Cei mai activi useri din categoria Religie pe 24 Februarie 2025 sunt:
Hinduism: Cand Ravana si Rama stiau amandoi ca aceea nu era adevarata Sita, care a fost scopul rapirii?
Unde pot sa aflu totul despre Apocalipsa? Biblia nu e foarte explicită.
De ce trebuie sa existe boala? De ce trebuie sa existe moarte? Ce e după moarte de se duc foarte multi fara să vrea acolo și de ce se permite suferința?
Ce sa fac cu viața mea? Că habar nu am. Pentru ce oare m-a creat Dumnezeu?
Cum pot sa îmi găsesc un hobby? Ceea ce îmi place cel mai mult cu adevărat? Adică cum îmi fac hobbyuri? Și să îmi aflu rostul pe lume? Pentru ce m- a făcut Dumnezeu și ce vreau sa fac cel...? (mai mult)
De ce este mentionata biserica crestina in stirile despre imperiul roman, egiptean?
De ce se face cruce cu mana dreapta?
"Tot ce se misca si ce traieste sa va fie de mancare; toate vi le- am dat, ca si iarba verde. Numai carne cu sangele ei, in care e viata ei, sa nu mancati. Caci Eu si sangele vostru, in care e viata...? (mai mult)
Ce fel de manuale sunt și se studiază la seminariile teologice ortodoxe... unde se pot gasi?
Ce scrie in biblie despre balante?
Este păcat sa fii popular pe internet/in viața reala?
Efeseni 2:8 Ce înțelegeți prin "credința este darul lui Dumnezeu"?
De ce este Hinduismul cea mai frumoasă religie și de ce este bine să ne convertim la aceasta? Stiti unde as putea sa studiez online scrierile sacre ale Hinduismului? Multumesc.
Cei ce ați făcut curs la Sola Scriptura, ce curs ați ales? Vreau sa fac și eu un curs de la ei pentru inceput dar nu știu care. Poate pot creștinii adventiști de pe site să îmi răspundă ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre aceasta povestire? https://youtu.be/IATb50VZf4A Am mai auzit eu de minuni, dar nici din astea in care tu sa invii un om cu craniul spart si cu ochii pe afara :) Zic si eu...? (mai mult)
Împotriva păcatului mare este mai ușor să lupți, pe el este mai ușor să îl urăști când se apropie de tine. Ce înseamnă?
Imhotep a construit piramidele egiptene pentru a feri planeta de un dezastru astronomic?
Ce legatura zice Dumnezeu ca exista intre centura lui Orion si piramidele egiptene?
Ce semnifica fiecare culoare, pentru crestini?
Faceti ma, va rog, sa inteleg, de ce intr- un stat democrat liberal, religia NU este optionala in scoli, ca predare, bineinteles. Unii profesori, in special cei de religie, se impun elevilor si ii considera...? (mai mult)
Chiar am stat zilele astea și m- am gândit... Poate că religiile (sau măcar o parte din ele) cred în același Dumnezeu - Creator al Universului. Dar creștinismul e diferit de orice religie - e...? (mai mult)
De ce se spune ca "hristos a murit pentru oameni"? Cum a salvat el viitorul cosmosului, planetei, al vietuitoarelor sau macar al oamenilor... murind?
Ce spun preotii despre intamplarea ca: persoana 1 are niste ganduri si planuieste sa faca ceva pe viitor, dar are nevoie de niste lucruri deci se duce pe drumul ales, si apare cineva (persoana 2)care...? (mai mult)
Ce spun religiile abrahamice despre centura lui orion?
Care e cel mai recomandat si facut curs de la Sola Scriptura?
Hinduism: daca toata viata sunt blocata la primul punct al chackrei (cel de jos), unde ajunge sufletul meu? Atunci daca cei care nu au trait inca nici la batranete, se pot repara tocmai la batranete,...? (mai mult)
Care punct al chackrei este reprezentat de o hexagrama?
Imhotep era al7lea sau al9lea avatar al lui Vishnu?
Hristos era nascut in zodia pesti, berbec sau taur?
Noua omenirii ne- ar trebui un lider ca și Iisus Hristos nu- i așa? Ar fi pace în lume și lumea nu s- ar mai război și nu ar mai fugi după cat mai multi bani, ar fi o lume mai buna, nu credeți? ...? (mai mult)
Daca Iisus a fost si este împotriva afacerilor cum am demonstrat eu intr- o postare anterioara și dacă civilizatia europeană este clădită pe principiile și valorile creștinismului(asta oricine ...? (mai mult)
Monotheismul a aparut cu Imhotep?
Intrebare legata de religie: Este periculos sa refuzi cand un strain iti cere iubirea? Daca il ignori,, pedeapsa este ca vei ramane singur?
Si cum spun preotii ca ar fi adus dumnezeu in existenta ultravioletele?
Am auzit ca daca iti tai unchiile duminica imbatranesti fara sa te căsătoresti devii uituc si te iau durerile de cap. E adevarat?
Ce obiecte sunt importante pentru crestini si ce semnificatie au?
Ce spune Biblia despre mine?
Care curs informativ de la Institutul Sola Scriptura merita sa îl faci (online)? Adică care e cel mai /frumos/interesant/bun și merită timpul petrecut? https://solascriptura.ro/cursuri/toate/
Ați făcut voi personal vreun curs de la Sola Scriptura? Care?)întrebarea e adresată celor ce au facut curs pur informativ la ei)
Ce scrie in biblie despre violete?
Modelul standard al particulelor elementare este elaborat pe credinta si nu prin vedere prin observarea comportarii materiei. La fel si cu credinta in Dumnezeu. Cum comentati?
Cum e cu povestea evolutiei?
Hinduism: Ce se intampla cu brahminii in kali yuga?
De ce plata păcatului este moartea? (Și un pocăit moare.)
Acum ceva timp o cunoștință m- a întrebat ce părere am despre religie. Eu am spus că e 2020 și mai nimeni nu mai crede in Domnul. La sfârșit am adăugat că eu cred. Mă tot gândesc...? (mai mult)
Vaticanul se afla peste un templu dedicat zeului Shiva (lingam)?
Care sunt formulele pe toate cele 8 glasuri? Si cum se numesc ele?
Norii erau mai inalti si mai grosi in timpul potopului?
Care este versiunea tradusă oficială a Bibliei Ortodoxe?
Voi cum priviți folosirea instrumentelor muzicale pentru lauda Lui Dumnezeu? Dacă nu mă înșel, în ortodoxie sunt interzise...și în catolicism tot, mai puțin orga, pe când la alte confesiuni...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Filme clasice
Te consideri un cinefil inrait? Haide sa verificam cate filme cunosti si daca poti deveni noul campion al quiz-ului