Cei mai activi useri din categoria Religie pe 25 Februarie 2025 sunt:
Cunoaste cineva preoți cu har in Neamt sau împrejurimi? Multumesc!
Mai sunt pe aici persoane care contestă existența lui Iisus Hristos? Ce părere aveți despre acest clip? https://www.youtube.com/watch?v=haaXGIrBnsk
Vreau intrebari din biblie foarte grele.
Este adevarat ca religiile majoritare precum crestinismul sau islamul au fost impuse cu forta, dar chestia asta pana si in ziua de azi, nu o sa o recunosaca niciodata un adept al acestora? Este adevarat...? (mai mult)
Dintre un om foarte religios, unul spiritual(dar care nu urmeaza nici o religie), un ateu si un agnostic, care dintre acestia are sansele cele mai mari sa realizeze ceva in viata, sa aiba parte de liniste...? (mai mult)
Care sunt diferențele dintre cele 3 Sfinte Litirghii și CUM se săvârșesc ele: 1.Litirghia Sf. Ioan Gură de Aur 2.Liturghia Sf. Vasile cel Mare 3.Liturghia Darurilor mai înainte sfințite Explica-...? (mai mult)
Exista iadul? Si cine intra in iad? Cei care tin cu Satana? Si ce se intampla cu cei care ajung acolo?
Se poate spune ca nu exista libertate de alegere sau Dz atata timp cat omul nu cunoaste totul despre creierul uman si despre univers?
Cat va costa sa credeti in Dumnezeu?
Se știe ca, creștinismul a apărut acum 2000 și ceva de ani, islamul de peste 2400 de ani, iar cea mai veche religie ii Hinduismul care datează din mileniul doi. Asta înseamnă că hinduismul a...? (mai mult)
cred ca ati auzit de păpușile voodo, am citit si eu despre ele si mi- am adus aminte de o intamplare ciudata. Acum 1 - 2 ani am gasit o papusa ciudata, nu mai stiu cum arată dar era ciudata...? (mai mult)
Dumnezeu i-a poruncit lui Moise ca cine va crede ca exista viata dupa moarte, sa fie ucis cu pietre?
Cum pot sa devin un om mai bun si eu?
Ce pacate sunt nevrednice de impartasanie? De ce in loc de impartasanie se da aghiazma? Informatiile de pe net nu m-au lamurit
Salut, care e diferența dintre creștinism/biblie și islam/coran? Cu ce se diferențiază aceste două religii una față de cealaltă și de unde provine această "ură" continuă dintre creștini ...? (mai mult)
Aproape in fiecare weekend trece prin fata blocului o cersetoare care canta. Am mixed feelings legat de asta. Imi vine de multe ori sa urlu la ea ca sa nu mai vina, dar nu o fac si astept sa vad daca...? (mai mult)
Ce parere aveti de satanism? Nu sunt un fanatic al crestinismului dar pe langa cei care ucid copii, femei si batrani rugandu- se la demoni, parca legile lui IIsus nu suna asa de rau, daca stai sa te...? (mai mult)
Majoritatea credeti ca Pamantul are 4.6 miliarde de ani nu? De unde au aflat cercetatorii asta, de ce nu 6000 de ani? In Biblie este prezentata perioada de la Adam si Eva si pana la Avraam de 2000 de...? (mai mult)
Intrebare pentru panteisti, deisti acel creator de ce a creat universul? Nu are datoria morala sa-i pese de creatia lui?
Unde a "zis" Dumnezeu ca are un fiu?
De ce spun martorii lui Iehova că Domnul Isus a murit pe un stâlp și nu pe o cruce? Păi dacă a fost țintuit pe un stâlp, atunci mâinile Lui ar fi fost străpunse de un singur cui...așa cum...? (mai mult)
Daca Iisus isi iubeste creatia de ce lasa copiii cu cancer de oase sau imobilizati de mici la pat?
Daca biblia mentioneaza existenta in contemporaneitate a dinozaurilor cu oamenii, cum explica aceasta carte disparitia tuturor raselor de reptile sau alte vietuitoare care populau planeta la acea data? ...? (mai mult)
Cand am trecut prin situatii grele, am zis: Mi-a dat Dumnezeu sa sar in sus. Mi-a dat si din stanga si din dreapta. Am facut pacatul de neiertat?
