Cei mai activi useri din categoria Religie pe 26 Februarie 2025 sunt:
Pacatele pe care le faci cu gandul si nu cu fapta se pun in fata lui Dumnezeu? Sa zicem ca m- am certat urat de tot cu sotia si nu ma mai inteleg de loc cu ea si mi- a trecut prin minte un gand rau...? (mai mult)
Salutare dragi utilizatori de pe TPU, am cateva intrebari legate de decalog sau mai bine zi de cele 10 porunci. 1. Sa nu ucizi. Aici, sa zicem ca nu eu comit crima, ci il platesc pe altul ca sa...? (mai mult)
Cum se numesc cartile acelea mici religioase, sunt cam cat palma si au vreo 20 30 de pagini sa zic.
Este Iisus un brand?
Ce părere aveți de învățătura lui Iisus?
Voi mergeti la biserica deja?
Cati ani dureaza ca sa devii preot stabil, adica chiar sa fii preot? Nu ma refer la diacon ma refer la preot. Deci stiu ca teologia dureaza 4 ani si dupa cu diaconii nu mai stiu.
Cum avansezi de la diacon la preot si de la preot la episcop?
Ca sa vedeti cum e cu religia asta si tot spuneam ca e chestie de manevra politica si de asta a fost inventata, uitati ce scrie in biblie la Romani capitolul 13: https://biblia.resursecrestine.ro/romani/13 ...? (mai mult)
Ce părere aveti despre oamenii care mărturisesc ca in timpul unei operații,accident,somn etc, si-au părăsit trupul si au ajuns in alte dimensiuni sau alte lucruri asemenea?
Este posibil ca in viata asta de 2 lei sa avem mult mai multe pacate decat ne putem da seama si practic fie nu suntem constienti de ele, fie nu ne mai aducem aminte exact cand am pacatuit si cum? Eu ...? (mai mult)
Sidney Collet a spuns: "Voltaire, binecunoscutul ateu francez care a murit in 1778, a spus ca in mai putin de 100 de ani, crestinismul va fi sters din existenta si transformat intr- o amintire. " ...? (mai mult)
Daca esti preot poti sa ceri sa te inlocuieasca cineva pe o perioada de timp de cativa ani si dupa sa vii inapoi?
Dupa ce termini teologia devii direct preot si slujesti?
Dupa ce termini teologia poti sa iti alegi parohia unde vrei tu chiar daca este deja un preot acolo?
Intrebare pentru atei. Daca Dumnezeu nu exista, atunci cum au supravietuit oile si nu au fost mancate de lupi? Conform evolutionismului, viata a aparut spontan si s- a dezvoltat prin selectie naturala....? (mai mult)
Dumnezeu a lasat vreo vietuitoare nemuritoare?
Este posibil ca intr-o alta viata sa te poti reincarna intr-o pasare sau un fluture? Sau in oricare alt animal de pe pamant.
Cu ce scop ne-a fost lasata Biblia de catre Dumnezeu?
Salutare TPU, azi la munca un coleg de servici mi- a povestit o teorie care mai mult seamana cu o profetie si spunea asa: ca cu cat timpul trece inteligenta oamenilor, practic IQ- ul lor scade de la ...? (mai mult)
Ce parere aveti, daca Adam si Eva nu ar fi ascultat de Dumnezeu si nu se puneau pe facut copii lumea nici nu ar mai fi existat acum, practic sfarsitul lumii ar fi fost atunci terminandu-se cu ei?
Voi credeti ca mai exista fete cu adevarat pocaite? Am vazut multe fete care mergeau la biserica doar ca sa nu stea acasa, multe care se credeau pocaite, in timp ce ele erau invers cand nu...? (mai mult)
Cum sa incep, dar mai de mult cred ca cu vreo 7 saptamani daca nu ma insel citisem pe net, pe un site stiintific (nu mai stiu cum se cheama) ca ceea ce vedem noi cu propriii nostri ochi nu e real, adica...? (mai mult)
Cum se explica senzatia de deja vu? Sau mai bine zis cum e sa traiesti acel sentiment mai exact?
Cum e sa fii mort? Adica in adevaratul sens al cuvantului.
