Cei mai activi useri din categoria Religie pe 24 Februarie 2025 sunt:
"Maniati- va, dar sa nu păcătuiți. Si sa nu apună soarele peste mania voastră." De ce credeți ca Cuvantul lui Dumnezeu ne cere sa nu apună soarele peste mania noastră? Pentru ca e firesc cand ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre ce spune cunoscutul profesor doctor Dumitru Constantin Dulcan? Are dreptate? Prof. Dr. Dumitru Constantin Dulcan: "Pentru mine Iisus este cel mai mare...? (mai mult)
Pot să-mi fac propria religie? De ce da si de ce nu daca se poate.
Cine e profetul fals din Apocalipsa?
Intrebare simpla:Unde scrie in Biblie ca trebuie sa botezam copiii de mici?
Hinduism: Poate cineva sa ma ajute sa inteleg care este rolul lui Brahman in fluviul saraswati?
Buna seara TPU. "BLESTEME SI FARMECE. " Vreau să știu părerea voastră despre farmece și blesteme dar și despre tămăduitoare și vrăjitoare. Știu de ani buni că părinții mei au fost blestemați...? (mai mult)
Voi ce înțelegeți prin versetele 23 și 25? https://www.bibliaortodoxa.ro/noul-testament/70/Romani
Cu ceva timp in urma am fost într- o biserica penticostală. S- a întâmplat o chestie foarte ciudata, când pastorul făcea predica o femeie a început sa urle ca si cum ar fi fost posedata ...? (mai mult)
Adam si Eva au transmit genele lor copiilor lor?
Intrebare simpla:Daca Dumnezeu a creat- o pe Eva din coasta lui Adam, atunci cate coaste au femeia si barbatul? Se deduce ca nu au acelasi numar de coaste.Si din ce i- a facut Dumnezeu lui Adam spermatozoidul...? (mai mult)
Adam si Eva aveau buric? Ca asa vad in picturile crestine.
După parerea voastră există sau nu dumnezeu? Aduceti argumente!
Cat costa o sutana? Preotii o achizitioneaza din banii lor?
Intrebare pentru atei:Daca nu exista Dumnezeu, ce sens mai are viata?
De ce suntem noi atei mai antisociali, chiar si intre noi?
De ce e viata atat de efemera? Ce simtiti cand vedeti efemeritatea vietii?
Imi este foarte frica de moarte. Ma gandesc in fiecare zi cu groaza ca intr- o zi nu voi mai fi. Desi am avut si am o viata destul de dificila cu multe suferinte psihologice si chiar unele probleme fizice...? (mai mult)
In lume, de- a lungul timpului, au avut loc vindecari miraculoase si pe care medicina si stiinta nu le- a putut explica.Vindecari de cancer, de tumori etc doar prin practicarea anumitor tehnici spirituale,...? (mai mult)
V- ati pus de multe ori intrebari existentiale in viata asta? La ce concluzie ati ajuns? Eu de mic ma gandeam la probleme existentiale, mi- am pus multe intrebari, pot sa spun ca asta ma defineste, curiozitatea...? (mai mult)
In Psalmul 50 la cine se refera Dumnezeu prin "cel rau"? Ca zice ceva si de un frate de-al celui rau.
Eu tot stau si ma uite ce scrie lumea pe aici, am observat tot felul de pareri. Iar aici apar si intrebarile mele, fiind urmatoarele: A citit cineva scripturile din interiorul Vaticanului? Pe coridorul...? (mai mult)
Ce profetii mesianice s-au implinit? Acestea? https://basilica.ro/profetii-din-vechiul-testament-despre-nasterea-mantuitorului-iisus-hristos/
Care sunt animalele sacre din paganismul romanesc?
Considera crestinii ca un om prost are sanse la mantuire? Unde "mantuire" inseamna orice crede fiecare crestin ca ar fi cadoul suprem dat de spiridusul lor.
Cine este Papa de la Roma și la ce se roagă el? Chiar este el anticristul?
Buna ziua TPU, am o intrebare: Daca homosexualitatea si sodomia sunt pacate in biblie si Dumnezeu a facut omul din pamant atunci de ce Dumnezeu a pus G- spotul barbatului in fund?(stiu ca nu e propriuzis...? (mai mult)
Daca sa blestemi e ceva rau sau pacat atunci Isus cum a blestemat smochinul sa nu mai dea rod? Desigur, daca era atotputernic putea sa- l faca sa dea rod atunci pe loc dar cred ca a folosit ceva substante...? (mai mult)
Matei 11:30 Care este jugul Domnului Isus?
