Cei mai activi useri din categoria Religie pe 24 Februarie 2025 sunt:
Am vazut la o inmormantare o galeata cu apa, bani, o creanga de mar si multe ciocolati ROM agatate in el. Cum reprezinta asta "marul lui Adam"?
Întrebare pentru creștini: Este sau nu păcat să faci plajă în public?
Nu înțeleg de ce oamenii care au o anumită credință, încearcă să- i "lumineze" și pe ceilalți. Nu avem nicio dovadă asupra divinității deoarece omul încă nu este capabil să confirme/infirme...? (mai mult)
Hinduism: afghanii sunt urmasii ai lui Gandhari (sotia primului om albino) sau Kandahar era locu ei de provenienta? Razboiul mahabharata se continua si astazi in afghanistan (denumit kaliyuga) din cauza...? (mai mult)
Ce scrie in biblie (geneza si apocalipsa) despre Afghanistan?
Slujbele bisericești sunt momente artistice?
Este vreo diferență între prezența lui Isus, despre care se vorbește în Matei 24:3 și venirea lui Isus, despre carè se vorbește în Matei 25:13, 31? Daca da, care? Si cel mai important când...? (mai mult)
Cei care sunt necredinciosi nu ar trebui sa-si tina doar pentru ei parerile necredincioase si sa nu-i indoctrineze pe copiii lor cu parerile lor?
De ce alegeți să fiți creștini, să vă puneți toată încrederea în Dumnezeu? Încep eu: sunt oameni ce suferă cu adevărat, nu datorită creditelor la bancă sau că au acnee, ci mă refer...? (mai mult)
Credeți ca merita sa ieși in lume ca ateu iar lumea sa judece? Sau sa ții mai bine asta doar pentru tine?
Cum se plimba Duhul sfant peste apele Pamantului, ca doar era gol si pustiu, nu?
Ce se ia in considerare la Judecata de Apoi?
Dumnezeu urmareste viata de la inceput pana la sfarsit?
E bine sa va aratati credinta in public? Sa ziceti "Ia uite ce credinciosi suntem".Nu cumva in biblie scrie ca sa nu va aratati credinta, ci sa va rugati intr- in coltisor? Si mai zice sa nu faceti ...? (mai mult)
Din punctul de vedere al Lui Dumnezeu toti oamenii sunt morti datorita pacatului care e in fiecare om. Asadar Dumnezeu ii considera pe cei care nu- L recunosc si nu- L iubesc ca fiind nefericiti, plangand,...? (mai mult)
Pentru numele lui Dumnezeu, care este numele Lui Dumnezeu adevarat? Citeam undeva ca Dumnezeu are 72 de nume, voi chiar credeti asta? Eu cred ca are un singur nume și acesta e unul deosebit. Alegeți...? (mai mult)
Cum explicați textul din Ioan capitolul 8, versetul 56? https://www.biblegateway.com/passage/?search=Ioan+8:56&version=NTLR&interface=amp
Care sunt asemanarile dintre biblie si qoran?
Este pacat sa fumezi marijuana?
Dumnezeu a zis ca va face un lucru nou pe Pamant si anume ca femeia va peti pe barbat. Cand se va intampla acesta minune minunata?
Este adevărat că la un moment dat în istoria românilor creștinii care refuzau să își facă semnul crucii erau pedepsiți cu închisoarea? Rog să răspundă cei care dețin informații demne de...? (mai mult)
Se zice ca Dumnezeu e atotputernic, nu? Atunci cum se face ca a avut nevoie de 6 mii de ani ca sa faca 7 lucruri+o mie de ani ca sa se odihneasca.
Buna seara TPU! Familia mea a cumparat un loc de veci in comuna Berceni, judetul Ilfov, pe 7 ani (cu un avans de 700 lei) dupa care, in acest interval de 7 ani urma sa platim 1300 lei pentru a ne ramane...? (mai mult)
Bună seara, de ce scrie Biblia la Ioan 4:22 ca "mântuirea vine de la evrei"? Arata ca creștinismul este o creație evreiască? Am văzut că evreii au prioritate la mantuire, mi se pare discriminatoriu....? (mai mult)
Salut, vreau știu dacă e păcat să te speli pe corp/cap în ziua de sărbătore/duminică. Maine încep clasa a 9 a și nu pot să mă duc nespălat ca porcul dar în același timp am frică de...? (mai mult)
Ce vârstă are Pământul? 6000 cum zice Biblia sau mai multe sute de milioane de ani cum zice stiinta?
