Cei mai activi useri din categoria Religie pe 25 Februarie 2025 sunt:
Cum se comporta un tata, sot religios cu fiica, sotia? Este extrem de pretentios si o da in comportament negativ? Bea mult, minte mult, se joaca cu mintile lor, ameninta, injura mult, nu e in stare...? (mai mult)
Religia falsa e subjugare mascata in timp ce necredinta e subjugare pe fata?
Dumnezeu are timp sa reapara sau sa se manifeste special pentru ca e vesnic, nu-i asa?
S-au deschis Mallurile!(( insa Bisericile raman inchise! Adica slujbele se tin afara! De ras si de plans!(((
Care biblie e adevarata? Ca sunt mai multe pe tot globul in diferite religi
Salut, câte versete are Biblia folosita de către Catolici? Dar cea folosita de ortodocsi? Dar cea folosita de protestanți? Mai exista alte religii creștine? Care sunt? Care credeți Dvs. Că este...? (mai mult)
Este adevarat ca biblia a fost inventata in consiliul de la Nicea? Ca regii romani erau negri si unul dintre ei s- ar fi insurat cu o alba iudaica denumita Elena care l- ar fi ucis si ar fi convertit imperiul...? (mai mult)
Credeți in Karma?
Am niste nelamuriri legate de Biblie: Totuşi, în ciuda necredinţei din lume, de mai multe ori Dumnezeu apare literal în formă umană reală, El Însuşi, este ca om, în Vechiul Testament (de...? (mai mult)
Exista crestini in Romania sau crestini doar cu numele?
Cum de nu l-a vazut Dumnezeu pe Satana deghizat? De ce i-a mai testat? Ca doar stia ce o sa se intample, ca doar era atotstiutor (vedea si viitorul).In concluzie.De ce ar mai fi pus acel pom?
Cati copii din Romania care se considera atei, sunt de fapt agnostici doar ca n- au auzit de alta religie decat "Iisus"? Cauta oamenii astia sa invete ceva sau doar nu le pasa de Iisus si biserica crestina?...? (mai mult)
Viața este doar un joc de prestigiu al unui Vrăjitor Neîndemanatic. Cum comentați aceasta afirmatie? Parcă are un sâmbure de adevăr în ea.
Voi credeți in Dumnezeu? Dacă da, credeți ca el face dreptate întotdeauna?
Cum vă simțiți când va gândiți la viața asta efemeră, firava, vulnerabila că totul e trecător și viața asta nu- i decât o frunza in vânt? Privind la Univers, suntem ca oameni, practic, ...? (mai mult)
Dumnezeu mantuieste sau moartea care ne curma suferintele? Nu stim nici un om mantuit, nici macar Isus nu stim ce s-a intamplat cu el dar moartea a "mantuit" atatia oameni.
Stie cineva cum e paganismul englez (Druizi, wicca etc)? Ati trait intre asemenea persoane sau ati vazut pe internet?
Cum se poate fi lumina pe pamant fara soare?"Pământul era pustiu şi gol; peste faţa adâncului de ape era întuneric, şi Duhul lui Dumnezeu Se mişca pe deasupra apelor. 3 Dumnezeu a zis: „Să...? (mai mult)
In ce zi a creat Dumnezeu apa? Ca zice clar ca Pamntul era gol si pustiu "La început, Dumnezeu[a] a creat cerurile şi pământul. 2 Pământul era pustiu şi gol; peste faţa adâncului era întuneric,...? (mai mult)
Eu am "sange in" si spun ca exista libertate de alegere. Cred ce vreau. Ma poate opri cineva sa cred ce vreau?
Ce este liber arbitru? Ca vad ca o dati cu "Dumnezeu i-a lasat omului liber arbitru".
