Cei mai activi useri din categoria Religie pe 25 Februarie 2025 sunt:
De ce Biserica a devenit o afacere din pacate? De ce Biserica și bisericile care se vor creștine și Îl reprezintă pe Iisus (teoretic nu practic din pacate)au avere, cer bani pe serviciile religioase...? (mai mult)
Haideti sa ne adunam in valea Armaghedon poate vine Apocalipsa. Cine se baga?
Daca Legea lui Dumnezeu interzice sa iei de nevasta o femeie lasata de barbat si eu sa zicem as vrea sa respect Legea, unde pot gasi o asemenea femeie sa aiba mai mult de 16 ani macar?
Sunt doua feluri de crestini. Unii care n- au citit Biblia si cred in baza unor povesti auzite de la altii si altii care au citit Biblia si continua sa creada. Daca primii au sa zicem scuza ca poate...? (mai mult)
As vrea sa stiu cum au fost pedepsiți cei din comunitatea LGBTQ in fiecare religie ( daca au fost pedepsiți )
"Pocaiti- va, le- a zis Petru, " si fiecare din voi sa fie botezat in Numele lui Isus Hristos, spre iertarea păcatelor voastre; apoi veți primi darul Sfântului Duh. Caci făgăduință aceasta...? (mai mult)
Daca tot s- a imbolnavit arhiepiscopul Pimen, mare sef in Biserica Ortodoxa Romana, nu era normal sa- i fie aduse doua, trei baxuri de moaste de catre colegii lui, decat sa fie chinuit prin spitale? ...? (mai mult)
Am vazut ca multi, cu Biblia in mana, nu stiu corect ce este Duhul Sfant al Lui Dumnezeu spunand ca acesta este o persoana apartinand unei treimi. Acestia pretind ca au inteles din Biblie aceste lucruri....? (mai mult)
Pt adepții teoriilor conspirației: de ce credeți cã vedetele care și- au vândut sufletul diavolului, in ciuda faimei, banilor și influenței mondiale, aceștia nu par fericiți? De ex: Beyonce,...? (mai mult)
Hristos a inviat! Este pacat sa mananci culcat?
Salut, sunt un băiat de 16 ani ca oricare altul, dar am o problema, recunosc păcătuiesc in fata lui Dumnezeu dar eu de când mai știu, adică toată viața mea am avut vise despre Dumnezeu, nu exista...? (mai mult)
Cine e si ce parere aveti despre Alexandru Pargaru? https://www.youtube.com/watch?v=DFb0wamq5oQ https://www.youtube.com/watch?v=GwiepdcDkBE https://www.scoaladeoptimism.ro/alexandru- pargaru/ ...? (mai mult)
Un preot ortodox poate rămâne necăsătorit toată viata? Eu sunt mai cuminte și timid fata de ceilalți de vârsta mea și am alta mentalitate. Am 19 ani si nu îmi place sa merg în cluburi, petreceri...? (mai mult)
Salut la toată lumea, sunt un nou registrat. In sfinta Scriptura peste tot este menționata ziua a șapte sa o ținem de odihna dar după cum am înțeles eu e sambata..., sper sa intra greșit eu.
Salutare TPU, ce credeți despre lumina sfântă? Este trucaj sau minune?
Salut, vreau sa mentionez mai intai ca am nevoie de un raspuns al unui teolog sau cel putin cu aceleasi cunostinte ca unul. Deci am 19 ani, mi- am pastrat castitatea pana acum si o sa incerc sa o pastrez...? (mai mult)
De ce martorii lui Iehova resping "Trinitatea"? Ei fiind cei mai cunoscuti nontrinitarianisti, aducand amintiri nostalgice ale acelor erezii antice precum arianismul, neaga vehement divinitatea lui Isus...? (mai mult)
Hei, salut, imi poate spune cineva si mie ce religii politeiste se mai practica in prezent?
Și totuși dacă există viață după moarte? Ce faceți atunci?
Mesaj de la Dumnezeu. Am auzit plansul inimii voastre.Am văzut căutarea sufletului vostru.Stiu cat de mult tânjiți după Adevăr.L- ati căutat în durere și în bucurie.Mi l- ați cerut cu insistență,...? (mai mult)
Ce credeți în mod personal despre Iisus Hristos ca persoana? Un articol care mi- a atras atenția. Unul dintre principiile fundamentale ale crestinismului este acela de a urma exemplul lui Iisus...? (mai mult)
Cine sunt crestinii adevarati? Soar sectarii, ei asa spun
Hei, salut, ma poate lamuri cineva in legatura cu ceva? Budismul este monoteist, politeist sau nonteist?
