Cei mai activi useri din categoria Religie pe 26 Februarie 2025 sunt:
Exista soartă/destin pe care îl are fiecare om? Pot zice că destinul meu e unul blestemat.
Crezi că poți fi creștin și sa-L urmezi pe Iisus și fara să te duci la orice biserica?
Salut, care e diferența, dintre judecata particulară si cea universală?
De ce trebuie sa murim?
Este posibil ca in cateva generatii biserica ortodoxa romana sa cada pentru totdeauna?
In afara de femeie, barbatul are putere de a blestema pe cineva? Intreb acest lucru pentru ca deja stiu ca femeia are aceasta putere de a- l blestema pe om. Vreau mai multe raspunsuri, fie ele scurte...? (mai mult)
Blestemele pe care le arunca parintii catre propriii copii se implinesc? Adica chiar se adeveresc? Vreau sa stiu mai multe, vreau mai multe pareri daca se poate.
E adevarat ca daca faci copii viata ta va continua pe pamant prin ei, iar daca nu faci viata ta s-a incheiat pe pamant?
Cum e viața la mănăstire? Sunt doar curios.Consider că călugării sunt cei mai modești și cei mai umili dintre cei care îl slujesc pe Iisus? Nematerialisti și mai trăitori creștini decât mulți...? (mai mult)
Unii zic ca daca o persoana sufera de o boala inseamna ca Dumnezeu incearca acea persoana si o mantuieste.Cum vine asta, Dumnezeu daca iubeste o persoana o face sa sufere? Pe bune?
Ce sens ii dai tu vieții tale? Eu nu știu ce sens sa ii mai dau.
Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa si primesti? Cam cat de adevarata e treaba asta, adica chiar s-ar putea intampla?
De ce l-a creat Dumnezeu pe om? Ca doar era atotputernic, atotstiutor, automat 'neatotplictistit"
Care credeți ca au fost cauzele reale ale evenimentului din anul 1054 și de ce ortodocsii îl numesc "marea schisma", iar catolicii "marea clismă"?
Ce spune Dumnezeu despre barbatii care se transforma in femei? Adica la schimbarea corpului lor. Am vazut niste cazuri pe net care m- au ingrozit, asa ca nu puteam sa ma mai uit. Ce parere aveti despre...? (mai mult)
Cum e Enciclopedia despre Iisus de Lois Rock? Merita cumpărată și citită?
Ce încredere să mai ai in patriarhii și liderii Bisericilor Creștine când au bogății, lux și bani peste măsură? Sincer, Iisus nici nu îi recunoaște pe...? (mai mult)
Faptul ca Dumnezeu a facut economie de material facand forme rotunjite ( soldurile rotunjite ale femeii, stele si planete rotunde, fructe si legume rotunjite, capul rotunjit al omului ) nu e o dovada...? (mai mult)
Dacă cineva vrea să- și vanda sufletul diavolului și vrea asta neapărat, ori pentru faimă, ori pentru bani, ori pentru femei, îl vinde, dar apoi peste ceva timp începe să regrete, se mai...? (mai mult)
Este Iisus un model bun de urmat? Fără familie, copii, nevasta, loc de munca, analfabet, fără educație, scoală, sărac, trăia din mila altora, lipsit de respect fata de propria lui mama pe care...? (mai mult)
Exista in lumea asta vreun popor crestin pasnic? Asa cum e China e pasnica? ""Pot să spun că taoismul original aduce mai mult a creștinism decât doctrina comuniștitilor chinezi atei (a trăit...? (mai mult)
Din ce motive putini oameni au noroc in viata? Sa fie voia lui Dumnezeu sau e meritul lor prin munca? Vreau mai multe pareri.
Vreau să pun o întrebare sinceră creștinilor și să- mi dea răspunsuri pe măsură, dar nu din biblie, ci din propriul lor raționament. Cine îmi dă răspunsuri din biblie e direct descalificat....? (mai mult)
Daca am facut teologia acum 14 ani pot sa devin preot?
Am un prieten care cică și- a vândut sufletul diavolului, fără voie.Eu am încercat să- l liniștesc, dar el crede că e pierdut.Ce i- aș putea spune să se liniștească, că ăsta deja a început...? (mai mult)
Credeti ca Iisus s-a sacrificat? Eu cred ca zeul evreu i-a mai dat un pacat omului.Pacatul ca i-a ucis fiul.
