Cei mai activi useri din categoria Religie pe 25 Februarie 2025 sunt:
Scriu din dorinta de a primi un sfat, va rog! Eu sunt o persoana care respecta foarte mult credinta, ma rog zilnic, iubesc tot ce tine de divinitate si ma simt foarte bine asa, nu am nicio...? (mai mult)
vreau sa mentionez ca tot ce voi spune e 100% adevarat si am trait pe pielea mea lucrurile acestea.Acum vreo 2 ani am trait niste intamplari paranormale, nu le mai povestesc insa au fost infricosatoare,...? (mai mult)
Știe cineva de ce a „dispărut" un număr mare de pagini din cartea ortodoxă în format pdf „Contracepția și avortul, cu ce preț? "? Am descărcat- o acum ceva timp și avea toate paginile,...? (mai mult)
Hey TPU... Stiu ca suna ciudat dar as vrea sa ma ajutati. Va rog Ideea e ca astazi prietena mea cea mai bună a aflat ca este însărcinată. Eu am fost prima persoană în afară de soțul ei, care...? (mai mult)
Ce dincolo de intunericul din univers, Dz?
Ce ne faceam acum daca n-aveam Catedrala?
Salut, as vrea sa incep si eu acel Canon pentru malahie. 10 Ioan Ajunatorul: "Cel ce a facut malahie 40 de zile se pedepseste, cu mancare uscata hranindu- se in fiecare zi si facand 100 de metanii."...? (mai mult)
Deci..am in casa icoane la parter și la etaj. Inainte de culcare ma duceam pe la aproximativ fiecare icoana și puneam mâna pe ea și ma rugam. Trebuie sa continui sa fac asta? Sau efecitv e ok sa îmi...? (mai mult)
Care e diferentanta din pocaiti si ortodocsi?
Am început sa am încredere in Dumnezeu ca o sa îmi îndeplinească toate visele iar după am început sa cred ca orice s- ar intampla o sa fie bine fiindcă aveam încredere in El. Doar ...? (mai mult)
Ia uitati ce zice Iisus.Asa o fi? La implinirea legii uitati-va https://prnt.sc/rqxy64
Daca mama ma batea pentru ca am fost un nesimtit, iar eu am impins-o ca sa ma apar sau am strans-o de incheieturi cu mainile, inseamna ca nu imi vor mai putrezi mainile si voi ajunge in iad?
"El nu va slabi si nu se va lasa pana va aseza dreptatea pe Pamant. Si ostroavele vor nadajdui in Legea lui." Deci trebui sa vina cineva care sa aseze dreptatea pe Pamant, dar despre ce Lege este...? (mai mult)
Stiu ca o sa para ciudat ce spun, dar am avut un vis : in acel vis erau doua parti de oameni, unii rai si unii buni. Cei rai ii atingeau pe oameni si deveneau rai, iar cei buni erau preoti...? (mai mult)
In campanii electorale toți politicienii se duc la biserica nu numai la cea in care figurează scrisi in registru, ci si la celelalte, le iau pe rand. Si in luările lor de cuvant pronunța si cuvântul...? (mai mult)
Conform Bibliei Iov a fost lovit de Satan cu o buba rea, din talpa piciorului pana in creștetul capului. Iov 2/7 Atât Iov cat si cei trei prieteni erau convinsi ca Dumnezeu l- a pedepsit pe Iov. ...? (mai mult)
Dacă îi spui unei fete că are un chip superb, fără ca ea să te fi întrebat ceva, desi tu crezi contrariul, se consideră în fața lui Dumnezeu ca fiind minciună? Practic nu îi faci un compliment,...? (mai mult)
Cum vi se pare situația sistemului medical din România? Până nu demult, necredincioșii îi ridicau în slăvi pe doctori de parcă ar fi niște zei, spunând că la ei e salvarea când te prinde...? (mai mult)
1.Care sunt pasii de urmat pentru a primi botezul cu Duhul Sfant?(vreau sa fiu sigur ca intru in Imparatia Cerurilor). 2.Care este deoesebirea dintre umplerea cu Duh Sfant si primirea Duhului Sfant? 3.Ce...? (mai mult)
Este ciudat ca un ateu sa vrea sa fie foarte bun? Adica, poate sa aiba ca model pe Iisus? Sunt curios de parerile voastre Funda❤️
Ce înseamnă urmatorul pasaj din biblie? Cine sunt cei fierbinți? Dar cei reci? 15. Ştiu faptele tale; că nu eşti nici rece, nici fierbinte. O, de ai fi rece sau fierbinte! 16. Astfel, fiindcă...? (mai mult)
Care e diferenta dintre a studia Biblia cu scopul de a o critica si a studia Biblia cu scopul de a dobandi stiinta din Biblie?
