Cei mai activi useri din categoria Religie pe 24 Februarie 2025 sunt:
De ce ateii iau viata asa de in serios?
De ce spun crestinii ca un copil e un miracol de la Dumnezeu? Nu inteleg cum functioneaza actul sexual? Cred ca pe copii ii aduce barza?
Ce inseamna: 'Ştiu faptele tale, că ai nume, că trăieşti, dar eşti mort' din Apocalipsa, cap. 3, verset 1. Cum adica 'esti mort'? Si cine e ingerul bisericii din Sardes? Multumesc.
Multi mor fara sa se fi bucurat de relatii intime. Dumnezeu e un Dumnezeu drept si iubitor. Cei care pretind ca cunosc Biblia spun gresit ca nu e nici o sansa pentru relatii intime dupa moarte. Unde scrie...? (mai mult)
Salut, sunt curios de parerile voastre DESPRE BOTEZ: Care este valabil 1# MATEI 28 (In numele Tatalui, Fiului, Duhului Sfant 2# Fapte 2:38 (in numele Lui Isus)
Ce cautau Iosif si Maria la recensamantul din Iudeea? Ca ei nu locuiau acolo(nu erau cetateni ai Iudeei, ci locuiau in Nazaret.
Povestea asta cu Slendermen e pe bune? Chiar e este sau e o minciună?
In makkah se practica ritualuri vedice?
De ce Jeff Bezos CEO- ul Amazon arata asa de garbov si chel? Din cauza bogatiei? E chinuit de Satan cu bogatie? A divortat si de femeia lui, e singur. Chinuit de multa bogatie si cu necesitatea spirituala...? (mai mult)
Chiar și în 2020 mai credeți ca experientele NDE nu sunt dovezi ale existentei vieții de dincolo? Unii oameni de stiinta că Raymond Moody dar și alții sau Eben Alexander susțin ca experientele...? (mai mult)
Cuvantul Lui Dumnezeu invioreaza carnea si deci e logic sa ne asteptam ca Dumnezeu cel iubitor sa satisfaca toate necesitatile senzoriale inclusiv cele intime prin transformarea intregului pamant in paradis...? (mai mult)
Daca ati putea să aveți abilitățile lui Nostradamus v-ar placea? Mă refer la harul lui de vizionar. Eu as vrea, chiar mi-ar placea.
Cand eram o data internat la nebuni, mi-a zis unul de acolo ca mortii exista si incerca sa-mi arate ceva cu mana, degetele. Aveti idee despre ce ar putea fi vorba?
Salutare tuturor! Dacă practic yoga ajung în iad? Din declarația unui preot am înțeles că este păcat, fiindcă părăsești de fapt calea pe care Dumnezeu ți-a arătat-o.
In rugaciunea Tatal nostru Iisus a spus sa vina imparatia lui Dumnezeu si pe pamant precum in cer. Iisus nu a vorbit despre vreo distrugere a planetei Pamant ci din contra a subliniat venirea si pe Pamant...? (mai mult)
Salut, acum vreo 2 ani am intrebat tot aici daca stie cineva cum pot participa la vreo dezbatere publica de ateism vs religie. De atunci, am tot incercat sa gasesc astfel de evenimente, dar efectiv ...? (mai mult)
Bună ziua/seara, am nevoie de ajutorul vostru cu un sfat. Caut un călugăr la care am fost in urmă cu 5- 8 ani maximum. Problema este ca a plecat de la Manastirea Cernica si nu mai stiu cei de acolo...? (mai mult)
Există vreo diferență între cuget și conștiință?
De ce toti care afla ca nu cred in zeitati si nu fac parte din niciun cult, in special cel ortodox, ma fac nebun, satanist, comunist etc, având in vedere ca tot ei sunt cei care deschid subiectul. Cum...? (mai mult)
Ce il face sfant pe Stefan cel Mare?
Ce spune biblia despre mongoli, turci, arieni, arabi, rusi, nordici? Ii numeste cumva "evrei"?
Cum fac să- mi recapăt răbdarea de a sta la Sfanta Liturghie? Am câteva săptămâni de când mă enervez foarte repede, mă sufoc, obosesc, ameţesc, mi se face sete, mă doare capul, picioarele...? (mai mult)
De ce este iadul vesnic? Cum este posibil ca iubirea cea desavarsita a lui Dumnezeu sa ii lase pe unii oameni sa se piarda pe vecie?
