Cei mai activi useri din categoria Religie pe 25 Februarie 2025 sunt:
Cunoasteti studenti la teologie? Ma intereseaza sa aflu ce invata ei la facultate, ce cursuri au. Are loc si o evaluare a progresului interior, nivelul de constiinta al fiecarui student? Facultatea...? (mai mult)
Dacă Dumnezeu exista de ce se intampla atatea nenorociri?
Ce se intampla daca China nu respecta legea carantinei de la Dumnezeu consemnata in Biblie in Vechiul Testament?
Pentru cunoscatorii Bibliei. Am terminat de citit Geneza, dar am o nedumerire in legatura cu ce ar trebui sa intelegem din episodul in care Iacov primeste binecuvantarea tatalui sau Isaac, prin inselaciune,...? (mai mult)
Ce înseamnă stihiri pe 4/12?
Luca 21:26- 28:"26. Iar oamenii vor muri de frică şi de aşteptarea celor ce au să vină peste lume, căci puterile cerurilor se vor clătina. 27. Şi atunci vor vedea pe Fiul Omului venind pe nori...? (mai mult)
Cand considerati ca sunt adevaratele Pasti? Astazi sau sambata ce vine? De ce nu ne putem intelege sa tinem invierea intr-o singura zi? Cristos a inviat o singura data.
Acum mult timp cand tatal meu avea 17 ani si era ateu nu credea in niciun fel in Dumnezeu dar toata familia lui da (era mare bagabont) ATENTIE NU E NICO GLUMA E ADEVARAT. El a fost in Turcia singur singurel...? (mai mult)
Pe ce s- au bazat fondatorii Bisericii adventiste de ziua a 7- a, Ellen White si James White, cand au reinterpretat profetia biblica care- l determinase pe Miller sa considere anul 1844 ca fiind anul...? (mai mult)
Ce dovezi există pentru viața de după moarte, viața de dincolo? Îmi place sa sper că există așa ceva.
Bună seara, Toți pentru Unu! S- a confruntat cineva cu ispite foarte\destul de mari? Cum le- ați învins? Eu simt că mă sufoc deja. Îmi puteți scrie aici sau în privat, unde binevoiți....? (mai mult)
Conform Bibliei, Dumnezeu e ca unul din noi, chiar El a spus asta in Geneza. Stau si ma intreb daca chiar e Atotputernic sau a spus asa la misto ca sa ne sperie. Voi ce credeti?
Ce religie au tiganii? Ei sarbatoresc ceva de Paste?
Cand se va cobori din cer Noul Ierusalim mare de doua ori cat Romania?
E păcat dacă îți faci vreun tatuaj?
Cerea D- zeu jertfe umane, la fel ca si ceilalti d- zei? 1) Jertfirea lui Isaac. Gen. 22:2 Dumnezeu i- a zis: „Ia pe fiul tău... şi adu- l ardere- de- tot"... Oare de ce lui Avram i s- a parut...? (mai mult)
Mi- am pierdut credința în Dumnezeu, din păcate sau din fericire. Am tot felul de îndoieli. Din cauza unor considerente potrivit cărora să divorțezi e păcat, să bei e păcat, să ieși...? (mai mult)
In calitate de creștini credeți că ar fi mai bine sa stați acasă de Paste sau să mergeți cu toții la biserică și să vă rugați pentru disparitia virusului din Romania?
E pacat sa te masturbezi? Si daca da, de ce?(n-o bagati pe aia ca asa spune Biblia sau Dumnezeu sau alte mizerii)
1.Cum se manifesta Duhul Sfant in viata crestinului? 2.Trebuie sa facem botezul in apa pentru a- l primi sau e suficient sa ne rugam la Dumnezeu? 3. Avem motive sa ne temem ca fara el nu putem intra...? (mai mult)
Daca oamenii de stiinta ar fi ascultat de Dz sa nu mai umble la lilieci mai aparea virusul acesta mortal la om?
Anul trecut pe vremea aceasta (pe vremea când nu eram îngrijorat de Coronavirus și nu simțeam că îmi fuge situația de sub picioare) am pus această întrebare: https://www.tpu.ro/religie/aca-...? (mai mult)
Sunt demne de luat in considerare regulile sanitare din Biblie? Ar fi prevenit aceste reguli multe epidemii de-a lungul istoriei? Urmăriți următorul clip: https://youtu.be/WbY3A5u0XvA
Cum se numeste rugăciunea/cantecul cântat de preot Versuri,, Unde nu e lumina, nici întristare... Funda!
