Cei mai activi useri din categoria Religie pe 24 Februarie 2025 sunt:
Bună tuturor! Mă gândeam să fac o colecţie de istorioare despre anumite teme. Dacă cineva poate povesti din propria experienţă ceva, l- aş ruga să scrie aici sau mie în privat. 1) Există...? (mai mult)
V-ar placea să fiți vizionar/prevăzător/clarvăzător așa că Nostradamus,că Baba Vanga, Edgar Cayce adică să aveți darul acesta al previziunii viitorului? Mie da, foarte mult.
De ce i se spune "părinte" popei?
Îmi place de mic copil să citesc despre previziuni, vizionari, mistere, enigme, extraterestri, viață după moarte, sfârșitul lumii, Univers, Nostradamus, întrebarea e cum se numește aceasta...? (mai mult)
Ce carti religioase recomandati? Tineti cont ca sunt un fost ateu si nu stiu foarte multe.In afara de biblie, normal.
Bună tpu.Nu stiu dacă sunt posedata si as vrea să- i spun unui preot dar astept raspunsul vostru deci dacă aud ceva credincios mă iau dracii ori dintr- un timp aud cum fluieră cineva si nu- i nimeni....? (mai mult)
Cum explica Dumnezeu existenta cancerului? Având în vedere ca nu e ereditar, nu are legătură cu stilul de viata si copiii foarte mici, fac boala asta. Animalele de ce au cancer? Sunt si ele pedepsite?...? (mai mult)
E posibil ca evoluția să fie consistentă cu religia creștină? Adică în geneză ordinea apariției animalelor pare să fie consistentă cu cea pe care o indică știința. Chiar și apariția luminii...? (mai mult)
Pentru cei care au citit Biblia. Imi amintesc ca mai demult citisem un pasaj in care spunea cam asa: "in vremurile acelea si Cuvantul Domnului va fi incercat." Stiti cumva unde este versetul acela? Eu ...? (mai mult)
Cum se numeste pacatul in care o femeie incearca sa fure barbatul altei femei (sau incearca ea sa il desparta de cealalta femeie, ca sa il obtina, si ii reuseste? Multumesc!
Cine este Emanuel? Deci semnul pentru evrei este ca o fecioara va ramane insarcinata, nu se specifica cum, poate fi si prin impreunarea cu un barbat, va naste un fiu si ii va pune numele Emanuel. Dar...? (mai mult)
Il visati des pe Dumnezeu?
De ce l-a compensat pe Satana cu titlu de voievod al Tirului, ca doar ispitit-o pe Eva?
Ce a promis Dumnezeu umanității?
Omenirea este pe sfârșite? Sfârșitul lumii, a doua venire, Apocalipsa este atât de aproape?
Karma ar fi tot una cu cantarul păcatelor și faptelor bune.De ce nu ar fi adevărată sau sa existe? Că e venita din Asia, Orient?
Ce credeți strict personal despre Iisus Hristos? Maestru spiritual, om cu puteri supranaturale și divine sau chiar Fiul lui Dumnezeu? Cert este că a influențat omenirea în mod substantial și încă...? (mai mult)
Ce terapii ați încercat ptr.vindecarea sufletului și trupului?
Dumnezeu e independent de orice religie sau cult.Si e același pentru toți, nu face diferente intre rase, sex, etnie sau religie.E doar Creatorul Inteligent și Superior, o Forță Inteligenta și Superioara.Cum...? (mai mult)
În proporție de cât la % credeți sau nu în existența lui Dumnezeu? Se cer : motivele, minunile(dacă sunt), și punctul dvstră de vedere. Avem regulile următoare..Nu contrazice nimeni pe nimeni(atei...? (mai mult)
Credeți că e adevărat ce spune Marius Miulescu pe you tube?
Isus a spus: "Lasati mortii sa-si ingroape mortii.", facandu-i pe cei vii deopotriva cu cei morti. Cum putem sa ne dam seama daca suntem vii sau morti?
Care este diferența dintre profeție și proorocie?
Dacă la palmă răspunzi cu celălalt obraz la pedeapsa copilului răspunzi cu nuiaua?
Buna, eu de astazi sunt in doliu. Mi- a murit bunicul. Însă pentru mine si familia mea e primul doliu intre persoane mai apropiate. Vreau sa stiu ce avem voie si ce nu sa facem. Sau cel putin eu. De...? (mai mult)
Abraham e Brahman? Hristos(CHrist) e Krishna? Dipavali ar trebui sa fie noaptea de inviere a lui Mahabali? Cat le pasa preotilor crestini de fazele lunii cand seteaza data Pastelui? De ce a aparut biblia...? (mai mult)
Se dau următoarele ecuații: Dacă Pomul Cunoștinței binelui și răului=Moartea Pomul Vieții=Viața Atunci Șarpele=? De aici completați voi: "Vrăjmașie voi pune între... și femeie, ...? (mai mult)
Încă nu am primit răspuns la întrebarea trecută.Se ridică deci următoarea întrebare: Cine era Șarpele de fapt? Mă mai interesează..Pentru ce scop a fost creat? Și ce semnifică el ca simbol?...? (mai mult)
Spunea cineva pe aici de întrebări grele... uitați una: Câți ani sunt între Exod și finalizarea construcției Templului din 1Regi?
