Cei mai activi useri din categoria Religie pe 24 Februarie 2025 sunt:
Credeți că sfârșitul lumii se apropie, va veni în curând?(cat de curând?) Și nu va dați seama că umanitatea merita un cataclism, merita sa se sfârșească la cat de rea, lacomă, egoista și...? (mai mult)
Ce a determinat introducerea icoanelor în creștinism?
Exista harti in biblie? Macar desene sau este doar text scris intr-o limba moarta?
Crestinismul respinge ideea de fiinte extraterestre?
Cum se face ca unii devin bisericosi spre batranete? Ma uit la tusica mea care in urma cu cativa ani era normala, iar acum nu rateaza nicio duminica, sarbatoare, post, etc, ne saluta cu "Doamne ajuta"....? (mai mult)
Avatarul lui Vishnu "Varaha" era un mistret sau un porc?
Dumnezeu l- a imprumutat pamantenilor pe unicul sau fiu doar pentru durata show- ului? Ioan 3:16 Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede...? (mai mult)
M- am jucat recent Metro Exodus și la final am terminat jocul cu finalul nașpa. Cică ar fi și un final bun, iar ca să ajungi la el pe parcursul jocului trebuie sa ai o atitudine pozitiva și sa împuști...? (mai mult)
Dumnezeu iti indeplineste orice dorinta?
Dau funda! Acum câteva zile a murit unicul meu unchi de care eram ff apropiat iar astăzi a venit înapoi de la autopsie urmând să fie înmormântat luni. Faza este că, din câte știu nu se...? (mai mult)
Dau funda! Am vazut mai devreme o intrebare pe TPU cu ceva traditie cand moare mortul, o galeata, o saptamana ..Nu am inteles pera multe..Imi poate explica cineva va rog? Multumesc anticipat. ...? (mai mult)
Ce scrie in Biblie despre dinozauri?
Cum faceti diferenta intre bun si rau? Pe ce criterii?
Yehovah zeul crestinilor, este denumit Shukracharya sau yadu in epicul Mahabharata?
Ce poate fi imparatia lui Dumnezeu? Vreo guvernare umana?
Isus s-a rugat pentru a evita rastignirea?
Iuda l-a sarutat sau nu pe Isus?
De ce l- a blestemat Dumnezeu pe Ioiachim? "De aceea, aşa vorbeşte Domnul despre Ioiachim, împăratul lui Iuda: «Niciunul* din ai lui nu va şedea pe scaunul de domnie al lui David. Trupul lui mort...? (mai mult)
Stie cineva unde as putea gasi povestea lui Turvasu din Mahabharata?
Ce varsta avea Ahazia cand s-a urcat pe tronul Israelului?
Câți bărbați apți pentru război s-au găsit în Israel?
Care este legătura de "esență" dintre (neo) protestantism și ateism? Pe lângă alte implicații, sa fie oare o pură întâmplare ca Occidentul protestant este și cel mai ateist, pe când Răsăritul...? (mai mult)
Sal, stau la casa, si ma uitam pe Youtube la un video, si din intamplare am vazut pe geam un om care trecea in stanga, am iesit afara, si nu era nimic neobisnuit, e posibil sa fi fost cineva? parintii...? (mai mult)
Buna seara, caut și alți fel de oameni în afară de creștini după isus că eu nu sunt creștin și caut sa stau la vorbă cu oamenii adevărați care cred în Dumnezeu creatorul și stăpânul universului...? (mai mult)
Cum sa te impaci cu gandul ca vei muri intr- o zi? Daca de mic ti- ai pus intrebari existentiale despre ce e dupa moarte, la ce concluzie poti spune ca ai ajuns acum? Exista o speranta cat de mica reala...? (mai mult)
De ce suntem îndoctrinați de către părinți spre credință și care este convingerea ta, ca om, că există un așa zis Dumnezeu? De ce ar trebui să cred în ceva abstract, ceva nefiresc pentru...? (mai mult)
Există cursuri spirituale? Adică de spiritualitate.Pentru începători.