Ce se intampla cu oamenii care mor si nu experimenteaza nasterea din nou? Pot intra in Imparatia Cerurilor daca au trait o viata cu Iisus Hristos si nu s-au botezat cu apa si cu duh?
La un an de când sunt pe TPU sunt îndemnata sa pun următoarea întrebare: De ce nici un creștin nu a fost sancționat in aceasta perioada ci doar necrestinii? Sunt sigura ca cei care hotărăsc sa ...? (mai mult)
Ce ma fac daca nu am un miel sa il jertfesc azi de Paste? Trebuie 7 zile, eu nu am nici macar o zi. În prima lună, în ziua a 14- a a lunii, la căderea serii, este Paştele închinat Domnului...? (mai mult)
Eu cred ca TOMA este un personaj foarte popular in zilele noastre, spun asta pentru ca oamenii nu mai cred in Iisus cu adevarat, se prefac, joaca teatru dar nu mai cred, de ce le este frica la crestini...? (mai mult)
Iisus a inviat trup sau a aparut ca un spirit dupa moartea lui? Iar si infatisarea lui era ca a fulgerului, iar imbracamintea lui, alba ca zapada. Dn 10:6, Mt 17:2, Mc 9:3, Mc 9:29, Mc 16:1- ...? (mai mult)
Bună la toată lumea! Îmi puteţi povesti viaţa lui Iisus Hristos?(fără copy de pe Google) Adică, tot ce știţi voi fiecare despre el ca un rezumat mai scurt. Fundiţa :) P.S Paște Fericit! :)
Hristos a înviat! Paște Fericit tuturor userilor de pe site!
De ce umanitatea nu s- a schimbat precum și cursul istoriei omenirii după nașterea, viața, moartea și învierea lui Iisus Hristos? Adică lumea sa devina mai buna, mai spirituală și mai neegoista...? (mai mult)
Daca Iisus a înviat înseamnă că există viață de apoi nu? Asta semnifica și marcheaza invierea lui Iisus, existența vieții de după moarte fiindcă El a umblat și s- a arătat apostolilor, ucenicilor...? (mai mult)
Mi se pare mie sau sfarsitul lumii achiar a venit? Deci nu acum, fara misto eu asa vad lucrurile, daca stai un pic si te GANDESTI.
Cine e prost merge la biserica, cine e destept merge la carciuma si se face praf. Cum argumentati acest lucru? E invers?
Este pacat sa asculti manele? :-)) Hristos a inviat
Hey tpu.Doar pe mine ma sperie maicutele? Si ce se invata la scoala de maicute?
De ce este Fecioara Maria considerata fecioara din moment ce a intretinut relatii sexuale?
Se poate spune ca femeile care cred in Dumnezeu si implicit in Biblie sunt un fel de feministe de moda veche? De ce zic asta...Se tot discuta ca Biblia ar fi o carte misogina, si privit in ansamblu...? (mai mult)
Cand vine Dumnezeu pe Pamant? Conform Bibliei trebuie sa vina chiar El si nu Isus.
Daca un ateu ar avea cu Isus experienta pe care a avut-o Pavel pe drumul Damascului, ce ar face, s-ar pocăi sau ar apela la psihiatru?
Azi a fost live pe YT aprinderea luminii sfinte la Ierusalim. Credeti in minunea asta? Am auzit pana si arhiepiscopi care spun ca e o minune, ca nu se poate pune la indoiala, ca doar crestinii au parte...? (mai mult)
E pacat ca un barbat sa se imbrace in femeie? O face la misto sau se preface? E ciudat.
Câți oameni intră în Sf. Mormânt in momentul in care ușile se închid, pentru a se aprinde Sf. Lumină?
Nu inteleg. Masturbarea este pacat sau nu?
De ce se mai roaga oamenii la Isus din moment ce si-a schimbat numele si are un nume nou conform apocalipsei lui Ioan?
Credeti ca la inviere vom arata la fel?
Diseara vine si la noi lumina sfanta de la Ierusalim. O aducem cu avionul. Voi credeti in ea? La catolici se aprinde mereu asa de frumos cu niste chibrite. De ce sa mai folosim avioane? Cred ca...? (mai mult)
Cum fac cerere sa ni se aduca lumina la poarta? Precizez ca nu apartin de nicio Parohie din zona, sunt in Bacău, Fara răspunsuri pe langa subiect
Intrebare doar pentru satanisti. Voi sărbătoriți moartea lui Iisus de Paste?
Https://www.jesusneverexisted.com/saul-paul.htm Considerați legit faptul de-a presupune că Paul este o ficțiune inventată de marcionisti și preluată creștini?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Mihaa22 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Resedintele de judet ale Romaniei
Cat de bine stii care sunt resedintele de judet din Romania? Hai sa descoperim!