Cei mai activi useri din categoria Religie pe 25 Februarie 2025 sunt:
Voi credeți că religia vă poate salva? Credeți pentru a fi salvați sau este pur și simplu ceea ce considerați că este mai plauzibil? Cum anume vreți să vă salveze religia?
In Biblie se spune Dumnezeu te ajuta in momentele grele si ca El este singurul tau sprijin.In tara noastra, rata de suicid în rândul adolescenților a crescut cu 56% în ultimul deceniu. Unde este Dumnezeu...? (mai mult)
Pentru cei care isi pierd o mana sau un picior intr-un accident rutier, ce vina au ei sa li se intample asta? Adica ar putea un Dumnezeu asa de iubitor sa ii raneasca pe copii Lui?
Pentru cine a pus Dumnezeu in gradina pomul cunoasterii binelui si raului? Presupun ca nu pentru el, ca doar el era atotstiutor.
Ce parere aveti despre sitchin si povestile sale cu anunnaki?
Intrebare pentru atei:Cum va explicati faptul ca unii sfinti sunt asezati in biserici si manastiri si trupurile lor nu putrezesc si sunt date cu mir?
Intrebare doar pentru cei religiosi: Ce fac Dumnezeu Tatal si Fiul la ora actuala in Cer?
Nu- i asa ca e aproape Armaghedonul biblic? Apocalipsa 16:14, 16:"Căci sunt duhuri diavoleşti, făcătoare de semne şi care se duc la împăraţii lumii întregi, să- i adune la războiul zilei...? (mai mult)
Intrebare pentru atei, dar pot raspunde si teistii:Credeti in existenta sufletului si a vietii de dupa moarte?
Exista Dumnezeu/un creator?
Exista un Dumnezeu?
Cum îi pot spune duhovnicului meu că nu mai vreau să mă spovedesc/împărtășesc, deoarece nu mai cred? Sau ar fi mai bine să nu zic nimic?
Aveti vreo dovada ca Dumnezeu exista? Deja incep sa nu mai cred in astfel de povesti, voi ce credeti?
am gandit ceva rau de o persoana, dar eu nu am vrut sa gandesc si a fost si cuvantul "blestem" in ce am gandit eu, dar imi pare foarte rau si nu vreau sa se intample nimic persoanei. Nu stiu...? (mai mult)
Ce părere aveți despre separația între Biserică și Stat?
De ce pupa crestinii moaste si icoane?
De ce se spune ca atei, agnostici il urasc pe Dumnezeu si pe crestini?
De ce nu a daramat potopul marea piramida din Giza?
Salut,am nevoie de ajutor cu privinta la intrarea in astral, cand incerc sa o fac devin stresat si nu imi pot induce starea de calmitate
Când te spovedești și împărtășești, toate păcatele sunt iertate? Iar când începi din nou sa păcătuiești, se ia de la 0 sau?
Bună, în noaptea de sânziene se poate pune busuioc sub perna sau doar flori de sânziene?
Noe s-a nascut in 2705 si a murit in 1755?
Am un gand care ma framanta de un an aproape. Sunt baiat, am 22 de ani aproape si provin din familie de penticostali. Am pacatuit mult pana acum si tot la pacat imi cam sta gandul in continuare,...? (mai mult)
"Pentru ce nu era nimeni când am venit? Pentru ce n- a răspuns nimeni când* am strigat? Este mâna** Mea prea scurtă ca să răscumpere? Sau n- am Eu destulă putere ca să izbăvesc? Cu† mustrarea...? (mai mult)
Am gasit o proorocie in Biblie cu privire la romani." 6Proorocie asupra unor dobitoace* de la miazăzi: Printr- un ţinut strâmtorat şi necăjit, de unde vin leoaica şi leul, năpârca** şi şarpele...? (mai mult)
Ma va ajuta Dumnezeu daca ma las de fumat?
