Cei mai activi useri din categoria Religie pe 25 Februarie 2025 sunt:
Nu-i asa ca un sclav al lui Dumnezeu si nu al omului, nu are motive sa fie invidios, sa pofteasca la ce are semenul sau?
Creatorul te- a creat iar datoria ta este sa- i fii sclav ca daca nu se supara pe tine, cand el are chef iti ia viata, indiferent de varsta, cat de bun esti, nu e creatorul asta un tiran psihopat? ...? (mai mult)
Buna seara.Credeti ca ma pot considera un ortodox adevarat daca nu sunt practicant? Eu nu am nimic in sine cu biserica, impartasania, slujba, etc.Pur si simplu nu am fost obisnuit sa fiu practicant, dar...? (mai mult)
Vreau si eu sa știu mai multe chestii despre viața asta după moarte. Vreau sa va spun de pe acum ca nu prea m- am documentat as vrea mai mult sa discut aici. In primul rând eu am înțeles...? (mai mult)
Cum pot sa ma apropii de Dumnezeu în viața aceasta?
Oho si câți dintre voi l- ați înjurat și l- ați batjocorit pe Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie si ati pus boticurile fără să cugetati catusi de putin, obișnuindu- va si placandu- va toate...? (mai mult)
Ce părere aveți de Pariul lui Blaise Pascal? https://ro.m.wikipedia.org/wiki/Pariul_lui_Pascal Are mare dreptate nu-i așa?
De ce se roaga oamenii la sfinți daca in biblie scrie clar ca "singurul mijlocitor intre oameni si Dumnezeu este Isus omul"? Nu am inteles niciodata treaba asta.
Cand eram mai mic, inconstient ca este pacat, m- am frecat cu un baiat(cu hainele pe noi), incercam sa imitam prostii. Si alta data am tinut o gaina in poala si o miscam asa. Nu am nici cea mai mica...? (mai mult)
De ce au modificat oamenii porunca lui Dumnezeu care spune sa nu marturisesti stramb impotriva aproapelui tau cu sa nu minti? Porunca se refera clar la situatii conflictuale care apar intre oameni si pe...? (mai mult)
"Vai de lume din cauza prilejurilor de pacatuire dar vai de acela prin care vin. Este spre folosul lui sa- i fie legata o piatra de moara de gat si sa fie aruncat in mare." Asa spunea Isus. Care sunt dupa...? (mai mult)
Cand se tac focurile (cauciucuri)? Stiu ca ultima duminica din februarie pe 23 da am auzit ca e pe 1.
Ce inseamna a fi nascut din nou din apa si din duh? Si puteti sa imi explicati procedura cu fiecare detaliu in parte? Trebuie sa ne nastem din nou pentru a intra in Imparatia Cerurilor? Spune Domnul Iisus...? (mai mult)
Este adevarat ca pacatele uratesc omul? M- am nascut un baiat foarte frumos, cu o privire luminata. Pe parcursul vietii am inceput sa pacatuiesc si sa imi murdaresc sufletul, iar acum, sunt...? (mai mult)
Cum pot și eu să trăiesc o viață în și cu Iisus Hristos?
Crestinii sunt cel mai persecutat grup religios in acest moment, la nivel mondial. In medie, cam 8 crestini mor zilnic pentru credinta lor. Ce parere aveti? https://www.activenews.ro/externe/O-...? (mai mult)
Nu e mai bine sa ne rugăm acasă în camera noastră singuri, cum a zis Iisus și să încercăm să avem o relație personală cu Iisus, cu Dumnezeu în loc să ascultăm ce zice preotul și să ne...? (mai mult)
Cum ar arăta lumea daca toți am asculta de Iisus? Inclusiv conducătorii tarilor lumii.
Ce părere aveți strict de versuri?(știu că 2012 a trecut) https://youtu.be/FCDOaCc3MBU Am venele curate dau un gram de fericire Arde de cand problemele nu trec Fac rocade, daca pana acum ...? (mai mult)
Peste tot in lume aproape Biserica majoritara e printre cele mai bogate instituții/companii din țară și o afacere profitabila.Ce face Biserica cu averea ei? Uitați însă ce a spus Iisus, Cel care...? (mai mult)
Stiu ca e in Biblie o Evanghelie sau o pilda care descrie pe un imparat care a facut 2 vase unul pentru el si unul a fost inchinat Mantuitorului dar pentru ca cel inchinat Mantuitorului era mai frumos,...? (mai mult)
De ce Biblia nu este gratuita și oferită în dar? Cuvântul lui Dumnezeu este oferit de Dumnezeu fara plata, in dar.Ar trebui sa se ofere gratuit, în dar.Plus că așa mult mai multi oameni ar descoperi...? (mai mult)
Cum vedeți voi biserica ca și instituție? Eu zic că e inutilă plus că sunt prea multe Iisus ne- a spus chiar în Biblie sa ne rugăm in odăița noastră, singuri, in taina, nu în clădiri și...? (mai mult)
Ce are in comun creștinismul cu comunismul?
