Cei mai activi useri din categoria Religie pe 25 Februarie 2025 sunt:
Ce ne facem cu pandemia asta? Oare o să scăpăm de ea? Unii spun că ne așteaptă curând alte lucruri la fel de rele.Asa o fi? Și de ce unii nu cred în coronavirus și cred rău de Bill Gates de...? (mai mult)
Am auzit 2 chestii ciudate:Cum că România ar fi Gradina Maicii Domnului și că România va fi al doilea Nou Ierusalim? Care- i treabă cu povestea asta, de ce chipurile tocmai Romania? Suntem mai speciali...? (mai mult)
Buna seara, eu sunt Mihail și vreau să văd părerile voastre. Acum cateva luni de zile am primit o veste din Londra din partea unei rude că verisoara mea care lucra în Londra doctor pe ambulanță...? (mai mult)
De ce viața e atât de grea?
Ce va mai da vouă sens vieții, adică ce va mai anima existența și viața de zi cu zi ce mai faceți să treacă timpul mai ușor și să uitați de greu?
E ok sa porți asta daca îl apreciezi pe Iisus ca și persoana și crezi in El? https://www.orgoni.ro/product/pandantiv-crystal-iisus-hristos/
Ahura din Avesta este acelasi cu Asura (clanul de entitati extraterestre care conduceau planeta) din Mahabharata?
Cat de mult seamana lucrurile importante si personajele principale din religiile abrahamice cu cele din hinduism? Puteti sa dati exemple facand o comparatie intre ele?
A treia poruncă spune "Să nu iei în deșert Numele Domnului Dumnezeului tău!". Credeți că exprimărire de tip "Doamne!" sau "OMG!" sunt o formă de luare în deșert al Numelui lui Dumnezeu? Bineînțeles,...? (mai mult)
Oamenii sunt uneori mai severi decat Dumnezeu cand judeca pe altii?
Biserica/Mireasa va fi luată înainte de cei 7 ani ai Antihristului, după cei 7 ani sau în timpul celor 7 ani? Argumentați cu versete.
Cum comentati citatele lui Osho? Despre religii: "Omul trebuie să se elibereze de biserici, de temple, de moschei, de sinagogi. El trebuie să fie doar el însuşi, şi să accepte provocarea ...? (mai mult)
Crestinii se inchina la Satana? Ca Satana e Lucifer(Luceafarul diminetii) si in Apocalipsa Iisus zice ca e Luceafarul diminetii
Scopul bibliei a fost de a da legi pentru eliberarea hotilor de pedepsele aspre ale autoritatilor umane si inca functioneaza farsa asta?
Îmi puteți da câteva exemple de verseturi din biblie care au avut loc pana in zilele noastre deja (care sau întâmplat )?
Dumnezeul din monotheism a fost modelat dupa caracterul unui rege indian?
De ce a spus Iisus ca omul sa faca repede o prostie sau ceva inteligent odata ce a planificat cand i- a spus lui Iuda sa- si dea repede arama pe fata sa treaca repede la fapte si sa nu o mai lalaie...? (mai mult)
Am 17 ani.Probleme de sanatate, tata alcoolic, probleme financiare etc.Doar in Dumnezeu si in credinta imi mai pot gasi linistea.Ce sa fac? Daca aveti niste carti sau ceva de citit.Nu stiu prea multe,...? (mai mult)
Exista dovezi ca exista Dumnezeu?
I.N.R.I.->Isus nazariteanul regele iudeilor. Traduceți în ebraică și veți vedea că vă dă YHWH. Interesant, nu?
De ce Isus trebuie să vină dacă a venit deja? Sunt atâtea versete care spun negru pe alb că Isus a revenit în anul 70 d/Hr aprox
Despre ce lumină ar fi vorba în prima zi de creație, când Dumnezeu a zis "Să fie lumină!"?
Ce înțelegeți voi prin "har"? Ce înseamnă harul pentru voi? Și nu mă interesează acum definițiile din dex. :D
Cine era voievodul Tirului?
