Cum priviți voi decența în îmbrăcăminte?
Ce părere aveți despre sărutul pe buze în cadrul prieteniei în vederea căsătoriei?
Ce părere aveți despre rock-ul creștin?
Am fost ateu, dar vreau sa revin la crestinism.Ce carti sa citesc? Am gasit 2 carti din seria lui Ioan Gura de Aur(vo, 7 si 8).In rest nu stiu.As vrea ceva pe tema suferintei,bolilor, reconvertirii
Ce imtelegeti de aici? Căci am* primit de la Domnul ce v- am învăţat, şi anume că** Domnul Isus, în noaptea în care a fost vândut, a luat o pâine. 24Şi, după ce a mulţumit lui Dumnezeu,...? (mai mult)
De ce aspectul ingerilor din biblie este foarte bizar comparativ cu ce isi imagineaza lumea azi, niste umanoizi inaripati cu aspect placut? https://www.youtube.com/watch?v=40KcrrfbJ6o&ab_channel=hochelaga ...? (mai mult)
Ce credeti ca inseamna asta? "Totuşi ea va fi mântuită prin naşterea de fii, dacă stăruieşte cu smerenie în credinţă, în dragoste şi în sfinţenie."? 1Timotei cu 15.
Cum se poate comporta un cantaret cand nu mai are aer?
Adam de ce a luat din măr?
Dacă se folosesc metode de contracepție gen metoda retragerii la timp, prezervativele, pastilele, sunt păcate în fata lui Dumnezeun?
Dumnezeu are si parte feminina? Ce inseamna asta?
De ce nu aveau voie copiii lui Dumnezeu sa se combine cu fetele oamenilor?
Am citit un articol interesant pe "Adevarul" despre sihastrul Antonie Cel Tacut, ar fi fost pustnic timp de doua decenii. Credeti ca a fot schizofrenic? „Ai mei mă ţineau cu lanţ legat, să...? (mai mult)
dacă spun " Tot ce este bun este creat de Dumnezeu și ce este rău e creat de Satana" este o afirmație adevărată? Poți huli pe Duhul Sfânt zicând asta?
Viata e ca un traseu sau nu? Si ce ne dirijeaza in viata?
cineva m- a invatat sa ma rog in scris, nu verbal ca sa nu fiu deranjata de ganduri.Fac ceva gresit? am mai cautat pe internet despre aceasta metoda, dar nu am gasit nimic.Nici un preot nu...? (mai mult)
Ce este căsătoria d. p. d. v. Biblic?
Nu vad rostul notelor date la desen, muzica si religie, voi ce credeti? Si dogmele ar trebui sa fie scoase din scoala, sa se predea ora de istorie a religiilor, nu? Daca eu ca ateu vad o icoana in scoala,...? (mai mult)
La ce ajuta teoria evolutiei?
La ce ajuta ora de religie in scoala?
Pedofilia e condamnata in biblie?
Sexul după căsătorie este păcat dacă îl faci din plăcere?
Daca nu merge nimeni la biserica duminica, preotul mai tine slujba?
Este suficient sa crezi in Dumnezeu ca sa fii un om bun?
Merita sa fac un curs la Sola Scriptura?
De ce acest videoclip al lui Lucian Mandruta are atat de multe dislike- uri, el avand dreptate referitor la ce spune in video? "Cand te rogi, e bine s- o faci cui stii ca livreaza. Dar cui? Iti explic...? (mai mult)
A reusit careva de pe- aici sa intre in transa, sa se decorpolarizeze? Eu pot initia starea asta dar nu pot continua pentru ca simt o caldura foarte mare in corp, aproape ca ma arde si plus de asta incepe...? (mai mult)
Atei. Ce v-a indepartat de biserica?
Se spune in Bibilie ca Dumnezeu este rezultatul necazurilor si succesurilor noastre.Si ca El ne pedepseste pentru pacatele noastre.Eu am vazut ca nu este asa. Spre exemplu eu sunt un baiat cuminte care...? (mai mult)
Este sexul oral un pacat?
