De ce permite Dumnezeu suferinta, de ce exista ea in lume in numar mare?
Ce este ezoterismul?
De ce viata e asa de scurta si moartea si suferinta poate sa vina oricand si e la orice pas? Nu va simtiti naspa cand stiti asta? Cum vi se pare viata, darul asta lasat de Creator ca sa ne bucuram de ...? (mai mult)
Daca un om a murit si trupul sau este de negăsit, cum se realizeaza slujba înmormântării?
Deci mama și tata vor boteza și cununa! Dacă sunt domnișoară de onoare pot duce și una dintre lumanari, deoarece am auzit ca ele pleacă de la nași? Voi ce ziceți? Și dacă mama și tata botează...? (mai mult)
In ce mod ati parasi lumea in care traim? Printr- un accident s- au loviti de tren ori masina, fie de batranete macinati de boala grea sau sarind de la etaj? Credeti ca acel loc frumos, linistit plin...? (mai mult)
Stimati utilizatori, credeti ca intalnirea cu Dumnezeu o sa fie atat de infricosatoare pe cat ne imaginam noi sau va fi pur si simplu o intalnire fata in fata si iti va arata absolut tot ce ai facut in...? (mai mult)
Intalnirea cu Dumnezeu (creatorul Alfa si Omega a tot ceea ce exista in lumea asta) atunci cand vom trece in viata de apoi o sa fie ceva ca in genul acestei animatii?...? (mai mult)
Cum credeti ca e lumina de la capatul tunelului? https://www.youtube.com/watch?v=Y0qMTiCVrho adica mergi la nesfarsit prin intuneric si cu cat te aproprii mai mult vezi accea luminita care se face o lumina...? (mai mult)
Cum e sa fii cu adevarat liber dar liber din cale-afara de orice grija, de orice remuscare si amintire neplacuta si mai ales de orice suferinta si indatorire?
Cum descrieti voi adevarata libertate? sufletul paraseste trupul organic facut din carne si oase si e liber 40 de zile pe pamant pana cand pleaca unde ii ieste locul. Dar mai ales ce intelegeti voi...? (mai mult)
Mai are rost sa mai sper, exista viata sau "ceva" dupa moarte sau asta e singura mea viata si asa amarata de tot si trebuie sa ma multumesc doar cu ea?
Oare cum e sa fii mort dar mort de- a binelea? De sarbatori la frigul care era afara am iesit la o plimbare seara prin cimitir. Trebuie sa mentionez ca era destul de frig afara, mi- am luat geaca si caciula,...? (mai mult)
Cum e cand te sinucizi? De exemplu: Iuda la tradat pe Iisus pentru 30 de arginti iar el realizand ce facuse pe moment cuprins de remuscari s- a spanzurat. Tot ce stiu e ca trupul atarna de o funie si se...? (mai mult)
Nu stiu de ce dar parca noi oamenii am devenit asa ca niste maimute fara suflet, adica ne inmultim, crestem, mergem la scoala, mancam, bem, furam, mintim, ne batem joc unii de altii, ne ducem ...? (mai mult)
Dumnezeu nu e impotriva amestecului rasial dintre oameni? Pentru ca exact cum scrie si in Biblie absolut toate rasele de pe pamant au acelasi scop pe pamant. Am o cunostinta care s- a combinat cu o ...? (mai mult)
Mi-am dat comanda de o tabla quija care ar trebui sa vina în vreo 2 zile Aveți ceva sfaturi? Gen dacă ma int cu demonul zozo etc PS :pe tabla am dat 200 de Ron deci yhea
In Apocalipsa, apostolul Ioan spune ca era in Duhul cand a avut viziunea. Ce inseamna mai exact asta, sa fii in Duhul?
Mi-se pare mie s-au realitatea care ne inconjoara e chiar iadul pe pamant? Cum argumentati acest lucru, ofer funda pentru cel mai bun raspuns.
Pe ce site s-au unde as putea sa citesc despre vietiile sfintilor? Ofer funda daca ma ajutati.
Sunt la liceu si sunt ateu. Prima data mama a optat pe partea ortodoxa, doar ca mai tarziu a optat (din cauza insistentelor mele) sa merg pe partea de ateism.In catalog scrie A (ateu). Ideea este ca...? (mai mult)
Mama mea e supărată pe mine.Să vă spun:ieri s- a rugat la Dumnezeu, apoi mi- a zis să mă rog și eu, dar am refuzat. Apoi, după ce a terminat, m- a certat rău te tot(totuși, mă rog când vreau...? (mai mult)
Daca Dumnezeu exista ati avea ceva in potriva daca i-ar ierta si pe cei pacatosi? Credeti in Dumnezeu biblic sau spiritual?
Dacă Dumnezeu a creat omul dupa chipul si asemănarea lui, inseamna ca Dumnezeu are toate calitățile si defectele de le avem noi? Adică e curvar, bețiv, fumează, înjură, etc?
Salut, ce părere aveți de faptul că biblia și implicit toate religiile (creștinism, iudaism și islam) condamnă relațiile sexuale înainte și în afara căsătoriei?
