Cei mai activi useri din categoria Religie pe 25 Februarie 2025 sunt:
Ce este, cum devii si ce face un pastor?
Credeti ca unii oameni se ascund in spatele religiei si se folosesc de ea pentru a isi acoperi imaginea publica? De exemplu vazusem un film in care un preot era prieten foarte bun cu primarul orasului ...? (mai mult)
Va recomand sa vizionati acest material, numit,, Intaia predica a unui preot ateu" Meditati lume, meditati! https://youtu.be/PoYqwT4Q8rM
Ce se intampla după ce te pierzi pe tine in Dumnezeu? Îmi e frica sa o fac..cum o sa fie viața? Cum o sa mai trăiesc? O sa îmi mai placa sa ma uit la filme?
Decât rob in rai, mai bine liber în iad spune Satana în Paradisul pierdut de John Milton. Cain îl omoară pe Abel dar așa crează civilizația. Păreri?
Daca salvezi un animal se pu e ca ai salvat o viață/ un suflet?
Ce deduceti de aici? Iisus era Dumnezeu sau nu? https://prnt.sc/snsog4
Comentati citatul "Drumul catre rai este pavat cu intentii bune". Eu il gandesc astfel : Diavolul lucreaza subversiv, mereu incearca sa ne induca spre o cale care pare buna dar in realitate nu este.De...? (mai mult)
Care sunt mai fericiti? Cei care isi traiesc viata crezand ca exista un Paradis sau cei care nu cred in viata de dupa moarte? Care isi traieste viata mai din plin?
Voi ce faceti cand va pierdeti credinta? Nu credinta in Dumnezeu...ci credinta in mai bine. Am multe momente cand ma simt singur/a si deznadajduiesc si parca lupt cu morile de vant.
La semimarul din Targoviste se foloseste psaltica sau liniara?
Stiu ca este cea mai STUPIDA intrebare de pe TPU. Dar... De ce credeti ca sinuciderea este pacat? Si inca unul mare, poate cel mai mare.
De unde stiti ca Biblia este adevarata? Sunt multe carti sfinte in lume si fiecare dintre ele spun cu totul si cu totul altceva.De exemplu:Biblia spune ca Dumnezeu este impartit in trei persoane iar Coranul...? (mai mult)
Salut. As dori si eu partituri pentru incepatorii care vor sa invete psaltica.
Salut. Am 13 ani, sunt in clasa a VI si vreau sa ma duc la seminar in clasa a IX a. Tatal meu cand era mic, se ducea la biserica si preotul se acolo l- a invatat sa cante. Inainte canta la biserica,...? (mai mult)
Exista viata de apoi? De ce da? De ce nu? De ce cei fara specializare ii contrazic pe cei care au habar de domeniu cu privire la faptul ca s-ar putea sa fie ceva dincolo de moarte?
Omul in genere este o fiinta religioasa fie ca vrea sau nu, e in ADN-ul nostru. Pana si Universul poate fi o zeitate pentru unii, obligatoriu suntem supusi legilor fizicii. Ce ziceti de asta?
Ce este un animal, crestinilor? Ziceti ca Dumnezeu a creat animalele, plantele si pe om, nu?
" Indeparteaza ispita si nimeni nu se va mai mantui " ce inseamna mai exact?
Pana la urma care este ziua de odihna corecta?
Vă recomand un site:www.everystudent.ro unde putem studia și găsi răspunsuri la subiecte și intrebari legate de Dumnezeu, religie, spiritualitate, credință, probleme de viață dar și existența...? (mai mult)
Un exercitiu de imaginatie : Sa ne imaginam ca toti oamenii de pe fata pamantului ar disparea pur si simplu (asa prin absurd) si peste ceva timp ar ajunge niste extraterestri pe planeta noastra (tot ...? (mai mult)
Voi credeti in blesteme? Adica daca am blestemat pe cineva in gandul meu fara sa vreau si acum nu- mi mai pot scoate gandul asta din minte? Exista sanse sa se indeplineasca? Eu nu- i vreau raul acestei...? (mai mult)
De ce femeile nu au dreptul la preoţie?
