Cei mai activi useri din categoria Religie pe 25 Februarie 2025 sunt:
Este adevarat ca biblia a fost inventata pentru a ii manipula pe oameni?
De ce nimeni nu se intreaba de ce animalele nu cred intr-o zeitate? Adică un cățel ne poate "diviniza" pe noi oamenii dar nu cred intr-o ființă supraomeneasca. De ce?
Pentru cei care cred in evolutie, cum explicati ca totul a inceput de la Big Bang? Ce dovezi aveti?
Oamenii de stiinta amesteca stiinta cu credinta ca cu 13 miliarde de ani in urma ar fi avut loc un big bang. De ce nu am amesteca stiinta cu credinta stiind ca si savantii fac la fel?
"Veniți la Mine, toți cei trudiți si împovărați si Eu va voi da odihna. Luați jugul Meu asupra voastră si învățați de la Mine, caci Eu sunt blând si smerit cu inima; si veți găsi odihna...? (mai mult)
Ce este sfințirea? Sfințirea cere fapta, sau credință care aduce sfințirea este cea care trebuie menținută in timpul "lucrării unei vieți"?
Bună, am auzit cum că aprinderea lumânărilor cât și a torțelor, dar mai precis a lumânărilor ar fi un obicei păgân foarte vechi cu foarte multe secole în urmă! Nu știu să estimez timpul...? (mai mult)
De ce oamenii sunt așa spălați pe creier când vine vorba de religie? Adica uneori nu înțeleg, unii nu fac baie ca e duminica sau nu se tund, nu fac curat, de ce e păcat sa faci toate astea? Eu...? (mai mult)
Isus sus pe cruce a fost fericit. Sunteti de acord? El spune: Nu este mai mare dragoste decât sa- si dea cineva viata pentru prietenii sai. Ioan 15, 13. Ce poate fi mai frumos decat sa te sacrifici...? (mai mult)
De ce nu pot sa ma las de fumat desi m-am rugat? E Satan asa puternic?
Sufletul este nemuritor? Vreau răspuns detaliat și fără caterincă. De ce credeți ca este nemuritor, ce v-a convins sa credeti asta sau de ce credeți ca totul se termină la cimitir?
deci aseara am avut un vis foarte ciudat, îmi spunea mama în el multe chestii doar am retinut ca- mi spumea sa nu ies afara că vrea cineva care imi vrea rau sa ma taie, sa ma insemneze...? (mai mult)
De ce combaterea credintei in Dumnezeu e ca incercarea de a gasi marginile Universului?
Hei, stie cineva daca incepand cu 15 mai se deschid bisericile?
De ce imbatraneste omul? Ca Dumnezeu i- a zis lui Adam ca moare negresit si ca e din tarana si in tarana se va duce, apoi a zis dupa potop ca omul nu va mai trai atat de mult, ci 120 ani.Dar nu scrie...? (mai mult)
Care ar fi rutina zilnica in Rai a unui credincios ajuns acolo?
Ce parere aveti ca Chiril e sarbatorit de catolici si de ortodocsi? Stiind ca Chiril a fost un criminal, din ordinul lui a fost omorata Hypatia din Alexandria.Pe 18 ianuarie e sarbatorit acest...? (mai mult)
Creatie sau evolutie? E am si dovezi care sa confirme evolutia, puteti si voi sa aduceti dovezi cu privire la creationism?
Întrebare pentru tinerii creștini: Voi ce tactică folosiți pentru a rămâne tari, în sensul de a nu vă lăsa purtați de vântul mentalității de astăzi, de a vă ghida viața după principiile...? (mai mult)
Am și eu o întrebare: sfinții de pe 29 februarie se sărbatoresc odată la 4 ani?
In ce zi a facut Dumnezeu galaxia noastra si celelalte galaxii+celelalte planete?
Cum de exista ziua si noaptea daca Dumnezeu a facut soarele tocmai in a 4 a zi? "A fost prima zi, apoi a doua, apoi a treia"
De ce nimeni nu intelege cine e Dumnezeu? Dumnezeu nu este o persoana, toate religiile sunt o interpretare a lumii metafizice, nu e un nebun pe nori, e un sentiment sau o forta, scaparea sau pedeapsa...? (mai mult)
Ce inseamna pocaiti pentru voi, la ce va rezumati, categorizati pe acestia in functie de cult? Va rog sa imi spuneti parerile
Pentru cei ce au citit Biblia. Exista undeva scris in Biblie ca trebuie sa fii credincios sau pocait in taina, fara ca multa lume sa stie de tine?
Dumnezeu l-a facut pe Adam din tarana? Atunci pe celula cine a facut-o? Stiind ca omul e din celule facut, nu din tarana si supravietuieste cu apa, oxigen si altele.