Ma framanta o chestie de multă vreme. Dacă mor și ajung în Rai credeti ca voi putea să mă uit la TV de acolo la seriale de pe Pământ? Sau în cazul în care mor și după mai ies sezoane din...? (mai mult)
De ce Pamantul sta la o distanta perfecta fata de Soare?
Ce intrebare i-ati pune lui Dumnezeu daca ati avea ocazia sa vorbiti cu el?
Se spune ca masturbarea este un pacat. Dar daca o persoana nu mai rezista oare Dumnezeu iarta?
Ce semnifică „Dușmănie voi pune între tine(șarpe) și femeie, între sămânța ta și sămânța ei, ea îți va zdrobi capul iar tu îi vei înțepa călcâiul"? (Facerea 3, 15)
Doriți să mai răspundeți la câteva întrebări? Vă avertizez că sunt foarte dificile și nici teologii iscusiți nu pot răspunde la ele. Dumnezeu i- a închis în cunoașterea lor fiindcă s- au...? (mai mult)
Cum a devenit religia mai importanta decat prietenia si relatiile dintre oameni? De ce prefera oamenii sa traiasca cu dumnezeu (invizibilul care se ocupa de tot) in mintea lor decat sa aprecieze oamenii...? (mai mult)
De ce anumiți atei folosesc expresiile "Doamne ferește", "Doamne", "Ferească sfântu'" "Ferească Domnul", și altele de genul? E aiurea în contextul în care aceștia nu cred nici în Dumnezeu ...? (mai mult)
De ce viața pe acest pământ e așa de rahat? Scuzati-mi expresia.Dar o descrie cel mai bine acest cuvânt.
De ce nu vrea Dumnezeu să nu mai fie atâta suferința, boli și atâtea decese din orice cauza? De ce nu intervine? Eu m- am saturat când văd atata suferința în lume și nicio intervenție...? (mai mult)
Ce credeți că e după moarte, voi personal? De ce nimeni nu știe exact și nu a aflat adevărul până acum? E o întrebare existențială care a măcinat și continue să macine și să dea mister...? (mai mult)
Oare ce e după moarte? Mai exista "ceva"? Sau se sfârșește totul?:( Cat mi-aș dori sa existe un alt tărâm, o alta dimensiune unde sa ne ducem cu toții.
"Eu am zis: Sunteti dumnezei, toti fii ai celui Preainalt dar veti muri ca niste oameni." Se refera doar la evrei? Trebuie sa-i privim ca pe niste dumnezei muritori?
In Psalmi scrie ca Dumnezeu sta in adunarea lui Dumnezeu si judeca in mijlocul dumnezeilor. Cine sunt acesti dumnezei?
Pentru ce motiv a fost pedepsit Moise la Apele de la Meriba?
Cu cine vorbea Dumnezeu? Şi a zis Dumnezeu: "Să facem om după chipul şi după asemănarea Noastră Gen. 1:26 Domnul Dumnezeu a zis: „Iată că omul a ajuns ca unul din Noi, cunoscând binele...? (mai mult)
Isus Cristos a avut atat frati cat si surori si Maria nu a murit virgina. Asta reiese clar din Biblie. De ce ne mint preotii?
Cum pot sa ma mut de la ortodoxie la baptiști? Și cum încep sa merg la o noua biserica? Chiar nu știu cum funcționează, dacă este cineva baptist pe aici să- mi mai zică chestii despre ...? (mai mult)
Unde scrie in Biblie ca in ultimele zile vor fi epidemii tot mai multe in ciuda progresului in medicina?
Pentru cei care cred că Biblia este Cuvântul lui Dumnezeu. În Proverbele 23:23 se spune: "cumpără adevarul si nu- l vinde" Ce înseamnă a cumpăra? Si de unde stim ca ceea ce am cumpărat e adevărul?...? (mai mult)
Se spune că depresia este "boala secolului 21". Întrebarea mea este: de ce considerați voi că omenirea a devenit atât de tristă și de neîmplinită pe interior? Este oare posibil datorită faptului...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Continua versul...
Daca esti un impatimit al muzicii, cu siguranta vei putea completa cu usurinta versurile urmatoare!