Daca zeul vostru nu v-ar "promite" nemurirea dupa moarte, ati mai crede in el?
Voi ce alegeti Dumnezeu sau dumnezEU?
Atmosfera e un mediu prin care trec unde. Omul e un mediu prin care trec unde si nu poate sa-si formeze o parere obiectiva despre nonexistenta lui dz si libertatea de alegere?
Va provoc la un brain- storming ce mie mi se pare interesant! Ma gandeam, in urma unor discutii cu niste colegi de serviciu de confesiuni religioase diferite, cum ar arata lumea peste 50- 100 de ani,...? (mai mult)
Deci acest creator a creat omul, i- a dat liberul arbitru apoi il testeaza sa vada cum se comporta, dupa asta hotareste el unde sa intre in rai sau un iad, pratic suntem un experiment iar Dumnezeu un...? (mai mult)
Cat o sa mai dureze pana il vor canoniza pe parintele Arsenie Boca?
De credeti ca spun in biblie: Ajunge zilei necazul ei. Matei: Nu vă îngrijoraţi dar de ziua de mâine; căci ziua de mâine se va îngrijora de ea însăși. Ajunge zilei necazul ei. Este un pacat...? (mai mult)
Uite ce am gasit scris pe un site ortodox, dupa ce mortul moare cica vine la inmormantarea lui, iar rudele pot oferi bani preotului pentru iertarea pacatelor, desi asa merge afacerea? Nu conteaza credinta,...? (mai mult)
Care sunt toti pasii pentru a fi iertat la 0? Absolut toate pacatele din trecut. In afara de spovedanie, impartasanie, slujbe si nasterea din nou, mai trebuie sa fac ceva sa fiu iar curat si alaturi...? (mai mult)
Buna TPU.L- am visat pe diavol.Se făcea că eram acasă si de cate ori erai lângă o oglindă și te uitai in ea acesta venea si te omora.Iar eu cu sora mea am plecat in pădure si ne tot urmarea dar...? (mai mult)
Ce spun religiile, in special creștinismul despre timpurile când existau dinozauri? (acum zeci de milioane de ani) - se spune ceva despre asta in primul rand? Sa stiu daca isi are rost intrebarea. ...? (mai mult)
Satanisti pe aici? Participati la slujbe? Uite ce am gasit pe Youtube https://youtu.be/35G7hmUr9MM
Cum sa scap de frici și blocaje? Am senzația că Dumnezeu nu mă aude as dori ajutor
Iisus ne- a sfătuit să nu fim iubitori de arginți și chiar și în Biblie spune sa nu iubim banii și bogăția. Cum putem face acest lucru bine în secolul consumerismului? Acum mai mult decat intotdeauna...? (mai mult)
Nu riscati sa pupati icoane si moaste, din cauza coronavirusului? Parca asta va ajuta sa scapati de boli, virusi, etc.Nu?
Cum te exprimi cand spui la spovedanie ca te-ai culcat cu un baiat? Cum se exprima lumea? Multumesc!
Un fost militar și politist poate deveni preot?
Dacă am fâcut sex inainte de 18 ani e pâcat sa intru in biserica?
De ce in biserica se duc in general oamenii in varsta? Am impresia ca multi traiesc pe ideea fac ce vreau pana la 80 de ani, apoi ma pocaiesc si ma iarta Domnul
În ce carte găsesc cântarea "Ușile pocăinței" pe partitură cu note liniare?
Exista libertate de alegere? Cu ce drept judeca omul sau Dumnezeu daca nu exista libertate de alegere?
Ce e ala om penticostal, e cu mai multe coaste?
De ce e nevoie de atatea biserici? Ca poti sa te rogi si in casa.De fapt, poti sa te rogi oriunde.
De ce il vad numai pe Iisus in manualele de religie? Si asa arata Iisus? P.S Nu il vad pe Dumnezeu https://manuale.edu.ro/manuale/Clasa%20I/Religie%20Cultul%20Ortodox/Corint/Partea%20I/
Daca popa care vine cu botezul este infectat cu noul virus, la cati enoriasi ar transmite virusul?
Ce inseamna dacă îmi visez duhovnicul?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Mihaa22 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Selena Gomez
Faci parte din Selenators? Cat de multe stii despre artista ta preferata? :)