Cei mai activi useri din categoria Religie pe 24 Februarie 2025 sunt:
Cati oameni, gaini, cai, etc a omorat Satanale? Dar Dumnezeu?
Ce superputere din biblie ai vrea să ai?
Mă îngrijorează un lucru:Astăzi am intrat pe Facebook și am găsit un videoclip in care într- o biserică erau mai mulți oameni împreună cu un părinte care faceau un jurământ în sicriu care...? (mai mult)
Voi credeți că demonii sunt reali? Dovada existenței lumii nevăzute nu ar putea fi și o dovadă a existenței Lui Dumnezeu? Atașez aici un link, este în limba greacă din păcate, iar femeia...? (mai mult)
Deci Dumnezeu s-a enervat pe David ca l-a asculat cu privire la numaratoarea poporului? Si asa i-a lovit cu ciuma? https://www.biblegateway.com/passage/?search=2%20Samuel+24&version=RMNN; NTLR
Ce avem aici? O contradictie? 2Samuel 24 Numărătoarea poporului 1Domnul S- a aprins de mânie* din nou împotriva lui Israel şi a stârnit pe David împotriva lor, zicând: „Du- te** şi fă numărătoarea...? (mai mult)
Numaratoarea populatiei nu e pacat?
De ce a trebuit ca Maria si Iosif sa plece in alta parte pentru recensamant? Ca se stie ca recensamantul e pentru a strange taxe si numararea populatiei.Si parca recensamantul era pacat, asa scrie in...? (mai mult)
Intelege cineva samskara ce este?
Existra traditii de Sfanta Marie? Stie cineva ceva? Indiferent daca sunt doar in anumite parti ale tarii sau nu. Gratarele nu fac parte din traditie :)
Întrebare pentru creștini: Ați experimentat în viețile voastre un moment în care v- ați îndoit de existența Lui Dumnezeu? ...sau măcar un moment în care v- au venit în minte întrebări peste...? (mai mult)
Cum vi se pare cartea lui Dr. Eben Alexander "Dovada lumii de dincolo" care demonstrează fascinant că viața după moarte există și Dumnezeu la fel și mai are o carte, Harta Raiului care la fel aduce...? (mai mult)
Ce spune biblia despre THIYYA? (Thiyya inseamna "zeita mama" in malayalam si este un clan in malabar). Cum o numeste biblia si ce spune despre ea?
Era un om care zicea că creștinismul e un fel de comunism că si ideologie. Avea dreptate într-un fel?
Cum ajunge o persoana sa fie îngropată? Prin ce stadii trece pentru a nu se întâmpla să fie înmormântata vie? Se întâmplă des astfel de cazuri în care oameni vii sunt îngropați? Și ce poate...? (mai mult)
Dumnezeu- si- Religia—Nu ştiu dacă te- ai întrebat vreodată care este religia adevărată. Sunt mii de culte pe tot globul, si toate trambitez un adevar special. Singurul lucru care conteaza cu...? (mai mult)
Daca nu ar exista Dumnezeu, (nu neapărat cel creștin ci Un Creator) sau viață după moarte viața ar fi prea lipsită de sens, banala, fada sau fără vreo urma de logica.Adevarat?
La cine se refera prin aceste cuvinte din Apocalipsa 20:5:"Iar ceilalţi morţi nu înviază până ce nu se vor sfârşi miile de ani."?
Cum vi se pare cartea lui Dr. Eben Alexander "Dovada lumii de dincolo" care demonstrează fascinant că viața după moarte există și Dumnezeu la fel și mai are o carte, Harta Raiului care la fel ...? (mai mult)
Daca in timpul slujbei Sfintei Liturghii, te rogi si iti apar lacrimi si o emotie ce inseamna?
Solomon, cel mai intelept om din Biblie, spunea ca totul este desertaciune si goana dupa vant dar in acelasi timp spunea ca frica de Domnul este inceputul intelepciunii. Putem trage de aici concluzia...? (mai mult)
De ce nu va castrati ca sa ajungeti in imparatia cerurilor? Ca asa zice Iisus.Matei19 "11El le- a răspuns: „Nu* toţi pot primi cuvântul acesta, ci numai aceia cărora le este dat. 12Fiindcă sunt...? (mai mult)
Deci Sarpele era intelept pana la urma? De ce Sarpele era siret in Geneza? Matei 10.16 pana la 39.