Salutare TPU, am o intrebare in legatura cu machiajul s- au mai bine zis cu schimbarea la fata. Machiajul are legatura cu schimbarea la fata? Eu stiam asa ca schimbarea la fata e de la o privire simpla...? (mai mult)
Ce îți produce alinare?
Intrebare pentru crestini. Voi credeti in Dumnezeu doar de frica iadului? De ce mereu folositi amenintarea cu iadul in raspunsuri?
Ce mai știți de Preasfinția Sa Părintele Pomohaci? Tot în libertate este? Cum de a fost legea atât de blândă cu Dansul?
De unde a știut Nostradamus viitorul și ce se va întâmpla în lume?
As vrea un raspuns exact, la penticostali nu se merge la cimitir, nu se aprind lumanari, flori?
E păcat sa desenezi anusuri sau sa arunci cu petarde?
In ce cult religios au fost prinși cei mai mulți preoți pedofili? Ortodoxie sau Catolicism? Dar raportat la numărul total de credincioși, care conduce la pedofilie?
Crezi că Apocalipsa(sfârșitul lumii) e aproape? Ce te face sa crezi asta?
Cum a ajuns Iisus așa cunoscut în lume? E un brand dacă putem spune.
De ce se considera ca daca crezi in Dumnezeu automat esti crestin?
Voi credeti in Dumnezeu? Nu ma refer la partea cu mersul in exces la biserica si din astea.Doar la partea de credinta.
Cum fac sa uit de cineva pe care l- am iubit dar care a murit acum doi ani jumate? A murit fara sa stie ce simt pentru el iar eu am ramas aici. Mi- e atat de dor de el in unele zile si nu ma pot opri ...? (mai mult)
Cum il percepeti voi pe Dumnezeu?
Este Dumnezeu bun sau nu este? Daca este bun de ce exista suferinta? Copiii mici care se nasc cu boli, dezastre naturale, virusi, microbi, de ce sunt afectati si cei care cred si care nu cred? Dumnezeu...? (mai mult)
Fraţii mei, la ce folos dacă cineva spune că are credinţă, dar nu are fapte? Poate o astfel de credinţă să-l mântuiască?
Daca esti preot poti sa lucrezi ca si doctor (de familie )?
Sunt plecat in afara cu un schimb de experienta. Familia de aici sarbatoreste Hanukkah, as putea folosi telefonul in acel timp? Sau va fi o dovada de lipsa de respect? Nu stiu exact cum se desfasoara ...? (mai mult)
Este cineva de pe site care poate a mostenit sau stie din surse sigure daca exista carti despre vraji? Oare chiar exista?
Salut, am 13 ani si sunt ateu. Mulți colegi mi-au spus ca o sa mor in iad si alte chestii. (nu imi e frica de treaba asta ) Voi ce credeți?
Sunteti de acord cu titlurile papei? Din cele 8, cele 3 titluri controversate ar fi : 1)"Vicar al lui Iisus Hristos" (Vicarius Christi) sau Vicarivus Filii Dei 2)Succesor al Printului Apostolilor ...? (mai mult)
Exista pe aici freelanceri religiosi? Adica unii care cred in unul sau mai multi zei, dar nu sunt inrolati in vreun cult/secta, nu participa la intrunirile niciunei confesiuni, etc. Nu doar crestini,...? (mai mult)
In ultima perioada de timp am inceput sa ma prostesc din ce in ce mai tare, adica am inceput sa injur doar ca sa pot sa ii fac pe ceilalti sa rada. Nici nu mai ma rog si nu mai citesc din ...? (mai mult)
Crestinilor, musulmanilor, iudaicilor, etc.De ce aveti ceva impotriva homosexualilor? Dar culmea e ca nu aveti nimic cu bisexualii?
Ce s- ar întâmpla daca ai deveni materie întunecată? In 1Imparati 8/12 Solomon a zis: "Domnul (Iehova) a zis ca vrea sa locuiască in întunerec." In Ioan 3/6- 8: "Ce este născut din carne, este...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Rutmegami3 întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre fructe
Fructele sunt gustarea ta preferata? Inseamna ca stii pana si cele mai neobisnuite lucruri despre ele...