Cei mai activi useri din categoria Religie pe 24 Februarie 2025 sunt:
La Recensamantul din 2021 va veti exprima apartenenta religioasa (sau veti spune ca sunteti atei/fara religie) sau veti refuza sa raspundeti la aceasta intrebare? Sunt curios cati ar fi mandri...? (mai mult)
De ce sunteti atei? Iov 38:31 Poţi să înnozi tu legăturile Găinuşei* sau să dezlegi frânghiile Orionului? Sa raspunda toti ateii de unde stiau oamenii de acum 4000 de ani de legaturile gravitationale...? (mai mult)
A fost profetit ca in ultimele zile oamenii se vor casatori din ce in ce mai putini pana deloc. Vedem ca aceasta profetie se implineste. Din ce in ce mai multi tineri raman necasatoriti si multi si fara...? (mai mult)
Ce parere aveti despre ideea ca Adam A trait 930 de ani pentru ca se folosea calendarul lunisolar? https://ro.wikipedia.org/wiki/Calendar_luni-solar
Sunt ateu pentru ca... Accept 10 motive și vedem unde duce discuția. {Răspund Când Am Timp}
Când e ploaie torențiala cu fulgere si trăsnete se zice ca e supărat foarte tare Dumnzeu?
Isus promova sclavia?
Biblia- si- stiinta—Daca suntem doar materie, atunci cum se explica logosul divin sau mişcarea din ea(materie)? ".şi Duhul lui Dumnezeu se mișca pe deasupra apelor" (Geneza 1:1- 2) Oamenii orbi...? (mai mult)
Zeita kali este o gaura neagra din spatiu?
Cei ce cred in paranormal, cred si în zana maseluta? Sau credintele lor sunt selective?
Ce scrie in biblie despre fantome?
Dați- mi, vă rog, toate versetele pe care le știți ce v- au dat impresia de misoginie în Biblie. Căutați pe internet dacă nu vă vin în minte acum(dar alegeți- le pe acelea de care sunteți...? (mai mult)
La olimipada de religie se dau si intrebari despre dracu?
Unde scrie in Biblie ca sexul la om nu e doar pentru reproducere ca la animale?
Care era religia principala in Uniunea Sovietica?
Biblia- si- stiinta–Este Universul plat, sferic sau în formă de şa? Cum explicați forma universului potrivit cu versetul următor: Isaia 42:5 "Așa vorbește Domnul Dumnezeu, care a făcut...? (mai mult)
Ati auzit de dravidianism? Stiti pe cineva care face acest lucru? https://en.wiktionary.org/wiki/Dravidianism
Cum pot sa trec de la o religie la alta daca sunt minora?
Salut. De ce romanii tin post? Daca voi tineti post de ce o faceti? Stiu ca de post nu se mananca ce provine de la animale, cei care tin post ar putea sa-mi explice ce legatura are mancare? Mersi
Am o nelămurire în legătură cu un pasaj din Biblie și anume Matei 5:33- 37. Mi- au atras atenția cuvintele Mântuitorului: "Să nu jurați nicidecum..." și m- am gândit la jurămintele din anumite...? (mai mult)
"Cine a făcut şi a împlinit aceste lucruri? Acela care a chemat neamurile de la început, Eu, Domnul, Cel dintâi şi Acelaşi până în cele din urmă veacuri." Ce neamuri a chemat Dumnezeu?
"Lemnarul întinde sfoara, face o trăsătură cu creionul, făţuieşte lemnul cu o rindea şi- i însemnează mărimea cu compasul; face un chip de om, un frumos chip omenesc, ca să locuiască ...? (mai mult)
De cine era urmărit Isus la scurt timp după ce a fost arestat? "După El mergea un tânăr care n- avea pe trup decât o învelitoare de pânză de in.Au pus mâna pe el, dar el și- a lăsat învelitoarea...? (mai mult)
Să nu luați aminte la cărțile scrise de Ellen G. White! (Am văzut că se mai recomandă) Adepții învățăturii acestei doamne(adventiștii de ziua a șaptea), ce de multe ori nu are nici o ...? (mai mult)
In ce zi a creat Dumnezeu Pulsarii, Quasarii,Piticele albe, Gaurile negre?
Glasul 5 din ke este același lucru cu glasul 5 tetrafon?