Buna TPU Am mintit la spovedanie acum 3 ani.Ce sa fac? De atunci nu am mai mers sa ma spovedesc.Pff, cică daca minti la spovedanie, ajungi in iad? Va rog, ajutor
Aveti intamplari minunate in care ati zis la final"Ce mult m-a ajutat Dumnezeu!"?
Se spune că moartea este ceva natural... În acest caz, de ce apare acea frică firească în iminența ei, mai ales în situația accidentelor, când intră în acțiune instinctul de supraviețuire?...? (mai mult)
Hei! Cand incerc sa spun o rugaciune mintea mea e invadata de tot felul de ganduri. Reusesc sa imi pastrez greu concentrarea si orice as face nu reusesc sa imi golesc mintea. Cum pot face in asa fel incat...? (mai mult)
Buna, TPU! Am o problema, in ultima perioada am fost tot mai agitata, nervoasa, agresiva. Vreau sa incerc sa imi gasesc linistea, sa fac pace cu mine cat sa scap de starile astea. Meditatia ajuta?...? (mai mult)
Voi credeți în ghinion după ce a murit o persoana?
Neata! Cum imi pot ajuta un prieten care in trecut a cumparat o carte de vraji? Mi- a zis ca a inceput s- o citeasca si cand o tinea in maini vibra, iar in camera unde tinea cartea trosnea mobila. Pana...? (mai mult)
Intelege cineva care este rolul lui Brahma? Se refera la constient, inconstient sau subconstient?
Abraham era un Nambudhiri care a trait cu 6, 000 de ani in urma (cand Dumnezeu a creeat lumea)?
Numele din limba originala este Hristos, Christ sau Krishna?
Sarbatoarea islamica "ramadan" este cuvantul sanskrit?
Dacă sunt creștin și citesc Biblia Satanică de curiozitate e păcat? Dar îmi stric relația cu Dumnezeu?
Imi poate da cineva cateva exemple de oameni care contrazic experientele de moarte clinica? O mica lista cu cam cei mai cunoscuti sustinatori : Cativa sustinatori NDEs : Sam Parnia (profesor, director...? (mai mult)
1. "Îți dau inima mea Și tot ce am aduc Acum 'naintea Ta, De dragul Tău, Isus. Tot ce eu visez, Mândria mea Ți- o dau, Renunț la dreptul meu, Ca viața Ta s- o am. ref. Ție Îți...? (mai mult)
Ce este asana? Ati auzit de asa ceva?
Iubim mult, suferim mult.Asta spune biblia. Dumnezeu este însăși iubirea și pentru că mulți dintre noi am vrut să iubim pătimaș un om, un lucru, în afara poruncilor lui Dumnezeu…Marcu 12:30.....suferim. ...? (mai mult)
Salut, am o intrebare, exista oameni care au experimentat dezlegarea, care au avut un sentiment de legamant, cum ar fi magia neagra?
A vazut cineva cu proprii ochi biblia originala scrisa in anul 325?
Dumnezeu este mai important in viata unui om decat sa aiba un partener de viata? Trebuie sa fie si Dumnezeu la mijloc si altfel de lucruri sunt mai importante si relatia este un lux ca trebuie mai intai...? (mai mult)
Cum il putem cunoaste pe Dumnezeu?
De ce a incercat Dumnezeu sa mi-l omoare pe Moise?
Ce sunt nefilimii?
Înainte de Revoluție am ascultat la Radio in direct un Concert de muzica simfonica care a avut loc la ONU. Au fost prezenți delegați ai tarilor membre ONU. A fost excepțional. Macar ca era târziu...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Replici din desene animate
Noi iti spunem replica, iar tu trebuie doar sa iti amintesti in ce desen animat ai auzit-o. Cat de multe ai retinut?