Ati auzit de vreun credincios care s-ar ruga de spiridusul lui astfel: "Doamne, da-mi inteligenta!" Pe de alta parte, ce nevoie ai de asta cand ai un spiridus care iti rezolva problemele?!
Se pare ca avem o problema, nu credeti? https://ro.orthodoxwiki.org/Rai si https://ro.wikipedia.org/wiki/Gr%C4%83dina_Edenului
De ce i-a alungat pe Adam si Eva din rai? Doar pentru ca au mancat din acel pom?
De ce Dumnezeu era gelos pe alti zei? Ca doar era singurul zeu.Parca asa zice in biblie.
Isus sau Iisus? Care este varianta corectă? Hristos sau Cristos?
Ce spune biblia despre civilizatia danava?
Daca atunci cand te rogi iti apar cateva lacrimi in ochi ce inseamna?
Pe o scara de la 1 la 10, unde "1" e "prost de bubuie" si 10 e "geniu", cat de inteligente credeti ca sunt personajele biblice numite Adam si Eva?
O nouă curiozitate am :). Văzând întrebarea cuiva despre istorioare nostime de la şcoală, mi-am zis să vă întreb, ce întâmplări amuzante aţi avut la biserică?
Ce este religia baha'i? Este abrahamica?
De ce exista boala de orice fel? Nu mă luați cu păcatele făcute căci sunt copii fara vina care se nasc bolnavi tare sau dezvolta boli.Nu păcatul e cauza bolii, eu cred că e din cauza că viața...? (mai mult)
Ce experiente paranormale ati avut? He?
Poți dobândi daruri paranormale sau te naști cu ele?
Conform povestii crestine, daca Adam si Eva nu pacatuiau, toti umblam inca in fundul gol. In conditiile astea, de ce sunt atat de oripilati crestinii de trupuri goale, daca hainele sunt de fapt rezultatul...? (mai mult)
Viața e doar un joc de prestigiu al Unui Vrăjitor Neîndemanatic. Vrăjitorul=Dumnezeu E adevărată maxima asta? Eu cred că e purul adevăr, viața e imperfecta, vulnerabilă și prost făcută,...? (mai mult)
Cum credeți că va arata sfârșitul lumii?
Pot fi judecat sau nu? Nu mi se pare normal ca un om cu barba (preotul) sa ceara bani la orice inclusiv imormantare. Dumnezeu nu se plimba in Mercedes si ce a facut a facut fara sa ceara vreodata ceva ...? (mai mult)
De unde stiau Adam si Eva ca sunt goi daca nu au vazut pe nimeni imbracat?
Ce părere aveți despre Satanism?
Viața asta e doar /ca o frunza in vant? Cam așa e, nu?
Catolicii spun la morti "si odihna cea vesnica dale-o lor Doamne." Nu e cam macabru sa te rogi pentru inexistenta mortului in loc pentru inviere cum marturisesc tot ei in crez?
Imi poate cineva recomanda un grup pe Fb sau un site unde se poate discuta despre chestii spirituale esoterice, filozofice? Dau funda multumesc!
Religia oricum nu va disparea pentru ca daca ar disparea cei care critica religia si se amuza pe seama ei nu ar avea ce sa critice si cu ce sa se amuze? Oricum Dumnezeu nu se lasa batjocorit, ce seamana...? (mai mult)
E pacat sa fii impreuna cu o persoana de alta religie? (Islamism) Și dacă Dumnezeu a vrut ca acea persoana sa apara in viața ta și sa va placeți reciproc, a făcut in asa fel încât destinele...? (mai mult)
Ce inseamna "pilda"dupa crestini?
De ce vad pe net videoclipuri numai cu credinciosi posedati? Dar nu vad nici un ateu posedat.
De ce Arsenie Boca este considerat sfânt? Si de ce unii oamenii se roagă la el de parcă ar fi Dumnezeu?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Istorie clasa a VI-a
Verifica-ti cunostintele de Istorie pentru clasa a VI-a