Cei mai activi useri din categoria Religie pe 25 Februarie 2025 sunt:
voi ce credeti ca se intampla cu noi dupa ce murim? Oare merg undeva sufletele noastre, voi ce credeti?
Care e cel mai mare păcat pe care l-ați comis?
Cat de mare este pacatul fumatului si ce consecinte are el?
Salut, exista vreo aplicatie sa o folosesc ca sa stiu daca ating notele corecte cand cant(psaltica) cu audio sa aud notele ni,pa,vu,ga,di,ke, zo, ni? ....Sunt la inceput, va multumesc!
ce ii cu atata "razboi" intre crestini si atei? Indiferent daca crezi sau nu, de ce lumea tine neaparat sa dovedeasca contrariu celuilalt? Cu ce te ajuta pe tine de ex: ca...? (mai mult)
Am primit o postare pe Facebook, despre o fetiță care îl acceptă pe Iisus în viața ei, ajunge acasă la părinții ei și le spune, iar mama ei răspunde: " Nu se poate așa ceva, noi îl avem...? (mai mult)
Acum cativa ani mama mea cand a venit de la munca in fata usii a gasit un pahar cu ulei si un cutit inauntru, ce vrea sa insemne acest lucru?
Vreau sa stiu si eu unde scrie ca Iisus va suferi si va invia a 3 a zi. Fara sa luati din biblia crestina.Stiind ca, crestinismul se trage din iudaism. Puteti sa imi aratati?
Credeti ca a contribuit la executarea lui Iisus si amenintarea lui Iisus la adresa templului? A zis ca nu o sa mai fie piatra pe piatra si ca o sa construiasca el altul in 3 zile.Ca sa vedeti. Iisus nu...? (mai mult)
Va rog cum și ce trebuie să fac ca să nu mai fiu creștin? Adică vreau să renunț de tot la religia ortodoxă, aș vrea să o fac in secret dacă s- ar putea căci nu vreau să mă urască unii când...? (mai mult)
Ce parere aveti despre Ilie si despre cei 400 preoti ai lui Baal, care au fost macelariti de catre Ilie? Nu cumva il face pe Ilie criminal? Plus ca si-a ucis parintii si a dat vina pe Satana.
Cum au incaput pe arca atata mancare, apa, animale(inclusiv capusile, virusii si bacteriile daunatoare corpului), balegar, rahat de om, plante.Ca din cate stiu, cand a ajuns, a pus o vie.Si cum...? (mai mult)
Bună dimineaţa, TPU. Cum aş putea să îmi fie iertate toate păcatele făcute până la vârsta de 17 ani? Mu am păcate grave, adica sa fie precum furtm omor etc. Îmi pare rău de toate cele ...? (mai mult)
Ce motiv credeti ca avea Iisus ca sa mearga pe apa?
Ce parere aveti despre puternica convingere religioasa a lui Ayrton Senna (catolic)? Pentru necunoscatori : "Ayrton Senna da Silva a fost un pilot brazilian de Formula 1, triplu campion mondial în...? (mai mult)
"Când am descoperit ca nu este nimic bun in mine si ca reprezint un caz fara de speranta, când cred acest lucru din toată inima, atunci am început sa descopăr experienta care contează cu adevărat....? (mai mult)
Oare nu s-a saturat Dumnezeu sa stea degeaba? De peste 2000 de ani nu a mai facut nimic se pare.
Este creștinismul o religie care este pe moarte?
De ce Iisus are par lung? Evreii nu purtau par lung, ca era pacat sau ceva de genul.Ma refer la icoane cu el, cruci, etc.Plus ca arabii nu sunt albi.
Întrebări doar pentru cei care cunosc: 1)Se spune că Biblia nu trebuie citită în pat, dar eu mă simt mult mai comod dacă o citesc în pat. Bine, nu culcată, dar nici chiar la masă....? (mai mult)
Nu sunt ateu sau ceva... daca Dumnezeu vrea doar binele de ce exista oameni săraci? Sau bătrânii care au o pensie mică și așteaptă o minune pe o zi pe alta. Poate nu au muncit la viața lor dar ...? (mai mult)
Barbieritul in zilele de sarbatoare si duminica este considerat pacat? Va rog fara mistouri.
Hey...Sunt ateu, unul din putinii care s- au inregistrat oficial. Inainte de asta totusi am fost foarte credincios. Exista o intamplare pe care nu mi- o pot scoate din cap si nu pot sa imi dau seama de...? (mai mult)
De ce credeți că viața este așa de grea?