Daca Dumnezeul biblic era omnipotent si mare iubitor de oameni de ce isi trimitea supusii sa jefuiasca, sa ucida si sa ia sclavi de la popoarele invecinate? Nu pare mai degraba un comandant impotent ...? (mai mult)
E pacat sa iti abandonezi femeia si copiii chiar daca nu ati apucat sa divortati? Adica sa fugi de acasa din nu stiu ce motiv.
Daca ii cer bani imprumut la o fata "o prietena" ii dau cumva impresia ca imi bat joc de ea intr-un fel daca continui sa o aman mereu?
Unii spun gresit ca la Armaghedon cei buni vor fi rapiti la cer iar cei rai vor fi nimiciti iar Pamantul va arde impreuna cu universul material. Daca ar fi cum spun ei, cine sunt cei descrisi la Apocalipsa...? (mai mult)
Indiferent cine ești și ce ai făcut ai toate șansele la mântuire? https://www.youtube.com/watch?v=VQkjzhknxps
Considerati catolicii crestini? De unde au scos ei asta cu purgatoriul? In Biblie nu scrie nimic despre asa ceva, nu ar trebui considerati crestini.
Hei,voi ce credeti creatie sau evolutie?
Ateii cum se vad pe ei insisi? Ca niste organisme biologice evoluate?
Nu vi se pare incredibil cum Europa si America sunt pline de biserici si oamenii in Africa mor de foame la 2000 de ani dupa Cristos? Ce oameni nemernici au construit acest sistem? Aproape ca imi pare rau...? (mai mult)
Sa fie doar o coincidenta ca in Biblie nu apare niciodata cuvantul "creier"?
Pareri? Eclesiastul 7: 26 Şi am găsit femeia mai amară decât moartea, pentru că ea este o cursă, inima ei este un laţ şi mâinile ei sunt cătuşe. Cel ce este bun înaintea lui Dumnezeu...? (mai mult)
Multi se lauda ca cunosc Biblia sau ca au aprobarea Lui Dumnezeu. Unii, nefiind indrumati de Duhul Sfant, interpreteaza Biblia dupa cum li se pare lor ca e bine. Ca de exemplu, ei spun gresit ca in ...? (mai mult)
Totusi eu mă rog la Dumnezeu și vreau să incep sa mă rog mai mult insa nu simt un mare efect, cred că nu știu cum să mă rog bine.Imi puteri spune voi? Vreau că rugăciunea mea sa fie auzită...? (mai mult)
1. Starea asta de frica sau sentimentul de frica e legat de starea de spirit a omului de caracter, personalitate, psihic? Adica e ciudat sa intalnesti un om de 35- 37 de ani care e condus de sentimentul...? (mai mult)
Leviticul 11:13- 19 "13 Iată dintre păsări cele pe care le veţi privi ca o urâciune şi din care să nu mâncaţi: vulturul, zgripţorul şi vulturul de mare; 14 şorecarul, şoimul şi tot...? (mai mult)
De ce viața e așa de vulnerabilă, firava și imprevizibila(in mod negativ)? De ce corpul uman se îmbolnăvește așa de ușor și de ce exista atâtea boli in manualul de medicina? Pericolul și...? (mai mult)
Mi- e frica in permanenta de moarte, de exemplu când mă culc mi- e frica că pot să nu mă mai trezesc sau la cea mai mica durere sau stare de rău mi- e frica și îmi zic că dacă o să mor.Practic...? (mai mult)
Animeurile Nude se pun ca pacat?
Masturbarea e păcat? Daca da, unde scrie in Biblie asta? Eu pur și simplu nu cred ca ar fi păcat dar dacă e, cum pot sa ma las? Ps:sunt fata
Ioan Botezatorul spune: va veni Isus care va va boteza cu duhul sfant si cu foc: care sunt caracteristicile acestor botezuri? Inca o rugaminte pentru cunoscatori. Din limba greaca e tradus corect? Acel...? (mai mult)
Știind ca Dumnezeu mântuiește pe oameni numai individual, poate fi numita vreo biserica ca " poporul lui Dumnezeu " ca biserica?
"El ne- a mântuit si ne- a dat chemarea sfanta, nu pentru faptele noastre, ci după hotărârea Lui si după harul care ne- a fost dat in Hristos Isus înainte de veșnicii, dar care a fost descoperit...? (mai mult)
De ce credem in Biblie? V- ati gandit vreodata ca biblia poate fi doar o carte scrisa de cineva, precum un roman si a devenit atat de popular incat lumea a inceput sa o creada? Avem evidenta ca orice...? (mai mult)
Credeti ca Dumnezeu a creat universul sau evolutia?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Mihaa22 întreabă:
GulubuntzBudulush întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Breaking Bad
Cat de bine cunosti serialul Breaking Bad? Descopera acum :)