Ce s- a întâmplat cu lumina despărțită de întuneric în prima zi "și Dumnezeu a despărțit lumina de întuneric." Vă las puțin să meditați la asta... Gata? Hai să lămurim ceva. Ce...? (mai mult)
Brahman e Dumnezeul hindusilor?
Daca pe Dumnezeu nu-l gasesti la biserica,ci oameni indobitociti, unde e al doilea loc in care il poti gasi?
Care considerați voi că este cea mai veridică traducere a Sfintelor Scripturi în limba română? Și de ce? Ce părere aveți despre traducerea realizată de Dumitru Cornilescu? Dar despre cea din...? (mai mult)
"Cine a ridicat de la* răsărit pe acela pe care, în neprihănirea Lui, îl cheamă să calce pe urmele Lui? Cine îi supune** neamuri şi împăraţi? Cine le face sabia praf şi arcul, o pleavă...? (mai mult)
Buna, TPU! As vrea sa țin post in perioada 1-14 august când este Adormirea Maicii Domnului iar apoi sa ma spovedesc. Nu am mai ținut post de mică, am 16 ani. Ce ar trebui sa zic sa spovedanie?
Știre de ultimă oră! Iisus a venit deja! De ce Isus trebuie să vină dacă a venit deja? Sunt atâtea versete care spun negru pe alb că Iisus a revenit în anul 70 d/Hr aprox. Ps. Ajutați- mă...? (mai mult)
De ce traduceți greșit "ceruri" (la singular) aici! Chiar nu vă e rușine? " Atunci Domnul i- a zis lui Moise: „Voi face să plouă pâine din CER; " Ex.16:4 Asta e traducerea corectă: " Atunci...? (mai mult)
Stiti vreo religie care spune despre cosmologie si extraterestri?
Este mai apropiat crestinismul de islam decat de iudaism avand in vedere ca in islam Isus nu e ce zic crestinii, dar totusi e considerat un profet de seama, pe cand in iudaism nu e nimic, iar ca personaj...? (mai mult)
Am aici o experiență personală, care o să placă și la tei și la atei. Sau o să îi enerveze pe ambii, cu toate că nu cu această intenție am scris- o. Am scris- o special pentru cititorii...? (mai mult)
La ce se refera textul din biblie" mortii vor invia"? Cand si cum s-ar putea intampla asta?
Cum se numeste acel psihopat care sta la biserica pe scaun si asculta zi si noapte slujbele doar ca sa ii creasca nivelul de dopamina?
De ce multora nu le vine sa creada ca Biblia se implineste si cu aceasta pandemie nerecunoscand ca acest virus chiar exista asa cum este profetit in Biblie si au iesit sa protesteze? Luke 21:11:" There...? (mai mult)
De ce incă mai crede majoritatea oamenilor că sufletul unui decedat se ridică la Cer după moarte? Știți că sunt persoane care zic despre o rudă decedată că îi veghează din Cer, că de acolo...? (mai mult)
Am vazut ca au aparut icoane Anti-Covid. De ce oamenii fac orice numai ca sa nu se schimbe? Sa scape de responsabilitati simple. Asa e ca mai de graba s-ar ruga decat sa poarte o masca?
De ce pupa ortodocsii resturi umane?
Daca Dumnezeu a spus ca se numeste "Eu sunt" si ne- a poruncit sa nu- i luam numele in desert atunci de fiecare data cand folosim aceasta sintagma ii luam numele in desert? Si inca o intrebare, ce fel...? (mai mult)
De ce se face spovedania la preot? Este cumva din cauza versetului 16 din Iacov 5?
Daca Crestinismul exista doar de 2000 de ani, inseamna ca toti oamenii care au murit pana acum 2000 de ani s-au dus in iad fiindca nu au crezut in Dumnezeu?
Care este diferența dintre cer și ceruri? Într-unele pasaje întâlnim "ceruri" în altele "cer".
Ce înseamnă a sfinți ceva?
De ce așa-numiții "atei" se intereseaza atat de mult de Dumnezeu daca ei nici macar nu cred in El? Vad multi oameni care spun ca sunt atei dar ei continua sa intrebe chestii legate de religie.
Pentru ce vă duceți la Biserică? :)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
American Dad
Si voi ati fost cuceriti de Stan, super tatal american? Dovediti chiar acum ca sunteti fani adevarati!