Credinciosilor, vreau o dovada concreta al existentei lui Dumnezeu, biblia fiind exclusa din ecuatie. Aveti dovezi?
Am auzit că daca nu esti cununat nu poti merge la mort. Este adevarat?
Cum a bagat Adam Balena in apa dupa ce i-a dat nume?
Voi credeti ca animalele erau ierbivore pe timpul lui Adam? Saracul Rechin, saraca Balena.Parca i- as vedea cum mananca iarba in mare si ocean si tare faza cu datul de nume de catre Adam animalelor."Pe...? (mai mult)
Cum le-a dat Adam nume la toate animalele fara sa le vada?
Ce scrie in biblie despre broaste?
Credeti ca religia ne impiedica sa evoluam ca societate?
Daca un om nu a crezut in biserica, Dumnezeu, rai, iad si a crezut in reincarnare, Dumnezeu il va primi in cer? Daca nu, unde merg acele persoane dupa moarte?
Ce semnificație are părul prins al fetelor, atunci când intră într-un cimitir?
Crestinilor, daca ajungeti la judecata lui Osiris?
'Eu, Ioan, am auzit şi am văzut lucrurile acestea. Şi după ce le- am auzit şi le- am văzut, m- am* aruncat la picioarele îngerului care mi le arăta, ca să mă închin lui. 9Dar el mi- a zis:...? (mai mult)
Sunt clasa a 9-a, la foaia pe care o semnăm la începutul anului profesor mi-a scris că fac religia. Pot sa depună cerere sa nu fac ora sau trebuie să o fac până la sfârșitul anului?
Cum explicati asta? "Eu* sunt Dumnezeul lui Avraam, Dumnezeul lui Isaac şi Dumnezeul lui Iacov’? Dumnezeu nu este un Dumnezeu al celor morţi, ci al celor vii.". Matei 22 cu 32. Hai sa nu rup din...? (mai mult)
Ce religie considerati voi ca fiind cea adevarata?
Ce scrie in biblie despre melci?
Intrebarea se adreseaza in special homofobilor.Dar oricine e binevenit sa isi expuna parerea.* Lasand homofobia la o parte, nu considerati ca fiecare cetatean al statului are dreptul la siguranta in ...? (mai mult)
Ce vina aveau animalele,plantele,virusii, bacteriile, fungii de le-a omorat Dumnezeu la potop?
De ce omul imbatraneste fizic? Ca in Biblie nu zice asa ceva.
Revin cu intrebarea:Cum a bagat Noe Balena in arca? Sau cum a intrat in arca? Nu merge daca ziceti ca nu era nevoie, ca balena a supravietuit in apa.Din doua motive.1)Balena are plamani si trebuie sa ...? (mai mult)
Cum poate sa fie Dumnezeu prezent în viața mea?
De ce se dau mari multi cu o teorie nedovedita ca teoria evolutionista stiind ca modul cum a aparut viata pe pamant este un mister in mediul academic stiintific?
Am văzut o teorie cum că și noi creștinii și musulmanii ne rugam la același Dumnezeu. Poate asta sa fie adevărat?
Intrebare:De va rugati acasa? Ca doar nu va asculta Dumnezeu, asa ca mergeti la Biserica in fiecare zi, ca doar ziceti ca acolo va asculta, dar nu direct, ci prin popi si sfinti.Parca Dumnezeu era atotstiutor,...? (mai mult)
Exista vreo religie pagana care permite vreunei femei sa fie cuplata cu barbati de etnii diferite in acelasi timp?
Credeți în karma? E chiar logic daca te gândești așa și eu zic că e același lucru cu păcatul la crestini dar e într- o altă cultura. Karma eu cred că exista, cred că cu toții știți de ...? (mai mult)
Am intrat de curiozitate pe YouTube la o biserică Adventista și primul lucru cu care s- a început slujba este strângerea zecimilor și a colectei. Este adevărat că dacă nu ai posibilități...? (mai mult)
Pentru ca ADN- ul nu avea cum sa apara fara o inteligenta creatoare si pentru ca orice fosila si orice urma de organism a fost gasit in stare organizata si structurata avand tot ce avea nevoie ca sa fie...? (mai mult)
Nu vi se pare ciudat ca nu s-a gresit traducerea in greaca, dar din greaca s-a gresit? Ma refer la Biblie.