Cum sa nu îți mai fie frica de moarte așa tare?
Ce inseamna Sodoma si Gomora? Despre ce e vb? Cine sunt ele?
Credeți in acel concept de karma sau de legea atracției? Sau cum că orice faptă bună sau rea se întoarce în timp inapoi în viața la om? Eu cred atât:un sâmbure de adevăr exista in ceea ce se...? (mai mult)
La ce se refera expresia "zilele din urmă" sau "ultimele zile "?
Multi dintre voi il învinuiți pe Dumnezeu de tot răul care se întâmpla pe Pamant. Profesorul TURCAN si in același timp si om de știință, spunea aseară in emisiunea "Piață Victoriei" de la ...? (mai mult)
Atat teoria evolutionista cat si teoria creatiei din biblie emit ipoteza unei origini comune?
Credeti ca un executor ii omoara familia unui criminal pentru faptele lui? Asa cum a facut Dumnezeu? Daca o face, intra la bulau pentru crima, si il face si pe el criminal, asa cum a "fost" Dumnezeu...? (mai mult)
De ce mor femeia si animalele, ca Dumnezeu doar lui Adam i-a zis "Din pamant esti si in pamant te vei duce?
Buna, am consumat amfetamina 1 an de zile zi de zi. Si dupa o vreme m-au dus la al 3 lea ochi. Sunt singurul care a pățit chestia asta sau mai este cineva?
Dumnezeu a creat ceva urat?
Cine e Dumnezeu și care religie e bună?
Uitati chestie interesanta. Omul asta e celebru in America.Are 6 carti bestseller si spune ca a ajutat in 20 de ani multime de oameni cu sfaturi si indicatii despre sanatate datorita capacitatii lui divino-...? (mai mult)
Ce stiti despre cele 77 ore de intuneric?
De ce se leaga unii de impartasanie cand de fapt aceasta nu s-a facut cu lingurita cand traia Iisus?
Datorita coronavirus si a situației complexe in care ne găsim, exista utilizatori care au hotărât sa creadă in Dumnezeul Bibliei sau dimpotrivă il hulesc si mai mult?
Vouă vi se pare normal ca toţi oamenii să fie împărtăşiţi cu aceeaşi linguriţă? În general, nu doar în perioada asta cu virusul.
Cum luptati cu Satana?
Peste ce e sef Satana?
Jertfa Lui Hristos de pe cruce ne-a scapat de pedeapsa iadului?
De ce a facut Dzeu virusii si bolile?
Scrisoare de la virus Salut, eu sunt Coronavirus! Mi se mai spune și Covid- 19. Da, sunt chiar eu. Mă scuzați că am apărut atât de brusc în viața voastră în această formă. Sunt aici. De...? (mai mult)
As vrea sa ma pocaiesc, avand in vedere ca coronavirusul a cucerit aproape toata Romania, nu vreau in iad. Totusi, nu simt nimic ce m- ar mișca. Acum ceva timp, am avut gânduri de hula fara voia ...? (mai mult)
Ce e mai credibil, niste interpretari asupra catorva oase sau implinirea vizibila a profetiilor biblice din prezent?
Hey! Poate cineva sa faca rezumat la Pilda Neghinei si a Semanatorului?
am avut un vis despre trecutul parintilor mei dar eu nu stiam asta si cand am spus mamei despre asta a spus ca am visat exact ce se intamplase atunci.Ce poate insemna?
Cum poate fi explicata fascinatia crestinilor fata de copilul din flori al unei evreice de acum 2000 de ani, care la maturitate a devenit un sectant schizofrenic? Sa fie doar din cauza marketingului...? (mai mult)
Salut, nu mă luați la mișto, vreau foarte mult sa ma calugaresc, am o dorința f mare, nu rezist sa fac față lumii din jurul meu, prea multa răutate, am 19- 20 de ani, prietena niciodată...? (mai mult)
De ce l-a creat Dumnezeu pe Adam?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Mihaa22 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Personaje negative din filme
Antieroii raman intotdeauna in memoria noastra. Voi pe cati dintre ei vi-i mai amintiti?