Daca Dumnezeu a creat totul si intr- adevar cunoaste viitorul, de ce l- a mai creat pe Lucifer, stiind ca o sa devina dusmanul lui, iar din cauza lui vor suferi o gramada de oameni? Adica, eu cu mintea...? (mai mult)
Credeti ca biserica si crestinii ar trebui sa lupte impotriva LGBT? Am gasit acest clip al catolicilor din Polonia. https://www.youtube.com/watch?v=mNg02F6FY_0
Daca un ateu(in secret, fara ca altii sa stie) se alatura unei secte de pocaiti parcurge toate etapele, invata toate predicile (ca la scoala) ceilalalti sau popa vor sti ca tipul respectiv nu crede in...? (mai mult)
Langa locul meu de munca e o biserica de pocaiti. De cate ori ies de la munca imi dau pliant, ma tin de vorba, unii ma si urmaresc si merg cu mine pana la masina chiar daca stiu ca nu ma intereseaza ...? (mai mult)
Dacă ești împreună cu o fată penticostală poți avea încredere în ea?
Se stie ca la potopul mondial din 2370 i. Hr. dinozaurii au intrat in pamant si s- a descompus creindu- se depozite imense de titei, petrol. In acel an si in urmatoarea 100 de ani s- a produs petrolul...? (mai mult)
Îmi puteți spune și mie care este ordinea Epistolelor Sfântului Apostol Pavel din punct de vedere cronologic? (Al ordinii în care au fost scrise, de la prima până la...? (mai mult)
Voi asta credeti ca e diferenta intre un ateu vs un agnostic? un ateu afirma categoric ca nu exista nici un fel de creator,energie, dumnezeu iar agnostici nu stiu
Care dintre evanghelisti stia greaca? Su vreau sa stiu daca au existat evanghelii in aramica sau iudaica.
Ce invata romanii despre viata lui Krishna, razboiul care l-a castigat, si era care a inceput cu moartea acestuia in urma cu 5, 000 de ani?
Deci Iisus o sa vina a doua ora si nu o sa ramana piatra pe piatra din acel templu, sau cum era?
Daca unii spun că nu există Dumnezeu atunci va întreb cum poate inima sa bata și toate organele sa funcționeze, cum poate omul sa fie viu, cine da acea putere și energie inimii sa bată și organelor...? (mai mult)
Ce părere aveți? Conștiința și mintea e separata de creier și există viață după moarte. Citeam într- un articol de pe 24 septembrie 2011 de pe ziare.com şi intitulat „Viaţa dincolo de...? (mai mult)
Credeți în sfârșitul lumii? Cat de aproape credeți că suntem de Apocalipsa?
Ce credeți că se întâmplă după moarte? Există șansa să existe ceva după? (După omul de știință Dr. Eben Alexander da, exista)
Cum au supravietuit scrieriile biblice imperiului roman? Ca se stie ca romanii erau in razboi cu evreii.
Daca vreau sa ma calugaresc, cum trebuie sa procedez?
Oare exista viata dupa moarte?
Am incercat sa ma sinucid si m-am automutilat mai demult. Asta e pacat care cere aghiazma mare la spovedanie?
Cum s-au verificat cartile apocrife ca sa se vada daca sunt corecte sau nu?
De ce nu poate sa il elimine Dumnezeu pe Satana? De peste 2000 de ani tot incearca si nimic.
Care e părerea voastră despre agnosticism?
De ce ateii nu cred in puterea rugaciunii si in Dumnezeu nici dupa ce citesc cartea lui Iov din biblie? In toata biblia nu stiu o carte mai emotionanta si care sa-ti deschida ochii.
Pana cand a trait Iosif, sotul Mariei si dupa ce a crescut Isus pana la 30 ani?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Marie308 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Stefan Salvatore
Esti fan The Vampire Diaries si stii totul despre Stefan Salvatore? Hai sa vedem cat de multe stii despre eroul tau!