De ce se considera crestinii "Robii lui Dumnezeu'.Le place sa fie sclavi? De ce l-au ucis pe Ceausescu, daca tot le placea sa fie sclavi? https://dexonline.ro/definitie/rob
Voi ce parere aveti despre fanaticii ortodocsi care il fac pe Papa satanist? Nu cumva zic ca Dumnezeu e Satana? Fanatici fara minte, isi fac zeul Satana=))De parca Papa nu ar crede tot in acelasi...? (mai mult)
Urmaream un documentar la tv si vazusem, cred ca la indieni, o sarbatoare, festival nu stiu sigur ce era in care se foloseau tot felul de culori, lumea se batea cu culori. Ce semnificatie are acel ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre acest verset? Eclesiastul 7: 26 Şi am găsit femeia mai amară decât moartea, pentru că ea este o cursă, inima ei este un laţ şi mâinile ei sunt cătuşe. Cel ce este...? (mai mult)
Cum ar trebui să fie preotul perfect în viziunea voastră? Poate "perfect" e mult spus...pentru că nimeni nu e perfect, decât prin harul Domnului Isus Hristos. Totuși, ce calități credeți că...? (mai mult)
Stiti ceva legat de acele satire pe care le citeste preotul? Mi-a dispărut aurul din casa si nu am de cine sa ma leg, am câțiva suspecți, dar nu ii pot acuza...
Eu sunt ortodoxa dar îmi place mult cultura arabă! Deși nu m- aș converti niciodată la islam, îmi place îmbrăcămintea lor (la femei). Oare este păcat dacă port hijab dacă eu sunt ...? (mai mult)
Cine a rostit sintagma"Crede si nu cerceta!"?
Doresc sa caut un job in duh ortodox ca sa pot face facultatea de teologie. Ce imi recomandati? Multumesc!
Daca un om isi duce o viata cum vrea el? Termina scoala, liceul, o facultate, un master/doctorat, ajunge sa aiba o cariera cum si- a dorit el si o familie fericita si totusi nu a facut mari pacate, nu...? (mai mult)
Sora mea este Ortodoxa si s- a casatorit cu un reformat, casatorie mixta, fara ca el sa se boteze Ortodox. Este considerat ecumenism si erezie? Ce pot face eu, ce autoritate pot avea eu in a le arata...? (mai mult)
Oare Adam și Eva aveau buric? :D
Cum credeti ca se va desfasura judecata de apoi?
Unde s-au nascut Iosif si Maria, si unde au locuit?
De ce bisericile au paratrasnet?
De ce nu va tineti religia pentru voi? Cum ar fi normal.
De ce majoritatea religiilor creștine au deviat de la Biblie?
Pacatul inseamna fapta rea. De ce spun cei care cred limitat in stiinta ca nu exista pacat? Nu exista fapte rele? Ce stiinta mai e si asta la ei?
Este existenta Lui Dumnezeu verificabila?
Cand cineva spune cuiva ca "nu exista Dumnezeu" face o fapta rea ce poate cauza moarte? Stiind ca multi datorita necredintei renunta la viata renunta la a mai trai fericiti?
Traim intr-o tara crestina si totusi persoanele cu handicap sunt stigmatizate, de ce?
Credeti ca a "innebunit" biserica ortodoxa? https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/biseria- ortodoxa- reactie- vehementa- impotriva- yoga- este- inhamare- absolut- incompatibila- cu- credinta- ce-...? (mai mult)
Daca Dumnezeu simte dragoste infinita pentru noi atunci ar trebui sa nu mai existe spitale,accidente rutiere,feroviare,razboaie,holocaust, nu-i asa? Unde este Dumnezeul acesta?
Hula impotriva Duhului Sfant nu se va ierta nici in veacul acesta nici in cel viitor! INTREB : In ce consta acest pacat? Versete si explicatie va rog. MULTUMESC ANTICIPAT
Pe ce va bazați dragi creștini când cititi biblia? De unde știți cu precizie ca este cuvântul lui Dumnezeu? Acesta carte a fost scris de diverse persoane în decursul anilor, aveți încredere...? (mai mult)
De ce este steaua lui David pe temple hinduse care sunt mai vechi decat "data care a dat-o biblia pentru creeatia lumii"? Ce ar trebui sa insemne asta?
De ce în România, țară creștină, oamenii sunt atât de ok cu avortul?
Fiind inspirat de intrebarea asta: tpu.ro/stiinta- si- filosofie/sunt- foarte- dezamagit- de- einstein- hawking- si- alti- savanti- care- au- trait- bine- si- au- luat- salariile- si- pe- noi- ne- a-...? (mai mult)
De ce imi spune toata lumea despre rai si iad, bunica mea e moarta de ani buni, nu am mai visat- o, nu nimic. Adica am cautat zeci, sute, mii de articole, dar faza cu portalul mi se par ca halucinatii,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Marie308 întreabă:
Mihaa22 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Friends
Si tu ai urmarit cu sufletul la gura aventurile celor 6 prieteni? Descopera cate mai stii despre ei.