Credeti ca ajungeti in iad daca face o persoana ceva ce nu-i place lui Dumnezeu? Ma refer la efectul de turma.
Hey...Care sunt cele 3 categorii de slujbe in crestinism?
Nu știu dacă pot să uit vreodată, dar știu cu adevărat că acum câțiva ani de zile pe când eram în Londra pe la vârsta de 21 de ani AM VAZUT O FANTOMĂ SAU UN SPIRIT, CE O FI FOST CU OCHIi...? (mai mult)
Cati oameni au murit in ziua de azi pentru ca nu au ascultat de Dumnezeu si poruncile lui? Mai exact, cati a omorat?
As dori sa vă întreb cum te pocăiești? Dacă ar putea să îmi explice careva pas cu pas ce trebuie sa fac as fi recunoscător. Până acum m- am lăsat de câteva păcate pe care le făceam...? (mai mult)
Cum se face ca Dumnezeu l- a omorat pe Onan, pentru faptul ca a dat sperma pe jos.Si de ce nu mai omoara si acum? Deci zeul evreu uraste contraceptia si te omoara.Dar nu vad nici un barbat omorat de catre...? (mai mult)
Dumnezeu îmi va ierta păcatele dacă încerc de mâine să mă perfecționez și să nu mai greșesc și să merg pe calea lui 100%?
Bună TPU, astăzi niște prietene se jucau cu o icoană si am zis să nu mai facă asta, pentru că e păcat. Apoi au aruncat- o pe jos si eu am calcat din greșeală pe ea, am ridicat- o si le- am...? (mai mult)
Intrebare:Crestinilor,credeti ca mai era vreun crestin prin Romania daca va converteau turcii pana in 1878?
Întrebare în special pentru atei, dar pot să răspundă și creștinii sau cei de alte credințe: Cum stabiliți dacă un lucru este sau nu moral? Într- o lume a relativității, cum înțelegeți...? (mai mult)
De ce orice exemplu din viata cotidiana trebuie sa il luam din Biblie? De unde stim ca Biblia spune adevarul? De ce nu ne documentam din stiinta? Adica viata de dupa moarte, inceputul si sfarsitul lumii,...? (mai mult)
De ce l-a omorat Dumnezeu pe Er?
Hai să agităm puțin apele :)) Am găsit o postare pe Facebook și m- a uimit cat de bine a putut explica și rezuma ceea ce „creștinii" numesc „creștinism": Este mult de citit, însă merită;...? (mai mult)
La Dumnezeu totul e posibil?
De ce Isus indeamna la incalcarea poruncii a -5- a?
Isus nu a avut cumva si el pacatul stramosesc? Doar l-a nascut o femeie.
Penticostalii au credinta ca sunt manati de Duhul si nu mai sunt ei insisi? Asta nu e posedare?
Inainte erau boieri si robi. Azi santem toti sclavi ai banilor, nu? Ca mie mi se pare ca aia cu mai multi bani sunt mai sclavi decat saracii.
Care e explicatia ca o gramada de credinciosi de diverse religii si/sau culte se roaga toata ziua la spiridusii lor, dar cu toate astea, sunt vai mama lor? Si nu ca zic eu ca ar fi asa, ei insisi se...? (mai mult)
Dacă ma doare sufletul, e de la păcate?
Cum comunica Satana cu oamenii?
Nu degeaba Dumnezeu nu aproba turnurile Babel de tip zgarie nori, blocuri inalte, acumulari urbane. Fugiti din orase cat mai e timp. OMS: Locuitorii marilor orase, mai expusi dezvoltarii formelor...? (mai mult)
Am facut curs online la Sola Scriptura si am primit diploma onorifica iar acum sunt mediu, clarvazator. Apelati cu incredere la mine. Deci ce va preocupa pe plan metafizic?
Omul este sau nu stapan pe sufletul sau?