Nu vine mai repede Sfârșitul Lumii? Că cam mult ne- a suportat Pământul și natura și Dumnezeu pe noi toți oamenii de pe Planeta. Omenirea este nociva pentru Planeta, ecosistem, fauna, flora. ...? (mai mult)
Ati vazut filmul ala cu un ateu care se sinucide, un polițist crestin pe care l-a inselat sotia? Credeți ca sinuciderea este o solutie? In ce cazuri?
Credeți în sfârșitul lumii(Apocalipsa)? Că va veni cândva adică așa cum zic Biblia și profetii?
Cum ajungi clarvăzător?
Oare cum va arăta viitorul omenirii? Prin 2050 de ex. Puteți să vă imaginați? Sau să faceți predicții? Sau nu mai ajungem in 2050? Daca acum suntem așa tehnologizați mă întreb cum va fi...? (mai mult)
Credeți că după moarte dam peste o lume mai buna ca asta?
Daca patriarhul Daniel moare cine va fi noul patriarh?
Creștinii ar trebui să fie buni sau cei mai buni?
Credeți că va veni Apocalipsa curând? Sau omenirea mai merita o șansă? La ce vremuri trăim cu pandemia, o sa fie și mai rău în viitor?(așa spun unii profeți)
Să vina odată Apocalipsa aia pe întreg Pământul că nu mai meritam Planeta asta noi, omenirea, în general..lumea e prea rea, prea egoista..prea indiferența..prea lacomă. Cine mai rezonează...? (mai mult)
De ce Rusaliile, cunoscute și drept Pogorârea Sfântului Duh, în ziua cincizecimii, este asociata cu, cultul penticostal? În mod evident, nu vad limbi de foc, nu aud un vâjâit, asa cum scrie...? (mai mult)
Întrebare pentru ortodocși. "Șmecherii cocalari de 2 bani", ateii, protestanții și Neo- protestantii să se abțină de la comentarii stupide și fără sens! MULȚUMESC! Frați Ortodocși,...? (mai mult)
De ce nu au voie popii sa citeasca din biblie?
Cum se numeste grupul de dezvoltare personala si spirituală care se ocupă cu mai multe gen infoenergetica si reiki si începe cu Ana? Mi-a spus cîndva dar am uitat.
Cum as putea deveni o persoana mult mai religioasa?
Dacă noi suntem templul Duhului Sfânt și trebuie să ne închinăm în Duh și în Adevăr, atunci de ce zic credincioșii că trebuie sa ne închinăm în biserică și nu în templul nostru?
Mangaierea pentru cei carora le-a murit cineva drag este cunoasterea faptului ca Satan conduce acest sistem si ca domnia lui va avea sfarsit. Corect?
Tineri creștini pe aici? Pe voi ce vă impulsionează să vă păstrați curați de dragul Lui Dumnezeu? Când atâtea voci strigă că Dumnezeu e o invenție omenească, ce vă mai păstrează vouă...? (mai mult)
Neexcluderea unei inteligente creatoare. ADN in universul fara inceput. ADN fara inceput. Cum comentati?
Cum aratau Adam si Eva? Dovezile pe care le avem/stim sunt aproape de realitate? Aratau cum aratam noi in ziua de azi? Iisus cum arata? Am fost creati dupa chipul lui Iisus?
Dacă creștinismul este atât de important pentru om pe cât se declară a fi, de ce rezultatele sale întârzie să apară?
E interesant cursul despre Apocalipsa de la Sola Scriptura?
Cum au supravietuit Noe si animalele in timpul potopului fara hrana si apa? Presupun ca va dati seama de cata apa si hrana era nevoie.Si presupun ca avea vase in care sa depoziteze apa si hrana.Si evident,...? (mai mult)
De ce Dumnezeu e batran? Ce, Dumnezeu imbatraneste?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Liceenii
Ai facut cunostiinta cu profesoara Isoscel, profesorul Socrate si cu clasa lui Mihai? Hai sa vedem cat de multe stii despre cea mai indragita poveste romaneasca cu liceeni!