Isus a vorbit despre selectia naturala in pilda semanatorului?
Tot citesc pe aici ""religia crestina"", care este? Din moment ce sunt 6000 de religii, secte, culte crestine. De ce unii vorbesc in numele tuturor crestinilor?
Ce părere are Iisus despre afaceri și despre bogați, de curiozitate? Că lumea a ajuns un imperiu magnific de consumerism.
Toată lumea vrea să ajungă în Rai, dar nimeni nu vrea să moară. Care ar putea fi explicaţia?
De ce il sarbatoresc pe Mos Nicolae majoritatea celor care cred in Dumnezeu? Sarbatoarea aceasta nu are niciun sens + ca este o sarbatoare pagana. Da, este frumos ca sa faci o bucurie unei persoane, ...? (mai mult)
Isus a spus ca unii oameni vor crede iar altii nu vor crede si ca atat credinta cat si necredinta sunt valabile ca si act fizic de gandire care este real sau valabil. Cum se face ca credinciosul vede in...? (mai mult)
Cum s- a dus Noe la polul sud dupa pinguin, urs polar, etc? Sa nu imi spuneti ca au venit toate animalele la arca.Si cum a bagat Noe balena in arca? Sa nu imi ziceti ca balena putea sa reziste mult si...? (mai mult)
Bunica mea a murit ieri si o sa o ingropam sambata. Si eu am menstruatie. Intrebarea e daca pot sa aprind lumanari si sa mananc pomana. Am 15 ani.
De multe ori am considerat ca Dumnezeu ma va condamnda daca pun la indoiala aspecte contradictorii din biblie sau existenta lui(sunt constient ca exista, insa nu intotdeauna cum il descrie religia, pana...? (mai mult)
De unde vine chestia asta cu bradul împodobit de Crăciun, Moș Crăciun, luminite colorate, cadouri etc? Lucruri frumoase și fermecătoare de altfel. Ce legătură are cu nașterea lui Iisus și de...? (mai mult)
Mai există minuni/miracole de la Dumnezeu în secolul 21? Eu sper.
Adepții taoismului slujesc o divinitate anume?
Salut, ce părere aveți despre reîncarnarea sufletului, credeți că există? Și dacă nu, de ce? Aș dori argumente pro sau contra.
Big Bangul a fost făcut de o Forță Superioara și Inteligenta(Un Creator).De acord?
Intrebare pentru atei. Sarbatoriti si va bucurati de atmosfera sarbatorilor de Craciun?
Credeti ca, crestinismul nu e ca aceste secte? https://www.youtube.com/watch?v=xrlFbWksU7g
Mai de mult nu mai stiu exact cat 1 an s- au 2 citisem o profetie despre niste vremuri in care bisericile si templurile din intreaga lume ajunsesera sa fie goale si in paragina pline de praf si mizerie....? (mai mult)
Eu nu am vazut in Biblie ca scrie sa ne marturisim pacatele fix preotilor si sa ne ducem sa ne impartasim. Este ca mine sau nu?
Buna, fac pacatul malahiei si imi este frica sa recunosc duhovnicului meu, de fapt imi este frica pentru ca eu sunt in cor la biserica si mai fac si alte lucruri asa ca imi este rusine sa recunosc. As...? (mai mult)
Am auzit de cazuri de copii care având vârste foarte fragede încearcă să „imite" un act sexual și sunt curioasă dacă au vreun păcat. Dacă da, care e?
Salut, voi vă rugați la Dumnezeu și dacă nu, de ce? Credeți că rugaciunile au vreun "efect"?
Ce cautau viitoarea sotie a lui Cain si Cain in tara Nod(Afganistanul de azi)? Ca nu existau tari, sate, triburi, etc.In concluzie mai existau oameni. Am descoperit mai multe tari Geneza, plus rauri...? (mai mult)
E adevarat ca oricat de exceptionali si inteligenti ar fi parintii, copiii nu vor mosteni intregul lor potential? Din doi copii unul e mult, mult mai prost decat celalalt.
Mai există miracole?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Animale domestice
Iti plac hamsterii, perusii, pisicile si cateii? Afla tot ce stii despre animalele domestice!