Cei mai activi useri din categoria Religie pe 25 Februarie 2025 sunt:
Animalele ajung in rai/iad? Daca da, pe ce criterii? Daca nu, de ce? Daca ajung altundeva, unde?
Levitic 23. De ce Dumnezeu a dat israeliților niște sărbători intitulate sărbătorile Lui?(23:2)
Crestinii respecta toate cele zise de Dumnezeu? Hai sa zicem ortodocsii, ca mai nou si asta e religie.
Ce părere aveți? In Orientul Mijlociu Puterile din Orientul Mijlociu (Iran, Liban, Siria, Irak și Yemen) vor începe războiul împotriva unei alte superputeri occidentale (SUA). Războiul Mondial...? (mai mult)
Care religie credeti ca este cea mai corecta si de ce? As vrea sa stiu si mai multe despre budism daca este cineva.Multumesc!
Ce culoare avea pielea lui Iisus? De ce e reprezentat ca fiind alb in multe picturi desi are mai multe sanse fie afro-arab din punct de vedere istoric si geografic?
Deci Dumnezeu a creat Intai Pamantul si in ziua 4 a creat Soarele, nu? Dar stiti ca e o problema, pe care o demonteaza orice copil? Cea cu rotatia Pamantului in jurul Soarelui.In jurul cui se roteaa ...? (mai mult)
Cum ajung ca Nostradamus? Mi-ar placea sa fiu cum a fost el.
Sunteti tristi ca nu mai suntem campioni europeni la credinta? Ne-a luat Malta cu 2 procente.
TPU ajutor, am cazut psihic, ce pot face? Dau funda
De ce credeti in ceva ce nu ati vazut niciodata cu ochii?
De ce este pacat sa vrei sa ai bani si sa duci o viata frumoasa? De ce biserica te invata sa fii umil si nu independent financiar ca sa poti sa-i ajuti si pe altii la randul tau?
Ce v-a facut sa deveniti atei?
De cati ani exista facultate de teologie? Cand s-a infiintat meseria de preot? Cum se faceau oameni preoti inainte cand nu existau facultati?
O întrebare mai simplă acum: Dacă Dumnezeu este atotputernic cum adică în ziua a șaptea s-a odihnit? Geneza 2:2 [Sunt curios dacă este vreun adventist pe aici care să răspundă la asta]
Voi credeți în nemurirea sufletului?
Cati ani a trait Eva? De ce Adam a trait doar 930 ani, ci nu vesnic? Ca doar avea duhul lui Dumnezeu in el.
De ce l-a creat Dumnezeu pe sarpe siret? Si ia uite cum Satana nu ar fi rau.Ca se deduce ca Satana nu era deghizat in sarpe si sarpele era rau.De ce ar crea un zeu iubitor acel sarpe siret?
Ce spun religiile despre plans?
Am auzit că dacă moare un călugăr nu i se pune pernă sub cap, ci niște cărămizi. E adevărat? De ce nu se pune pernă?
Daca ma identific ca fiind atee, pot merge la biserica pentru ca ma obliga parintii?
Daca fiul meu va deveni preot o sa ii spun fiu sau tata?
Dumnezeu exista si asta e destul de clar. Intrebarea e de ce exista?
Ce spune biblia despre albinism?
Matei 24:19 Cum adică "Vai de femeile însărcinate și de cele ce vor alăpta în zilele acelea"? După câteva răspunsuri vă voi da o perspectivă corectă, frumoasă și interesantă, cea a...? (mai mult)
Se spune in Biblie ca Dumnezeu ne iubeste mai mult decat ne iubesc mamele noastre.O mama nu- si va lasa copilul sa sufere in boli cumplite, necazuri, blesteme etc.De ce nu poate si Dumnezeu sa faca...? (mai mult)
Exista rasa de om "mongoloid"?
Unde as putea sa ma botez : sunt doar creștină (fără vreo religie exacta) si nici nu am o biserica pe care o frecventez fiindcă nu găsesc una care sa mi se potrivească
Cu cat iubesti mai mult pe cineva, cu atat suferi mai mult cand te desparti de acea persoana. Stiti cat de mult ne iubeste Dumnezeu? Daca iubirea Sa pentru fiecare dintre noi e infinita atunci si durerea...? (mai mult)
Spatiul nu se misca ci doar materia ce se misca prin spatiu. Multi se intreaba unde e Dumnezeu fara sa inteleaga ca de fapt Dumnezeu e spatiul insasi in care materia se misca. Cum ar putea vedea Dumnezeu...? (mai mult)
Fiind creata după chipul lui Dumnezeu, fiecare ființă umana a fost destinata sa facă lucruri mărețe. Fiecare viață are in ADN abilitatea de a face lucruri mărețe in lumea prezenta. Chiar daca...? (mai mult)
Am visat ca sunt preot...ce înseamnă asta?
Ateii cred in vorbe precum dar din dar se face rai, Fereste-ma Doamne de prieteni ca de dusmani ma feresc singur? Sau doar zic: Dupa mine, potopul!
De ce sunt ateii atat de criticati? Este suficient sa crezi in Dumnezeu ca sa fii o persoana buna?
Cand Isus umbla inca pe Pamant a spus ca secerisul este mare dar putini sunt lucratorii. In ziua de azi nu mai exista niciun lucrator doar mulgatori. Sau cunoasteti voi vreun lucrator adevarat?
Ce vom manca in imparatia cerurilor? De baut stiu ca vom bea vin fiindca asa a spus Isus ucenicilor. Dar de fumat vom avea?
Ati vrea sa prindeti apocalipsa?
De ce se considera sectanctii sfinti iar pe alti ii considera pacatosi ca sunt cu diavolul?
De ce se inmultesc asa mult ciorile? Vine Apocalipsa unde spune ca pasarile se vor ospata din cadavre?
Din ce cauza se ascunde Dumnezeu?
Daca in locul pandemiei era revenirea Domnului Isus, ce făceam/faceati? Daca pandemia ne-a găsit nepregătiți, cum ne-ar fi găsit revenirea Domnului Isus?
Dupa mintea voastra cum ar trebui sa fie Dumnezeu, bun sau drept si cum este EL in realitate?
Am o întrebare mai interesantă. Voi dacă ați fi Dumnezeu ce schimbări ați face?
Ce inseamna "ispita"?
Nato cauta cumva shambhallah prin Afghanistan?
Sirenele exista?
De ce trebuie ca un sarac sa ajute pe bogati sa le faca vieti bune si sa se multumeasca cu "gunoaiele" lor?
Există o alta dimensiune decât a noastră? Un alt univers oare? Sau lumea nevăzută? Alt tărâm? De ce credeți că există atât de mult mister cu privire la întrebările existențiale?
Cate șanse sunt sa existe viață după moarte? Ceva, o alta dimensiune, un alt tărâm, rai, iad, reîncarnare orice. Exista multe ipoteze, dar oare adevărul e că nu mai simți nimic că și într-...? (mai mult)
De- a lungul istoriei și chiar până în prezent (vezi, de exemplu, Coreea de Nord) omenirea a fost și este zguduită o realitate: martirii. Întrebarea mea este de unde au avut ei această putere...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Marie308 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Duete celebre
Cat de multe lucruri stii despre cele mai faimoase duete din toate timpurile?