Cei mai activi useri din categoria Religie pe 25 Februarie 2025 sunt:
Bună, am o întrebare, o fată care este penticostala are voie să mintă sau să înșele? La partea cu înșelatul adică să zicem că vorbește cu un băiat și este împreună cu el, ea are voie...? (mai mult)
Cum mă pot lepăda de un păcat dacă nu vreau să îl mărturisesc? Adică vreau să îl spun cuiva, dar mi-e foarte rușine de el.
Imi e frica de judecata de apoi. Ca tot se vorbește de coronavirusul asta, in judetul meu deja sunt oameni infectati si mi- e frica sa iau si eu. Mie frica ca cumva sa mor, pentru ca voi ajunge in iad....? (mai mult)
Atei, de ce va pierdeți timpul cu teisti din moment ce baza lor este credința? Mai cereți și dovezi ceea ce e cam amuzant, va las si o definiție "Credința este convingerea unei persoane ca lucrurile...? (mai mult)
Din ce traiesc pastorii din alte religii? Cer si ei bani enoriasilor sau au un alt job?
Daca Dumnezeu a avut ceva cu oamenii, de ce a imicit si animalele la potop? Sa nu imi ziceti ca a blestemat pamantul, ca nu mai tine.
Celelalte animale au suflet?
Voi credeti in Dumnezeu? Vreau si explicatii
Si daca ce scrie in bible e ceva simbolic ce parere aveti? Are sens ce zice aceasta fata in acest videoclip https://www.youtube.com/watch?v=bP2q9HQTK1M&list=PLKIAu4FYSAz0GHDQpMa3t-fxITDxmN5kQ&index=2
Pacatul sinuciderii are iertare?
In ce an l-a creat Dumnezeu pe Adam?
De ce nu va taiati preputul la baieti? Ca asa a facut Avraam la porunca lui Dumnezeu? Plus Dumnezeu l- a ispitit pe Avraam sa isi omoare fiul. Oare voia sa il puna la incercare? Parca Dumnezeu era atotstiutor...? (mai mult)
De ce necredinciosii (folosesc acest termen ca sa nu mai atac o categorie religioasa) iau cel mai bun argument impotriva lui Dumnezeu elementele de genul: crestinii au ucis, babele crestine pupa moaste,...? (mai mult)
Cum de si- a gasit Cain nevasta tocmai in tinutul Nod? Se deduce clar ca mai erau si alti oameni si de unde a aparut nevasta lui tocmai in tinutul Nod? Si pe aia a izgonit- o- Dumnezeu? Mai exact.Ce cauta...? (mai mult)
Bolnavii de HIV merg sa se împartaseasca la biserica?
Un articol citit în presa zicea: "În plină criză de coronavirus, ÎPS Teodosie a împărtășit peste 100 de persoane cu aceeași linguriță". Ce părere aveți despre asta, oamenii sunt...? (mai mult)
In ce cred musulmanii?
Se pare ca Adam nu a avut numai o sotie. https://www.youtube.com/watch?v=2DiHraP04qA.Nu e asa?
Cat dura un an pe vremea celor cu varste exagerate din biblie? 365.25 zile? Pe vremea aia nu cred ca erau oameni de stiinta, cel putin crestini.Se stie ca cei din Mesopotamia "ardeau" si cu astronomia,...? (mai mult)
Parca Dumnezeu a zis ca distruge si Pamantul, nu? Si uite-l ca exista. Ma refer la potop.
Am renuntat la religia crestin ortodoxa si nu am nici o religie in prezent. Unde o sa fiu inmormantata dupa ce mor?
Crede careva cu adevărat în zeul Satan?
Mama ce de minciuni in biblie, nu credeti? Camile domestice pe atunci, ci au fost domesticite abia in secolul al IX-lea I.e.n. https://prnt.sc/rh81mt
Irod Antipa a domnit pana la moarte? Fiul lui Irod cel Mare, ce care l-a judecat pe Iisus.
Botezul e pentru spalarea pacatelor, sau?
Deci.Painea e trupul lui Iisu si vinul sangele lui? Si cum s-a ajuns la aceasta idee?
De ce credetei ca biblia nu a fost scrisa mai devreme?
