Cei mai activi useri din categoria Religie pe 25 Februarie 2025 sunt:
Cate șanse sunt sa existe viață după moarte? Ceva, o alta dimensiune, un alt tărâm, rai, iad, reîncarnare orice. Exista multe ipoteze, dar oare adevărul e că nu mai simți nimic că și într-...? (mai mult)
De- a lungul istoriei și chiar până în prezent (vezi, de exemplu, Coreea de Nord) omenirea a fost și este zguduită o realitate: martirii. Întrebarea mea este de unde au avut ei această putere...? (mai mult)
Ce trebuie sa faci ca sa te omoare Dumnezeu?
Satana face voia lui Dumnezeu sau face ce are el chef?
Intrebare:Ce limita de varsta a setat Dumnezeu dupa potop la celelalte animale? La oameni a setat 120, dar "minune", au trait si peste 200, asta dupa biblie.Si nu era Noe si familia lui.
Dupa ce Dumnezeu a baut halbe de beri a inceput sa creeze universul. Imperfectiunile universului se vad. Povara dovezii nu este aspura mea, voi trebuie sa demonstrati ca nu este asa. Teologii de...? (mai mult)
In ziua de azi, omul se sinucide pentru ca nu i se mai face dreptate?
Este posibil că oamenii de dinainte de potop sa fi trăit sute de ani așa cum afirma Biblia? Noi de ce trăim așa puțin? Și încă unii mor de tineri.
Cum vă explicați faptul că a prezis evenimente ce aveau sa se petreacă în viitor? A prevazut viitorul. Scrie că profețiile lui, spre surprinderea multora chiar s- au împlinit în proporție ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre afirmatia lui Iisus de la versetul 24? https://prnt.sc/talqkw.Matei 15 cu 24
Sebastian Tartarau a aflat de la TV ca exista o mica insula, de fapt craterul unui vulcan, ca este populata cu oameni, desi nu se știa lucrul acesta. Cel care a dat știrea era îngrijorat ca primii...? (mai mult)
Am întâlnit multi atei in viata, nu numai pe TPU. Cu toți susțin ca nu exista Dumnezeu si nici Satan. Dar din discuțiile lor reiese altceva. Folosesc frecvent expresii de genul : "Doamne fereste",...? (mai mult)
„Veți cunoaște adevărul, iar adevărul vă va face liberi." - Ioan 8, 32 Care credeți că e sensul real al acestui verset? Despre ce adevăr...? (mai mult)
Daca la figurat "a pupa in fund" inseamna: https://dexonline.ro/definitie/a%20pupa%20%C3%AEn%20cur/538132 atunci esenta vietii crestinului e de a duce la perfectiune activitatea asta fata de Isus,...? (mai mult)
Ce face Dumnezeu toata ziua in ceruri?
Există ceva după ce murim?
Intrebare pentru atei:De unde au putere de a ghici trecutul, prezentul si viitorul clarvazatorii si prezicatorii?
M- am uitat pe internet la pacatele care necesita sa faci spovedanie.Si ce sa credeti? Sunt aproape 200! Si dupa ce am terminat de citit toate pacatele de la 1 la 193, mi- am dat seama ca Dumnezeul ...? (mai mult)
Danutz spune ca Dumnezeu chinuie doar copiii care stie ca vor deveni violatori, criminali, monstri. Ce parere aveti? Crestinii doneaza, fac acte caritabile pentru copiii aflati in dificultate, abuzati,...? (mai mult)
Cum devin ateu? Gen trebuie sa vorbesc cu un pastor de la biserica sa ma converteasca la ateism? Sper sa nu vorbiti urat prin comentarii?
Cineva care a practicat buddhismul si a reusit sa se "trezeasca"? Ganditi diferit, ce s-a schimbat in viata voastra?
Ce inseamna "Dumnezeu e atotputernic" daca nu are nicio putere in lumea asta?
De ce Dumnezeu se uita la copii cum sunt violati sau cum mor de foame si nu face nimic? Nu ar trebui sa fie atotputernic si bun?
La ce folos sa existe Dumnezeu daca lucrurile sunt ca si cum nu ar exista?
