Cei mai activi useri din categoria Religie pe 25 Februarie 2025 sunt:
Matei (vamesul) chemat de Dl Isus, se mai numea si Levi, ce parere aveti de numele acesta, oare provenea din randul levitilor din VT sau era doar o coincidenta de nume fiind un om simplu? MULTUMESC
Credeti in extraterestri? Daca da, de ce?
Ce inseamna cand visezi morti? E de bine sau de rau?
Buna :) Ce va determina sa credeti sau sa nu credeti in Dumnezeu?
22 După aceste vorbe, a suflat peste ei şi le- a zis: „Luaţi Duh Sfânt! 23 Celor ce* le veţi ierta păcatele vor fi iertate şi celor ce le veţi ţine vor fi ţinute." Cum sa inteleg versetele...? (mai mult)
Este păcat dacă omor un porc mistreț, un tigru sau alt animal încercând să-mi salvez mie viața?
Citeam ceva si se vorbea despre o statuie Holika. Ce e asta? Am citit asa in mare, dar nu am reusit sa ma lamuresc. Voi stiti cine este sau ce este Holika?
Unde scrie in Biblie ca Satan e Dumnezeul acestui veac?
Cand vine Dumnezeu pe Pamant? Nu Isus ci Tatal caci asa a zis ca vine.
Ce parere aveti despre 1 Samuel capitolul 28? Este vorba despre vrajitoarea din Endor, care "l- a sculat din morti" pe prorocul Samuel pentru a- i raspunde lui Saul cu privire la amenintarea filistenilor,...? (mai mult)
Ma poate Dumnezeu/IIsus vindeca? Cum?
De ce apa sfintita nu se strica? Este vreo minune sau se pune ceva in apa ca sa nu se strice?
Întrebare în special pentru adventiștii de ziua a 7- a, cu privire la Sabat: In primul rand, nu vad nimic greșit în a tine Sabatul, având în vedere ca face parte din decalog și ca aceasta sărbătoare...? (mai mult)
Si eu ca ateu ma minunez ce blasfemii fac sectanctii, cica Satana e mai mare ca Dumnezeu? https://www.tpu.ro/religie/cum-da-putere-dumnezeu-lui-satan/pagina-2.html#17565243
Deci Decalogul a fost făcut înainte de anul 0 deci înainte de nașterea lui Iisus și in decalog scrie sa Cinstim ziua Domnului dar ce zi a Domnului aveau ei pe atunci? Duminica e Sfânta pentru ca ...? (mai mult)
Pentru adepții teoriei conspirației: de ce ajung unele vedete să facă pact cu diavolul pentru faimă, bani, putere, talent și abilități ieșite din comun, când toate acestea se pot învăța...? (mai mult)
Doar cine are cunostinte biblice. De ce in dogma iudaica satanel nu este un personaj negativ si de ce apar acele versete din Isaia si Ezechiel?
credeti ca se intampla ceva dupa ce murim? Ne reincarnam?
E un semn divin că chiar de Anul Nou sau chiar la inceputul lui 2020 a inceput pandemia in mod oficial? Dumnezeu aproba revelionul?
Cum se armonizeaza Daniel 11:44, 45 cu transmiterea virusului de la lilieci la om incepand din China?
Poate fi păcatul distrus?
Da putere Dumnezeu Lui Satan?
"Un studiu realizat printre membrii Societatii Regale a aratat ca doar 3, 3% cred in Dumnezeu - asta, in conditiile in care 68, 5% din populatia britanica se declara credincioasa. Un alt sondaj, ...? (mai mult)
Urmatorul pasaj din Isaia inteleg ca e sursa credintelor cu privire la Satan si originea lui: "Cum ai cazut din cer, Luceafar stralucitor, fiu al zorilor! Cum ai fost doborat pe pamant, tu, biruitorul...? (mai mult)
Ce este Religia?
Întrebare pentru ortodocși. Sunteți de stil vechi sau de stil nou? Ce părere aveți despre stilurile astea?
