplata pentru pacate nu? De ce Dumnezeu cand vede ca cineva e batjocorit sau un copil violat s- au batut sau omorat nu intervine? Toata viata am fost batjocorit...? (mai mult)
Cine sunt oamenii astia pe care ii venereaza toata lumea? Astia de la vatican papa si subordonatii lui, bishops si ce mai sunt.Cine se cred oamenii astia? De ce ii urmam pe oamenii astia? Se cred zei...? (mai mult)
Unii se nasc sa aiba totul in viata sa faca, sa vorbeasca orice la nimereala si altii se nasc sa traiasca in pedeapsa saraciei si a singuratatii sa se gandeasca la ce face si vorbeste lumea?
Mi se pare mie sau existenta lui Isus a adus mai mult rau decat bine umanitatii? Astept argumente pro si contra.
De ce nu i- au mancat animalele carnivore pe Adam si pe Eva? Sa nu imi zici ca au devenit carnivore, ca, caprele, gainile, etc nu au devenit carnivore.Asa mai usor cu explicatiile fantasy, precum ...? (mai mult)
De ca a facut Dumnezeu ce a facut? Ca sa ce?
De ce Dumnezeu a creat prima data animalele apoi omul?
Daca Hristos era incinerat, mai putea invia? Mi se pare inuman sa invie un om mort, pentru ca asa ceva nu s- a intamplat niciodata, nici un om nu a inviat pana acum. Poate daca Hristos a inviat doar...? (mai mult)
Nu înțeleg de ce oamenii așa ziși credincioși merg la să pupe mormântul sfânta Parascheva? Unde scrie în Biblie așa ceva? Constat că Ortodoxia i- a îndoctrinat mai mult cu canoane și dogme...? (mai mult)
In ce zi a creat Dumnezeu atomul, celula,ADN-ul,Oxigenul,azotul, etc?
Deci nu pot intelege ceva la pocaiti. De ce doriti/doresc ca Sfarsitul lumii sa fie cat mai rapid? Pentru ca este extrem de penibil, scopul este ca, cat mai multi sa creada in Isus Hristos ori cei ...? (mai mult)
De ce sunt obsedat de mandrie desi urasc ca sunt mandru? NU vreau sa ma joace nimeni in picioare pentru ca mi s- a mai intamplat si ma scarbesc oamenii. Cum pot sa fac sa nu ma mai enervez pe lucruri ...? (mai mult)
De ce unele persoane trăiesc cu mentalitatea asta: mă voi pocăi când voi fi învârstă sau când voi simți că sfârșitul vieții mele este aproape? Consideră oare că pocăința este un fel de...? (mai mult)
De ce se imbolnavesc oamenii? Am avut persoane dragi cu credinta in Dumnezeu si care au sacrificat enorm pentru ceilalti si tot s- au imbolnavit.Cum sa nu cad in deznadejde cand m- am rugat enorm ca cineva...? (mai mult)
Exemple de manastiri ce trebuie neaparat vizitate, din Romania?
Care este adevăratul nume al lui Dumnezeu pe care doar evreii îl cunosc dar nu îl pronunță pentru că este mult prea sfânt pentru a fi pronuțat! Și cum se pronință el!?
Cate pacate exista?
Ce diferențe există între oastea Domnului și ortodoxie?
Cine crede in vindecari in care sunt facute in Numele Lui IIsus? Sau credeti ca este un circ?
Bună poate vi se pare ciudat însă de aseară ma tot confrunt cu chestia asta am visat ca eram față în față cu bunicul meu (este mort) și ii puneam niște întrebări de genul Tataie vei fi lângă...? (mai mult)
In ce zi a creat Dumnezeu zapada?
Daca oamenilor le apare o artera in plus inseamna ca nu mai sunt oameni? https://www.descopera.ro/stiinta/19514777- tot- mai- multi- oameni- dezvolta- o- artera- in- plus- in- brate- demonstrand- astfel-...? (mai mult)
Voi credeti in vise? Eu nu prea. Aseară am avut un vis mai ciudat, am avut foarte multe pana acum si nu s- a întâmplat nimic. I- am spus bunicii despre visul meu si mă cam sperie cu superstitiile...? (mai mult)
Dumnezeu e gainar?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
Adi1987 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Animale acvatice
Te fascineaza lumea acvatica? Afla chiar acum cat de multe stii despre animalele care traiesc in ea!