Este adevarat ca biblia interzice stiinta si ca dumnezeu ii pedepseste pe cei care indraznesc sa caute adevarul?
Credeti ca Isus a "mers" pe apa datorita mareelor si ca a vindecat un om de demoni, care de fapt era un om epileptic?
Ce parere aveti despre asta? "Cel ce nu are sabie, îşi instruieşte Isus discipolii, imediat după masa de Paşte, să- şi vândă veşmântul şi să- şi cumpere sabie. ".Asa a zis Iisus dupa...? (mai mult)
De ce faceau romanii recensamant pe timpul lui Iisus?
Exosta slujba pentru logodna sau e doar pentru casatorie si atat?
Se spune in Biblie ca Dumnezeu a pus in inima omului gandul vesniciei? Dar eu nu pot procesa asa ceva? Adica totul are un inceput sin un sfarsit.Si trupul omului si al animalelor si al planetei noastre,...? (mai mult)
De ce nu se stie nimic despre Iisus, de la nastere pana la varsta 30+?
Nu ar fi prea tarziu pentru un om sa devina preot pe la 34 de ani?
Este pacat daca mananc pomana si calavie cand sunt pe stop?
Cu ce era mai presus Iisus fata de Theudas si Athronges? Si astia s- au declarat Mesia si au avut si adepti. Evident ca i- au executat romanii, pe cei doi si pe adeptii lor, ca pe Iisus.Asta "zice"...? (mai mult)
Ce rol au animalele in religie?
poate careva sa imi spuna ce este spoveditul si pocairea?
se spune ca primii au fost Adam si Eva, dar de fapt inaintea Evei a fost Lilith, mai apoi alungata, deoarece nu era supusa lui Adam, iar din biblie a fost scoasa si mai apoi adaugata aceasta ...? (mai mult)
De ce omului necredincios sau ateu,Dumnezeu ii da succes la vile mari, masini luxoase, bani multi, iar omului credincios este supus la incercari si pedepse?
Ce spun religiile despre meteoritul negru din Makkah?
De ce se aduna oamenii sa faca scandal mintind si devenind violenti cand e vorba de religie?
Am o intrebare. Si anume : Toata lumea care are instalata aplicatia Biblia pe telefon primeste aceeasi notificare cu acelasi verset in fiecare seara? Notificarea cu versetul se trimite in fiecare...? (mai mult)
Am si eu o curiozitate. De ce crestinii spun ca e pacat sexul oral? Pentru ca in Biblie nu mentioneaza de asa ceva. Nu conteaza ca e sanatos sau nu, vreau sa stiu de ce zic ei ca e pacat?
De ce ii pune Dumnezeu pe oameni sa ucida si sa vandalizeze templele hinduse din Orientul Mijlociu?
Am niste intrebari pentru atei: 1.Ce inseamna Biblia pentru voi? 2.Cum ati concluzionat ca Dumnezeu nu exista? 3.Cum se va sfarsii intreaga lume din perspectiva voastra? 4.Ce inseamna Duminica pentru...? (mai mult)
De ce nu s- a reincarnat Dumnezeu fara sa aiba nevoie de Maria si fara sa se nasca Iisus? Ca doar era atotputernic.Se stie ca Iisus nu e Dumnezeu.De ce nu s- a nascut Iisus mai inainte? Ca doar mai erau...? (mai mult)
Intrebare pentru crestini (in special cei protestanti, neo protestanti, pocaitii) si nu numai: Cum credeti ca este toata treaba cu rapirea? Mai intai este rapita biserica, dupa vine antihristul si...? (mai mult)
Ati facut o calatorie astrala? daca da cum?
Vinul sfintit se mai acreste, se face otet?
Voi v-ati rugat vreodata sa va dea Dumnezeu semne ca dorinta voastra va fi indeplinita? Vreau si exemple va rog
Care sunt principalele motive pentru care biserica Ortodoxa si cea Catolica nu isi pot desfasura slujbele in comun? De ce s- au despartit? Si care sunt principalele diferente majore intre ele?...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Marie308 întreabă:
Mihaa22 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mad Max
Fie ca il preferi pe Mel Gibson ori pe Tom Hardy in rolul lui Max, noi te provocam sa ne arati cat de mult stii despre celebra serie de filme!