Cei mai activi useri din categoria Religie pe 24 Februarie 2025 sunt:
De ce ma doare sufletul? ( nu sufăr din dragoste)
"Cât pentru mine, fericirea mea este să mă apropii de Dumnezeu... [...]" Psalmul 73:28 Cum înțelegeți voi această apropiere? Cum procedați atunci când doriți să vă apropiați de Dumnezeu? ...? (mai mult)
O să vină vreodată Sfârșitul lumii cum a venit Sfârșitul Dinozaurilor? Știţi că se vehiculează în biblie că o să vină Iisus pe pământ cândva și va da o altă "faţă" omenirii. Credeţi...? (mai mult)
Care este scopul lui Dumnezeu pentru noi toți?
Buna, cred că am huluit împotriva duhului sfânt în capul meu. Am auzit că acesta este păcatul de neiertat și nu știu ce să mă fac. Pot sa fac totuși ceva pentru a fi iertat sau s- a zis cu ...? (mai mult)
Cum explicați Ioan 3:16 în raport cu 1Ioan 3:16?
Unde a fost aruncat Satana in Apocalipsa? Nu cumva pe Pamant? Si inainte locuia in Eden? Si unde era Edenul? Sa nu mai zic de Apocalipsa 22 "Eu, Isus, am trimis pe îngerul Meu să vă adeverească ...? (mai mult)
A fost descoperita arca lui Noe, si unde?
Cum de nu a fost intepata arca lui Noe? Ca se stie ca Titanicul s-a scufundat din cauza unui Iceberg.
Unii inteleg ateismul gresit, se eticheteaza atei doar ca sa para (mai) intelectuali, rebeli, etc. "Noua religie atee din Apus" https://adevarul.ro/international/in- lume/noua- religie- atee- apus-...? (mai mult)
Cum poti ajunge sa il cunosti pe Dumnezeu?
Este vreo diferenta între un animal salbatic si un om bolnav psihic?
Care este numele Dumnezeului vostru?
Viața are vreun scop, de ce am fost creați?
De ce a fost inventată biblia satanica?
Vad foarte multe opinii pe tema asta asa ca o sa va întreb și pe voi, mai trebuie sa ascultam de legile ceremoniale din Vechiul Testament?
E vreo diferență între biblia ortodoxă si cea de Cornilescu?
Stie cineva ce este dharma, adharma?
Moise avea balbism?
Vorbeam cu un prieten de pe TpU care e ortodox și mi- a spus că el crede că am o părere "nu chiar bună" despre Maica Domnului... apoi, bineînțeles, l- am contrazis politicos și a urmat o discuție...? (mai mult)
Druizii practica mithraismul?
Cat de mare poate sa fie disperarea de a avea un partener (sexual) incat unii vor sa invoce sucubi/ incubi? (Cred ca asta ar fi cauza urmatoarelor intrebari.) https://www.quora.com/How- do- I- get-...? (mai mult)
Ce semnificatie religioasa are numarul 21? 21 octombrie in vreun calendar al vreunei religii abrahamice?
Daca asa zisii sfinti chiar au facut minuni, in ziua de azi de ce nu mai sunt sfinti care fac minuni ca sa ne minunam si noi?
Care Sfant vi se pare voua cel mai important sau cel care a facut cele mai marete fapte?(va rog, fiti seriosi! Nu jigniti si nu dati raspunsuri care nu au deloc legatura cu subiectul!) Daca se poate ...? (mai mult)
Iacov a muncit 7 ani pentru o femeie si inca 7 ani pentru inca una, asa ca ce valoare mare avea femeia pe timpuri?! In ziua de azi cu un suc o lasi si gravida.
De ceva timp ma intreb de ce este atata ură intre persoanele religioase versus cele nereligioase. Eu unul sunt crestin, dar cred ca pana la urma nimeni nu va afla adevarul absolut, cel...? (mai mult)
De ce credeti ca Isus este Dumnezeu cel Atotputernic?
Cum a scazut asa de repede apa dupa potop? https://ro.wikipedia.org/wiki/Marea_Aral
Cum de nu a inghetat apa la acea altitudine, cum de nu au inghetat Noe si animalele de frig? Stiind ca pe Muntele Everest ajunge si la minus 36 de grade.Mai stim ca apa ingheata la sub 0 grade, dar la...? (mai mult)
Exista gen o carte care sa fi transcris cuvintele spuse de Isus Hristos scrise în biblie? Și cum credeți că e corect? Hristos sau Cristos? Amândouă se referă la aceași persoană? Mă refer...? (mai mult)
Întrebare pentru adventiști: Romani 13:1, 2 Dacă Dumnezeu a rânduit stăpânirea(autoritatea) și aceasta îți spune să faci o treabă sâmbăta sau când țineți voi Sabatul, o veți face? ...? (mai mult)
Bună, pentru cei care se simt mai aproape de Dumnezeu, ortodocși, oare noi trăim în vremurile alea grele despre care tot se zice?
Sikhism este dintre religiile abrahamice?
Bună! Am o curiozitate. La noi în localitate este un obicei ca atunci când moare cineva să se pună un prosop pe uşă, iar în el să se înfigă un ac. Se spune că trebuie să fim atenţi ...? (mai mult)
Credeti ca poti urma 2 religii? Ar putea fi posibil asa ceva? Voi ce credeti?
Ce se înțelege prin fiarele sălbatice? Dacă această formulă se opune animalelor domestice (în situatia asta doar ierbivore), atunci fiare sălbatice mai poate înseamna și animale carnivore ...? (mai mult)
Cum a zburat acel porumbel pana in varful muntelui Ararat? Stiind ca Ararat are 5137 metri inaltime
Întrebare pentru necreștini. Ce ar trebui să se întâmple ca să fiți creștini?
Voi considerati ca budismul contribuie la inflorirea umanitatii si tuturor creaturilor? Ajuta budismul sa ai o filosofie de viata, fericire, implinire, bucurii?
Au ajuns ateii dependenți de rubrica religie? Sau sunt si ei manipulați? Si daca da, de cine?
Credeti ca religia e manipulatoare?
De unde stia Noe ca apa e pana peste cel mai inalt munte, cu 15 coti? Avea laserul la el ca sa masoare apa? Ca doar zeul iudaic nu i-a zis cat o sa fie apa de mare.
Cum a ajus arca lui Noe pe Ararat?
Unde locuia Noe? In ce tara? Asta inainte de potop
Oare cate animale incapeau in 135 metri in lungime si 22 metri latime ai arcei? Nu vorbim de inaltime, ca e imposibil sa urci un Elefant la inaltime. Si inaltimea era de doar 13 metri.Cum de nu au murit...? (mai mult)
De unde a luat Noe atata gofer ca sa construiasca acea arca? Si Noe avea Circular, Banzic si toate cele?
Reincarnarea e posibilă? De ce ar fi imposibila pentru creștini?
Există viață după moarte? Sau viață după viața.De ce și mulți oameni de stiinta cred in așa ceva? Și dacă n- ar exista nu ar fi viața asta chiar fără sens? Sa fim doar chimie apărută ...? (mai mult)
Profetul se numea Muhammad sau Ahmed?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
One Direction
Cat de multe stii despre formatia cu milioane de fani?