A mai devenit cineva din crestin ateu sau invers?
Buna! Daca de exemplu eu sunt creștin ortodox iar iubitul meu este pocait ne este interzis sa fim împreună? Cine stie va rog sa imi răspundă...
Unde se duc oamenii dupa ce mor?
Evolutie sau creatia? Vreau si argumente! Eu cred in creatie si o sa va spun si de ce. De exemplu un pui de gaina, la scurt timp dupa ce iese din ou merge si mananca singur fara sa ii arate nimeni....? (mai mult)
Este adevarat ca monotheismul a fost inventat pentru a da drepturi de tata la barbati intr-o vreme in care femeile erau importante iar copiii nu-si cunosteau tatii?
Ce legatura are "iepurasul" cu "Pastele",la urma urmei, iepurii nu fac oua?
De ce vor credinciosii sa schimbe planul lui Dumnezeu? Nu are rost sa se mai roage, ca se roaga degeaba, ca doar nu pot schimba planul lui Dumnezeu.Mai se roaga si pe timpul lui liber, adica duminica.
De ce ortodocșii se inchina la obiecte?
De ce exista conceptia asta gresita despre crestini ca ei se cred perfecti si sunt ipocriti? Intr- adevar mai sunt si din astia, mai sunt si popi carora le sticlesc ochii cand ai de inmormantat pe cineva...? (mai mult)
Am si eu o mica intrebare pentru voi. Sunt lucruri pe care ati vrea sa le faceti dar va impiedica credinta in Dumnezeu?
Am trăit sa o mai citesc si pe asta: Creștinii sunt considerați "hiene" de către un utilizator. Hiena: fig. Om ticălos, nemernic, mizerabil. Sursa : Dex '98 Hiena: fig. Om rău, feroce, om ...? (mai mult)
Cum ajung unii oameni să fie complet demonizați? Aici mă refer la cei pentru care se apelează la exorcist. Exemple reale sunt destule, ba chiar s- au făcut și filme pe tema asta. Și nu ajung așa...? (mai mult)
Ce religii sunt practicate in Romania in afara de crestinism?
Mai dureaza mult pana va fi starpit raul de pe acest pamant si sa fie dati jos cei al caror Dumnezeu este pantecele si nu se mai satura si inghit tot si mananca painea copiilor?
Va rog sa nu glumiti pe seama mea, nu caut atentie sau validare, dar am o problema de ceva timp pe care am reusit cat de cat sa o controlez, dar nu am scapat de ea. De aproximativ 2 ani de zile am...? (mai mult)
Deci.Vinul e sangele lui Iisus si painea trupul lui?
Cat dura o zi cand a facut Dumnezeu toate lucrurile?
Dumnezeu consuma alimente sau ceva asemanator? De unde are El energie?
Omul traieste fara oxigen? Ca doar are suflet dat de la Dumnezeu.
Care sunt dovezile ca personajele din cartile religiilor abrahamice ar fi existat?
Este adevarat ca yudaismul a fost inventat de un Nambudhiri?
Credeti ca marturiile cu viata dupa moarte, Youtube sunt adevarate?
Care este diferenta dintre paganism si vedism?
Ce rost are viata din punct de vedere crestin?
Cei care nu cred în existența Lui Dumnezeu de ce Îl urăsc atât de mult pe Dumnezeu și își scot tot gunoiul din suflet la adresa Lui? Dacă nu există, în opinia lor, de ce Îl blamează atât?...? (mai mult)
Este adevarat ca qoranul a fost inventat pentru a repara greselile facute de biserica crestina?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
GulubuntzBudulush întreabă:
Mihaa22 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Alba ca Zapada si Cei Sapte Pitici
Afla cat de multe stii despre povestea Albei ca Zapada si a piticilor din casuta din padure!