Intrebare:Pot sa fac misto de cei de la putere si de popi inscriindu-ma la ora de religie si trecand islamul la optiuni (in clasa sunt toti crestini", chiar daca am 32 de ani?
Calea Domnului este despre cum trebuie sa fii sau ce trebuie sa faci?
Cum explicati asta din manualul de clasa a 5 a? https://prnt.sc/urqbf7
De ce fiecare dumnezeu din fiecare religie, are cate un dusman pentru care exista si o latura rea de aratat din partea celui bun?
De ce crestinii zic ca,casatoria e "propietatea' lor, se deduce ca ateii, homosexualii nu au voie sa se casatoreasca.Nu e un pic de aroganta aici?
Ce parere aveti despre contradictiile ce se afla in biblie? Cine a gresit? Moise?
Daca eu nu am incalcat niciodata cele 10 porunci, inseamna ca sunt sfant?
Cum explicati asta? Şi Moise s- a mâniat pe căpeteniile oştirii, pe căpeteniile peste o mie şi pe căpeteniile peste o sută care se întorceau de la război. 15El le- a zis: „Cum? Aţi lăsat...? (mai mult)
Nu credeți că filmele horror și cele pentru adulți au o influență demonică?
Blestemarea e pacat?
Cum explicati asta? Eclesiastul 7 cu 29?"29Numai iată ce am găsit: că* Dumnezeu a făcut pe oameni fără prihană, dar ei** umblă cu multe şiretenii."
Imi poate explica si mie asta? "Fiindcă pe pământ nu este niciun* om fără prihană, care să facă binele fără să păcătuiască" eclesiastul 7 cu 20 sau Psalmul 143:2
De ce l-a urat Dumnezeu pe Esau?
De ce Dumnezeu isi da foc la case?
De ce nu li s-a arat Dumnezeu dacilor, romanilor, grecilor antici, nordicilor, etc? Si tocmai iudaicilor dupa multe secole.Nici macar crestinilor nu li s-a aratat, desi existau dupa iudaici.
Cum se face ca dacii nu credeau in Dumnezeu, ci in Zalmoxis? Ca doar daci sunt strabunii nostri.
Când prevezi tu sfârșitul lumii și de ce crezi că ar veni adică cum s- ar sfarsi lumea? Probabil o sa fie prin 2050, așa zicea "urmașul" român al lui Nostradamus, bătrânul ăla Ioan Istrate...? (mai mult)
Cum pot sa aflu/prevăd viitorul?
Cum ajung/devin clarvăzător? Am auzit că poți și să dobândești acest nu numai sa te naști cu el. De mi-ar da Dumnezeu harul asta nu mi-aș mai dori nimic altceva in viața:)
Care este diferența între greco si romano catolici?
Ce credeti despre conceptul de "cel ales", "the chosen one", "the one" cel care salveaza lumea sau va salva, intalnit in marile religii ale lumii, in istorie, opere, filme sf, fantasy? Este ...? (mai mult)
Cum abordati ideea ca universul cu legile lui fizice si viata din univers sa NU fi avut vreun inceput? Sau ca viata s- a miscat dintr- un loc in altul in univers acolo unde au aparut conditii prielnice...? (mai mult)
Ce parere aveti ca Talmudul "zice" ca Maria a curvit?
Nevoia de sex este o nevoie primara a omului. Atunci de ce se zice ca e pofta si e pacat?
Cine poate explica1 Corinteni 11 cu 14 "Nu vă învaţă chiar şi firea că este ruşine pentru un bărbat să poarte părul lung'?
Buna dragilor. Stie cineva unde pot gasi sa cumpăr biblia în afara de biserica? M-am uitat pe eMAG si am gasit si acolo câteva dar nu stiu daca e originală gen
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Recunoasteti personalitatea
Le-ai auzit numele de nenumarate ori. Sunt cei mai celebri oameni din istorie. Poti insa sa le recunosti chipul?