Cei mai activi useri din categoria Religie pe 24 Februarie 2025 sunt:
Cei mai mulți vorbesc cu șarpele Evei și încă îl mai asociază cu o reptilă. Trist nu? Dar voi, cine spuneți ca este? Iata si un alt dialog mai realist dintre cei doi(Eva si Sarpele) Eu(Eva)...? (mai mult)
Cum credeți că va fi viața de după moarte? Paradisul, iadul etc Cealaltă dimensiune, planul astral etc
Apocalipsa e mai aproape decât credem noi? Cam cat de aproape?
Este pacat sa faci sex daca mi-a murit tatal vitreg? Adica nu este ruda de sange sau ceva.
Daca mă rog la Dumnezeu sa imi dea darul clarviziunii și citirii viitorului mi- l da? Alții de ce se nasc cu acest dar? Și alții nu au absolut nimic special? Nu vreau și eu decât un talant/talent...? (mai mult)
Ați vrea să aveți darul și abilitățile speciale ale lui Nostradamus? Eu da.
Cum pot sa capat confortul psihic al unui crestin? Fiindca crestin nu pot fi.
De ce il asteapta lumea pe Isus cand el nu a zis nicaieri ca revine ci le- a spus ucenicilor "iata ca sunt cu voi in veac." Altii au spus despre el ca revine fiindca ei au crezut ca el era Mesia si nu ...? (mai mult)
Exista Dumnezeu? Credeti in El?
In prima carte a lui Adam si Evei, Adam spune ca Dumnezeu a luat-o pe Eva si a avut un copil cu ea. E posibil acest copil sa fi fost Isus?
Dumnezeu ingrijeste mai mult de salbaticiuni? Cam asta reiese din cartea lui Iov.
Dumnezeu stie pozitia fiecarui electron la orice timp in spatiu? Cum percepe El atatea informatii?
Ce credeti, se aseamana Utnapiștim din Eopeea lui Ghilgameș cu Noe? Am si cartea, ca sa nu avem vorbe. https://ro.wikipedia.org/wiki/Utnapi%C8%99tim
Daca as fi Dumnezeu as elimina, opri, dizolva, vindeca, boala și suferința la toate ființele vii, as face că boala sa nu mai existe, Dumnezeu de ce nu o face? Nu prea vrea asta nu- i așa? Și nu...? (mai mult)
De ce nu încetează boala și suferinta medicala de pe Pământ? Și de ce exista ea așa în mod covarsitor și dominant?
S-au inmultit animalele, plantele, virusii, bacteriile si fungii pe arca lui Noe?
Am o problema legata de paranormal dar va rog fără miștouri. În casa în care stau acum a murit tatăl meu și cred ca spiritul lui a rămas pe pământ sau s- a dus ori în rai sau iad ...? (mai mult)
Hei TPU, este pacat sa omor o musca, intentionat?
Daca Dumnezeu ne-ar descoperi doar o frantura din splendoare si maretia Lui, unde ar fi vazuta aceasta, la microscop sau la macroscop?
Din punct de vedere religios este un pacat daca nu reusesc sa ma casatoresc?
Luca 22:17- 20 Domnul Isus a luat paharul de l- a dat ucenicilor să îl împartă între ei, apoi a luat pâinea de a frânt- o spunând că reprezintă trupul Său ce se dă pentru ei și să se facă...? (mai mult)
Daca fac o arca ca a lui Noe si bag 16 animale din fiecare specie +8 oameni o sa supravietuiesc pana la destinatie fara sa mor asfixiat?
Voi credeti ca exista Dumnezeu? Ce parere aveti despre religii?
Din ce a facut Dumnezeu animalele, virusii, bacteriile, ciupercile si plantele? Si cand a creat apa?
Cam "putin" a trait Eber, nu credeti? 464 de ani. Stiind ca Dumnezeu a setat varsta omului la 120 de ani Eber era stranepotul lui Sem, fiul lu Noe.
De ce nu mai traieste omul 969 de ani ca Metusala?
