Exista vreun verset în Biblie unde Dumnezeu spună ca nu își va lăsa copiii sa moara de foame?
Imi poate spune cineva ce inseamna imaginea cu ochiul din aceasta melodie? https://www.youtube.com/watch?v=t3WGXVTtcmo
Umbra noastra care e vizibila la lumina mai slaba dintr- o camera este tot o parte din sufletul nostru? Da sau nu? E exact ca atunci cand te uiti intr- o balta sau intr- o oglinda si iti vezi propria reflexie...? (mai mult)
Știați că poți fi ateu și profund religios? Taoismul, budismul, confucianismul și șintoismul nu au dogme despre existența zeilor, deci credincioșii lor sunt liberi să fie atei. Sau că ...? (mai mult)
Pana la urma Oswald Spengler a avut dreptate in lucrarea sa Declinul Occidentului? Spengler cand a scris aceea lucrare a facut- o pe baza a ceea ce a citit din istoria umanitatii si in Declinul Occidentului,...? (mai mult)
Mai exista oare in lumea asta "Iubirea adevarata" asa cum scrie in Sfanta Scriptura sau macar "iubirea cu fapta"? Intreb asta pentru ca vad la oameni "adevarata suferinta" si "sfarsitul dedicarii" sau ...? (mai mult)
Daca femeia proasta si rea arunca un blestem asupra copiilor sai sau asupra barbatului cu care a avut o poveste si a trait cu el si asa... se implinesc exact ca atunci cand le- a rostit prima data? Cine...? (mai mult)
In ce fel mai exact pedepseste Dumnezeu copiii pentru pacatele savarsite de parintii lor? Atunci cand spunea (feriti- va de idoli si voi pedepsi pana la a treia sau a patra generatie, nu mai stiu cum ...? (mai mult)
Poate un om bolnav psihic sa-l cunoasca pe Dumnezeu? In biblie nu este menționat de vindecare a persoanelor :shizofrenice, pshiopati
Deci..eu de mult am o lupta cu mine doar ca lucrurile au început sa se mai potolească. E vorba despre faptul ca m- am rugat sa am încredere in Dumnezeu ca o sa- mi îndeplinească dorința de a fi cu...? (mai mult)
Am o întrebare pentru oamenii religioși de pe acest site: De ce aveți religia voastră și nu alta? Nu vă faceți griji că după moarte o să dați nas în nas cu Mohamed sau Vishnu?
Dumnezeu permite sa ucizi pe cineva?
Voi ati fost la mormantul parintelui Arsenie Boca? Este adevarat ca iti merge mai bine dupa ce mergi sa te rogi la mormant? Funda!
Credeti cu adevarat in Dumnezeu? Daca da, de ce?
Aceasta expresie "lumea se duce de rapa din cauza pacatelor sale" am mai auzit- o la preoti si in unele filme de groaza. Faza e ca se intampla pe fata cu totii avem pacate exact cum este scris: 19. ...? (mai mult)
Cum ar fi o lume fara religie, biserica, traditii? Ar fi oamenii mai distructivi sau ar fi o lume mai linistita? Care ar fi efectele unei lumi in care nu mai exista conceptul de Dumnezeu? Omul vechi ...? (mai mult)
Mă puteți ajuta să înțeleg următoarea chestie? Am 15 ani și nu înțeleg de ce unii "bărbați" abuzează sexual femeile, pun în ghilimele bărbați pentru că un bărbat adevărat nu ar face ...? (mai mult)
Oare mai este bantuit hotelul Cismigiu?
Am o mica intamplare! M- am trezit intr- o zi de Duminica si atunci o putere incredibila m- a cuprins.1. Ziceam mereu in inima mea"Ma pocaiesc de pacate, caci vreau sa fiu ucenicul Domnului ...? (mai mult)
Se stie ca exista organisme infertile si in ciuda unor malformatii compatibile cu viata ajung sa se maturizeze si apoi mor. Unde sunt miliardele de verigi lipsa pe scara evolutiei?
Care e treaba cu râul vietii? Se refera la copii si la generatii?
Când eram mică cea mai buna prietena a mea era penticostala (eu sunt dintr- o familie ortodoxă și am crescut cu bunica). Obișnuiam să îmi petrec foarte mult timp la prietena mea, casele noastre...? (mai mult)
Buna seara, mai nou...imi este frica ca va veni sfarsitul lumii si VOM MURI. Urasc chestia astea si am mai vazut o noutate pe Facebook ca Iranul va veni sa bombardieze tara si BUDAPESTA..va rog dati- ...? (mai mult)
Salutare. Daca sunt catolic ma pot spovedi intr-o manastire? Care cred ca e ortodoxa nu stiu Sau in general la ortodoxi? Multumesc.