Dacă raul a fost izgonit din rai, cum a aparut in gradina edenului in chip de șarpe? Cum apăruse din nou în rai, pentru ca fusese izgonit, e mai puternic decât Dumnezeu?
Ce părere aveți de tipul de ideologie și de filosofia lui Iisus? (Nu neapărat ca religie ci ca idei, ideologie)
Cum trebuie un crestin sa se pregateasca pentru viata de apoi?
Cum sa reusesc sa meditez? Cum gasesc acea pace, liniste pe care o poti obtine prin meditatie?
Cam cata dureaza sa ti se gaseasca o parohie?
Vă arăt doar întrerupătorul. Voi decideți dacă vreți să apăsați pe el sau nu pentru a face lumină în întuneric. Dintotdeauna omul doarme. Se culcă în vise, se trezește în vise. Trezirea! ...? (mai mult)
Poate un Dumnezeu iubitor sa condamne vesnic si pentru totdeauna pe cineva?
Am o problema, sunt creștin dar am dubii din ce in ce mai mari in existența lui Dzeu dupa ce am mai citit din biblie am inceput sa cred ca totul e basm si fantasmagorie pentru manipulare, voi ce sfat...? (mai mult)
Cat dureaza sa devii preot?
Cat dureaza teologia?
Salut, aveti idee ce inseamna daca visez ca bunicul meu mort, in vis, isi da viata pentru mine fara sa vorbeasca, doar fapte? Multumesc
Salut, cat de mult se mai respecta partea cu sexul doar dupa nunta la Baptisti?
Cum a ajuns Iisus sa fie atât de cunoscut? Practic tot globul și sute de generații trecute, de 2000 de ani a știut și auzit de El.E un simbol al lumii practic, chiar și numărătoarea anilor în...? (mai mult)
Este Iisus un brand international sau nu este? Mă refer că e un simbol mondial al tuturor timpurilor, o emblemă și un reper esențial pentru umanitate.A mai fost cineva că Iisus? Nu știu dacă ați...? (mai mult)
Cum credeti ca arata viitorul religios al omenirii? Copiii de astazi sunt sceptici in fata educatiei religioase. Vor mai venera generatiile urmatoare divinitatea? Daca nu, ce alternativa se va ...? (mai mult)
Are preotul puterea de a ierta si pe cei vii si pe cei morti?
Urmatoarele afirmatii sunt corecte? 1.„Cel neprihănit va trăi prin credinţă!" 2.Prin credinţă creştinul are viaţă deplină în Hristos. 3.„Prin credinţă noi primim Duhul făgăduit de...? (mai mult)
Cum a ajuns Biblia cea mai citita și cunoscută carte,(e cel mai mare bestselller) mai ales Noul Testament?
Cum a ajuns Iisus sa fie atât de cunoscut? Practic tot globuk și sute de generații trecute, de 2000 de ani a știut și auzit de El.E un simbol al lumii practic, chiar și numărătoarea anilor în...? (mai mult)
Ce părere are Iisus cu privire la afaceri, capitalism și bogați? E adevărat că e împotriva lor? Nu că aș fi eu vreun bogat dar lumea din ziua de azi e prea materialista, afacerista și puternic...? (mai mult)
Oare exista Dumezeul bibliei sau o Forță Superioară și Inteligenta care ne-a creat independent de Biblie, diferita sau pur și simplu care nu are treabă cu Biblia?
Dupa ce ne vom da ultima suflare, ne vom trezi in fata scaunului de Judecata a Lui Hristos? Si noi o sa credem ca am dormit doar cateva secunde? Pentru ca se zice ca moartea este doar un "somn".
Ce sunt "nevoile spirituale"?
Acum o saptamana mi- a murit mama.De atunci de cand am ingropat- o mi se intampla lucruri stranii (ea a murit in casa in care eu locuiesc.) Am inceput sa o visez in fiecare seara si tin foarte...? (mai mult)
Ai respect pentru Iisus?
Ok.Am sa- L caut pe Dumnezeu în Biblie cum ați zis însă mă îndoiesc că are un răspuns la suferința mea sau că îi pasă oleacă de mine..eu cred că Dumnezeu e doar Observator, Forță Inteligenta...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Mihaa22 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Jocurile Foamei
Ai urmarit cu sufletul la gura aventurile lui Katniss in arena din Capitoliu? Afla cat de multe stii despre Jocurile Foamei!