Ce parere aveti despre Spovedanie? Din cate am citit, toata treaba asta cu spovedania ar pleca de la faptul ca in vremea cand traia Iisus le- ar fi zis ucenicilor Lui "Luati Duh Sfant! Carora veti ierta...? (mai mult)
Mulţi pretind că sunt atei, discută toată ziua despre Dumnezeu! Dar este foarte greu să rămâi ateu cand zaci pe patul morţii?
Aseara am visat o persoana decedata fumând si era si destul de tristă. Puteti sa-mi spuneti va rog frumos ce ar putea sa insemne?
Pentru credinciosi. De ce considerati credinta necesara? In ce mod va este utila sau va imbunatateste calitatea de persoana? Va rog sa raspundeti folosindu- va de propia ratiune, fara sa plagiati citate...? (mai mult)
Dormeam și deodată s- a auzit ca și cum a aruncat cineva cu o piatra în geam, m- am trezit iar pe masa aveam un castron care era pe mijlocul mesei și era spart bucăți bucatele. Are cineva idee ...? (mai mult)
Hei TPU, care sunt regulile cand te joci cu tabla quija? Fundă
ce este calatoria astrala? Si cum o pot face? Am citit despre asta si daca este real cum te poti intoarce inapoi in corpul tau real? Te poti intalni cu persoane cunoscute?
Sunt extrem de confuz. Am vazut ceva pe Youtube despre niste noi modele de buletine cu cip. Si foarte multi oameni ziceau ca "te lepezi de Hristos" daca accepti asa ceva. Ce naiba vrea asta sa insemne,...? (mai mult)
Credinţa fără fapte este moartă (Iacov 2:14- 26) Ce- i foloseşte cuiva să spună că are credinţă, dacă n’are fapte? „ Dar va zice cineva:, , Tu ai credinţa, şi eu am faptele.„, , ...? (mai mult)
Codex Sinaiticus este cel mai vechi manuscris biblic complet descoperit vreodată. Acesta conține peste 37000 de editări și modificări, iar, în unele locuri, precum sfârșitul evangheliei după...? (mai mult)
Are ceva daca am adus o coroana de mort in casa? Am cumpărat o coroana de flori pentru o înmormântare si inainte sa merg am depozitat- o in holul casei. Vreau sa stiu daca trage a rău sau daca exista...? (mai mult)
Există Dumnezeu? Ce credeți?
Sa dezbat si sa mai intreb ceva, spune un coleg de forum ca "Dumnezeu nu vine din acest univers". Pai de unde stim noi de unde vine? A zis cineva "ba astia, ala nu vine din acest univers, vine din altul...? (mai mult)
Salutare TPU din nou, in Biblie la IOSUA 4 cu 2 Domnul ii spune lui Iosua sa ia 12 barbati din popor cate un parbat din fiecare semintie si le spune pe urma sa ia niste pietre din mijlocul Iordanului ...? (mai mult)
Va veni vremea vreodată, când toți oamenii se vor închina la unicul Dumnezeu adevărat?
Oare de ce am indoieli in legatura cu biblia? Cred in Dumnezeu, nu ma intelegeti gresit. Vreau doar sa spun ca biblia il face pe Dumnezeu sa para o persoana rea.Refuz sa cred ca a fost inspirata...? (mai mult)
Ce e Menorah, Chanukah? Ce se intampla atunci?
Daca Dumnezeu exista, putem considera ca El este ateu? Tinand cont de faptul ca El nu crede in zei, nu are o religie si traieste pentru eternitate?
Exodul 19: 19- 22 19. Sa iei apoi pe celalalt berbec; si Aaron si fiii lui sa- si puna mainile pe capul berbecului. 20. Sa injunghii berbecul; sa iei din sangele lui, sa pui pe varful urechii drepte...? (mai mult)
Profeție care sa împlinit: Ioel 2/30, 31 "Voi face sa se vadă semne in ceruri si pe pământ. Soarele se va preface in întunerec si luna in sânge, înainte de a veni ziua Domnului, ziua aceea...? (mai mult)
Cam cat de mare este puterea Diavolului asupra oamenilor? Referindu-ne la ispite, crime, avorturi, sinucideri, curvie etc.
Citeam despre "evenimentele ultimelor zile" si am găsit ca sunt inca proorocii care inca nu s- au împlinit. Iată una dintre ele care a fost proorocita de trei prooroci: Isaia, Ieremia si Amos. Isaia...? (mai mult)
Am observat ca unii tin cont mai mult de religia,secta lor decat de bible, pai de ce? Unde scrie in biblie ca trebuie sa pui accent mai mult pe religia, secta ta?
Cum sunt evanghelistii, in ce cred, ce obiceiuri au si cum sunt ei ca oameni? Te ajuta, sunt oameni pe care te poti baza?
V-a ajutat mersul la biserică cu ceva? Dacă da, cu ce anume?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Bunele maniere
Tu stii cand este in regula sa raspunzi la telefon sau cu ce furculita sa mananci primul fel de mancare? Afla totul despre bunele maniere!