Cine crede că pământul are mai mult de 100 de mii de ani? Explicați- mi și mie ce este radiocarbonul nu de pe wikipedia ci din cercetările voastre științifice. Dacă nu știți, să vă fie rușine...? (mai mult)
Intrebari pentru atei:Cum a luat nastere Universul nostru,Planeta,omul, taratoarele si zburatoarele pamantului? Cum a luat fiinta Dumnezeu din inimile oamenilor?
Cum a aparut viata si cum se poate intretine ea daca nu exista Dumnezeu? Si Universul, planetele, corpul Uman etc/Si la fel, cum de conditiile pe planeta asta, fata de multe alte planete sunt perfecte...? (mai mult)
O intrebare pentru credinciosi, voua va da Dumnezeu paine cand va rugati sau o cumparati de la magazin?
Vad multi crestini in care unii sunt credinciosi, spun ei ca au o legatura stransa cu Dumnezeu, altii se roaga doar la Dumnezeu doar in situatii grele in care ori au divortat si le merge greu cu copiii,...? (mai mult)
Ce anume a facut biblia mai importanta decat avesta?
Cand lucrurile nu merg bine, cand avem necazuri, blesteme, certuri in casa noi il invinuim pe Dumnezeu sau cand o mama isi pierde copilul, ea spune:Doamne, de ce mi- ai luat copilul? Cu ce ti- am gresit?...? (mai mult)
Eu stiam ca toate pacatele sunt la fel de grave.De ce unii oameni crestini mai ales romanii trateaza anumite pacate mai grav decat altele? Sa barfesti este la fel de grav ca homosexualitatea in Biblie ...? (mai mult)
Ieri (duminica) am spalat niste haine, nestiind ca nu e bine sa o fac. Mama mi- a spus ca e pacat si dupa putin timp s- a certat cu tatal surorii mele, adica... foarte tare... au spart cuptorul cu microunde,...? (mai mult)
Considerati ca "chestia" cu fantomele care traiesc in case si locuri bantuite este o inscenare de la oameni doar ca sa capete atentie si sa le dea acestora credibilitate?
Repet întrebarea: De ce utilizatorii creștini de pe TPU nu au acea tăbliță care apare la fiecare răspuns pe care il dau unii, cel puțin creștinilor. Daca creștinii sunt considerați de către...? (mai mult)
"Rugăciunea este o forță la fel de reala ca si gravitația universala." Dr.Alexis Carrel (1873- 1944) De ce nu se recurge la rugăciune in tratarea bolnavilor? Sau macar sa fie folosita pe lângă ...? (mai mult)
Ce este rugăciunea?
Ce este credinta?
"Dar Isus i-a zis: 'Fiica, credință ta te-a mântuit; du-te in pace si fii tămăduita de boala ta' ". Marcu 5/34 E adevărat ca îngrijorarea ia sfârșit acolo unde credință începe?
Cum reușești să nu îți fie așa frica de moarte? Ce ai face daca sa zicem ai afla că vei muri în x timp?
Ce părere aveți de Nostradamus și catrenele sale?
Atei iubesc doar banii? Nu simt sentimente? Sunt reci? Doar pe interes cu altii? Oameni reci, zgarciti? Antisociali?
Daca ateii tin cu Satana, atunci satanistii cu cine tin?
Ce credeți despre cartea "Secretele întregii vieți"?
Unde pot sa îmi fac o astrograma gratuita cu tot cu interpretare?
D.p.d.v al vostru cat mai are de trăit omenirea?
Omenirea și viața mai are 7 ani de existență pe Terra.Așa a zis colegul nostru de pe TPU Dănuț..este așa sau nu? De ce crede asta? E adevărat? Cat mai are de trăit omenirea?
La câtă suferința, boli, necazuri, ghinioane, decepții, dezamăgiri, tragedii, dezastre naturale și produse de om precum și multe lucruri negative, violente etc sunt in aceasta lume și în această...? (mai mult)
Cum ar fi omul dacă i- ar fi înlăturată complet/definitiv latura negativă? Ar deveni un om slab, debil, fără personalitate, care s- ar lăsa călcat în picioare din cauză că nu ar mai avea...? (mai mult)
Ce limba credeti ca vorbeau oamenii inainte sa le amestece Dumnezeu la turnul Babel?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Marie308 întreabă:
GulubuntzBudulush întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Dr Who
Ai urmarit cu atentie fiecare episod si ai trait fiecare batalie ca si cand ai fi fost acolo? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul Dr Who!