De ce zic crestinii ca Sarpele din gradina era Satana? Zice clar: "Şarpele* era mai** şiret decât toate fiarele câmpului pe care le făcuse Domnul Dumnezeu.El a zis femeii: „Oare a zis Dumnezeu ...? (mai mult)
Cate perechi din fiecare specie de animale a luat Noe pe arca?
La ce se referă ultima parte a versetului Gen. 3:15? "și tu îi vei zdrobi călcâiul" Sau explicați ce știți din versetul acesta.
Ce credeti despre misotheism, ura fata de zei? https://en.wikipedia.org/wiki/Misotheism
Care este semnificatia cuvantului "amin"?
Cum poti renunta la religia care ti-a fost data (bagata pe gat) la botez? Si cum se numeste un om care nu are nicio religie si nici nu crede in vreuna?
Ce anume l-a facut pe Hristos mai real si mai important decat Krishna?
Care va este proverbul preferat din Biblie? Al meu este: 2 Corinthians 4:16- 18 So we do not lose heart. Though our outer self is wasting away, our inner self is being renewed day by day. For this...? (mai mult)
Am o întrebare legată de Iov: Morala poveștii pare a fi când ai probleme în viață aparent fără cauză, cine ești tu să pui la îndoială judecata Domnului (apel la autoritate). Dar citind...? (mai mult)
Cercetatorii striga sus si tare ca descopera planete care pot sustine viata insa in Biblie, inainte sa fie teraformat de Dumnezeu, Pamantul era plin de apa si putea fi o planeta candidat pentru sustinerea...? (mai mult)
Gelozia e pacat?
Cam multe asemanari intre Iisus si Horus, nu credeti? https://ro.wikipedia.org/wiki/Horus sau https://www.youtube.com/watch?v=l6SFRL8Vx8E
De ce nu sunt trecuti anii in biblie. Exemplu:Anul in care a fost potopul.Si alti ani in care au fost acele "evenimente" trecute in biblie?
De ce nu ii apara Dumnezeu pe oamenii buni de cei rai, dar cei buni sunt obligati sa fie victimele celor rai ca sa- i arate lui Dumnezeu ca ei sunt "buni"? Si cand cel rau minte si pacaleste si se joaca...? (mai mult)
Daca te sinucizi ajungi in iad? Chiar credeți că există iad și rai?
Iisus este împotriva afacerilor și imbogatirii, negustorilor care umfla preturile sau a marilor concerne care nu se mai satura de bani și sunt din ce in ce mai avide de bani. Putem spune că ...? (mai mult)
Ce reprezintă cele 4 făpturi vii din Apocalipsa 4:6?
Este pacat sa ne masturbam? Dar sa avem fantezii cu calugarite sexy, sau chiar sa facem role-play punandu-ne partenerele sa se imbrace in calugarite sexy?
De ce visam persoanele care au incetat din viata?
Ce inseamna daca visez ca vomit broaste?
Prin ce desert s-a plimbat Moise si cati ani?
Sunt din Gorj şi am 12 ani, nu fac multe păcate deşi sunt ateu. Dacă aveți de gând sa radeti sau sa nu ma credeti pe ceea ce am de zis in randurile urmatoare, va sugerez sa cautati alta ...? (mai mult)
Daca Adam si Eva erau albi, cum au aparut cei de culoare?
Ce reprezintă cei 24 de bătrâni din Apocalipsa 4:4?
Ce părere aveți despre purtarea baticului în general? Când ar trebui o femeie să poarte batic? Capul ar trebui acoperit total sau e ok doar o parte? Credeți că există...? (mai mult)
Animalele ajung in rai/iad? Daca da, pe ce criterii? Daca nu, de ce? Daca ajung altundeva, unde?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Marie308 întreabă:
GulubuntzBudulush întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Misterul familiei Hunter
Ati urmarit aventurile copiilor familiei Hunter? Cat de multe stiti despre peripetiile prin care trec in casa lor plina de mistere?