In vechiul testament scrie mar sau smochina?
Salut, Din numărul lor sunt Imeneu şi Alexandru, pe care i- am dat pe mâna Satanei, ca să se înveţe să nu hulească." (1 Timotei 1:20) Ce inseamna a da pe mana satanei? La ce se refera Pavel...? (mai mult)
Isaia a gresit profetia, ce credeti? https://prnt.sc/u3a528.Nu i- au pus numele Emanuel, ci Isus.De fapt toate "profetiile" sunt doar niste culegeri fara o tinta anume.Stai ca acum imi pica fisa.Multi...? (mai mult)
Parca ziceati ca rugaciunea "Tatal nostru" e modificata de oameni, nu? https://prnt.sc/u39w9w.Deci Dumnezeu ne ispiteste, ne duce in ispita.
Cine l-a dus pe Isus in Pustie? Ca acolo mi se pare ca Satanel l-a ispitit.
Parca ziceati ca noul testament nu mai e de acord cu taierea preputului, nu? https://prnt.sc/u39e2v
Stiu ca daca ajungi in iad poti sa iesi de acolo prin pomelnicele la Sfanta Liturghie si milosteniile facute de cei apropiati si sa ajungi in Rai. Dar este posibil sa ajungi in Rai si apoi la Judecata...? (mai mult)
Astea sunt ultimele zile ale acestui veac. Odata cu pandemia vor veni si alte asa cum a profetit Iisus. Hai, care vrea sa dobandeasca stiinta din Biblie?
Am fost de curand la Manastirea Agapia si am auzit un cantec cu flautul (presupun) foarte cunoscut dar nu pot sa imi dau seama de unde il stiu. Aveti idee?
Https://m.ziare.com/international/premierul- ungar- viktor- orban- indeamna- natiunile- din- europa- centrala- sa- se- uneasca- in- jurul- radacinilor- crestine- 1626305 "Natiunile din Europa Centrala...? (mai mult)
Întrebare pentru atei: Sunteți siguri că nu există Dumnezeu? ...Și voi ați fi în stare să vă dați viețile pentru a susține această idee, așa cum au făcut martirii care au murit de dragul...? (mai mult)
Care mai exact e tatal lui Iosif? Iacov sau Eli?
De ce a trebuit ca Isus sa se nasca in Betleem? Ca Isus nu facea parte din neamul lui David.
Nu vi se pare ca se bat cap in cap Matei cu Luca? Luca plaseaza nasterea lui Iisus pe timpul recensamantului lui Augustus, care care a avut loc in 6 d.Hr si Matei in timpul lui Irod cel Mare, care a ...? (mai mult)
Sunt multi oameni si aici pe TPU care desi atei ii chinuie intrebari despre Dumnezeu si uneori se amuza si uneori se enerveaza si pun intrebari despre Dumnezeu. Ei le au cu stiinta laica, cunosc matematica,...? (mai mult)
Ce scrie in cartile religioase, despre delfini?
De câte ori de închina la rugăciune? Eu ma închin de 3 ori. Voi?
cum pot ști dacă am hulit împotriva Domnului? Tot timpul am anxietate și mă simt pierdut pentru că simt că am comis păcatul de ne iertat. Astăzi eram concentrat făcând ceva și am...? (mai mult)
Dacă există Dumnezeu de ce se întâmplă atâtea nenorociri în lume? Încep să pun la îndoială existenţa lui Dumnezeu. De ce atâţia oameni buni suferă, nu se spune că Dumnezeu îi pedepsește...? (mai mult)
Ce ziceti despre "Dacă se va omorî un om care a săvârşit o nelegiuire vrednică de pedeapsa* cu moartea şi l- ai spânzurat de un lemn, trupul lui* mort să nu stea noaptea pe lemn, ci să- l ...? (mai mult)
Ce este mântuirea și când este aceasta desăvârșită(îndeplinită)?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nina Dobrev
Ai urmarit-o interpretand roluri precum Elena Gilbert sau Mia Jones? Dar cat de multe lucruri stii despre omul Nina Dobrev?