Daca ar trebui sa ii dai o nota lui Dumnezeu sau Creatorului pentru cat de bine a creat viața și ce fel de viață a creat ce notă i- ați acorda? Eu i- aș da nota 4.Viata e imperfecta, foarte vulnerabila...? (mai mult)
Este Dumnezeul mânios al Vechiului Testament acelaşi cu Dumnezeul iubitor al Noului Testament?
E posibil că conștiința sa supraviețuiesca dincolo de moarte? Sunt și oameni de știință sau doctori care susțin posibilitatea asta.(Dr. Eben Alexander, prof. Dumitru Constantin Dulcan)etc
Care e motivul pentru care existam? Ma refer la sensul vietii.
De ce nu credeti in Anunnaki? Tablitele sumeriene preced orice scriere biblica.
Cineva baptist sa îmi explice cum e aceasta relgie? Reguli și credințe principale. Și de la ce varsta te poți boteza acolo?
Ce se intampla daca in biserica cand te casatoresti si te intreaba preotul daca te lepezi de satana spui cu tarie nu, doar asa sa vezi cum reactioneaza?
De ce a murit Domnul Isus? Plata păcatului este moartea, dar El nu a avut păcat. În schimb a luat păcatul lumii asupra Lui. Cum s-a întâmplat asta?
Nu vi se pare contradictoriu ca o ființă presupusa perfectă creează o ființă predispusa la a devenit imperfectă (Diavolul), ba mai mult această ființă capabilă de a deveni imperfectă, e capabilă...? (mai mult)
Cine a inventat pacatul? La cel in stil crestin ma refer.
Care e marele plan al lui Dumnezeu?
Care sunt șansele ca din explozia așa-zisei "singularități primordiale" să se fi născut timpul, spațiul și viața?
Credeti ca este fake? Tipul din video si- a construit un device mai ciudat care "poate lua contact" cu entitati din alte lumi/dimensiuni. "This voice tells me he is THE DEVIL. Wonder Box Gold Spirit...? (mai mult)
De ce viața este așa de grea si mai ales de ce unele lucruri sunt așa de grele de făcut în viața? Nu putea fi viața mai ușoară și mai frumoasa, asa sa o facă Dumnezeu? Pentru multe lucruri...? (mai mult)
De ce Maria Magdalena e mai celebra decat Maria, mama lui Iisus? Mai e si in calendar ca sfanta.
Când vă apucați de studiul Biblic și se oferă doi oameni să vă explice: unul este un mare teolog ce a scris și lucrări istorice, dar care nu știe cultură și limbă ebraică, iar celălalt...? (mai mult)
BIBLIA-verset cu verset—Ateii ataca, teistii se apără. Primul duel din aceasta categorie. Paradox: 2 Samuel 24:1 vs 1 Cronici 21:1 Cine a stârnit pe David, Dumnezeu sau Satana?
Credeti in blesteme si farmece?
De ce se preface dumnezeu ca nu exista cand oamenii au nevoie de interventia lui? De ce nu ii ajuta pe cei buni dar continua sa-i ajute pe pacatosi?
Daca Maria a fost virgina, nasterea lui Iisus a fost mai dureroasa decat o nastere normala? De ce a pedepsit-o Dumnezeu asa?
Salut. Ce parere aveti despre aceasta stire :) https://www.themoscowtimes.com/2014/07/07/russian-orthodox-priest-says-football-is-gay-because-of-its-shoes-a37075
Contradicția care vi se pare cea mai flagrantă în Biblie? Sunt site- uri ce au cules(în viziunea autorilor) astfel de contradicții și incoerențe, dar sunt curios de cea care vi se pare incontestabilă....? (mai mult)
Salut.Aproximativ o saptamana mi- am luat un apartament in Constanta ft frumos si ieftin (parter 3camere 1buc, 2bai) la 15k euro...Prima data credeam ca proprietarul a gresit pretul si este de fapt 150k...? (mai mult)
Funda. Am o problema cu fosta profesoara a mamei mele. Este habotnica in cel mai pur sens al cuvantului. E cea mai credincioasa persoana pe care o stiu si nici nu exagerez. Mama o respecta pentru faptul...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Antonia
Te-ai indragostit de ea inca de la prima piesa? Hai sa vedem cat de bine o cunosti pe Antonia!