Eu vreau sa ma convertesc, sa renunt la ortodoxie insa am o intrebare ce parere au penticostalii/pocaitii despre sarutul crucii. Astazi a venit preot ortodox in casa cu boboteaza, familia mea fiind...? (mai mult)
Există ceea ce se numește noroc,șansă? As zice că da, unii oameni au mai multa șansă și noroc în viața și altii mai puțin.Si asta nu tine mereu de alegeri ci și de soarta.
Preoții catolici sunt singuri toată viața și nu au voie sa se însoare? De ce așa? E adevarat lucrul acesta?
Credeti ca pot fi persoane interesate, serioase, cu care se poate purta un dialog pe teme biblice? Doar aceasta categorie, (religie )Cred ca ar trebui sa întrunească astfel de persoane, care vor ...? (mai mult)
Intrebare pentru credinciosi, de orice religie. Cat cheltuiti anual pentru hobby- ul asta al vostru? Includem aici achizitionarea de obieste de cult si pentru diverse ritualuri, talismane, literatura...? (mai mult)
Pe vremea cand totul se rezolva cu rugaciuni, speranta de viata era pe la 25- 30 de ani. Intre timp s- au dezvoltat medicina si alte stiinte, iar speranta de viata a ajuns pe la 75- 80 de ani in multe...? (mai mult)
Ce părere aveți voi de cartea de previziuni a lui Ioan Istrate(Romania și lumea în timp) dar și de profețiile lui Nostradamus și ale Babei Vanga?
Cum ați defini religia, astfel încât această definiție să descrie religiile avraamice, dharmice și cele taoice? Având în vedere că avem budhhismul o religie care nu slujește nicio deitate;...? (mai mult)
Este posibil ca un om sa se nasca din nou pe pamant? am citit undeva ca acest lucru este posibil dar depinde numai de Dumnezeu.
Deci..nu pot sa zic ca am fost de mică cu credința sau ca provin dintr- o familie foarte credincioasa dar..de ceva timp am început sa fiu din ce in ce mai credincioasa și sa cred din ce ...? (mai mult)
Ce credeți că va aduce deceniul asta nou?
De mic, am un vis care nu poate fii explicat ce ma face sa plang..intr- o noapte am avut acelasi vis, nu eram constient de ce se intampla, m- am trezit si mama mea mi- a spus ca tremuram si țipam sa...? (mai mult)
Dacă cineva, nepocăit, întoarce pe unul pocăit de la credință, dar cel ce l- a întors pe pocăit de la pocăință se pocăiește, dar cel întors nu mai vrea să se pocăiască, poate să mai ...? (mai mult)
întrebări pentru evoluționiști Evoluția: originea naturalistă a vieții și diversitatea ei (Teoria Generală a Evoluției, așa cum este recunoscută de evoluționiști proeminenți, include...? (mai mult)
Credeti ca Biblia ne învață să fim chibzuiti in administrarea banilor?
Las si eu asta aici: https://www.youtube.com/watch?v=f9fYrDQEA7U Pentru cei ce inca au dubii in Dumnezeu. A inceput stiinta sa se indrepte cu pasi repezi catre Dumnezeu. Puteti sa va spuneti parerile...? (mai mult)
De ce spune Biblia că trăim în zilele din urma ale acestui sistem?
Dumnezeu ne-a creat pe deviza asta:Pentru unii muma,pentru alții ciuma" De acord? Unora le da mult bine,altora mult rău, iar altora una calda, una rece.Voi nu credeți asta?
Cum să îmi dea și mie Dumnezeu un talant? De mine se pare că a uitat la momentul când înzestra pe oameni cu cate ceva.