Ce l-ar putea face pe Dumnezeu sa ma omoare? Sunt cateva exemple in Biblie de oameni omorati de Dumnezeu dar la mine nu a functionat.
Neața Tovarăși, 1. Poate fi evoluția demonstrată în timp? De ce? 2.Este evoluția doar o teorie? 4.Este o credință? Se bazează pe credință? 5. Dati- mi un exemplu de dovezi observabile...? (mai mult)
1.Dați- mi dovezi care pot fi testate in ziua de astazi care sa arate ca Teoria Bigbangului este adevarata. 2. Dați- mi dovezi care pot fi testate in ziua de astazi care sa arate ca Creationismul este...? (mai mult)
Nu ar fi fain că după ce murim sa continuăm să trăim într-o altă dimensiune sau alt Univers? Pare un vis frumos dar majoritatea religiilor și filosofiilor ne promit chiar asta Cum comentați?
Oare chiar o sa înviem in trup la Judecata de Apoi toți care am murit? Fain era daca nu muream la loc unii dintre noi sau majoritatea (la acea presupusă judecată de Apoi)
Am întrebat pe cineva cum vor fi judecați oamenii si am primit răspuns de la o mănăstire ca ortodocșii vor fi judecați după noul testament, catolicii după vechiul testament și ceilalți cu ateii...? (mai mult)
Cati din atei sunt cu adevarat atei ca procent?
Ce e până la urmă viața asta? Că azi ești, mâine nu ești.
Am cumparat o carte cu previziuni/profeții despre România și lume a inginerului Ioan Istrate(care a prezis cu exactitate cutremurul din 1977, lucru confirmat de unii comuniști de atunci) și acum...? (mai mult)
Credeti ca traim zilele sfarsitului sau PreApocalipsei?
Ce procent din crestini credeti ca sunt cu adevarat credinciosi?
Ce rost au traditiile daca oricine le poate schimba? Se mai pot numi traditii? In orasul meu s- a mutat un batran din Buzau. De cand a venit el toate traditiile de Craciun Paste sunt altele. A fost vocal...? (mai mult)
Crestinii nu isi pun intrebari despre propriile traditii? Daca ii intrebi de ce fac una si alta zic doar "pentru ca asa e traditia". Bine, dar intrebarea era de ce e asa traditia... Se aplica "crede...? (mai mult)
Neata. Cum se numesc scrisurile alea delanga un verset, gen. * Neem 11:1 Neem 11:18 Isa 48:2 Isa 52:1 Mat 27:53 Apoc 11:2 si ce inseamna semnele alea ca de exemplu puntele cruciuita, tot langa un...? (mai mult)
Doar pentru atei, agnostici de ce nu va sinucideti?
Credeti ca preotii mincinosi/lacomi/perversi si inselatori ii indeparteaza pe oameni de biserica sau de Dumnezeu? In speta pe cei tineri? Si toate formalitatile si ideile stricte in biserica? Ce bine ...? (mai mult)
De ce la ortodocsi se baga obiecte sub perna mortului? Cum ar fi pasta de dinti. De ce nu se dau unui amarat?
De ce de fiecare data cand ma rog la Dumnezeu imi vin in cap ganduri rele si imi vine in cap cuvantul satana? As vrea si eu sa ma pot ruga linistit si sa nu ma grabesc
De ce sunt ortodocsii asa pomanagii? Am fost la o inmormantare. S- au impartit pachete. Babele se plangeau ca is prea sarace la cati bani s- au pus in cutia milei la priveghi. La unguri se da doar un corn...? (mai mult)
Ce dovezi exista ca Satan, îngerul căzut este rau? Nu exista nici o dovada ca a făcut rau cuiva. Suntem făcuți dupa chipul si asemănarea lui Dumnezeu practic ce se intampla cu noi cu viata noastra...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
True Blood
Stii totul despre serialul True Blood? Verifica-ti chiar acum cunostiintele!