Cei mai activi useri din categoria Religie pe 24 Februarie 2025 sunt:
Ce ați face dacă după moarte nu există nimic?
Cine sunt sectanții?
Daca sunteti atei, voi cum injurati?
Potrivit Bibiei, ce urmeaza sa se intample pe plan mondial?
Ce anume va imaginati cand va ganditi la un "inger"? Cum credeti ca ar arata asa ceva?
Sunt ingerasii loialii lui dumnezeu, capabili sa simta invidie fata de satan?
Cati copii avea Sem, fiul lui Noe?
Doar pentru atei, cat de creativi va considerati?
Ce primeaza la voi? Religia sau traditia?
Unde au incaput 7.77 milioane de specii de animale pe arca lui Noe? Specie, nu rasa.A mai luat si cate doua din aceeasi specie, scuze. 8 din aceeasi specie.7 perechi curate si una necurata =)) https://stiintasitehnica.com/statistica-...? (mai mult)
Daca Adam si Eva nu pacatuiau, erau nemuritori si se stie cati copii au facut in cei 930 de ani ai lui Adam.Va dati seama cati copii faceau daca traiau vesnic? Si copiii lor faceau copii.Sa calculam cata...? (mai mult)
Adam si Eva aveau organe sexuale? Ca se stie ca dupa ce au "pacatuit" le- a "zis" Dumnezeu sa creasca si sa se inmulteasca.Dar e o problema, de fapt doua.Se deduce ca Adam si Eva erau copii, a doua...? (mai mult)
Sărutul pe buze înainte de căsătorie e păcat? Nu vreau răspunsuri la mișto.
Daca Eva a pacatuit si a facut o greseala, de ce a fost si inca este pedepsita intreaga rasa umana? De ce n- a fost pedepsita doar ea? De ce suntem si noi pedepsiti? Ce treaba avem noi cu Eva? E ca...? (mai mult)
Dumnezeu a dat puterea batausului si cel batut este un handicapat pedepsit de dumnezeu?
Ma framanta la inima o intrebare chinuitoare: de ce oamenii cand ating oase, moaste nu inviaza ca atunci cand un mort s- a atins de oasele lui Elisei? Oamenii din prezent nici macar nu sunt vindecati ...? (mai mult)
Isus a marturisit despre sine ca era mancator si bautor de vin. De aici putem trage concluzia ca era mai plinut si nu cum este depictat in icoane & co?
"In adevăr, legea Duhului de viață in Hristos Isus m- a izbăvit de legea păcatului si a morții." Romani:8/2 Acest verset conține cheia înțelegerii adevăratei naturi a neprihănirii si a modului...? (mai mult)
A facut Isus cu adevarat minuni? Daca stau si ma gandesc mai bine, aproape tot ce a facut seamana cu niste trucuri pe care le-a pus la cale cu banda sa.
Evrei 6:4-6 Cum, dacă te-ai pocăit și ai păcătuit după înseamnă că s-a zis cu tine? Sau la ce și cine se referă versetele?
Am auzit de multe ori expresia "a- și găsi jumătatea"...și mă întrebam dacă această exprimare este biblică. Am citit în Scriptură că omul va lăsa pe tatăl sau și pe mama sa și se va alipi...? (mai mult)
Pai daca Isus zicea ca e ok sa fii rob, atunci de ce evreii au scapat de sub jugul egiptean?
Parca ziceati ca noul testament nu promoveaza crima, nu? Evrei 10 28 "Cine* a călcat Legea lui Moise este omorât fără milă, pe mărturia** a doi sau trei martori.' 29' Cu cât* mai aspră pedeapsă...? (mai mult)
Dumnezeu nu vrea sa fie pace pe Pamant? Iacov 4 cu 4 "Suflete preacurvare!* Nu ştiţi că prietenia** lumii este vrăjmăşie cu Dumnezeu? Aşa că cine† vrea să fie prieten cu lumea se face vrăjmaş...? (mai mult)
Ce inseamna "Si nu ne duce pe noi in ispita Ci ne izbaveste de cel rau"? Nu cumva Dumnezeu ispiteste? Parca se zicea ca Dumnezeu nu ispiteste, nu?