De ce exista mai multe intrebari de batjocura la adresa credintei decat necredinta? Nu pentru ca credinta promoveaza bunul simt in timp ce necredinta lipsa de respect fata de aproapele?
Care sunt beneficiile religiei?
De ce nu este un pacat sa omori mielul de Paste sau porcul de Craciun?
Exista mantuire fara botezul cu Duhul Sfant?
Cum pot și eu să primesc de la Dumnezeu un dar divin, un har așa cum are Mediumul Medical Anthony William din America sau alți clarvăzători, parapsihologi etc? Că Dumnezeu chiar nu m- a înzestrat...? (mai mult)
Care sunt pasii pentru a avea o dezvlotare spirituala cat mai mare/inteligenta spirituala?
Cu cat mai vinde BOR litrul de apa sfintita acum ca a aparut noul virus SARS-CoV-2, iar alcoolul sanitar este pe terminate?
Practica si "poporul ales" prostitutia sacra? ...Chiar si la usa cortului intalniri cu Dumnezeu? Exodul 38: 8 (Moise) A făcut ligheanul de aramă, din oglinzile FEMEILOR CARE "SLUJEAU" la uşa cortului...? (mai mult)
In ce zi a facut Dumnezeu celelalte planete? Ca nu scrie asa ceva.Scrie ca a facut doar Pamantul.
Am luat in considerare raspunsurile voastra de la intrebarea cealalta, dar ciuma cine a creat-o?
Ce parere aveti? Cea mai mare si importanta minciuna si falsificare a Bibliei, care nici un teolog nu o poate nega: Evanghelistul Matei, minte, spunand in cap.1: v.21- 23...Ea (Fecioara Maria)...? (mai mult)
Ce credeti, plimbatul de mortaciuni si icoane pe strazi va duce la eradicarea/diminuarea pandemiei de Covid 19, sau doar se incearca sa se aminteasca fraierilor ca dupa iesirea din starea de urgenta...? (mai mult)
Iisus Hristos chiar a existat ca persoană sau a fost doar un duh?
Corona virus cine l-a creat Dumnezeu sau satana? Iar acum Dumnezeu sau satana posedeaza savanti ca sa gaseasca un tratament?
Credeti ca Dumnezeu va face o minune mare sa deschida Bisericile sa mergem si noi la slujba in noaptea de Înviere? Da sau nu?
Sunt unii creștini ortodocși care cred ca îl vom prinde pe antihrist, oare sa fie adevărat? Voi ceilalți ortodocși ce părere aveți? Adică cunosc oameni care s- au pocăit din faptele lor rele,...? (mai mult)
Ce Dumnezeu sa faci când ai rude creștine care se plâng ca vine sfârșitul lumii?
Cu ce am gresit unii din noi sa avem o viata atat de nefercita chiar daca credem in Dumnezeu degeaba? Ceilalti care nu cred sau nu se roaga o duc destul de bine. Noi de ce? Am asteptat de atatea ori ca...? (mai mult)
Credeti ca Dumnezeu este un capcaun ca si toti ceilalti zei din miturile antice care cerea sa i se faca miros de carne arsa si omora selectiv copiii, asa cum spune Biblia?
Oare a citit întrebarea mea Ministrul de Interne Marcel Bela, pentru ca acum a încheiat conferință de presa cu : "Dumnezeu sa binecuvânteze Romania", iar eu ii răspund: Amin!
De ce toata lumea se bate cap in cap, ca Dumnezeu nu exista, ca Dumnezeu exista, ca anumita religie are traditiile ei, ca alta religie la fel, cand putem simplu si usor sa facem bine, sa traim in...? (mai mult)
Oare as putea sa ma apropii de Dumnezeu cat de cat, chiar dacă nu m- am mai împărtășit și spovedit? Nu am avut cum sa ajung la părintele duhovnic, aici e o alta poveste. De 1 an nu am mai fost....? (mai mult)
Cati copii a avut Iisus?
De ce foile din biblie sunt subtiri si transparente?
Credeti in ingeri? Daca credeti sau nu astept raspunsurile voastre.
N- ati vrea sa se instaureze Legea lui Dumnezeu pe Pamant ca singura Lege? E foarte buna si foarte simpla si nu am mai avea nevoie de politicieni, avocati, judecatori, platiti din banii nostri care ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Mihaa22 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
South Park
Ai urmarit aventurile lui Kenny, Stan, Cartman si Kyle? Cat de multe stii despre ei?