As dori 5-6 asemanari intre Enuma elis si Biblia sau alte texte religioase va rog!
Cum dau un scop,sens vieti lor budisti din moment ce orice dorinta,scop, sens dat vieti este interzis?
Serios? Ilie, Constantin cel Mare,Stefan cel Mare,Moise,Maria Egipteanca,Serghie și Vah, Chiril al Alexandriei.Numai sfinti =)) https://ro.wikipedia.org/wiki/Sf%C3%A2nt
Unde scrie ca Dumnezeu i-a creat pe Adam si Eva, unde scrie ca a facut Pamantul si universul? Sa nu imi dati cu Biblia la pate, ca doar ziceti ca e tradusa gresit.
Deci sfintii sunt ca Dumnezeu? Ca si de el se zice ca e sfant.
Exista viata de apoi in viata viata de apoi? sa gandim rational, daca acum speram la viata de apoi pai in viata aia de apoi de ce nu am crede?
Conform mai multor oameni de pe Youtube care cerceteza biblia si alte carti religioase ei sustin ca traim vremurile din urma https://youtu.be/TSzu9_dBWvA si ca in 2021 va fi o catastofa pe intreg pamantul...? (mai mult)
De ce Dumnezeu se ocupa cu gainarii? Nu are nimic mai important de facut in univers decat sa se ocupe doar de o anumita specie de primate? Nu are nimic mai important de facut, decat sa ne zica facem sex,...? (mai mult)
Primul val a fost cand Dumnezeu a creat cerul si pamantul si apoi pe Adam (4026 i.Hr.). Al doilea val cand a venit potopul ( 2370 i.Hr.). Al 3- lea val cand a fost inviat Iisus (33 d.Hr.). Cand vine urmatorul...? (mai mult)
Dumnezeu va aude rugaciunile?
Am pus o întrebare acum câteva zile referitoare la semnificația cuvântului "pace", expresia folosită de Domnul Isus după înviere și chiar mă așteptam la niște răspunsuri foarte bune, dar... ...? (mai mult)
Sunt de religie penticostală si vreau să- mi vină un cuvânt de la un frate sau o sora. Am 19 ani și viața mea s- a cam stricat de la niște greutăți prin care trec dacă aveți un cuvânt si pentru...? (mai mult)
Omul e liber sa greseasca pentru ca daca nu ar gresi nu ar invata, nu ar deveni creativ. Adam insa putea gresi lasand sa cada din pom si daca isi rupea vreo mana Dumnezeu il vindeca. Asa s- a gandit Dumnezeu....? (mai mult)
"Eu fac un robot" si acel robot face o crima.Cine e de vina? Eu sau robotul, daca sunt eu, ajung in iad pentru ce a facut robotul?
Multi se lauda ca ei cunosc si ca sunt inteligenti insa a dovedi ca "nu exista Dumnezeu" e mult mai greu si mai imposibil decat a dovedi ca "Dumnezeu exista" pentru ca pentru a dovedi ca "nu exista Dumnezeu"...? (mai mult)
De ce multi se lauda cu ce nu cunosc, spunand ca "nu exista Dumnezeu" cand de fapt ei nu stiu prea multe lucruri despre viata, despre univers? Cine poate sa creada astfel de oameni?
Ce parere aveti de unii parinti si bunici credinciosi care isi obliga copiii/nepotii sa posteasca in fiecare vineri? Eu am crescut la bunici si eram obligat sa postesc in fiecare vineri, tin minte ca...? (mai mult)
Srie cineva care este problema lui Cheloo cu Dumnezeu?
De ce s-ar chinui oamenii sa studieze universul prea mult daca si asa este mult prea mare pentru om si mult prea de neinteles?
Cazul de abuz în familie Bodnariu. Eu cred ca Norvegia a avut dreptate. Acest stat declarat independent de religie, a fost mai credincios decat unul cu religie. Majoritatea religiosilor au protestat...? (mai mult)
Cat de grea e viata cuiva cand nu crede in Dumnezeu si in Biblie?
Ce parere aveti, ati putea trai intr- un orasel fara bani, politica si religie? Un astfel de loc exista si se numeste AUROVILLE. Aurovile (Orașul Zorilor) este un oraș experimental din...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Moda
Cat de multe detalii din lumea modei cunosti?