Ok stiu ca pare ciudat dar ieri m- am întâlnit cu o tiganca la magazin și m- a rugat sa- i cumpăr de mancare și i- am luat, dar când i le- am dat m- a strâns de mâini și s- a uitat in ochii mei.Am...? (mai mult)
Cum comenteaza ortodocsii versetul din Apocalipsa 20? "El a pus mana pe balaur, pe sarpele cel vechi, care este diavolul si Satana, si l- a legat pentru o mie de ani" Intreb pentru ca s- ar putea ca ...? (mai mult)
Scrieti-mi sau trimiteti-mi un link cu rugaciunile pe care le rostiti sau cele favorite ale voastre?
Recomand cartea "Secretele Întregii vieți"de Iuliana Elena Neagu.O sa descoperiți misterele, legile Universului dar și secrete despre viața și cum funcționeaza ea.O lege a Universului e legea atracției.Masonii...? (mai mult)
Cartea "Suntem creați cu intenție"de Gregg Braden dovedește științific existența unei Forțe Superioare, Sursa Tuturor Lucrurilor, a unui Creator și faptul că am fost creați cu intenție. Am ...? (mai mult)
Am o mare problema și vreau să mă descarc aici:Dumnezeu sau Divinitatea nu mi- a daruit nimic bun în viața, in afara faptului că am părinți care mă iubesc totul îmi lipsește, viața socială,...? (mai mult)
Voi l-ați simțit vreo data pe Dumnezeu? Dacă da, în ce moment și de ce? Rog ateii sa nu răspundă, multumesc
Intrebare doar pentru persoanele atee. Noi ca atei multi nu credem in nimic, adica avem nevoie de cunoaștere, dar putem avea încredere in persoana iubita? Increderea este o credința oarba?
Ce parere aveti despre oamenii care s- au schimbat in bine? De exemplu Dragonu, Cedry2k, Tudor Sisu etc care au renuntat la droguri si faptele urate ale strazii pentru iubire, Dumnezeu si o viata noua? ...? (mai mult)
Gandirea lui Iisus in ce tip de filozofie ar putea intra?
Taoismul este monoteist, ateist, politeist sau nonteist?
Puteti descrie 3 religii (sau mai multe) in afara de crestinism sau ateism (ca nu e religie) intr-un mod amuzant in mai putin de 10 cuvinte?
Duhul Sfant e doar peste cei care cred?
Ce parere aveti despre Matei 15:11? Dar despre Leveticul 3, 7? Care este concluzia? !
Purtam mai demult o discuție cu cineva și acea persoană a zis că crede într-un "soi de predeterminism". Ce ar trebui sa însemne asta? Adică crede într-o divinitate sau e ateu/agnsotic?
Cain de unde a stiut ca va muri Abel daca il loveste? De unde stiau ei de moarte, crima?
Lucifer este intruchiparea raului sau el doar pedepseste raul? Chiar daca este cunoscut ca regele amagirilor si a minciunilor, nu cred ca Lucifer sau Samael te impinge de la spate. Eu cred ca este alegerea...? (mai mult)
De ce cartea lui Enoh nu este considerată canonică pentru majoritatea denominatiunilor creștine? Enoh apare citat în noul testament, s- a demonstrat ca evreii și creștinii timpurii cunoșteau conținutul...? (mai mult)
Am fost la țară la nevasta- mea la curte la bunica- sa de 80 de ani după o zi în care am dat cu lopata și am făcut curat in curte, când sa ma pun sa ma culc, pun capul pe perna și eu de obicei...? (mai mult)
Care sunt păcatele cele mai grave?
De ce ar avea nevoie Dumnezeu Tatal de un Duh Sfant ca persoana separata (o a treia persoana dintr- o trinitate) daca Dumnezeu cerceteaza tot Pamantul locuit ca sa vada cine are inima intreaga pentru...? (mai mult)
De ce unii crestini, mai ales din sectele astea mai mici si extremiste, merg pe ideea ca Biblia trebuie "studiata", in conditiile in care in cea mai mare parte a timpului de cand exista traditia asta...? (mai mult)
Cum a ajuns Romania sa fie o tara ortodoxa?
Jainismul este ateist, monoteist politeist sau nonteist?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Mihaa22 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mad Men
Te consideri un fan adevarat al serialului Mad Men? Hai sa vedem cat de multe stii despre acesta!