Cei mai activi useri din categoria Religie pe 24 Februarie 2025 sunt:
Hinduism: Steaua cu 6 colturi semnifica unirea shiva- shakti, unde shiva (purusha, masculin, constiinta, martorul. numit si atman) si shakti (prakriti, gen feminin, energie/forta care exercita actiunea....? (mai mult)
Buna, de câteva zile nu pot sa dorm deoarece i- am făcut o promisune lui Dumnezeu și am încălcat- o, preoții zic ca o sa am parte de nenorociri asupra familiei mele, am cautat pe internet niște...? (mai mult)
Cum a supravietuit Balena pe uscat? Stiind ca norii se formeaza din vaporii de apa de la suprafata Pamantului si particulele de praf.Asta la potop.Plus ca nu exista atata apa pe suprafata Pamantului. Daca...? (mai mult)
Ce Dumnezeu nu stie nu vrea sa stie. Asta inseamna ca e atotputernic. Omul nu e atotputernic pentru ca nu poate complet sa nu stie ceea ce nu vrea sa stie pentru ca ajunge sa stie despre lucruri despre...? (mai mult)
Am o întrebare mai ciudată. Vi s- a întâmplat să aveți gânduri de genul "dacă nu fac..., o să se întâmple... " și în caz că ați avut, s- a adeverit vreunul din gândurile voastre?...? (mai mult)
Din câte știu eu,toți cei care ajung in rai vor fi mereu Fericiți.Dar cum poate fi posibil dacă de exemplu eu nu pot fi fericita dacă nu sunt cu persoana iubita, iar aceasta nu ajunge in rai?
Exista sri yantra in religiile abrahamice?
E păcat sa fii împreuna cu o persoana care e ateu sau care are vicii(fumat,băut, droguri)?
Salut TPU, este adevărat că Atei cred că Ei sunt propriul Dumnezeu? Ei aleg ce e bine și ce e rău? dacă doriți să adăugați comentarii, mulțumesc. Gen: Sunt ateu și sunt propriul Dumnezeu,...? (mai mult)
Cum se procedează cu cursul online la Sola Scriptura? A făcut cineva pe online? Mai bine faci tipărit sau online, cum este mai eficient și să primești și acea diplomă onorifica
Dacă un copil depune un jurământ, îl poate anula?
Ce zice dumnezeu despre fractal prin biblie?
Ce scrie in biblie despre scoici/cochilii? Sunt importante?
De ce au modificat evreii qoranul?
ce parere aveti despre Bisericile care iau foc din senin? Este un semn ca Dz nu vrea temple sau arata inexistenta lui Dz? https://www.glsa.ro/update- biserica- penticostala- de- la- lebada-...? (mai mult)
Am o curiozitate. Sa spunem ca un copil se naste si apoi moare din anumite cauze medicale, el ajunge in rai sub forma de bebelus? Fara cunostinta existentei lui? Neputand sa evolueze?
Dumnezeu va distruge Pământul? Când?
Voi ce ziceți? Iisus mai revine pe Pamant? Când va reveni Iisus pe Pamant și ce va face?
Ma ce as vrea sa fiu și eu un clarvăzător:)) Ce părere aveți de acest copil profet? E tare sa fii clarvăzător nu credeți? Pustiul acesta(din link) face furori pe internet. Pandemia se va încheia...? (mai mult)
Ce se va întâmpla atunci când va fi Apocalipsa biblică? Din Biblie nu înțeleg chiar nimic că e scris cu metafore. Spuneti- mi in 2- 3 rânduri sau dati- mi un link care sa te lămurească bine...? (mai mult)
Pai vreau sa va intreb ceva, no hate pls.De ceva timp incep sa cred ca Lucifer/Satan nu este rau...sau de fapt este, dar toata chestia asta cu religiile ma fac confuz. Vreau o dovada a divinitatii fiindca...? (mai mult)
Daca Iisus a venit pe pamant, de ce nu a avut puterile Tatalui Sau? Sa straluceasca ca soarele,sa fie atotputernic,atotstiutor, atotiubitor.Doar era Dumnezeu, nu?
Continentul american este denumit "lumea de dincolo" in textele hinduse?
Cat de diferita este biblia moderna de prima biblie scrisa? Au mai fost povesti adaugate, denumiri schimbate?
Al doilea, susţine Camus, este iraţional, căci ascunde o contradicţie: dacă zeul ar fi existat, universul nu ar fi fost absurd, cele două noţiuni fiind incompatibile. A le accepta simultan ...? (mai mult)
De ce Dumnezeu nu l-a facut pe om cu coarne, cu 4 picioare, etc, ci l-a facut cum arata acum?
Eva a fost facuta din coasta lui Adam, nu? Si in rest din ce era facuta?
Ce scrie in biblie despre berbeci?
de ceva timp mă frământă ceva foarte tare. M am gândit că ar fi o idee buna sa cer părerea cuiva aici, deoarece nu prea am cu cine sa vorbesc. De aproximativ 2 luni am inceput să mă...? (mai mult)
Iisus spunea sa iti ajuti aproapele. Daca il ajuti pe unul care nu e sarac, de mai multe ori, acela o sa iti bata joc de tine pentru ca esti usor de manipulat si te va crede prost.Ce faci in privinta ...? (mai mult)
Focul este pur sau impur pentru crestini?
Cum arata Dumnezeu? Cum il putem recunoaste, identifica?
Ce semnificatie are numarul 108 in religiile abrahamice?
Credeti ca un baiat crestin isi poate face vreodata o iubita sau va muri singur?
De ce este promovat atat de mult raul in Media? Este condusa de Satan?
Cum adica zici sau crezi in dumnezo pe cand unii calca pe cap copii, pai unde mai e dreptatea lu dumniezo asta?
Ce scrie in biblie despre galaxii?
Religiile abrahamice accepta cazurile de reincarnare?
Satanel de ce e asociat cu raul? Si definiti raul.
Chiar îți dă diploma la cursurile pe care vreau sa le fac la Institutul Sola Scriptura, îți dă la fiecare tip de curs sau doar așa se zice? A primit cineva diplomă de la ei? Am un dosar...? (mai mult)
Există paranormal? Ce credeți?
Hey iubitorii de biblie, a vazut vreunul dintre voi cu proprii sai ochi biblia cea originala principala scrisa in ebraica de mana Elenei in anul 325? Ce adevaruri credeti voi ca cunoasteti, pentru ce...? (mai mult)
Ce va fi mai exact pe scurt la Apocalipsa, sfârșitul lumii? Din Biblie nu înțeleg mai nimic în Apocalipsa că se folosesc metafore multe.
Cum sa-L găsesc pe Dumnezeu și să devin un om mai bun?
Hei! Chiar poti invata sa meditezi folosind youtubeul? Sau cum inveti sa meditezi, sa iti golesti mintea si sa ramai in aceeasi pozitie perioada mai mare de timp? Stiu ca nu peste noapte se intampla ...? (mai mult)
De ce Adam nu si-a botezat copiii?
Am o intrebarefoarte intrebatoare! Care este cea mai buna religie, asa dupa voi?
Credeti ca medicina e o inventie pe alocuri demonica? Explicati.
De ce nu credeți în previziuni și clarviziune? Unele se adeveresc. Exista oameni cu asemenea abilități neobișnuite, extrasenzoriale.
De ce avem nevoie de o biserica pe fiecare strada?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Locatii fantastice
Sunt cele mai frumoase locuri de pe Terra. Haide sa vedem daca le recunosti