Dovezi pentru o lume tânără De fapt, 90 la sută dintre metodele care au fost utilizate pentru a estima vârsta pământului demonstrează o vechime mai mică de miliarde de ani, vârsta susţinută...? (mai mult)
Intrebari pentru atei. Molecula este cea mai mică parte dintr- o substanță, care are compoziția chimică și structura la fel cu a substanței respective. La o substanta anume, toate moleculele sunt...? (mai mult)
Sunt de acord cu cei care spun ca cele doua biserici, catolica si ortodoxa detin foarte multi bani. Doar ele doua ar putea rezolva partial daca nu total, problema saraciei. Dar sunt mai multi cei care...? (mai mult)
Intrebari pentru atei. Cum a aparut lumina? Daca nu a fost creata, atunci cum a aparut? Viteza luminii în vid este o importantă constantă fizică universală. La inceput a fost un foton care se deplasa...? (mai mult)
Astazi exista un numar mare de oameni de stiinta care admit ca legea a doua a termodinamicii si evolutia sunt incompatibile. In ce priveste a doua lege a termodinamicii, sau legea entropiei, ar fi dificil...? (mai mult)
Ce este teologia si in cate ramuri împarte ea? Am auzit si de teologia dogmatica, sistematica ce reprezinta ele...sunt mai multe? De cate felori este teologia? Hristologia...eclesiologia..triadologia...ce...? (mai mult)
De ce se spune că Romania e Gradina Maicii Domnului?
Plecând de la două premise absurdă: - ființele celeste există - universurile paralele există Vor exista diverse versiuni ale realități, și evident multe copi/versiuni ale mele. Eh care ...? (mai mult)
Oare de ce ingaduie Dumnezeu ca cei cu functii mari in stat sa scape de multe lucruri, iar oamenii simpli sa piara? - Ex iliescu (implicat in revolutia din 1989), o duce bine si traieste si acum ...? (mai mult)
Ți-e frica de moarte? De ce?
Credeti ca in viitor o sa vina un mare cutremur exact ca cel din 1977?
Cum ne mai suporta Dumnezeu? Pe noi oamenii, rasa asta cea mai distructiva și chiar autodistructiva.
Am observat si eu membrii comunitatilor crestine se ajuta intre ei, asta este de apreciat, dar ei uita un verset foarte important, as vrea sa citeasca fiecare crestin cu atentie 43 Ați auzit că...? (mai mult)
Daca va vin nevestele acasa cu burta la gura si zic ca acel copil e dat de la Dumnezeu, si ele nici macar nu au avut contact sexual cu voi.Le credeti?
Sa asculți muzica rock e ceva rău? E păcat?
Tin sa menționez ca merg la biserica foarte rar, dar seara la culcare ma închin, fac rugăciuni și am credință in dumnezeu. Dumnezeu ma ajuta dacă merg la biserica rar dar eu ma rog ...? (mai mult)
Credeti de obicei in previziuni?
Voi ce ziceți există sau nu soarta/destin? De ce?
Unde gasesc niste rugaciuni puternice catre Tatal Satan?
Vine Apocalipsa in 2020? https://www.realitatea.net/stiri/test/apocalipsa-vine-in-2020-sfarsitul-lumii-este-mai-aproape-decat-ne-imaginam_5e025391d4d8b41fce1ccdc2
Poti sa faci o facultate in timp ce esti preot?
Dacă ma rog la Dumnezeu în rugăciune sa îmi ia sufletul, îmi împlinește dorința? Trec prin multe suferințe și prin multă durere în viata și nu mai vreau sa mai trăiesc!
O preoteasa trebuie să îi sărute mâna preotului (soțului)?
Dacă doar Eva a mușcat din fructul interzis, de ce au fost alungați amândoi din gradina Edenului? Adică ce vina a avut Adam in toată treaba asta?
Din timpul lui Isus: cele mai interesante descoperiri biblice din 2019, pareri Un altar de piatră descoperit în Ataroth, Iordania, este gravat cu indicii tentante despre o revoltă care a avut...? (mai mult)
Adam si eva au trait in concubinaj, curvie ca doar nu s-au casatorit?
Hei. Daca ai avut relatii online de tip sexting si videochat(nu din ala de agentii, e si cealalta acceptiune de apel video cu o singura persoana), asta se pune ca si cum ai "curvit"? Adica desi nu am...? (mai mult)
Vreun Satanist Spiritual pe aici? Vreau să comunic la mesaje private cu cel ce dorește schimb de experiențe.
Îl apreciați pe Iisus?
In ultima vreme sunt cu gandul numai la un singur lucru moartea mea si cum o sa fie si mai ales in ce conditii. Am stat asa un pic si m- am gandit la viata mea la copilarie si prin cate am trecut de la...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Civilizatii disparute
Au fost cele mai mari civilizatii ale planetei. Hai sa vedem daca stii ceva despre inaintasii nostri.