Dumnezeu avea doar un Duh?
Un proroc al lui Dumnezeu nu grăieşte decât adevărul? Va spun sincer ca am întâlnit destui proroci mincinoşi care spun suficient adevăr încât să rămână credibili. Am întâlnit unul dintre...? (mai mult)
Stiti care e "minunea" in timpul invierii lui Lazar? Nu e invierea, ci cand a iesit Lazar legat fedeles de picioare si de maini =))
Dumnezeu e drept? Daca "Da", atunci de ce a pedepsit animalele, plantele, etc, ca nu au facut nimic.
Lui Dumnezeu ii plac banii, aurul, argintul, etc?
Ce zice Dumnezeu despre Tir? Ca nu va mai fi zidit? Dar exista o problema https://prnt.sc/trj49p.Iata si ce zice Dumnezeu.De la primul verset pana la 14 https://biblia.resursecrestine.ro/ezechiel/26
Sperați sa existe viață după moarte sau credeti în ea?
Cine știe exact sau aproximativ când va fi sfârșitul lumii(Apocalipsa)?
De ce crestinii nu respecta "cuvantul" lui Dumnezeu din biblie? Stiti la ce ma refer eu, nu?
De ce Isus nu voia nimeni sa afle ce minuni a facut? Si de ce nu fost de acord ca sa demostreze minunile?
Imi place de sora mai mare a finei mele, este ok din punct de vedere religios daca am fi impreuna? Dau funda
Si daca viata dupa moarte exista...atunci ce faceti?
Si daca Dumnezeu sau Iisus Hristos exista..atunci ce faceti?(cei ce nu cred)
Deci Dumnezeu exista numai cand omul are bani si nu conteaza modul in care sunt obtinuti sau folositi? Cum face omul banii si ce face cu ei, trebuie sa fie Dz pentru ceilalti?
Hei tpu.Asta nu cred ca e o intrebare dar o sa fiu cat de sincer posibil.Visez cca 3 saptamani ca ma vad cu o fata. A doua zi imi da mesaj si arata la fel ca in vis.Am vorbit ce am vorbit si dupa am fost...? (mai mult)
Mna.Daca fiecare vorbeste cu sarpele lui și Eva v- a zis: "Cu mine vorbeam", atunci sunteti de acord cu faptul că Domnul Iisus a vorbit în pustie tot cu El însuși? Luca 4:1- 13 Doar nu credeti ca...? (mai mult)
Cati oameni a inviat Isus?
In cat timp a trecut Moise marea rosie?
Ce parere aveti ca Moise e de fapt Sargon cel Mare? Iata si dovada. "Tinerețe Aproape nimic nu este cunoscut din viața timpurie a lui Sargon. Nu există nici o dată de naștere; datele domniei sale...? (mai mult)
Cunoasterea e pacat? Si Sarpele a mintit-o pe Eva cand i-a zis ca daca mananca din pom, o sa fie ca Dumnezeu? Si Adam si Eva erau nemuritori inainte sa manance?
Isus le- a spus apostolilor ca nu vor termina de strabatut cetatile lui Israel pana va veni Fiul omului dar se pare ca nu a mai venit. Deci clar Isus a mintit sau nu e el Fiul omului si se referea la altcineva....? (mai mult)
Care era rolul Ierusalimului in Israelul antic?
Daca Satana era deghizat in Sarpe sau Sarpele era ispititor, atunci cum se face ca Dumnezeu a apelat la el pentru a pedepsi poporul lui Israel? "Numeri 21 cu 6 "Atunci, Domnul* a trimis împotriva ...? (mai mult)
Cine imi spune despre caderea lui Satana, cand s-a intamplat?
Este păcat dacă îmi fac o iubită, dar nu ajungem la căsătorie?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Spiderman
Ai trait in suspans la fiecare film cu Spiderman? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti despre acestea!