Ce valoare are tantra?
Oare e păcat dacă un ortodox de stil vechi îi spune unuia de stil nou că e eretic? Dar invers?
Adam avea nevoie de apa ca sa supravietuiasca? Dar de mancare? Dar de oxigen?
De ce este Dumnezeu indiferent la suferintele celor ce sufera? Zicea ca El este cu duhul mahnit ca sa-l imbarbateze dar vedem ca nu e deloc asa.
Stie cineva nume de fete/baieti non-religioase? Nume care sa nu fie "de sfant"?
De ce în tot mai multe videoclipuri muzicale, cântărețe dar și cântăreți, apar în veșminte sau ipostaze în care s- o reprezinte pe Fecioara Maria (cântărețe) și Isus Cristos (cântăreți)? ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre shaktism si persoanele care practica asa ceva cu motiv religios?
Salut,daca faci sex dupa ce te-ai impartasit e un pacat?
Multi se simt frustrati la gandul ca in cer nu vor mai putea avea relatii intime mai ales daca imprejurarile (probleme de sanatate, razboaie, etc) nu le- au permis sa se bucure in aceasta viata de relatii...? (mai mult)
Ce inseamna practic, sfarsitul lumii? Sfarsitul omenirii, al fiintelor de pe pamant, al pamantului, al galaxiei sau al universului?
Ce reprezintă rodul în Biblie? La ce se referă când spune că oamenii aduc/au rod?
BIBLIA- verset cu verset—Ateii ataca, teistii se apara.Al doilea duel din aceasta categorie. Paradox: Matei 10:37- 39 vs Luca 14:26- 27 Care e traducerea corecta? Pe margine poate fi discutat...? (mai mult)
Ce intrebari sa adresez unui „martor a lui Iehova" incat sa il pun la colt? L- am pus cu cuteva intrebari. Mi- a zis ca Iisus a avut aceasta religie cand ii zic in ce secol a fost fondata imi zice ca...? (mai mult)
Ce este planul astral?
Ce parere aveti? Neurochirurgul de excepție Eben Alexander a generat un interes enorm pentru ceea ce se întâmplă când murim in cartea Dovada Lumii de Dincolo.Iar in cartea Harta Raiului, el își...? (mai mult)
Ce dorință ai vrea sa îți împlinească Dumnezeu? Eu as vrea sa fiu un Medium Medical la fel că americanul celebru Anth.ony William dar slabe sanse, nu multi dobândesc harul și darul asta iar el...? (mai mult)
Dumnezeu ne mai rabda sau va distruge/sfarsi lumea?
Bună! M- am uitat pe YouTube la niște video- uri audio cu niște proroci din biserici de pocăiți cred! Eu nu înțeleg ce urlă aștia așa Și ce tot vorbesc jumate românește, jumate păsărăcească? ...? (mai mult)
Credeti ca alta dimensiune si alt taram decat cel actual pe care il vedem cu totii exista? Exista planul astral?
Cum credeți că arata viața de dincolo?
Salut.Ce trebuie făcut în această viață ca sa ajungem in rai după ce murim? Ce credeți? Mulțumesc!
Există și oameni de știință care cred în Dumnezeu și în existența vieții după moarte? Nu este singurul sa stiti.Ce părere aveți? http://www.cunoastelumea.ro/calatoria- unui- neurochirurg-...? (mai mult)
Dumnezeu nu e in stare sa te faca sa il iubesti fara sa te oblige?
Ce spune biblia despre astrologie?
Bună! La mine în zonă există o biserică Nondiminaționistă, pe care am descoperit- o întâmplător și din curiozitate! Am vrut să merg acolo să văd cum e! Deoarece la ortodocși și la martorii...? (mai mult)
Pastor senior: nu există mântuire în afara bisericii! Pastor senior: La începutul bisericii când am construito, nu concepeam/ acceptam eram foarte tranșant, ca cineva care nu dă zeciuiala, ...? (mai mult)
Ce trebuie făcut pentru ca un păcat să fie iertat de Dumnezeu în afară de recunoașterea păcatului în rugăciune? Să luăm un exemplu ce poate fi judecat numai de către Dumnezeu: indiferența. ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
American Pie
Cat de multe iti mai amintesti de Nadia, Jim sau Sherminator? Hai sa vedem!