Eu nu cred în Dumnezeu sau nu mai cred, nu vreau sa intru în motive deoarece sunt și personale dar și nepersonale, (n- am chef sa ma cert cu vreun creștin sa- mi zică, ca voi arde în iad ca al...? (mai mult)
Renuntarea, in perioada asta cand circula Covid 19, la linsul moastelor, icoanelor si a altor fetisuri, mancatul si bautul (simbolic bineinteles) de diverse bucati din Isus cu aceeasi ligurita, etc,...? (mai mult)
De ce nu i-a placut lui Dumnezeu jertfa adusa de Cain,respectiv din roadele pamantului, iar jerfta lui Abel din animale i-a placut? E clar ca Dumnezeu uraste veganii.
A fost Domnul Isus Hristos țintuit sau răstignit pe o cruce? Martorii lui Iehova insistă pe ideea că ar fi fost țintuit pe un stâlp! Însă mărturia Bibliei îi contrazice: Matei 27:37 "Și...? (mai mult)
De ce Dumnezeu nu face nimic în privința acestui virus care este oriunde? De ce nu este prezent? Mulți oameni au murit...sunt creștin ortodox, cred în Dumnezeu dar totuși..de ce nu se întâmplă...? (mai mult)
Ce stiti despre cartea urantia?
Cum au putut fiii lui Dumnezeu sa faca copii cu fetele oamenilor? Ca era imposibil.
Lumea se va intoarce catre Dumnezeu? Daca tot stau in carantina 14 zile, cate persoane se vor ruga pentru prima data in viata si se vor gandi la faptul ca ar putea exista un Dumnezeu? Cand vezi ca moartea...? (mai mult)
Ma numesc Alice si întâmpin o mare problemă.Ca sa înțelegeti intai vreau sa ma prezint:Ma cheamă Alice, am 17 ani, sunt eleva in clasa a 11- a, sunt de religie ortodoxa si locuiesc...? (mai mult)
Coronavirus (COVID- 19) este al patrulea călăreț menționat în Apocalipsa 6:8: „M- am uitat și iată că s- a arătat un cal gălbui. Cel ce sta pe el se numea Moartea, și împreună cu el venea...? (mai mult)
Buna seara.De o vreme ma framanta ceva.Am inceput sa imi aduc aminte de unele chestii din copilaria demult uitate. Vreau sa ma spovedesc si impartasesc.Nu m- am spovedit niciodata, deoarece mi- a fost ...? (mai mult)
De unde pot achizitiona o carte despre satanism online(in romana)?
Ce parere aveti, se contrazic savantii?
Ce parere aveti? Se contrazic autorii bibliei?
S- au inchis bisericile (?) In urma cu vreo saptamana la TV apareau imagini din biserici, cu preoti spunand ca este bine ca lumea sa vina in continuare la biserica, acolo nu te poti imbolnavi, ca nu...? (mai mult)
Cine a vrut sa il omoare pe Isus cand era mic?
Cum s-au inmultit Adam si Eva?
Buna tuturor. Vreau sa intreb de ce se considera pacat sau ceva imoral sa vrei sa scapi de trup? Nu e dovada de mult curaj sa vrei sa faci asta avand in vedere ca trupul e stricacios si iti pune piedici...? (mai mult)
In prima zi Dumnezeu a facut lumina si a despartit lumina de intuneric si lumina a numit- o zi si pe intuneric noapte, Nu? Culmea e ca fara soare nu e zi si soarele l- a facut in a 4 a zi.Vedeti cum pica...? (mai mult)
Cum a creat Dumnezeu plantele si apoi soarele? Ca fara fotosinteza nu cresc unele plante? Daca ar fi asa cum zice in biblie, plantele nu ar avea nevoie de soare, nu?
Cum îmi conving mama să mă lase pe câteva zile la o mănăstire?
Salut, eu sunt de religie penticostală și văd uneori niste chestii si simt anumite duhuri rele, vad chestii precum femei urate, am vise multe, vedenii, mai este cineva asa?:))))
Catedrala Patras este un lacas de cult?(unde se afla moastele Sf.Andrei)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Mihaa22 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Ratatouille
Il indragesti pe Remy si pe amicul sau Alfredo Linguini? Afla cat de multe stii despre aventurile celor doi.