Cât câștigă un preot pe luna?
Credeți că există o Providența?
A fost inaugurata prima farmacie de poezie din lume. Versuri terapeutice in loc de medicamente. Ideea ii aparține poetei britanice Deborah Alma care si- a asumat rolul de farmacista.Majoritatea celor...? (mai mult)
De ce se zice de morți numai de bine?
Îmi puteți da sfaturi cu realizarea unei călătorii astrale? Mulțumesc anticipat
Cum as putea sa imi gasesc linistea interioara? Am incercat Yoga pentru a invata cum sa respir, cum sa meditez, insa am trecut prin niste pozitii specifice si cam atat. Asteptam sa invat mai multe, ...? (mai mult)
As avea timp sa fiu preot si sa fac si o facultate de medicina?
Mâine vine preotul să sfințească prin bloc, ce farsă aș putea să-i fac?
Bărbații de ce nu își pun busuioc sub perna? Sau își pot pune și ei?
E frumoasa/ buna Enciclopedia despre Iisus de Lois Rock?
Este nevoie de spectacolul facut de arhiepiscopul Teodosie de la Constanta? In fiecare an de boboteaza face ceva excentric, acum s- a urcat intr- o barca pneumatica, anul trecut pe cisterna. S- a urcat...? (mai mult)
Buna! Eu si sotul meu suntem ortodocsi, iar prietena mea cea mai buna este penticostala. Ea se casatoreste anul viitor si ne- a rugat sa- i fim nasi. Se poate sa fie nasii de alta religie? Care este...? (mai mult)
Preoții pe timp de război scapă de armată? Mi se pare cam nedrept.
Daca azi e boboteaza, mai pe seara pe la 6, pot muta un tv? Si sa pun altul? Folosesc bormasina si etc?
Eu am visat-o pe Maicuta Domnului 2 nopti la rand. Ce semnifica asta?
De se spune ca barbatii sunt suferinzi? Am inteles ca femeile sunt purtatoare, ele aduc pe lume copii dar niciodata nu am inteles de ce barbatilor li se spune ca sunt suferinzi.
Ce înseamnă când te trezești brusc cu un urlet de bărbat în ureche și nu e nimeni langa tine, dar urletul a părut foarte realist și nu părea că a venit deloc din vis?
In ce zile ma pot spovedi? Si la ce ora de obicei?
Ce înseamnă cand îl visezi pe Iisus DJ la Untold?
Ce să facem ca să ne pocăim, să ne întoarcem de la păcatele și fărădelegile noastre și să ne ierte Dumnezeu?
Sfaturi pentru atei. De cand sunt utilizator TPU, citesc uimit parerile voastre despre Dumnezeu sau intrebarile pe care le puneti despre El. Multe din ele nu sunt demne de a fi reproduse, deoarece sunt...? (mai mult)
La Intrebarea asta astept un raspuns clar., fara a schimba subiectul., fara a da citate din biblie, coran, manuscrise etc de unde sa considerati ca se auto- intelege etc. Simplu si Clar! Argumentati.,...? (mai mult)
Buna, am nevoie de ajutor, am facut pacate strigatoare la cer si acum regret foarte tare. Mai am sanse sa fiu iertata si sa ajung in imparatia cerului? Sunt foarte trista pentru tot ceea ce am facut.
Salut, stie cineva care e ordinea dupa numarul de enoriasi la crestini, adica stiu ca sunt catolici, ortodocsi, dar pe ce loc se afla luteranii, baptistii etc
Va rog din suflet cum să mă apropii de Dumnezeu? Am nevoie foarte mare am insomnii noaptea, atacuri de panica, am avut gânduri sinucigașe...va rog ce sa fac? Îmi puteți spune un ritual ceva ce ...? (mai mult)
Eu vreau sa ma convertesc, sa renunt la ortodoxie insa am o intrebare ce parere au penticostalii/pocaitii despre sarutul crucii. Astazi a venit preot ortodox in casa cu boboteaza, familia mea fiind...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Rozatoare
Iubesti iepurasii, veveritele si porcusorii de Guineea? Afla acum cat de bine iti cunosti rozatoarele preferate!